FRPG
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Joe & Freya

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 75
Join date : 2016. Oct. 29.
TémanyitásTárgy: Joe & Freya   Vas. Dec. 04, 2016 8:11 pm

(Mivel szegény Gotham olyan anyátlan, hogy nincs benne egyetlen téma sem gondoltam meg nyitom az elsőt. Annak ellenére, hogy nem vagyok batman. Smile )

Mint friss embernek a pénz világában kötelességem nekem is meg jelenni a megfelelő helyeken. Így jutottam el Gotham Citybe. Valami szavazás lesz az egyik mamutcégnél ahol nekem mint részvényesnek kötelességem le adnom a voksomat. Elvégre a szavazatom eldöntheti a cég további sorsát. Hacsak a fő részvény birtokosok nem szavaznak egyhangúlag. De gondolom ez is fog történni. Mindig mindenki a lóvét akarja. Így általában a szavazatok arra mennek, ami a leg jobb rövid és hosszú távon is.
A Gotham-i Hilton szálló luxus lakosztályát vettem ki magamnak arra az időre amíg a városban tartózkodom. Bár a lakosztály egy kicsit lesajnálóan hangzik ahhoz a pompához amiben részem volt. Ráadásul hozzá férésem volt a tetőn lévő csak VIP vendégek számára fenn tartott úszómedencéhez is. Konkrétan ez a medence a legjobb a városban. A város legmagasabban fekvő medencéje amiből este az ember nyugodtan gyönyörködhet a város fényeiben és ha elég türelmes akkor még batmant is meg láthatja egy tetőn nyújtózkodni. Én pedig pontosan ezt csinálom.
A kellemes fűtött medencében egy italt szürcsölgetve kémlelem az éjszakai várost. A mellettem lebegő parafa tálcán pedig ropogtatni való és pár hideg sör úszkált.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 20
Join date : 2016. Nov. 19.
Tartózkodási hely : New York
TémanyitásTárgy: Re: Joe & Freya   Hétf. Jan. 02, 2017 6:22 pm

Ajkai halovány mosolyra húzódtak- vékony ujjai erőteljes, szakavatott mozdulattal simítottak végig a fegyveren, amire felszerelte a hangtompítót. Nem volt túl nagy fegyver, amihez szüksége volt rá viszont tökéletes volt. A fegyvert a táskájába rejtette és a ruhásszekrényhez sétálva elővette a hófehér ruhát, majd megigazította a combfixet, mielőtt magára húzta volna. A fehér magassarkú cipő kiemelte vékony, mégis formásra edzett lábait és egy szolid sminket vitt fel arcára.
Gotham City esti fényei magával ragadóak voltak, már-már majdnem elfelejtkezett arról, hogy a bűn városában sétál a sötét sikátorok között. Tökéletes otthonává válhatna a város, foglalkozását tekintve. Szürke íriszei a csillagokkal tarkított égboltra siklottak és félig térdelő pozícióba ereszkedve kilőtte magát az ég felé. A hűvös, téli este szellője kellemes éllel cirógatta bőrét, ahogyan az épületkomplexum felé röpült. Az alatta elterülő utcák egy delíriumos álom furcsán kavargó színfoltjává váltak és figyelmét megragadta. Ritkán, túlzottan ritkán engedte meg magának, hogy elrugaszkodjon a földfelszíntől és jelen másodpercek Asgard meleg levegőjét és ragyogó napját juttatta eszébe. Keserédes, terhes érzelmek ülepedtek vállára, míg az épület hátsó bejáratánál landolva egy erőteljes mozdulattal feltépte az ajtót, majd gyors léptekkel- a kamerákat messziről elkerülve egy virágágyás mélyére rejtette a fegyvert.

Joe Lawrence.

Megbízói nem vették jó néven a férfi hirtelen jött befolyását és ezen a vállig érő, barna hajú nő nem tudott meglepődni. Ha mélyen magába nézett, valahol sajnálta a férfit, akinek ki kell oltania az életét ezen a csodálatos éjjelen. Ujjairól egy közelebbi mosdóban lemosta a földet és egy leheletnyi vörös rúzst vitt fel az ajkaira, majd megindult a tető felé, ahol a férfit sejtette. A biztonsági őröknek felmutatta a meghívót, amin a földi világon használt álneve – Freya Clark – szerepelt és mély levegőt véve belépett a drága és elegáns ruhákba öltözött emberektől nyüzsgő terembe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 75
Join date : 2016. Oct. 29.
TémanyitásTárgy: Re: Joe & Freya   Kedd Jan. 03, 2017 5:02 pm

Az úszkálás közben az eget vagy az épületeket bámultam tényleg jó lett volna látni batmant. A poharam persze azóta már tengeralattjárót játszik valahol a medence alján. Véletlen volt az eset, mellé raktam a tálcának mikor elfogyott belőle a sétáló jános. Így váltottam sörre és figyeltem az estét, és gebedjek meg ha nem láttam egy repülő csajt! Fehér ruhája úgy lobogott a szélben, hogy először azt hittem valami mutáns galamb, ami éppen nyakon pottyantó merényletre készül az oda lent lévő emberek ellen. De nem. Mellei voltak és hosszú haja. Az arcát nem nézhettem meg jól. Mert eltűnt a látó körzetemből és többet nem is tűnt fel benne.
Viszont a repülő galambocskáról a gondolataim hamar tovább állnak. Valami hangzavar vonja magára a figyelmem. Mintha valami buli lenne az emeleten. Pedig ha jól emlékszem a szobaszervizes kölyök azt mondta egyedül leszek az emeleten. Vagy ő a medencére gondolt volna egyedül? Ki mászok a medencéből és farmert húzok magamra majd vizesen ahogy vagyok csattogó strand papuccsal a lábamon elindulok meg keresni a hang forrását.

Nem kellett messzire menni, hogy rá találjak a bálteremféleségre. Itt biztos valami magán rendezvény van, és erre gondolt az a pióca szobaszervizes akinek egy húszast adtam, hogy ezek a sznobok ezekben a sznob estélyikben tuti nem fognak a medence közelébe jönni. Minden esetre nincs aki meg állítson. A biztonságiak a rendezvény bejáratát biztosítják. Így úgy döntök végül szerzek egy kis potya kaját. Hiába Hamburger Joe a kamionos még bennem él annak ellenére, hogy milliárdos vagyok. Pár meghökkent szempár máris meg akad rajtam, de nem törődőm velük. A svéd asztalhoz slattyogok, és rá vigyorgok a pincér fiúra. A srác arca a maga a pánik, hiszen az öltözetem abszolút nem megfelelő, viszont fel ismert mint azt az alakot aki ki vett magának egy egész emeletnyi lakosztályt egy szinttel lejjebb. Egy milliárdosnak nem mondjuk azt, hogy nem vehet részt a gazdagok bálján mert éppen alul öltözött. Minden esetre a sörömet kortyolgatva mérem fel a szendvicsek és egyéb falatok hadát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 20
Join date : 2016. Nov. 19.
Tartózkodási hely : New York
TémanyitásTárgy: Re: Joe & Freya   Kedd Jan. 17, 2017 1:42 pm

Valamennyire még emlékeztette is a kelmék színes és drága hadába burkolt emberek pezsgőspoharat szorongató kezeikkel és arcukra kiülő kimért mosollyal Asgard ünnepélyeire. Ami őt magát illeti, kevésbé vonzották az efféle rendezvények. Kedvelte a finom ételeket és szívesen foglalatoskodott a konyhában, de amennyiben magáról volt szó valami egyszerű, gyors és táplálónál – például tojásrántotta- ki is merült a repertoár. Más esetekben többnyire étteremben evett- a fizetéséből telt rá. Acélszürke íriszeit körbehordozta a termen és az egyik pincértől elvett egy pohár whiskyt, amiben néhány jégkocka úszkált. Lassú léptekkel sétált egy közelebbi ablakhoz és fedetlen vállát hozzáérintette a hűvös üveghez, majd kipillantott a mételyező mélységbe.
Gotham városának esti fényei hívogatóak voltak és Freya még érezte arcán az esti levegő kellemes hűvösségét. A zene sablonosan illet a jótékonysági rendezvényhez és talán azért, mert már annyi mindent látott, de a fiatal kriptoni nő unatkozott. Ajkai leheletfinoman nyíltak el és mély sóhaj szakadt fel melléből. Az elmélyülten beszélgető felek között nem talált olyat, aki megfelelt volna a leírásnak, amit a célszemélyről kapott- így az egyik büféasztalhoz sétálva magához vett egy tányéron némi harapnivalót. Olyan ételek, amikkel a sarki büfékben nehezen lehet találkozni- egészségesek, ízletesek és mindenek előtt megfelelően drágák. Ajkai szarkasztikus mosolyra húzódtak, és amíg egy kaviáros, szarvasgombás falatot bekapott, pillantása megakadt a terembe csoszogó férfin. Vizes haja a fejére tapadt, papucsa nyomában apróbb víztócsák maradtak és nadrágján is meglátszott a nedvesség. Kétséget kizáróan az az ember volt, akit keresett- annak szerencsétlenségére. Most, hogy megkerült a férfi, valamivel nyugodtabban folytatta a falatozást- abban egészen biztos volt, hogy nem fog eltűnni egyetlen pillanat alatt és ha így is lesz, nem kerül sokba utána lopakodnia. Végül pedig időben oda fog érni a randevújára azzal az Angela nevű pincérlánnyal.
-  Ezeket a darabokat nem ajánlom, nem a legfinomabbak.- Lépett a félmeztelen férfi mellé egy szelíd mosollyal.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 75
Join date : 2016. Oct. 29.
TémanyitásTárgy: Re: Joe & Freya   Szomb. Jan. 28, 2017 10:31 am

Le biggyedt ajkakkal mértem végig a mellém lépő nőt miközben a szándékait találgattam. Erősen szkeptikus voltam. Hófehér divat ruhájában nem feltétlen találom a társaságba illőnek. A drága ruha ellenére vagy talán pont azért de ki lóg az itteni társaságból. Az itteni vendégek, hölgyek sokkal diszkrétebben vannak felöltözve. Ez a fehér ruha, pedig amit a nő visel semmit nem hagy a férfi fantáziának. Felállítom magamban a lehetőségeket ki is lehet ez a nő is mit is akar tőlem. Elvégre én eléggé alul vagyok öltözve és minimum látszik, hogy nem ebbe a társaságba tartozom. Az első lehetőség, hogy valami fontos ember lázadó és unatkozó lánya akinek erős ízlés ficamja van öltözködés terén, és bennem látja az unalmas este érdekessé válásának a lehetőségét. A második lehetőség, hogy egy gazadag öreg macája, egy aranyásó hozományvadász, aki bennem a bonyodalom mentes szex ígéretét látja. A harmadik lehetőségnek a feltörekvő prostituáltat tartom, aki be akar lépni a luxus kategóriás lányok közé. Egyszerre lát bennem talán ügyfelet vagy sorstársat. Elvégre ebben a vizes farmerban elég hím ringyós lehetek. A negyedik ötletem pedig az, hogy egy party patkány aki gazdag emberek partijain potyázik, és ott eszi tele magát drága dolgokkal, és vedeli a drága italokat. Ez utóbbi esetben viszont egyszerűen csak nem akarja, hogy elhalásszam előle a finom szendvicseket. Egy szó mint száz a nőt be söpröm a „nem érdekelsz” fiókba és vissza fordulok az asztal felé. Kortyolok egyet a sörömből, és szemügyre veszem a nő által jelzett szendvicseket. Na igen kaviár. Nem mindenkinek ízlik.
- Pedig ha nem választok, téged kell fel faljalak. Kezdeném az ajkaiddal, majd a melleddel, végül ott lent a csibe húsival. – Mondom neki és a söröm felett még olyan maga biztos bunkósan rámenősen rá is kacsintok. Ahogy azok a férfiak szoktak akik biztosak benne, hogy ők minden nő vágyálmai, és mindent meg kapnak. Persze a szavaim inkább elijesztésnek szánom. Egy átlag gazdag nő ezen úgy be sértődne, hogy rögtön itt hagyna az asztalnál állva. Ha pedig nem, nos akkor a végén még be kell váltanom a fenyegetésem rajta. Így inkább vissza térek az asztal kínálata felé. Jobban érdekel a valódi harapni való. Fel kapok egy tányért, majd az egyik ezüstösen csillogó már félig üres tálca tartalmát át pakolom rá. Így a frissen ki ürült tálcát kezdem el meg pakolni magamnak. Egy pillanatig sem zavar, hogy elég sokan néznek guvadó szemekkel és helytelenítő morgással. Finom szendvicsekkel pakolom meg a tálcát egy nagy marék falatkával. Egy kisebb rakás mártogatós finomsággal a hozzá való szósszal együtt, és elő osztályú rák falatokkal.
- Hé pingvin fiú! Tegyél már egy üveg pezsgőt a hónom alá! – Szólítom meg az egyik pincér srácot aki a jelek szerint már a belépésemkor felismert. Az pedig nem is késlekedik, az asztal alól egy egész üveg bontatlan pezsgős üveget csúsztat a hónom alá.
- Wáowáowáo- Sziszegek a hideg pezsgőtől, mire a srác valami olyasmit motyog, hogy legyen szép estéje mister. Így pedig egy tálca kajával és egy pezsgővel a hónom alatt elindulok vissza a medence felé meg feledkezve teljesen az előbbi nőről.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 20
Join date : 2016. Nov. 19.
Tartózkodási hely : New York
TémanyitásTárgy: Re: Joe & Freya   Csüt. Feb. 09, 2017 2:31 pm

A nő arcán egyetlen izom sem rándult meg, félig felvont szemöldökkel állta a mustrálgató pillantást, amit a férfi vetett rá. Talán ha nem készült volna fel eléggé, nem tűrte volna el az efféle olcsó megszólalást, de rezzenéstelen pillantását visszavezette az asztalra és elvett magának egy libamájas mini hamburgert, amit lassan rágott meg és nyelt le, majd belekortyolt az italába és elmosolyodott.
- Nos, erre semmi esélye. – A férfi tipikusan olyan embernek tűnt számára, aki konkrétan nem foglalkozik a világgal és a benne élőkkel, talán még élvezi is azt a stílust, amit képvisel. A fiatal kriptoni nő nem érezte jól magát az ilyen közegben- otthonosan mozgott a lángoló épületek és jégóriások, trollok vagy a kree közelében egy csatamezőn, de minden porcikája tiltakozott az alpári stílus és a luxus közeg ellen- jelen pillanatban itt mind a kettő megtalálható volt. Csöndesen figyelte, ahogyan a férfi egyik tálcáról le, majd felpakolja a számára szimpatikus ételeket és távozik a teremből. Fejét alig láthatóan ingatta meg és megitta az utolsó korty italt is a poharából. Látszik a férfin, hogy még új a gazdagok világában. Az effajta viselkedése előbb-utóbb azt eredményezi majd, hogy a befektetői elpártolnak mellőle… Már, ha túléli a mai estét.
Egy unott sóhaj kíséretében az egyik pincér tálcájára tette a poharat és elhagyta a termet, csöndesen lépdelve a medence irányába, amerre a férfit sejtette. A folyosó kiürült, a lámpák magányosan ontották sárgás fényüket és a lány tűsarkújának hangját teljesen elnyelte a folyosót borító vörös szőnyeg anyaga. Tekintetével néha elidőzött a falakat díszítő festmények egyikén és a kamerákat megkerülve rövidúron visszaszerezte a fegyvert, amit ruhája alá, a combjára erősített fegyvertartó övbe helyezett el. Egy erőteljes, finomabb lökéssel kinyitotta maga előtt az ajtót és hamarosan már a férfi mögött állt, nagyjából hat méterrel. A hűvös esti levegő felborzolta barna tincseit, kissé kócosan pillantott fel a csillagos égre és felsóhajtott.
- Nos, Mr. Lawrence, mielőtt azt gondolná, nem a felemelő társasága miatt követtem önt.- Mosolyodott el.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Joe & Freya   

Vissza az elejére Go down
 
Joe & Freya
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Earth by Night FRPG ::  :: Egyesült Államok :: Gotham City-
Ugrás: