FRPG
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Jó reggelt!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 29
Join date : 2016. Oct. 11.
TémanyitásTárgy: Jó reggelt!    Hétf. Júl. 31, 2017 8:34 am

Fogalmam sincs meddig voltunk lent a klubban, de arra emlékszem, hogy finomnak gondoltam az italokat. Clay eleinte viccesen figyelmeztetett, hogy beüthet hamar a dolog, de végül rávettem, hogy igyon Ő is. És most...most azt sem tudom hol vagyok. A fejem sajog, az ablakon beszűrődő napfény elvakítja a szemem így gyorsan behunyom.
-Mi a franc? - motyogom. A szám íze valami förtelem, gondolom a leheletem is. Oldalra pillantok és azonnal ledöbbenek. Nem akárhol vagyok. Caly-nél...Clay ágyában és Ő pedig itt horkol mellettem.
-Baszki!!!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 133
Join date : 2016. Sep. 27.
Tartózkodási hely : New York
TémanyitásTárgy: Re: Jó reggelt!    Szer. Aug. 02, 2017 11:50 am

Clay kellemesen ringatózott egy tóban a holdfényben, mikor egyszer csak fény vakította el. Egy csészealj szállt alá, majd egy alak lépett ki belőle, kitakarva a fényt. Gyorsan motyogott valamit arról, hogy ugyan már, vigye innen azt a bevizsgáló eszközét, amiből persze csak némi motyogás hallatszott valójában.

Így igaz, Clay édesdeden aludt, és az álmában közepesen nagy traumaként megélt (hülyeség) álom kapcsán felmerülő reakciói kimerültek abban, hogy morgott valamit maga elé, és átfordult a másik oldalára, hogy inkább a hátát süsse a nap. Továbbra is nyakig betakarózva maradt, ami nem volt teljesen indokolt egy nyári reggelen.

- Nem tudom, hogy békével jöttél-e, de ha nem, én még kisebb szürke emberkét csinálok belőled! - Fenyegetőzött közben a közeledő törpére, aki nagy fején hatalmas szemeket viselt, és apró szájával gonoszan mosolygott.
Nem igazán volt koncepciója arról, hogyan is került ide, és nem is különösebben foglalkozott vele. Álom lévén a helyzet abszurditása egy cseppet sem zökkentette ki. Természetesen akadt racionális magyarázata is annak, miért álmodik valaki perverzül mosolygó földönkívüliekkel. Egyszerű: Tele van velük a tévé. Tényleg, a csapból is ez folyik. Ha éppen nem gyíkemberekről és titkos kormányokról van szó, akkor idegenek jönnek, akik elrabolják az egyszerű polgárokat. Az más kérdés, hogy Clay sosem volt egyszerű sem fiziológiáját sem történeti hátterét tekintve, de az álombéli kis szörnyet ez láthatóan nem zavarta egy percig sem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 29
Join date : 2016. Oct. 11.
TémanyitásTárgy: Re: Jó reggelt!    Vas. Aug. 20, 2017 8:41 pm

Zavarban vagyok és próbálok az emlékeimben kutatni a tegnapi nap ivásos kezdetétől a végéig. De nem nagyon sokra emlékszem. Azt tudom, hogy koktélt ittam koktél után és táncoltam, sokat, nagyon sokat. Valami rémlik asztalon táncolásról is, de remélem az csak valami tévképzetem.
Emlékszem arra, hogy pár srác felkért táncolni és táncoltam is velük, de a legtöbb időt Clay-jel töltöttem. A baj az, hogy úgy látszik túl sokat, mert itt kötöttem ki nála és halvány lila gőzöm sincs, mikor és hogy kerültünk ide.
Elnevetem magam a motyogásán aminek semmi értelme sincs, de megnevettet. Próbálok halk lenni, az se tudom kivel van egy szobában vagy kollégiumban, vagy nem tudom, fogalmam sincs pontosan hol vagyok.
Végül úgy döntök felkeltem ezt a jó madarat még mielőtt a délután is itt ér minket.
-Jó reggelt Csipkerózsika! Hasadra süt a galaxys. - motyogom a füléhez hajolva.
Reménykedem benne, hogy bármi okán is kerültem ide max egy csók csattant el közöttünk semmi több. Helyes srác meg minden, de ha ebből nem csak ennyi lenne, azért szeretnék rá emlékezni. Többet sose iszok, becsszó!
Elkezdem finoman csapkodni az arcát hátha eredményre jutok vele, bár amilyen mélyen alszik ki tudja.
Lecsúszik rólam a takaró és ekkor eszmélek fel, hogy fehérneműn kívül abszolút nincs rajtam semmi...csodááás.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 133
Join date : 2016. Sep. 27.
Tartózkodási hely : New York
TémanyitásTárgy: Re: Jó reggelt!    Csüt. Aug. 31, 2017 5:10 pm

Clay igen lassacskán tér magához, ami egyáltalán nem szokása. Ahogyan az sem, hogy ne emlékezne rá, mi történt előző este. Márpedig most mindkét helyzet fennáll. Homályos tekintettel pislog ki a takaró alól, majd csiga lassúsággal fordul az oldalára, hogy megpillantsa a hang forrását.
- Jeanne! - mondja halkan - Jó reggelt! Te mit csinálsz itt? És... Hol a ruhád?
Ekkor nagyra tátja szemeit, és felül, amilyen hirtelen ez lehetséges. Nagy lendülettel szívja be a levegőt, ami azt a tipikusnak mondható meglepődés hangot adja ki ennek következtében.
- Te... te hogy... Meg mi... Mi történt? - nevet zavartan - Azt hiszem, kicsit becsíptem tegnap... - teszi hozzá.
Utóbbi nyilvánvalóan nem történhetett meg. Clay hogy akár haloványan is érezze az alkohol hatását, ipari mennyiségben szükséges vedelnie a piát. Ez pedig biztosan nem történt meg, hiszen... Miért is történt volna? És hogyan? Nem, az egészen kizárt!
~ Hogy a fenébe keveredtél ide, Clay? Mi volt az éjszaka? De tényleg... - tekintetével egyszerre mohón és meglepetten méri végig újra és újra az előtte elterülő, igencsak szemrevaló női testet ~ Mi történt, Clay? Mit csináltál?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 29
Join date : 2016. Oct. 11.
TémanyitásTárgy: Re: Jó reggelt!    Szomb. Szept. 09, 2017 11:18 am

Kezdem úgy érezni, hogy Clay az a fajta srác, aki kimondottan képes még egy atomrobbanás következtében is mélyen aludni és horkolni. Jobban mondva horkantgatni, mert azt csinálja és ez az összképet kicsit szexiből röhejessé teszi.
-Halihó! Jó reggelt neked is Hétalvó. Kérdésedre a válasz a nem tudom és a fogalmam sincs, körítve egy kis értetlenkedéssel. - mosolygok rá és igyekszem takarni magam a takaróval. Bár, ha történt valami köztünk az éjjel, akkor már látott körülbelül mindent...
-Nem tudom mi történt, nem sok mindenre emlékszem a tegnapi iszogatásból. Én is ilyen értetlenül néztem a mai dolgok elé, mint te. - pirultam el.
Tegnap kissé elvetettük a sulykot a lazulásban, és ennek ez lett a következménye, bármi is legyen ez. -Én is, nem is kicsit. És nem csak nekem hiányoznak a ruha darabjaim, khm. - vigyorgok rá zavartan.
Ugyanis rajta sincs semmi, legalábbis a takarón kívüli részén nincs, hogy az alatt mi van, a jó ég tudja csak megmondani.
-Lefeküdtünk? - kérdezem, de közben talán hülyeség is volt feltenni a kérdést. Valamit csak éreznem kellene, ha eljutottunk odáig...hacsak be nem horkolt előtte, ki tudja, semmire sem emlékszem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 133
Join date : 2016. Sep. 27.
Tartózkodási hely : New York
TémanyitásTárgy: Re: Jó reggelt!    Hétf. Okt. 23, 2017 6:31 pm

Clay egy kis ideig csak bambul maga elé, és láthatóan erőlködik, hogy legalább valamelyest előhalássza az elveszett emlékeket. Először rövidebb rándulás a mimikájában, majd hosszabb vicsor és szemlehunyás lesz a próbálkozás következménye. Képek villannak be elé, vad, lelket bolygató képek. Sok vörös, fekete és fehér színnel. A formák csupán lassan, és akkor sem teljesen állnak helyre elméjének vásznán.
- Mond csak... volt valakivel vagy valamivel konfliktusunk az éjszaka?
Homlokát dörzsöli, mintha fájna a feje. Hogy a kellemetlen érzés lelki vagy fizikai eredetű, az kívülről nem állapítható meg biztosan. Minden esetre Clay nem kifejezetten örült az emlékezetkiesésnek - különös tekintettel arra, hogy ilyenben még sohasem volt része, már emlékei szerint természetesen -, ugyanakkor az esetleges erőszakos emlékeknek még kevésbé örülne. Ettől függetlenül, ahogyan azt a kíváncsi emberi természet is diktálja, próbálja visszaszerezni őket.
- Nincs esetleg valahogy egy nagyobb sérülés vagy heg rajtad? - kérdezi hirtelen, majd Jeanne-re pillant.
Ezek után persze lesüti a szemét, és kissé elfordul, hogy ne bámulja az igencsak alulöltözött lányt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
Sponsored content
TémanyitásTárgy: Re: Jó reggelt!    

Vissza az elejére Go down
 
Jó reggelt!
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Earth by Night FRPG :: Otthonok, bázisok :: Otthonok, lakások :: Henderson rezidencia-
Ugrás: