FRPG
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Crystalia Pengeélen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 35
Join date : 2016. Sep. 04.
TémanyitásTárgy: Crystalia Pengeélen   Csüt. Nov. 10, 2016 9:44 pm

Az Auld Inn ma estére nyílt napot hirdetett, belépés csak... akit "szép szemű" a biztonsági őr beenged. Vékony alumínium oszlopok között újszerű, vagy legalábbis frissen tisztíttatott vörös kötél húzódik kordonként. A tömegnek ezen kell először szépen libasorban kiállnia az olykor gyorsan haladó sort. Az újonnan érdeklődők csak egy része mehet be, őket lágy mosollyal engedi tovább Szép Szemű. Ez egy becenév, szír származású, kreol bőr, fekete körszakáll, sportos bőrhaj és elegáns fekete öltöny, alatta erő izom, tejet iszom. Smaragd zöld szemét fekete matt napszemüveg fedi. Az éjszaka közepén igen. Aki hepciáskodni kíván mert esetleg nem mehet be, azt egy könnyed mozdulattal áttessékeli a kordon túloldalára. Látszólag teljesen véletlenszerű, hogy ki jöhet be illetve ki nem. Akad olyan aki már járt itt, többször is, de ma este számukra is tilos a bemenet.
Crystalia, noha te is jártál már errefelé, nem egyszer, a marcona biztonsági őr téged is végignéz. A szemüveg mögül kiszalad a szemöldöke és alig láthatóan nyel egyet. Épp, hogy a víz nem verte ki. Fejével biccent és megpróbálkozik egy megnyerő mosollyal is ahogy eláll az útból. Mögötted szinte még érzed a levegő mozgását ahogy visszalép a következő elé. Megigazítja a nyakkendőjét és teszi a dolgát.
Bent a zene szolid. A diszkófények helyett a lámpák világítanak. Svédasztal, pincérek italokkal tányérokkal, több fogással. Mindenféle korosztályból vannak itt vendégek. A ruházatból ítélve szintem idnenki másra számított. Volt aki eltalálta az öltönyt és estélyit, de sok megilletődött fiatal igen kihívóan van öltözve. Őket a pincérek sé hoszteszek az épület vége felé intik, ahonnét sötétség és halk tüccögés szűrődik feléd. Ott az igazi party. Az elegánsabb vendégeket, akik tényleg kitűnnek a tömegből, őket pedig egy felfelé vezető lépcső irányába terelgetik. A lépcső tetején szivar és 1 pohár tömény várja őket. Néhány kíváncsi fiatal is kísérletet tesz a bejutásra. Egy rövid párbeszéd után ők is megkapják a fejadagjukat és bemennek az emeleti helységbe. Nagyon különös ez a mai rendezvény.
Ha egy kicsit még a földszinten időzöl, akkor felfigyelhetsz némi fennakadásra a bejáratnál. Több magasabb rangú segítő is odamegy tanácskozni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 60
Join date : 2016. Oct. 26.
Age : 25
Tartózkodási hely : New York vagy Attilan
TémanyitásTárgy: Re: Crystalia Pengeélen   Kedd Nov. 15, 2016 12:20 pm

Crystalia nem érezte magát különösebben fáradtnak, holott az egész napját –kisebb megszakításokkal, mint például evés-, az edzőteremben töltötte. Időbe telt, míg megszokta az őt körülvevő környezetet annak ellenére, hogy a Johnnyval folytatott kapcsolata alatt hónapokat töltött el a Földön. Sajgó izmainak jól esett a forró zuhany, és mialatt a samponnal vörös fürtjeit tisztította, azon gondolkozott, hogy mihez kezdjen az estéjével. Caleb erősen ajánlotta neki, hogy menjen el az [iAuld Inn[/i]be, ugyanis zártkörű esemény lesz és elég régen mozdult már ki az épületből, ahol megszállt.
Halk sóhajt hallatva lépett ki a zuhanyzóból és megszárította a haját, az után fehérneműben a szekrényéhez sétált, hogy elővegyen egy hűvös estéhez illő ruhát és percekkel később már a taxiban ült és a telefonjával babrált, amíg megérkezett a helyszínre.
Az autó kellemes dorombolása leállt, Crystalia pedig a járműből kiszállva átvette vállai fölött hosszú, tűzvörös tincseit. Meglepően hosszú sor kígyózott az épület előtt, vékony, ívelt szemöldökei magasra szaladtak, mialatt közelebb sétált. Volt benne némi félsz a bejutást illetően, de meglepően hamar kiderült, hogy mindez alaptalan volt- a biztonsági őr átengedte és utána vissza is akasztotta helyére a kissé viseletes szalagot.
- Köszönöm.- Nőies, telt érzéki hangja halkan csengett és belépett az épületbe, ami ezúttal teljesen máshogy festett az eddigiekhez képest. A svédasztalok között sétálva egy-egy megnyerőbb falatot a tányérjára tett és miután beleharapott a nyers garnélarákos falatkába, éppen, hogy nem fintorodott el. Ezzel továbbra sem lesz képes megbarátkozni annak ellenére, hogy Attilanon az étkezések jelentős részét a tenger gyümölcsei teszik ki.
A papírtálcát a többi használt mellé tette és elindult felfelé, hogy kérjen magának egy italt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 35
Join date : 2016. Sep. 04.
TémanyitásTárgy: Re: Crystalia Pengeélen   Csüt. Nov. 17, 2016 10:13 pm

A fehér két szárnyú ajtó előtt egyenes háttal álló komornyik éppen az utolsó Whisky-t adja át Crystalia előtt. Miután becsukta a jövevény mögött az ajtót zakójába nyúl és előhúz egy nagyon régi zsebórát. Rosszallóan megingatja a fejét.
-Üdvözlöm kisasszony, elnézését kell kérnem de valami fennakadás történhetett. Némi türelmét kérném. Esetleg dohányzik? Megkínálhatom esetleg valamivel?
Fáradt idős hangja nagyon kellemes. Egyszerűen dallamos és nyugtató minden szó ami elhagyja a száját, fehérlő, pödört bajsza alól. A zsúrkocsin kihúz egy fiókot, teli s tele van szivarral, mindenféle igényes és előkelő cigarettával. Egyesével külön, díszes papírba csomagolva. Szipka is található egy egész készlet, eltérő hosszúsággal. A háttérben gyors kopogás és lágy zörgés erősödik. A folyosóról egy fiatal hölgy sietve tolja felétek a telepakolt új zsúrkocsit. Innen a lépcső tetejéről jól látszik az összegyűlt tömeg. Nem tör ki hangzavar de a nyüzsgés kezd kicsit nagy lenni.
-Megérkeztek az italok, amennyiben óhajt egyet.
Esendően előre hajol kicsit. Ezzel is elnézésedet kérve a feltartásért. Készséggel szolgálja ki igényeidet majd nagyra árja a kétszárnyú ajtót és egy elegáns kézmozdulattal beinvitál. Amennyiben dohányárúra is igényt tartasz azt a zsebében lapuló patináns öngyújtóval szívesen meggyújtja neked.
Egy hatalmas bálterem be nyílik az ajtó. A plafonról lógó hatalmas kristály csillárok és a falakon meredező lámpák lágy fénnyel borítják a vöröses termet. A fal sötét fával van burkolva derék magasságig, felette vörös kárpit húzódik. A teremben 1-2-4-6-8 és 10 fős asztalok vannak kialakítva. Mindegyik asztal ódon, díszes faragványokkal van díszítve. A sötét fa asztalokhoz jól illenek a barna bőr fotelek, kényelmes karfákkal és magas háttámlával. Mögötted az ajtón vastag hangszigetelés díszíti a két szárnyat. Amint becsukódik a kintről érkező éles csörömpölést felváltja a kellemesen búgó melengető duruzsolás. A fal mentén vitrinekké alakított hatalmas, két emelet magas könyvespolcok meredeznek. A terem végében pedig egy lengő ajtón keresztül sürögnek forognak a pincérek. A fényes parkettát vörös szőnyegek sokasága borítja, folyosókat alkotva. A látvány igen különös, hiszen a kimért idős szivarozók, vagy inkább Jacht klubb tagok, így első ránézésre, vidáman beszélgetnek az asztalukhoz szegődött enyhén kirívó öltözetű fiatal fiúkkal és lányokkal. Egy másik asztalnál két dáma folytat eszmecserét, kezükből a szipkán már csonkig égett a cigaretta, nem sokat szívtak belőle, inkább csak ég. A lengő ajtó melletti sarokban egy hatalmas háromlábú fekete zongora, fedele felnyitva, mögötte egy jóvágású fiatalember lágy muzsikát játszik, favágó ingben, farmerben és piros wesco csizmában. A kotta helyén egy pohár whisky, szájából lóg a szivar de nincs meggyújtva. Rágja a másik végét. Egy köpőtál van még a közelében. Ott végzi a maradék. Egy fiatal pincér libben el melletted, éppen italt visz az egyik asztalhoz, az öregek már kezdenek jól lenni. A pincér egy mély fejbólintással köszönt és már suhan is tovább a puha szőnyegen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 60
Join date : 2016. Oct. 26.
Age : 25
Tartózkodási hely : New York vagy Attilan
TémanyitásTárgy: Re: Crystalia Pengeélen   Szer. Nov. 23, 2016 1:23 pm

A komornyik szavaira pusztán halkan felsóhajtott és egy apró bólintással jelezte, hogy tudomásul vette a szavait. Vörös fürtjei meg-megrezzentek, ahogyan szelíden megrázta fejét, non-verbális választ is mellékelve szavai mellé.
- Köszönöm, de nem dohányzom.- Még csak az kellene, hogy a dohányfüst közvetlenül érje a szervezetét idelent. Attilanon egészen más lenne a helyzet, de az itteni levegő szennyezettsége éppen eléggé megterhelő számára már így is. Nyelve hegyével megnedvesítette ajkait és beljebb indult a folyosón, szemügyre véve a rendkívül elegánsan és kifinomultan kialakított berendezést. Fejét az egyre erősödő és gyorsabban ismétlődő kopogás felé fordította, majd félreállt az érkező kocsi útjából.
- Igazán remek. Szeretnék kérni egy double scotchot, jéggel.- Mosolyodott el és egy lágy, telt hangon elszórt „Köszönöm!”-el hálálta meg az udvarias kiszolgálást, majd belépett a tágra nyitott, két szárnyú ajtón, miközben jobbjában tartott poharát az ajkához emelte. Az ital sokkal minőségibb volt annál, amit általában lehet kani, egy rövid, elismerő pillantással adózott az aranyló folyadéknak és visszafordult megcsodálni a méretes ajtó másik oldalát is. A teremben kellemes csönddel keveredett a duruzsolás és valamivel lazább tartással sétált beljebb, miközben figyelmének jelentős részét lekötötte a konstrukció.
Mivel nem látott senkit sem, aki ismerős a szoba egyik sarka felé vette útját, miután az egyik pincér elsiklott mellette.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 35
Join date : 2016. Sep. 04.
TémanyitásTárgy: Re: Crystalia Pengeélen   Kedd Dec. 27, 2016 5:40 pm

A terem kiszemelt sarkához szintén vezetett egy vörös szőnyeg. A sarok lépésről lépésre távolodott. Az elfoglalt székek, boxok és asztalok után üres helyek tűntek fel. Mintha mindig is itt lettek volna. Ha visszanézel jól láthatóan mostanra a sarokban kéne lenned de az még odébb van. Cserébe rengeteg hely húzódik még arrafelé. A legszélső asztalhoz hajol a pincér aki az előbb elsuhant melletted. Az asztaltól sietve távozik, és alig hogy elhalad maga mellett az érkező énje már teszi is le a rendelést. Látszólag felegyenesedik és ellép az asztaltól. Noha az asztalnál még mindig hajol valaki és osztja az italokat. Egy klón. Szelíd mosollyal arcán halad feléd.
-Hölgyem.
Kezdi elegánsan némi meghajlással.
-Megkínálhatom egy asztallal?
Ekkor testéből újabb klón lép ki az asztal irányéba és egy fehér ronggyal áttörli. Másik énje továbbra is teljes figyelmét szenteli neked.
-Hozhatok esetleg valamit enni?
Aki eddig asztalt törölt most egy étlapot tart feléd. Az étlapon nincsenek árak feltüntetve, hideg meleg étel egyaránt megtalálható. Koktélok, italok, mindenféle. Amennyiben igényt tartasz rá felveszik a rendelésed ha nem akkor egybe olvadnak és távoznak.
-Ha bármire szüksége van csak intsen. Hátul is van szemem.
Kacsint és távozik. Eközben a bejárati nagy ajtó két szárnya kicsapódik A kellemes alapzaj elhal egy pillanatra. Egy fekete öltönyös, kissé ingerült alak lép be rajta. Tenyerét feltartva elküldi magától a pincért. Beljebb lép és igazít öltözékén. A hatalmas ajtó lassan csukódni kezd. Először az egyik szárny majd a másik, a kilincs lenyomódik és a finom szerkezet hangtalanul zárul be. Az újonnan érkező alak nyakkendőjét igazgatva nézelődik. Miután kiszúrt sietős léptekkel közelít feléd. haját és öltöny ujját útközben igazgatja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 60
Join date : 2016. Oct. 26.
Age : 25
Tartózkodási hely : New York vagy Attilan
TémanyitásTárgy: Re: Crystalia Pengeélen   Pént. Feb. 10, 2017 6:05 pm

A fiatal, inhuman nő kezdett feloldódni annak ellenére, hogy nem ismert senkit sem a jelenlévők közül. Smaragdszín szemei néha végigjártak a tömegen, keresve a lehetetlent, a felbukkanó ismerőst és csöndben gondolkozott azon, hogy tulajdonképpen miért is indult el. Persze, információszerzés… Mégis, furcsán tanácstalannak érezte magát fi]Caleb[/i] nélkül. A szőke férfinak mindig ott ült a lehengerlő vigyor az arcán és volt egy megszólalása, amivel feloldotta a hangulatát. Ott állt mellette és azt sugallta a nőnek, hogy nincs egyedül… és amennyire ellenezte eleinte és bosszantotta az embertelen kéretlen jelenléte, pontosan annyira szokott már hozzá. Mintha lett volna egy bátyja.
Torkát köszörülve emelte vörösre rúzsozott, ívelt ajkaihoz a poharat és belekortyolt, majd ruháján végigsimítva arrébb sétált. Az elcsípett, fojtott hangú beszédfoszlányok nem bírtak kiemelkedő jelentőséggel számára, így nem is törődött velük, figyelmét a pincér felé fordította. S olyan rajzolódott ki ragyogó smaragdszín szemei előtt, amire életének huszonhárom éve alatt még nem látott példát.
A pincér, akinek testéből több… lenyomat is kilépett. Klónok talán? Ajkai ösztönösen szétnyíltak, elkerekedve és a nő csupán pislogott néhányat. Nyelt egy nagyot és a kezében tartott poharat egy mellette elhaladó pincér tálcájára helyezte. Talán kápráztak a szemei… Bár ez nem volt rá jellemző. A tablettát időben bevette, ugyan annak efféle mellékhatásai nem lehetnek. Fejét alig láthatóan ingatta jobbra-balra és bal füle mögé simított pár hosszú tincset- hallotta a közelgő lépteket és kis híján csuklott egyet, amikor a mosolygó, frakkos férfi arca az övétől pár centiméternyire került.
- Nem, nincs szükségem semmire sem, köszönöm.- Hangja nem árulkodott meglepődöttségéről, tisztán csengett, kissé távolságtartón.

Oh, ezek után… biztos vagyok benne.

Némán figyelte a testek összeolvadását és arca talán két árnyalattal is sápadtabbá vált, majd felsóhajtott. Minden bizonnyal lesz mit mesélnie az ír férfinak, ha másnap összefutnak ebédelni. Fülét megütötte a nyíló ajtó hangja és ösztönösen fordult egész testével az irányába, miután eltette a kezéből a telefont, amit az elmúlt percekben bőszen szorongatott. Az öltönyös férfi kisugárzása tekintélyt parancsoló volt, ezt azonnal meg tudta állapítani. A lány leengedte karjait maga elé és felöltött egy hűvös, merev álarcot, míg tekintetét az egyenesen felé közeledő férfira függesztette.
- Örvendek, Mr….- Kezdte el, majd végigpillantott az ismeretlenen. - Segíthetek valamiben?- Nyújtotta a férfi felé kezét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 35
Join date : 2016. Sep. 04.
TémanyitásTárgy: Re: Crystalia Pengeélen   Csüt. Feb. 23, 2017 3:11 pm

A pincér biccentett tudomásul véve a "rendelés". Egyenes háttal, emeltfővel és kimért léptekkel távozott...

Az idegen férfi lendülete derékba törik a váratlan megszólításra. Úgy tűnik nem tervezte be, hogy esetleg megelőzöd. Szőke szemöldöke össze szalad, homloka megráncolódik a szintén szőke hajkorona alatt. Lehunyja kék szemeit míg rendezi sorait.
-Günter.
Válaszol határozottan, ezzel zárva részéről a bemutatkozás.
-Rabolhatnám az idejét Lady Crystalia? Fontos dologról lenne szó.
Testtartása megrogy, ezzel némi alázatot mutatva az irányodba. Ahogy az egy hercegnőt megillet. Szeme rásiklik a másik székre.
-Esetleg... szabad lesz?
Pillantott ismét az ülőhelyre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 60
Join date : 2016. Oct. 26.
Age : 25
Tartózkodási hely : New York vagy Attilan
TémanyitásTárgy: Re: Crystalia Pengeélen   Pént. Márc. 03, 2017 12:34 pm

[color=black] A mellkasában kavargó kellemetlen érzés rányomta bélyegét hangulatára, gyomra szinte remegett. Nem az elfogyasztott alkohol miatt, azt a szervezete gyors lebontó képessége miatt kifejezetten jól bírta. Volt valami, ami zavarta, majdhogynem félelemmel töltötte el, de nem találta meg a konkrét okot rá, miért. Talán az kavarta fel, hogy nemrégen újra látta a Fáklyát és még nem zárta le teljesen a múltat. Fejét megrázta, mintha ezzel elhessegethetné a kellemetlenné vált gondolatokat és hangulatot...
Majd a szőke, öltönyös férfire nézett, akinek arckifejezése némi meglepődöttségről tanúskodott. Kissé érces, férfias hangja volt az egyenes tartású embernek, aki kék szemeit visszavezette arcára.
- Tehát... Örvendek, Mr. Günter.- Nyújtotta jobbját egy kézfogás erejéig és végezetül alátámasztotta vele balját, amiben a kristályos poharat tartotta. Szemöldökei összevonódtak a férfi gesztusát látva... Teljesen elszokott az effajta udvariasságtól, mióta idelent tartózkodott. Természetesen, nem lehetett volna nehéz kideríteni a neve alapján, ki is ő... De be kell vallania, meglepődött.
- Természetesen.- Bólintott beleegyezőn egy aprót, majd ő maga is helyet foglalt Günterrel szemben. Enyhén előre dőlt, hogy jobban hallja a zajos teremben a mondanivalót, ami kíváncsivá tette.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Crystalia Pengeélen   

Vissza az elejére Go down
 
Crystalia Pengeélen
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Earth by Night FRPG ::  :: Egyesült Államok :: New York-
Ugrás: