FRPG
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 New York, szabadon választott könyvtár // Wanda & Clay

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 12
Join date : 2017. Jul. 14.
TémanyitásTárgy: New York, szabadon választott könyvtár // Wanda & Clay   Csüt. Júl. 20, 2017 6:50 pm

Wanda & ClayKár volt visszajönnöm, ezt már akkor megérzem, mikor leszállok a buszról az állomáson. Persze ha el akarnának kapni, az másképp működne, főként az a valószínű, hogy véres párbajba torkollna, és történetesen tudom, hogy az ártatlanokat nem sajnálnák, akik megsérülnek benne, hanem az egészet az én saramnak tartanák. Mert hiszen miért menekülök? Talán mert, ki tudja, szívesen belenyúlnának az agyamba, kísérleteznének egy kicsit velem? Nem, szerintem kísérletekből épp elég volt. Az árnyékban megbúvó hatalmasoknak semmi máshoz nincs esze, mint káoszt és pusztulást okozni, hogy eltereljék a figyelmet a saját, jóval sötétebb bűneikről, és ehhez kellenek az olyan céltáblák, mint én is vagyok. De nem csak ők képesek észrevenni, hogy én merre járok, hanem én is meg tudom találni őket. Most például rögtön ketten követnek, gondolom azért, hátha az egyik elvesztené a nyomom, ahogy az párszor megtörtént már. Ám ismerem már annyira a városnak ezt a részét, hogy megoldjam a helyzetem. Hirtelen fordulatot veszek a könyvtár felé, a nehéz kőlépcsőkön sietve lépdelek fel, belököm a kétszárnyú ajtót, és már meg is mentettem magam.
Ez a hatalmas, széles, magas labirintus fog nekem segíteni, hogy elbújjak. Szinte tudom, hogy amikor beérnek - kellene lennie legalább egy percemnek addig - az első útjukba eső alakot fogják majd megkérdezni, látott-e elmenni egy nőt, s ha igen, melyik irányba húzódhatott be a polcok között? Neki pedig azt kell felenie, amit én akarok. A szinte üres előtérben ez nem lehet nehéz. Egy nekem félig háttal álló, épp egy vaskos könyvet lapozgató fiatal férfire esik a választásom, akinek óvatos léptekkel állok meg a háta mögött, mégis abban reménykedem, úgy érzékeli majd, az egész a másodperc töredékének műve volt. Annyira már ismerem képességeimet, hogy elérhetem náluk, hogy azt lássák, azt gondolják, amit én akarok. És most ez a vágyam. Nézz csak, fiatalember, nézz csak rám! - engedelmesen fordul-e felém, vagy csak a meglepetés miatt, hogy valaki hozzáért a hátához? Reménykednem kell, hogy működik a sok-sok gyakorlás után. Ha pillantásunk összetalálkozik, arcára simítom tenyerem. Azt kell mondd nekik, hogy kimentem a hátsó ajtó felé! Próbálom mélyre ültetni fejében a gondolatot, ahogy elfutni lát.
Elkapom tekintetem az övéből, de egy másodpercet még hagyok. Szemügyre veszem. Tekintete különös, már-már természetes, borzongásnak nem látom nyomát, sem csodálkozásnak, amiért egy idegen így elkapta. Ó, talán elég ügyes vagyok! Kezem lesiklik arcáról, és - abban bízom, hogy még időben - elrohanok az emeletre vezető lépcső felé. Próbálom végigvenni magamban a lehetőségeket. Működik a képességem, és ő elmondja szépen, melyik kijárat felé szaladtam el? Vagy nem működik, és elárul? Netán még ennél is nehezebb helyzetbe kerülök, ha számonkérőn jön utánam, és tessék, már bukhatom is be a menekülést. Nem tudom, és egy pillanat alatt elfog a rettegés. Vissza se kellett volna jönnöm, talán.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 137
Join date : 2016. Sep. 27.
Tartózkodási hely : New York
TémanyitásTárgy: Re: New York, szabadon választott könyvtár // Wanda & Clay   Szer. Júl. 26, 2017 9:11 am

Clay a szokásosnak mondható nyár végi kutatómunkáját végezte az egyik könyvtárban, mikor is összegyűjti az év közben várhatóan szükséges könyveket és jegyzeteket. Ilyenkor még talál is belőlük, nincs kivéve az összes. Otthon aztán nyugodt körülmények között kijegyzeteli, amit úgy érez, hasznos lehet. Mindezt persze az óratematikák alapján. Ez a módszer tavaly is igen hasznosnak bizonyult.

Történt ez egészen addig, míg valaki nagy sietve mögé nem toppant. Érezte az égető tekintetet hátán, ahogyan mintha hátán egy több tenyérnyi folt bizseregni is kezdett volna hirtelenjében. Gondolta, hátha valamelyik helyes lány ismerőse az, ahogy fordult hátrafelé. Hamar rá kellett jönnie, hogy ezt a helyes lányt nem ismeri. Még. Láthatóan ez hamarosan változni fog, az ő szándéka szerint mindenképpen, hiszen arcára teszi a kezét, és igencsak szuggesztív módon mélyeszti tekintetét Clay szemeibe.
- Oké - feleli kicsit meglepett arccal, majd miután a lány elindult ráncolja csak össze a homlokát. Mintha szája mozgatása nélkül juttatta volna el hozzá szavait.
Clay, biztosan képzelődsz!
Pillanatok kérdése csupán, míg megérkeznek ők, akiknek azt a bizonyos mondatot kell felelnie.
- Hello, nem láttál erre egy hosszú hajú lányt?
- De igen, arra ment - mutatja Clay a korábban kért irányban - Kiment a hátsó ajtó felé. Láthatóan nagyon sietősre vette - tette hozzá, hogy lehetőleg igazsággal fejezze be, mivel egyébként sosem volt túl tehetséges a hazudozásban.
Amazok csak biccentenek, és már haladnak is tovább. Tekintve, hogy semmiféle egyenruha nem volt a két férfin, a fiú fejében már valamiféle kémregény kalandos története kezd kirajzolódni, miközben új védence után indul. Keresése nem tart sokáig, lévén ideges verejtékének szaga messziről elárulja.
- Bajban vagy? - kérdezi a rejtező mögé lépve.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 12
Join date : 2017. Jul. 14.
TémanyitásTárgy: Re: New York, szabadon választott könyvtár // Wanda & Clay   Hétf. Júl. 31, 2017 11:18 am

Wanda & ClayElőször csak arra gondolok, elég jó vagyok hozzá, hogy megoldjam. Elég ügyes már, elég fejlett, nem fognak elkapni, nem vesznek észre sem. Ám aztán hamar lejjebb kell eresztenem a lufit, és magabiztosságom el is száll. Lehet, hogy csak a szerencsén múlik, hogy épp képes voltam-e valóban befolyásolni a fiatalember elméjét, akaratát. És talán még csak ennyi sem. Mert ha a képességeim épp elhagynak, akkor az ő jóindulatára vagyok bízva teljesen. Ahogy a polcok közé rejtőzve figyelem elhaladó üldözőimet, már szinte biztosan tudom, hogy a "megmentőm" viszont követni fog.
Mögém lép, megrezzenek. Pedig tudom, hogy meg tudnám védeni magam, vagy már eleve, sejtem, hogy nem akar bántani.
- Nem - szinte hadarva felelek, pedig nem vagyok megrémülve tőle. Vagy nem főleg tőle, legalább. Nincs időm csevegni idegenekkel, ha üldözőimet nem sikerül eléggé átverni, akkor vissza fognak fordulni, és nekem addigra köddé kell válnom. Bizonytalan tekintettel fürkészem beszélgetőtársamat.
- Hacsak nincs ötleted, hogy válhatok gyorsan köddé, nekem mennem kellene - mondom. Miért is akarnék megtorpanni, csevegni? No, nem mintha igazából tudnám, hova is akarok továbbállni innen.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 137
Join date : 2016. Sep. 27.
Tartózkodási hely : New York
TémanyitásTárgy: Re: New York, szabadon választott könyvtár // Wanda & Clay   Szer. Aug. 02, 2017 1:11 pm

Ahogyan Wanda is érezheti, Clay-nek esze ágában sincs bántani őt. Sőt, ő maga is volt már üldözött, ezért egy fajta megelőlegezett bizalommal közelített hozzá. Sarokba szorított vadra emlékeztette a lány tekintete, tartása. Minden bizonnyal ő is ilyen lehetett bujdoklása idején. Most azonban segíthet egy sorstársán. Amennyiben valóban sorstársa. Hisz nem tudhatja, hogy joggal követték-e vagy sem. Az a különös bizsergés pedig, mikor amaz megérintette... Csinosnak csinos, de ez biztosan nem szerelem volt, amit érzett.
- Lehet, hogy tudok segíteni. Akkor viszont őszintének kell lenned velem! - feleli halkan - Csináltál velem valamit az előbb, igaz?
Tekintete kissé gyanakvó, némi kíváncsisággal fűszerezve. Egyelőre nyoma sincs ellenségességnek tartásában, ám a gyanú, mint olyan a vérébe ivódott már gyermekkorában.
Az emberek valamilyenek, sokfélék, különbözőek. Jellemző azonban, hogy egészen másmilyenek, mint amilyennek mutatni akarják magukat. Éppen ezért az a legegyszerűbb, ha nem bocsátkozik feltételezésbe, és némi óvatossággal jár el minden kétes helyzetben. Érdekes, hogy ez a kissé naivnak mondható fiú ilyen oldallal is rendelkezik, még ha szerencséjére általában nincs is rá szüksége, hogy felfedje.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 12
Join date : 2017. Jul. 14.
TémanyitásTárgy: Re: New York, szabadon választott könyvtár // Wanda & Clay   Pént. Aug. 11, 2017 4:29 pm

Wanda & Clay
Kissé komor pillantást villantok rá, aki megáll velem ahelyett, hogy simán csak tovább menne, és nem törődne velem. Lehet, hogy ezt a gondolatot is a fejébe kellett volna parancsolnom? Majd legközelebb.
Kissé kérdő tekintettel figyelem, főleg miközben beszél, mégpedig arról, hogy segítene. De mégis miben segítene? Elbújni? És ki ő, és úgy egyáltalán, miért mondanám meg neki, ha csináltam volna vele valamit?
- Ugyan, ne viccelj - próbálom lerázni gyanakvását, de a fejébe nyúlva biztosan sokkal könnyebben menne ez is. - Mit csinálhattam volna? Csak hozzád léptem és megkértelek - és közben nem mozgott a szám, és ő meg visszakérdés nélkül tette meg. Vesztésre állok vajon, ha meg akarom győzni arról, hogy kettőnk közül ő a sült bolond, nem pedig nekem vannak szuperképességeim?
Mély sóhaj szökik ki számon. Persze talán nem lett volna neki ennyire feltűnő a dolog, ha vagy jobban csinálom, vagy esetleg nem lenne vele is valami... Lehetséges, hogy ilyen könnyű ma már összefutni valakivel, aki, ha csak bizonyos kategóriában is, olyan, mint te vagy?Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 137
Join date : 2016. Sep. 27.
Tartózkodási hely : New York
TémanyitásTárgy: Re: New York, szabadon választott könyvtár // Wanda & Clay   Pént. Aug. 11, 2017 5:47 pm

Clay, te idióta... Már megint olyasmibe ütöd az orrod, amibe nem kéne! Ha ez a lány egy menekülő kísérleti alany, akkor azért. Ha meg nem, akkor azért. Itt zaklatsz egy ismeretlent, csak mert úgy tűnt, valami furcsa vele kapcsolatban? Eszednél vagy? Arról nem is beszélve, ha kiderül, hogy az Unió emberei keresik. Ha bevisznek, életed végéig egy üvegben fognak vizsgálgatni. Ami szerencsés esetben nem tart túl sokáig.
~ Francokat! Ha az Unió keresi, akkor pont, hogy segítenem kell neki! Ki tudja, miket műveltek még másokkal!
Clay egy hosszú, mély sóhajjal nyugtázza legújabb választott védence magyarázkodását, majd kissé csalódottan vállat von. Tudja, hogy érzett valami furcsát. Ahogyan abban is egészen biztos, hogy nem egy közönséges iskolakerülővel van dolga, akit a tanárok hajkurásznak. Úgy dönt, taktikát változtat.
- Jól van, ahogy gondolod. Igazából lehet, hogy csak képzeltem azt a furcsa bizsergést, ami biztosan nem szerelem volt - teszi hozzá nevetve - Ahogyan azt is, hogy csukott szájjal szóltál hozzám, de minden szavadat értettem. Lehet, hogy túl sok tévét néztem mostanában - tárja szét bocsánatkérőn kezeit - Minden esetre ha úgy gondolnád, valami titkos társaság üldöz, és egy hősre van szükséged, szólj bátran! Itt leszek a polc túloldalán - fejezi be még mindig látványosan elviccelődve a dolgot. Szükségszerűen, hiszen ha tévedne, nem szeretné bolondnak mutatni magát senki előtt.
Ezzel úgy érzi, az ideális módon rendezte is a helyzetet. Ha tényleg csak valami komolytalan dologról van szó, talán még egy kis kacajt és randit is elnyerhet színpadias bohóckodásával.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 12
Join date : 2017. Jul. 14.
TémanyitásTárgy: Re: New York, szabadon választott könyvtár // Wanda & Clay   Pént. Aug. 11, 2017 6:44 pm

Wanda & Clay
Pillantása kissé ködös. Én tudom, hogy miért vagy mitől rettegek, de az, hogy az ő elméjében mi zajlik valahogy jobban érdekel. Már kedvem volna újra alkalmazni rajta okos képességeim, de egy másodperc alatt tér vissza "közénk", és ahogy vállat von, még magamat érzem kissé bolondnak, hogy mindenbe bele akarok látni valamit.
- Hát biztosan nem - mondom szinte megrovón, hogy egyáltalán ilyen csacsiságot beszél. Szerelem? Hogy utasítottam? Hogy a gondolatai szajkózták tovább az enyémeket? Hát, végül is könnyen lehet, hogy valakinek ugyanezt jelenti a szerelem is.
- Hasbeszélő is lehetek - mondom szigorúnak tetsző hangon, de nem hiszem, hogy beválik. Jöjjön hát a másik taktika - s már épp azon töprengek, hogy kihívom magammal, és majd egy sikátorban elbánok vele, de akkor megfogja magát, és egyszerűen ott hagy. Csak pislogok. De ezek után nem kéne itt hagynom őt a hülye -  nagyon is valós - gyanúival. Még feldobhat, ha visszajönnek, akik eddig kergettek el.
A polc széléhez lépek, onnan pillantok rá. Ha észrevesz, így jártam. Ha nem, még figyelem egy kis darabig.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 137
Join date : 2016. Sep. 27.
Tartózkodási hely : New York
TémanyitásTárgy: Re: New York, szabadon választott könyvtár // Wanda & Clay   Vas. Aug. 13, 2017 8:34 pm

Clay kikeres néhány tudománytörténeti könyvet az orvostudomány nagy alakjairól, és lapozgatni kezdi őket. Eleinte csupán az asztal fölé hajolva, állva, mivel időnként újból és újból valamelyik polchoz lép egy-egy újabb darabért. Néhány röpke perc elteltével kellően félelmetes könyvkupac gyűlik össze a terebélyes olvasóasztal közepén, így helyet foglal az egyik mellé készített széken.
Bár látszólag teljességgel belemerül az olvasásba, valójában tökéletesen tisztában van a lány közelségével. Mintha egy kevéssé enyhült volna a rettegés szagát árasztó verejték intenzitása, továbbra sem tekinthető nyugodtnak. Ez az állapota valamelyest Clay-re is kihat, lévén igen áthatóan stimulálja érzékeit.
Odalent a vaskos, ódon ajtó hangosat nyikordul. Tompán visszhangzik nyílásának megfáradt, majd becsapódásának keserves hangja a régi épület falain belül.
- Visszajöttek a barátaid - jegyzi meg a fiú jól érthetően ám nem különösebben hangosan, fejét fel sem emelvén aktuális olvasnivalójából - Percek kérdése, és feljönnek ide is, az a tippem.
Komoly frusztrációt okoz számára, hogy az ő az egyetemen átlagosnak mondható intellektusával is nyilvánvalóan felismerhető kétes helyzet az orra előtt szövődik, ám az ösztönei szerint vélhetően ártatlan vagy ártatlanabb fél nem hogy nem kér a segítségéből, még azt a csekélyke őszinteséget is sajnálja tőle, hogy beismerné: Igen nagy bajban van.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 12
Join date : 2017. Jul. 14.
TémanyitásTárgy: Re: New York, szabadon választott könyvtár // Wanda & Clay   Hétf. Szept. 18, 2017 5:19 pm

Wanda & Clay
Lassan alszik ki bennem az első rettenet attól, hogy az üldözőim elkaphatnak, mire megébred a második, hogy sajnos benne van a pakliban az is, hogy semmi szükség az üldözőkre, könnyedén eshet egyéb bajom is, hiszen láttunk már olyat, hogy egyszerűen csak próbáltam csendben létezni, de kipécéztek, talán mert nem vagyok elég csúnya, elég öreg vagy nem hajtom le eléggé a fejem, mikor sétálok valahol. Szóval igen, elég annyi, hogy valaki belém köt, és lehet, hogy poklok poklát állja ki az elméje már a következő pillanatban, de azért próbálok nem így viselkedni, próbálom nem felhívni magamra a figyelmet, azt legalábbis semmiképp sem akarom, hogy a fiatalember üvöltözésben törjön ki a könyvtár közepén. Úgyhogy lassan kerülök csak hozzá közelebb, figyelem csak annyira, hogy talánem gyanakszik, talán nem veszi észre vagy nem is törődik vele. Pedig nem őrá kellene figyelnem, nagyon nem! És ezt ő maga is aláírja, amikor az ajtó döndülésére rezzenek meg, és ő félhangosan szól oda nyilvánvalóan nekem.
- Na ne mondd - próbálom tettetni a nyugalmat, de ez speciel nem volt az erősségem soha. Kissé komorabban lépek hozzá árnyalatnyit közelebb, úgy képzelem, az idegességtől már szikrák pattannak a bőrömön, de bízom benne, hogy nem érzi meg. Meg persze, hogy nem fogom bántani. Nem akarom, nincs miért.
- És van tipped arra is, hogy merre bújjak? Nem a barátaim, ha véletlenül úgy is festene a helyzet, de meglepne, hogyha ilyen vaksinak kellene higgyelek az előbbi után - ha elismerem ezzel azt, hogy tényleg nem a semmit érezte meg, vagy hallotta, vagy mit tudom én, akkor azt teszem, de úgy érzem, kell valami biztosíték, hogy érdekesnek tűnjek, vagy legalább kaphatónak, vagy ki tudja, mi a jó ilyenkor, ha azt akarom, hogy valaki önként nyújtson segítséget, anélkül, hogy megbizsergetem az agyát.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 137
Join date : 2016. Sep. 27.
Tartózkodási hely : New York
TémanyitásTárgy: Re: New York, szabadon választott könyvtár // Wanda & Clay   Szer. Okt. 11, 2017 9:45 am

Clay lassacskán megfordul, és kezdi úgy érezni, talán nem csak egy tereptárgy szerepét játsza ebben a történetben. Kedvesen elmosolyodik, majd egy kis csalafintaság kúszik ebbe a mosolyba. Közelebb lép, és cinkos vigyorra húzva egyébként is felfelé ívelő száját, láthatóan súgási célzattal közelebb hajol.
- Hogy állsz a mászással?
Hátrébb húzza fejét, és sokatmondóan az egyik közeli ablak felé biccent fejével. Széles fák takarják el a tér felől, az egyik közeli ágon pedig éppen egy mókus szalad végig.
- Itt ki lehet jutni egy lezárt teraszra. Mi is fellógtunk már párszor haverokkal. Pont a fejünk felett van.
Idő közben lentről beszédfoszlányok hallatszanak fel. Clay kissé oldalra fordítja fejét, enyhén lehajtja, és igyekszik kiszűrni a számára hasznos hangokat. Őt keresik, nem a lányt. Hát persze, hiszen ő mondta, hogy arra látta távozni. Abból a kis térből, ahol éppen egyedül volt akkor. Visszafordul hát védence felé.
- Még nem recsegnek a lépcsők, de szerintem hamarosan fognak, ha lent nem találnak. Becsukom utánad az ablakot, és maradok magyarázkodni. Felmegyek érted, ha leléptek.
Ezzel az ablakhoz lép, és ki is nyitja. Öreg már, erre is ráférne egy csere. Ahogy a könyvtár egész épülete. De sokmindent meghagynak eredeti állapotában, mert a csere rontana a műemléki jellegen, restaurálásra viszont nincs elég emberi erőforrás. Miután a lány kimászott, ha kimászott, becsukja utána az ablakot, és visszamegy az asztalhoz. Közben hallgatva az immár recsegő lépcsők zaját.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 12
Join date : 2017. Jul. 14.
TémanyitásTárgy: Re: New York, szabadon választott könyvtár // Wanda & Clay   Pént. Nov. 03, 2017 6:13 pm

Wanda & Clay
Hát, azt nem mondanám, hogy az emberek épp megint úgy viselkednek, ahogy vártam, azaz amire az esetek 99%-ában számítok, és ami legalább 98,5%-ban be is szokott teljesülni. Hát... Ahogy mondtam, ott van az a fél százalék... Másfél százalék, amikor meglepetések érhetnek. Pillantásom - kérdő? értetlenkedő? tudomásul vevő? - ezúttal kénytelen elárulni a fiatalembernek, hogy nemhogy nem tudom követni a gondolatait, már amíg meg nem fogom őket ott bent a fejében, de még csak meg sem próbálkoztam vele, úgyhogy azt a bizonyos ötletet részletezni lesz kénytelen.
- A mászással - ismétlem, mintegy tudatosítva magamban, biztos jól hallottam-e a szót. Kissé oldalra biccentem fejem, és már sorolnám a kifogásaim, de tudom, az idő sürget, a helyismerete jobb lehet az enyémnél ebben a városban, de még az épületben is, és az egyetlen, ami még mindig sikít, az a szokásos, egyébként jól kiforrott és nem teljesen indokolatlan bizalmatlanságom a civilek felé.
De vajon ez a srác is az-e? Mert ahhoz túlságosan nem kiszámíthatóan viselkedik. De ahhoz, hogy a fejébe próbáljak lesni, több idő kellene és jóval nyugodtabb környezet. Elfogadom hát az ötletét, és szavainak engedelmeskedve már kerülök is kívül az ablakszárnyakon, eltűnve arról a szintről és el az üldözőim elől. Csak reménykedem abban, hogy, ha már segít, nem sodorja vele nagy bajba magát. Persze minek is aggódom? Én, meg az áldott jó szívem...
- Csak haladj, mielőtt ideges leszek - morgom az orrom alatt, és a tűzfalnak vetem a hátam odafent mintegy támadásra készen. Ha nem ő jönne. De ő jön... Igaz?


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 137
Join date : 2016. Sep. 27.
Tartózkodási hely : New York
TémanyitásTárgy: Re: New York, szabadon választott könyvtár // Wanda & Clay   Szomb. Nov. 04, 2017 7:37 pm

Clay jó tíz perccel később mászik fel arra a bizonyos lezárt teraszra. Egyik vállán ott lóg a hátizsákja, arcán egy fanyar mosoly, ami lassacskán szélesedik. Odasétál a lányhoz, leül a legközelebbi kőpadra, és sóhajt egy nagyot. Táskáját az ölébe veszi.
- Kértek még rólad egy személyleírást, meg véleményt, hogy szerintem milyen volt a lelkiállapotod. Mondtam, hogy idegesnek tűntél és siettél. Aztán kaptam egy telefonszámot meg egy e-mail címet egy esélyesen kamu nyomozóiroda névjegyén.
Elővesz három szendvicset, amiből egyet maga mellé készít, egyet védence felé nyújt, a harmadikat pedig aztán szépen elkezdi kicsomagolni a szalvétából.
- Sima sonkás-sajtos, egy kis paradicsommal meg salátával benne. Elárulod, mit akartak tőled ezek a fura fazonok, vagy jobb, ha nem kérdezősködök? - kérdi oldalra sandítva, majd nagyot harap a szendvicsből.
Egészen megéhezett ebben a nagy izgalomban, így nem tart ki túl sokáig a szendvics. Ezért is készítette oda a másikat, ami hamarosan az első sorsára jut. Ha nem kap választ vagy azt a választ kapja, hogy ne kérdezősködjön, csak megpróbál valami semleges témáról csevegni. Mondjuk a szép időről vagy arról, milyen kiváló építészeti remek ez a könyvtár, csak kár, hogy nincs karban tartva, és hasonlók.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: New York, szabadon választott könyvtár // Wanda & Clay   

Vissza az elejére Go down
 
New York, szabadon választott könyvtár // Wanda & Clay
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Earth by Night FRPG ::  :: Egyesült Államok :: New York-
Ugrás: