FRPG
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Crystalia Amaquelin - Goddess of elements

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 60
Join date : 2016. Oct. 26.
Age : 25
Tartózkodási hely : New York vagy Attilan
TémanyitásTárgy: Crystalia Amaquelin - Goddess of elements   Szer. Okt. 26, 2016 11:36 pmNév: Crystalia Amaquelin
Becenév: Crystal, Crys
Világ: Marvel-univerzum, Earth-616
Titulus: Crystalia az Inhuman királyi család egyenes ági leszármazottja, a nővére, Medusa a jelenlegi királynő. Ő maga a trón várományosa és későbbi birtokosa, az Inhumanok hercegnője. Képességeit a Terrigan Mistnek köszönheti.
Avatar: Kimberly Whalen
Születési adatok: 1993. Október 03. Attilan (the Island of Gods); 23 év
Csoport: Égiek
Karakter-alkotó pontok:

• Legendás különleges képesség – 5 pont: Elemental Goddess
• Titulus – 0 pont: Festőművész
• Alapszintű ismeret – 0 pont: Főzés
• Alapszintű ismeret – 0 pont: Számtógépes ismeretek

Tudnivalók: 175 cm és 65 kg. Vékonynak nem feltétlen nevezhető, de karcsú és sportos, nőies alkatú. Crystalia egy lobbanékony, vad természetű nő, aki előbb cselekszik, és csak ezután gondolkozik- szinte sosem számol tettei következményével, ösztönlény. A népe a legfontosabb a számára és nincs, amit ne tenne meg értük. Viselkedése az őt ért hatásoktól függően alakul. Egy jóindulatú és hősies, önfeláldozó inhumanról van szó, aki nem szívleli a gonoszságot és igazságtalanságot, valamint nem rest tenni ellene. Labilis személyiség és szerelmes magába a szerelembe. Nem egyszer vádolták már meg a nyughatatlan és gyerekes viselkedéssel. Először akkor járt a Földön, amikor az emlékezetét elvesztett nővérét, Medusat kellett megtalálniuk. Ekkor ismerkedett meg a Fantastic Four tagjaival és volt egy szenvedélyes, de rövid kapcsolata Human Torch-al, amit lezárt rég. Képzett hand to hand harcban, de tudásán van mit fejleszteni, nem is kevés. (Megjegyzés: Ha nem lesz érte letépve user feje, néhány dolgot megváltoztatna. Crystalia biszexuális jelen esetben.)

Képességek:    Forrásnak ezt használtam.

• Inhuman Metabolism: Inhuman genetikájának köszönhetően Crystal sokkal fejlettebb testi készségeket birtokol, mint az emberek legkiválóbb atlétái. Életideje a többi Inhumanéhoz hasonlóan legalább kétszerese egy átlagos emberi lényének, gyorsabban regenerálódik. Az anyagcseréje révén jóval nagyobb, kitartással és erővel, sokkal rövidebb reakcióidővel rendelkezik; ami túlszárnyalja az emberiség legtökéletesebb példányát, Captain Americat is. [Enhanced Reflexes; Endurance; Speed; Strength]
• Elementalist: Crystal rendelkezik a képességgel, hogy mentálisan manipulálja a négy klasszikus elemet: tüzet, vizet, földet és a levegőt. Erre az anyagokkal atomi szinten létesített telepatikus együttműködésre bírással képes.

◄ Aerokinesis: Oxigént, oxigénatomokat tud irányítani- a molekulákkal a különféle fajtájú légköri zavarokat megidézni és irányítani. Két elem kombinálásával létrehozhat homokvihart, tájfunt, vagy tűzzel ötvözve a levegő elemet, tűzvihart. Képes óránkénti 115 mérföldet meghaladó széllöket létrehozására.
♦ Flight: Képes olyan szelet megidézni, ami elég erővel bír ahhoz, hogy fenntartsa és mozgassa vele sajátja és mások testét is. Crystal képes repülni az űrben is.
♦ Force Fields: Levegőmolekulák kontrollálásával képes őket összetömöríteni egy olyan erősségű és sűrűségű pajzzsá, amint „semmi” nem képes áthatolni. Ezt képes változatos módokon alkalmazni- akár burkot is hozhat létre maga körül, lehetővé téve maga és mások számára a lélegzetvételt, amíg víz, vagy olvadt láva alá merül(nek társaival). Ezzel a képességgel el tud hárítani támadásokat. Egyszer egy űrhajó sérülésénél ezzel a képességgel tartotta meg a hajó falát, hogy a lyukon keresztül ne szivárogjon el a levegő.
◄ Geokinesis: Különféle fémeket ás anyagokat képes manipulálni, alapkőzeteket (földi: vas, gránit, pala, mészkő…etc.); létrehozhat szeizmikus rengéseket akár a Richter skála 6,7-es pontjáig is (nagyobbakat akkor, ha a tektonikus lemezek a közelben vannak). Akarata szerint bánhat ezekkel. Erejének korlátai ismeretlenek, egyszer demonstrálta hatalmát amikor Attilan egész városát emelte fel a levegőbe, ami hozzátenném, időigényes volt.
♦ Ferrokinesis: A földirányító képessége felöleli a sok vas és fém irányítását is, még az eddig nem felfedezetteket is.

◄ Hydrokinesis: Képes manipulálni a vizet is. Irányítani a mozgását, egy kijelölt cél felé, atomok közötti manipulációval a felületi feszültségét. Korlátai ismeretlenek, képességét demonstrálta, amikor egy örvényt hozott létre, ami egy tucat egyént ejtett csapdába. Az örvény több ezer gallon víz mennyiségének felelt meg.
♦ Cryokinesis: A vízirányítási képessége kiterjed annak minden formájára, beleértve a jeget is. Ezt a formát többnyire arra használja, hogy robbanó jéggömböket lőjön ki ellenfeleire.

◄ Pyrokinesis: Telepatikusan képes tüzet gerjeszteni, okozni, irányítani; rábírni hogy növekedjen méretben és intenzitásban. Olyan alakot vegyen fel, amilyet Crys akar. Bármilyen tüzet képes manipulálni azáltal, hogy változtatja az oxigénatomok külső elektronburkainak az ionizációs potenciálját. Ez a tűz csak azt égeti, amit Crys akar.

◄ Atomic Manipulation: Birtokolja a képességet, hogy tökéletesen irányítsa atomi szinten azon elemek összetevőit, melyek uralma alatt állnak, különböző hatásokat keltve.
♦ Electrogenesis:  Képes hatni azon elemekre, amiket atomi szinten irányít és ezáltal ad nekik egy elektromos töltetet.
♦ Electrokinesis: Amikor a molekulák töltött állapotban vannak, megtartja az irányítását felettük és az energia áramlását szabályozva villámokat idéz meg.

◄ Hydrogenesis: A levegőben lévő hidrogén és oxigén atomokat és vízmolekulákat képes magához vonzani a légkörből és újraalkotni őket, nagyjából két mérföldes körzetben. Ez lehetővé teszi számára, hogy vizet hozzon létre egy teljesen száraz környezetben is, amennyiben hidrogén és oxigén jelen van.

◄ Magnetokinesis: Demonstrálta már, hogy képes limitált kapacitással manipulálni a mágneses polaritását azon fémeknek és érceknek, amik fölött hatalma van.

◄ Thermokinesis: Az elemek fölötti uralma atomi szintekig terjedve lehetővé teszi, hogy gyorsítsa, vagy lassítsa a molekuláris sebességüket. Ez a hatás annyit tesz, hogy instant forrósíthatja vagy fagyaszthatja azon elemeket, amiket telepatikusan irányít. Melegítéssel vagy hűtéssel lehetővé teszi saját maga számára hogy túlélje az extrém hő vagy fagy hatásait.
• Cryogenesis: A vízmolekulák sebességének lassításával, instant megfagyaszthatja a vizet. A hidrogenesis képességével párosítva ez megengedi számára, hogy a „semmiből” jeget hozzon létre.
• Pyrogenesis: Az oxigénmolekulák mozgásának extrém felgyorsításával spontán meggyulladó tüzet képes létrehozni.

◄ Elemental Awarness: Az elemekhez kötődő telepatikus kapcsolata miatt képes megérezni dolgokat, amiket egy átlagember, vagy más inhuman nem. Például: Megérzi, hogy egyes dolgok mennyi nedvességet tartalmaznak, a levegőben vagy vízben lévő mozgást magán kívül, meghatározza, hogy a talajminta az adott körzetből származik-e.


Súlyos hátrány: Crystal szervezete számára a földi levegő szennyezettsége rendkívüli módon megterhelő. Ezért az otthonából hozott speciális tablettákat kell szednie minden nap, amik lehetővé teszik számára az alkalmazkodást. Ha kimarad egy nap a tabletta, akkor rendkívül súlyos köhögési rohamokat kaphat, felléphet fulladás és/vagy asztmás roham.
Végzetes hátrány: Crystal szervezetére a jód ugyanúgy hat, mint Supermanre a kriptonit. Az érintése szinte égeti, marja a bőrét- súlyos fájdalommal jár. Ha a közelébe kerül, gyengíti és ha netalán talán nagy adag jódozott só kerül az ételébe... Nos, amennyiben nem érkezik időben segítség, nagy valószínűséggel élete utolsó vacsoráját fogyasztotta el..


Előtörténet:Tüdejét szinte széthasította a beléhatoló levegő piszkos, mocskos, nyúlós állaga. Érezte, ahogyan sejtjeihez szinte hozzátapadnak a szennyeződött molekulák és megborzongott. Sosem szívlelte a földi levegőt.
Sosem értette meg, hogy mégis hogyan lehet képes egy ilyen alacsony technológiai fejlettségű, haldokló bolygó ennyire… élőnek és gyönyörűnek mutatkozni. Jobbjával végigsimított az űrhajó ajtaján és orrát ráncolva lépett ki a járműből, aminek ajtaja becsukódott utána és a high-tech masina halk motorja fémes zümmögést hallatott, miközben felemelkedett. A lány zöldeskék szemei semlegesen figyelték, ahogyan a gép felhúzta maga köré az erőteret és emberi szem számára láthatatlanná válva távozott.

New York.

Ajkait nyelve hegyével megnedvesítette, miközben méretes táskáját vállára emelve megindult a legközelebbi hotel felé, hogy kivegyen egy szobát. Vérvörös tincsei arca elé hullottak a heves, őszi széllökettől és egy türelmetlen mozdulattal húzta ki a selymes hajzuhatagot szeme elől.
- Oh boy… Smells like shit.- Alt hangja irtózón csengett, miután befordult a következő utca sarkán és felidézte magában otthona kristálytiszta levegőjét. Mindegy is.

Órákkal később elmerült a szállodai szoba fürdőjének méretes sarokkádjában és élvezettel simított végig mezítelen bőrén, amin a vízcseppek engedelmesen futottak lefelé, engedve a gravitációnak. Ajkai finom mosolyra húzódtak és fejét hátrahajtva döntötte neki a hűvös csempének. Lehunyta szemeit és felidézte magában az eltelt órák kornyi eseményét.
Medusa ellentmondást nem tűrő hangját, amikor törvényeikre hivatkozva közölte vele, hogy nincs semmi helye a királyi család egy tagjának az emberek között. Emlékeibe ivódott az az időszak, amikor a Fantastic Four tagjaként szembeszállt Wizarddal és legyőzte. Felrémlett lelki szemei előtt Human Torch kozmikus alakja és vonásai egy pillanat erejéig megkeményedtek. Nem miatta van itt. Annak már rég vége és nem kezdené el újra. Viszont…
Képtelen volt elhinni eleinte, de a várost második otthonaként szerette. Egészen addig, amíg Medusa megtalálása lebegett a szeme előtt, nem tudatosodott ez benne. Csak akkor, amikor felszállt a hajóra, hogy végleg búcsút vegyen a fejletlenebb, mégis csodás világtól. Most pedig sikerült kiharcolnia, hogy egy ideig a saját útját járhassa. Megtalálni önmagát, azt, amit félúton elveszített.


Teste köré csavarta a vastag törülközőt és vizes haját fésülve állt a tükör előtt. Szemeit lehunyta egy másodperc erejéig és a szobában felzúgó meleg levegő tépte, szaggatta fürtjeit, míg azok teljesen szárazzá nem váltak. Mezítláb szelte át a szobákat és a szekrény elé lépve elővette a rövid, fehér ruhát és belebújt. Az összképet kellően alkalmasnak ítélte és mély levegőt véve fejezte be a készülődését.
Ezúttal… Körültekintőbben fog eljárni és ha alkalma nyílik rá, ki fog állni az inhumanek és mutánsok mellett. Meg fogja védeni őket és nem hagyja, hogy a H.Y.D.R.A. vagy bármilyen más szervezet akár egyet is megkínozzon közülük. Élénken élt még benne a legutóbbi ütközet, amikor az egyik katonájuk átlőtte ez alig nyolc éves gyermek koponyáját lézerfegyverével. Torkában lángoló haraggal vette föl a magassarkút és lépett ki a szoba ajtaján, hogy elérje a taxit, amit nem sokkal azelőtt rendelt.
Ha információkat akar, arra a legalkalmasabb hely… Az Auld Inn, ami újabban a hozzá hasonlóak törzshelyévé vált.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 26
Join date : 2016. Sep. 30.
TémanyitásTárgy: Re: Crystalia Amaquelin - Goddess of elements   Pént. Okt. 28, 2016 12:40 pm

ELFOGADVA.

Jó játékot! Smile Sebfertőtlenítés pedig lehetőleg csak alkohollal. Very Happy Akár belsőleg is. Very Happy
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Crystalia Amaquelin - Goddess of elements
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Earth by Night FRPG :: Earth By Night Klub :: Karakteralkotás :: Hősök tere-
Ugrás: