FRPG
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 If you wish for peace, be ready for war. ( Freya & Elise)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 20
Join date : 2016. Nov. 19.
Tartózkodási hely : New York
TémanyitásTárgy: If you wish for peace, be ready for war. ( Freya & Elise)   Hétf. Jan. 02, 2017 6:49 pm

Mély levegőt vett, mialatt homlokát a szálloda hűvös ablakához érintette. Barna fürtjei kócosan, kuszán keretezték arcát, meztelen testét csupán egy elöl szétnyílt köpeny fedte. Nem félt a kíváncsi szemek kereszttüzétől, Tokió egyik legmagasabb épületének legfelső emeletén béreltek neki szobát. Ha másért nem is, ezért tökéletesen megérte bérgyilkossá válni. Olyan bérgyilkossá, aki nem hibázik.
Nyelve hegyével megnedvesítette ajkait és fejét hátra fordítva a futonon heverő fiatal, szép testű és csupasz, alvó lányon állapodott meg tekintete. Két nappal ezelőtt érkezett meg a városba egy magángépen, hogy legyen ideje megismerni a terepet és találkozzon az összekötővel. Azzal a nővel, aki az ágyában álmodott békéről és egyenlőségről, miután fél éjen át ébren tartotta.
Freya lassú, ruganyos mozdulattal indult meg a zuhanyzó felé, hogy a jeges hőmérsékletű vizet nyakába zúdítva felfrissüljön. Gyors mozdulatokkal öltötte magára a gyenge minőségű alsóneműt és az azt fedő fekete ruházatot, amit minden egyes munka elvégzése során magár öltött. A golyóálló mellény belsejében gránátok lapultak és tőrök. Nem szívesen használta valós erejét, ha minden kötél szakadt, akkor puszta erőtöbbletét használta ki. Izmai szinte sóvárogtak egy méltó ellenfél után, de élete huszonnégy éve alatt nem találkozott senkivel sem.
Szép metszésű ajkai hanyag fintorra húzódtak és a nő kilépett az erkélyre, hogy a korlátról elrugaszkodva megcélozza a SHIELD bázist, aminek koordinátáit a fejébe véste. A férfi nevére már nem emlékezett, de az arcát mélyen emlékezetébe véste. Középmagas, újgazdag családból származó maffiózó, aki HYDRA kapcsolatokra szert téve számos család életét oltotta ki, amiért nem szolgálták megfelelően. Alsó ajkát beharapva ért földet és a mellé érkező őr nyakát nemes egyszerűséggel kicsavarta, majd tovább lépett a következő férfihoz, akinek pupillái tágra nyíltak a döbbentettől- a golyók ugyanis hiába érték el szemeit, szétporladtak a lágynak hitt szöveten, Freya pedig csupán pislogott egyet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 226
Join date : 2015. Sep. 20.
TémanyitásTárgy: Re: If you wish for peace, be ready for war. ( Freya & Elise)   Hétf. Jan. 02, 2017 7:09 pm

Elise végignézett a quinjet ablakán keresztül a lassan est fénybe öltöző metropoliszon. Ajkai akaratlanul mosolyra húzódtak ennyi fény és lüktető élet láttán, miközben a gép lassan tengelye körül megfordulva ereszkedett. A japán főváros felett kavargó csendes-óceáni felhők sötét selyemfoszlányokként borultak drámai, megtépázott drapériaként az égre, és a téli nap karmazsin-arany sugarai a halovány eget a sötét felhőkre kontrasztosan sápadtra festették. A csupa króm-üveg irodaházak oldalai vöröslő pompába borultak a napsugaraktól. A lány szórakozott mozdulattal kapcsolta be a nagy, fehér sasot formázó emblémával ellátott kevlár golyóálló mellényt. A szétterpesztett szárnyak büszkén ágaskodtak telt mellein fomborodó páncélzatán. Alatta szolid, puritán betűk egészítették ki a felségjelzést: S.H.I.E.L.D.
- Heart, hall engem? - kérdezte Maria Hill feszült, ellentmondást nem tűrő hangja és a lány szeme elé beúszott egy karcsú kéz, ahogy csettint egyet. - Azt kérdeztem, megpróbált újra kapcsolatba lépni a bázissal?
- Öhm.... Elnézést... Igen, asszonyom - válaszolta Elise, pislogva fókuszálva szemeit a kemény, klasszikus metszésű, szép és szigorú arcra. - Semmi válasz. Egyik frekvcenián se.
Hill helyettes igazgató csak fújt egyet. Hátrafordulva intett a kommandósoknak és azok felálltak az ülésekből. A S.H.I.E.L.D. bázis a Szumida-folyó torkolatánál lévő kis, tengerparti park közepén volt, ott lobogott a csillagos-sávos amerikai lobogó a fehlr sasos zászló mellett. Ahogy a gép ereszkedett le, az öböl túlpartján Kavaszaki fényei feleseltek a belváros lemenő napfényben fürdő felhőkarcolóinak pompájára.
Egy quinjet húzott felfele velük szemben a bázis udvarán lévő leszálló pályáról.
- Mit csinál az a gép??? Azonnal lépjen vele kapcsolatba valaki!
Elise megragadta a rádiót és leadta a hívást, de semmi válasz.
- Halló, Tokyo S.H.I.E.L.D. bázis, itt A103-as járat, vétel? Itt Heart hadnagy, valaki hall engem?
Fegyvereseket látott cirkálni az üres leszállópályán, és valami maró érzés csapott bele a gyomorszájába.
- Itt Maria Hill - vette át Elise-től a rádiót a felettese. - A 147-es fogolyért jöttünk Tokyo bázis, vétel. Itt Hill helyettes igazgató.
A nő Elise szemébe nézett, miközben egy izom ugrott az arcán.
- Ha itt én lennék a parancsnok...
- ... Fejek hullanának.
- Gyorsan tanul, Heart. Tegyék le a gépet - fordult a pilótához.
Elise megfordult. A matt tokban pihenő, díszes, nordikus mintával metszett markolatú kardot csatolta fel a hátára, miközben nyílt a rámpa és a kommandósok elindultak a hűvös szélben az aszfalt udvar felé.
- Heart, fogja a kettes osztagot, és induljanak meg a parancsnoki felé, mi pedig...
Lövések és kiáltások hallatszottak valahol a bázis túlsó felén. Minden fegyver arrafelé szegeződött.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 20
Join date : 2016. Nov. 19.
Tartózkodási hely : New York
TémanyitásTárgy: Re: If you wish for peace, be ready for war. ( Freya & Elise)   Kedd Jan. 03, 2017 11:24 am

Mély levegőt vett. Talán már ezredére- nem tartott sokáig összeraknia, hogy a közelgő quinjet motorzúgása azt jelenti, a SHIELD bázis küldetett a fogolyért. Azért a férfiért, akit neki meg kell ölnie. Fejét néhány pillanat erejéig oldalra fordította, ahogyan azon tűnődött, miért is csinálja mindezt. Nem lenne szüksége a pénzre ahhoz, hogy életben maradjon. Mégis, kellemes szórakozást rejtett magában az elköltése és Freya kénytelen volt bevallani, de unta a bolygót. Nem akart egyé válni a védelmező hősökkel- egyetlen egyszer, egy másik bolygón már tett rá kísérletet.
Szemöldökeit összevonta, homlokát ráncolta, midőn felidéződött benne az emlék. Barna fürtjei arca elé csúsztak, mikor lehajtotta a fejét és felsóhajtott. Nem éri meg hősként kitűnni a tömegből, ha az irigyek gátlástalan bosszút állnak érte. Alsó ajkát beharapva pillantott a leszálló gépezet felé és a kezében tartott fegyver tárját kivette, majd baljával az utolsó útját álló őr fejét célozta meg. A test pontosan akkor hanyatlott a földre, amikor egy újabb csoport fegyveres közelítette meg a bejárati ajtót.
Freya halkan felsóhajtott és türelmetlen, átható tekintetét végigfuttatta a csoporton. Szürke íriszei egy futó pillantás erejéig megállapodtak egy magas, rövid, barna hajú nő arcán majd tovább siklott egy hosszú, szőke hajú nőre és az ajtóhoz lépett, amiről a zárat nemes egyszerűséggel letépte és az ajtót baljával elhajlítva belépett az épületbe és megindult a fogoly cellája felé.
Nem törődött a mögötte felhangzó figyelmeztetésekkel egészen addig, míg eszébe nem jutott-, ha nem semmisíti meg a szemtanúkat, sokkal többen tudni fognak a kilétéről, mint az neki előnyös lenne. Eddig tökéletesen megfelelt neki az, hogy a háttérben meghúzódva tevékenykedett még akkor is, ha egyre fásultabbá vált.
- Well… Csak nem egy asgardi kard?- A magas, karcsú, szőke hajú nő jobbjában ott fogta az eltéveszthetetlen fegyvert. Freyaban felidéződtek az évek, amikor valkűrként ő maga is rendelkezett ilyen karddal, amit az eljövetelkor maga mögött hagyott. Odin szavai a mai napig a fülébe csengtek és az isten volt az egyetlen, akire képes volt felnézni Asgardról. Vállaira keserédes teher telepedett, tekintete elsötétülve, feneketlen tengerként villant a szőke lányra. - Én nem fogom megadni magamat, te pedig nem fogsz félreállni az utamból. Shall we…?- Ajkai finom mosolyra húzódtak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 226
Join date : 2015. Sep. 20.
TémanyitásTárgy: Re: If you wish for peace, be ready for war. ( Freya & Elise)   Kedd Jan. 03, 2017 6:48 pm

A magas, hosszú hajú alak a vezérlő terem hosszú ablakain át látszott, ahogy gyors és progi mozdulatokkal halad a bázison át, áttörvve bármin, ami útját állja. Hill csak intett, és Elise bólintott, megfordult, és ő is intett saját embereinek, az oldalsó hangárbejáraton át lépve be az épületkomplexumba. Két holttest hevert nem messze a kikapcsolva nyugvó quinjetektől a nagy teremben. Fekete ruhás, ázsiai férfiak, ránézésre helyiek, nem volt más felségjelzés rajtuk, csak három, körkörösen csavarodó, szimbolikus levél egy háromszögben, a karjukon. Egy családi mon, valószínűleg a jakuza egyik nagyobb klánjának kliens szervezete, egy kisebb család emberei, hivatalosan "biztonságiak," vagy hasonló.
- De miért vannak helyiek egy S.H.I.E.L.D. bázison? - dünnyögte a lány, ahogy lehajolt az egyik holttesthez. A kommandósok türelmesen várakoztak mögötte.
Elise intett és továbbhaladtak.
- Heart, lát valamit?
- Nem S.H.I.E.L.D. erők, asszonyom - szólt vissza a vállán megreccsenő rádióba, fejét oldalra billentve és jobbjával a gombot lenyomva tartva a lány. - Én a jakuza egy szervezetére tippelek. A mi embereinknek nyoma sincs.
- Ugyanez. Tartsák nyitva a szemeiket.

Mögötte fegyverek emelkedtek, a katonák jobbra-balra pásztázva ellenőriztek minden folyosót, ahogy a főépületbe értek. Elise ujjai megtalálták a vállán a kard markolatát és halkan, fémesen csilingelve csúszott ki ívben a hüvelyből az asgardi penge. Bal kezében felfénylett az energia és lassan táncoló, fehér lángba futó gömb jelent meg ujjai között.

És a következő fordulat után megpillantotta a nőt, akit követtek.
A fegyverek mögötte felemelkedtek, csöveikre erősítve a lámpákkal, fehér fénybe borítva a megvetett lábbal álló, magas, sudár nőt. Széles terem volt, ahol álltak, több folyosó is ide futott össze, valami kantinféle helyiség, csempézett falakkal, fém asztalokkal és pultokkal.
Elise is kihúzta magát. Széles vállai, hosszú tagjai gépiesen mozdultak, harcra készen. Gleccserkék szemei hosszan néztek a sötét, fenyegető pillantásba, amit mint egy uralkodó lövellt felé a nő, gyönyörű metszésű barna szemeiből. Bőre finoman volt barnás, talán enyhén kreol, haja zuhatagként omlott vállára, minden tagjai erőt és nőiességet sugárzott...
Ki ez az amazon komolyan?
- I guess you're literally asking for it, sugar - válaszolta a lány felcsendülő mezoalt hangján élettelien, és mielőtt mozdulhatott volna...
Hill az oldalfolyosóról érkezett ekkor meg. Elise, mielőtt tiltakozhatott volna, végignézte, hogy a helyettes igazgató parancsokat üvölt és felemelt fegyverrel, bilinccsel siet a betolakodóhoz...
És látta Maria Hillt repülni az asztalok közé.
Ekkor már hosszú combjai ellökték a talajtól. Az első tereptárgyat megtalálták kezei, ami az útjába akadt - Egy hatalmas acél étkezőasztal - és egy legyintéssel hajította a másik felé. Ahogy egyenesen futva közelebb ért, lábai elrúgták a talajról...
Elise vagy kilenc láb magasságból, előre szegezett karddal, jobb térddel, ívben zuhant a nő felé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 20
Join date : 2016. Nov. 19.
Tartózkodási hely : New York
TémanyitásTárgy: Re: If you wish for peace, be ready for war. ( Freya & Elise)   Kedd Jan. 17, 2017 2:04 pm

Nem volt túl sok hangulata jelen lenni. Vett egy mély levegőt és körbepillantott, talán ezredére az elmúlt percek alatt. Világos, bézs árnyalatú bőrén egyetlen izzadtságcsöpp sem gördült le, mialatt finom, már-már nőies mozdulattal törte ki a férfi nyakát, füleinek realisztikusan negatív csengésként hatott a csigolyák reccsenése. A test tompa, groteszk puffanással ért földet és szemöldökét egy kicsit feljebb vonta, ahogyan meghallotta az ordítva parancsokat harsogó nő hangját.
Eltűnődött azon, hogy előbb a pribékekkel foglalkozzon-e, de végül a rövid hajú nő felé lépett és két gyorsabb ütést követően átvetette a vállán- figyelve, milyen légiesen kecses ívet ír le a vékony, emberihez képest izmos test a levegőben. Lehajolt a bilincsért és egy erőteljesebb mozdulatot követően összegyűrte azt, majd a földre dobta. Tökéletesen kifejezte a mozzanattal véleményét szavak nélkül is- a fém asztal hangos csattanással érte el a testét és a kriptoni nő ajkai megrezzentek az arra kiülni kívánó mosolytól. Jobbjával elkapta a tárgy lábát és a teremnek azon végébe hajította az eltorzult étkezőasztalt, ahol a katonák állig felfegyverkezve, lőparancsra várva álltak.
A magasból felé érkező nő úgy tűnik, végre rászánta magát a küzdelemre- a vibránium pengéjének harcra kész, szinte már türelmetlen vibrálását hallva egy pillanatra visszakerült az asgardi csatamezőkre és látta maga körül a lángokat, a jégóriásokat… Jobb kezének vékony ujjai rákulcsolódtak a nő karjára, míg a másikkal a penge élét hárította- fémeshez hasonlatos, kínlódó csikordulás hangzott fel és az érkező nő lendületét felhasználva azt ellene fordította és elhajította messzebbre, a kissé klórszagú helyiség másik vége felé.
- Nem is rossz. -  Nyelve hegyével megnedvesítette ajkát és a vett egy mély levegőt. A karján és mellkasán húzódó szöveten mély hasadás húzódott, így egy határozottabb szakítással megszabadította tőle magát. Semmiféle jelentősége nem volt a rajta feszülő ruhadarabnak, ahhoz, amibe belekezdtek a feltehetően SHIELD ügynök nővel, elegendő lesz a fehér trikó is, ami szintén fel volt szakadva több helyen is, de a mozgását legalább nem akadályozta.
Az ajtóhoz lépve egy rántással leszedte azt és elrúgta magát a földtől, majd az eszközt a szőke nő felé lendítette, majd a végeredménytől függetlenül egy jobb horgot kezdeményezett…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 226
Join date : 2015. Sep. 20.
TémanyitásTárgy: Re: If you wish for peace, be ready for war. ( Freya & Elise)   Szer. Jan. 18, 2017 6:43 pm

Elise már a levegőben volt, amikor a nő hihetetlen gyorsasággal fordult. A lány gleccserkék szemei elkerekedtek, amikor a nem-emberi reflexekről tanubizonyságot tevő nő felemelt karján fémesen csendülve állt meg a kard pengéje. Látta az edzett asgardi titán-arany ötvözetet rugalmasan hullámozni, miközben hűvös, kecses ujjak kulcsolódtak a bal karjára -
A bőréhez képest minden érintés hűvösnek tűnt. Pusztán a bőr selymes felülete nem különbözött az emberitől. De az energia, ami benne cirkált...
Elise érezte a szinte áramütésszerű erőt a pillanat tört részével felérő tapintás közben. Aztán fordult, még a levegőben, a nő körül, aki puszta karjának erejével hajtotta őt tovább.

A szemközti fal rohamosan közeledett... A lány szemeinek kékjébe ekkor futottak bele az aranyló lángok fényei, mint a melegen érkező tavaszi áradat. A mellkasában dübörgő erő végigszáguldott a combjain. Elise talpaiból, mielőtt elérte volna a téglafalat, csóvákként robbantak ki a lángok. Látta a nőt letépni szakadt felsőjét, csak egy pántos, fehér trikót felfedve...
Mmmmhhhh
A képek, amik a tudatába tolultak abban a pillanatban, tűznél hevesebb forrósággal töltötték el. Miközben a talpaiból robbanó lángok visszafele lökték, és körkörösen égették le a festéket a falról, tudatában vibráló élességgel mozgott a kép, ahogy fehér combjai a nő csípője köré fonódnak...

Az érkező fém ajtó annyira volt meglepő, mint amennyire súlyos. A lány egy fordulattal kerülte ki a földön és már lökte fel magát egy térdelő támadásra...
Harsogó, éles fájdalom fogadta a járomcsontjában, majd a röppenő vércseppeket látva zuhant az asztalok közé.

Miközben Maria Hill és a kommandósok menekültek, lezárva maguk mögött az ajtókat, Elise felemelkedett a felborult fém asztalok között.
- Well, - kezdte csengő hangon. A fájdalom az arcában szinte hasogató volt. - Amikor le akarnak teperni, általában meg is hívnak előtte egy italra, sweetheart.
És újra elrugaszkodott. A nő előtt jobbra-balra lépve, mint a táncoló lángok, haladt, hogy bármilyen érkező találatot söpörhessen és elszórt egy kósza, komolytalan bal horgot, hogy leköthesse a másik figyelmét, míg az erő végigrobogott hosszú combjain...
A felhevült izmok pedig emberfeletti energiával feszültek meg, ahogy a lány gyors, öklelő forgó rúgása a nő gyomra felé repült.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 20
Join date : 2016. Nov. 19.
Tartózkodási hely : New York
TémanyitásTárgy: Re: If you wish for peace, be ready for war. ( Freya & Elise)   Vas. Feb. 05, 2017 4:44 pm

A kissé barnás árnyalatú bőrön fémes csikorgással húzódott végig a nem földi fegyver pengéje, szinte remegve a vér utáni sóvárgástól. Csöndesen figyelte, ahogyan a penge távolodik a bőrétől és ösztönei szerint végigsimított volna a pengén ujjbegyeivel. Régen volt, maga mögött hagyta és minden rossz ellenére, szemben állva azzal, hogy soha, de soha nem térne vissza… A gyűlölet mögött felzendült a halovány vágyakozás. Acélszürke szemei tovább vándoroltak a másik nő kékes íriszeire és végigsiklottak az arccsontok vonalán, a hosszú nyak ívén és az atletikus karokon lefelé a combjain.
Freya körül egyre bizonyosabb sejtés kavargott. A félhosszú hajú szőkeség nem lehetett ember. Több volt annál, valami hozzá hasonló és mégis más. Bár nem látta, érezte kavarogni az energiát az ügynök körül. Azt a fajta erőt, ami után az egyszerű humanoidok vágyakoznak… Sötét, gyűlölettől izzó irigységgel figyelik. Amikor pedig ujjai rákulcsolódtak az ismeretlen karjára, idegvégződései meglepődve érzékelték a szinte forró bőrt. Ajkai mondhatni elégedett mosolyra húzódtak, figyelve a nő távolodását és gyors reflexeit… Pupillái pedig tágra nyíltak, meglátva a másik nő íriszeinek változását és érezve a szoba levegőjén átrezgő, finom hullámokat verő energia közeledését, ami karjain és tarkóján húzódó apró szőrszálakat felborzolta. Fejét feljebb emelte, izmait megfeszítve figyelte a SHIELD szövetséges talpaiból kirobbanó lángokat, amik a festéket marták a falon, amibe pillanatokkal azelőtt a szőkének kellett volna csapódnia. Az asztal elterelésnek tökéletes volt- érezte a puha bőrt ökölbe szorított keze alatt és látta távolodni a lányt, akinek arcából rubint szín cseppek hullottak a levegőben. Ugyanakkor érezte a vékony térdet gyomra tájékába fúródni és a másik erejétől megtántorodva esett hátrafelé, megkapaszkodott az egyik asztal sarkában és visszarántotta magát térdelő helyzetbe.
- Erős vagy… ez imponáló. – És a kriptoni nő valóban… élvezte a küzdelmet. Ajkai a másik szavaira féloldalas mosolyra húzódtak és leplezetlen érdeklődéssel mérte végig a ruganyos, izmos testet. – A körülmények, édes. Nem igazán megfelelőek. – Nőihez képest mély és érces hangja jókedvét sugallta. A gyomra tájékán bizsergő érzés mondhatni felajzotta, tekintete csillogott. – Nehéz szavakba önteni, milyen régóta vártam egy hozzád hasonló ellenfélre. – Elvigyorodott és az érkező bal horgot jobbjával hárította, a forgó rúgás pedig messzire sodorta. Háta a hűvös falba csapódott, feje mély nyomot hagyott az épület szerkezetében, ahogyan az megroppanva engedett a nála erősebb szerkezetnek, apró repedések futottak végig csonttöréshez hasonlatos ropogással a vékony test körül… Freya pedig erővel szabadította ki magát a falból, törmeléket tépve magával. Fehér trikója poros volt és szakadt, háta kissé görnyedt és vonásai keményebbé váltak, ahogyan feltérdelt.
- Egy örökkévalóságig bírnám. – Lehelte rekedten és mély levegőt véve jobbjával megtámaszkodott a földön, a köré hullott törmelék szemmel láthatóan kezdett rezegni a földön, ami halvány, doromboló remegést hallatva engedett a nő akaratának, aki kilőtte megát a szőke lány felé és magával rántotta őt- át a fém ajtón, saját hátával tépve azt fel, egyenesen a célszemély cellája felé törve repült át a rétegeken… Mint kés, ami vajat szel ketté. A testét körülvevő elektromos bio-aura halvány rezgéssel vonta be a szőke nő bőrét, védve azt az erősebb sérülésektől. Kissé meglepődött magán. Ösztönösen terjesztette ki a feltehetőleg asgardira a védelmét és ez fölöttébb bosszantotta. Háta nekicsapódott a rab cellájának falába, ahogyan megállt és felköhögve egyenesedett ki, lerázva magáról a törmeléket…
És a tüdejéből elemi erővel távozó fagyos szél egyenesen a férfi testét érte, vékony csíkban, lentről fölfelé fagyasztva azt meg. A nő fülében ott csöngött az ordítás, a halálsikoly, amiből annyit meg lehet tudni egy emberről.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 226
Join date : 2015. Sep. 20.
TémanyitásTárgy: Re: If you wish for peace, be ready for war. ( Freya & Elise)   Csüt. Feb. 09, 2017 8:21 pm

A horog csúszott, ahogy kellett, és a térdelő roundhouse egy tökéletes fordulattal talált, ahogy kellett. Elise, miközben lépett tovább, ugrott jobbra és balra, érezte a perzselő erőt a hátában, és észre sem vette, hogy szikrák hullanak mögötte, csillogva úsznak a csata szelében. Egy érkező találat libbenő fordulata miatt csúszott el, és egy lehetetlenül erős, dübörgő ütés már csak a levegőt érte a mellkasa helyett, ahogy hátrébb, majd újra hátrébb lépett könnyedén. Csak vigyorral és egy kacsintással válaszolt a nő szavaira, majd ahogy az lépett, Elise is ugrott előre....

És a harcias mondat után az idegen ökléből mintha energia robbant volna szét. Annyi ideje maradt, hogy lábát megvetni próbálja de így is magával lökte az erőhullám, ami gyűrűként robbant szét.
Az azt követő támadás...
Életében először, még Elise sem tudta követni sem az erejét, se a sebességét az érkező ellenfélnek. Érezte az ujjakat, amik erősen ragadták meg mellkasán a kevlár mellényt és nem tehetett már mást, elkerekedő szemei, elnyíló ajkai meglepetten néztek fel a nő arcába, miközben saját ujjai a másik felkarára fonódtak, kapaszkodva. Dübörögve, ropogva zúgott mögöttük a beton, az acél, vas rudak meredtek ki a törött cementből, szikrák pattantak a recsegve elszakadó kábelekből...
Elise észre sem vette, hogy háta nekicsapódik egy elhajló, megerősített acél ajtónak. Azt sem, hogy leszakad hátáról a golyóálló mellény és hogy bőre alatt görbül tovább a fém, olvadt acélt hagyva a nyomában...
De a közben testén végigterjedő, csiklandozó, bizsergő aurát elkezdte érezni.
- Aghhhh.... De... Ez.... Hah.... hhhhh...
Hihetetlenül forró volt és érzéki az energia, ami a vad idegen testének vibrálását vitte tovább a testén.

Négykézláb találta magát és amikor felnézett, látta maga előtt a férfit. Megfordult, szőke haja arcába csapódott, és látta az idegent maga fölött magasodni.
Egyvalamiben volt biztos.
Nem ember.
Emelkedett a nő mellkasa, a domború formák és Elise-nek már csak egy másodperce maradt felpattanni...
- Ne, ne, várj, ne... - kiáltotta és a szembeérkező, orkánerejű szél olyan élesen vágott bele védekezően keresztbe felemelt bal karjába, hogy a fagyos pengék tépte égő fájdalomtól egy artikulálatlan, mély sikoly szakadt fel a lány torkából...
Annyit érzett, hogy háta a falnak csapódik.
És hogy tarkója keményen üti meg a hideg cementet. A fájdalom okozta könnyek kiröppennek a szeméből.
Miközben térdre esett, látta a hörgő-sikoltó férfi haláltusáját.

Felnézett a nőre és aranyban égő szemei ekkor váltottak perzselő fehérbe. Két karja egyszerre emelkedett. Balján füstölt a jeges széltől égett bőr.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 20
Join date : 2016. Nov. 19.
Tartózkodási hely : New York
TémanyitásTárgy: Re: If you wish for peace, be ready for war. ( Freya & Elise)   Vas. Feb. 12, 2017 1:06 pm


Nem volt ismeretlen számára a flörtölés, azonban az ő ízléséhez képest túl könnyedén vette a dolgokat a nő. Csöndesen elsiklott a reakciója fölött és ívelt szemöldökeit összevonva figyelte az ügynök emberfölöttien… tökéletes reflexeit. Ha a kard nem lett volna eléggé gyanús, a nő ereje és kitartása tökéletesen megegyezett egykori bajtársaiéval.
A borús, nyomasztó hangulat először vállait borította be, majd mellkasát kezdte összenyomni, nehezítve a levegővételt. Ilyen messzire menekült a démonai elől és még itt is utolérik… Talán igaza volt Odinnak. Nem lehet legyőzni őket, csupán feléjük emelkedni. De nem hogy akkor és ott, még most sem lenne képes gyűlölet nélkül nézni egy asgardi szülöttre. Annak ellenére, hogy tisztában van vele, mindenkit hibáztat néhány ember bűnéért. Mély levegőt vett és megrázta fejét, barna, kissé hullámos tincsei lágyan ugrottak meg a mozdulattól.
S amint elrugaszkodott, magával húzva ellenfelét, bosszúsan mordult fel. A aura kiterjesztése csupán egyvalamire szolgált bizonyosságként és ebben a pillanatban ezredére is átkozta asgardi éveit. Szemöldökei megemelkedtek hallva a szőke nő… nyögéseit és megköszörülte a torkát. Meg sem kellene éreznie azt, hogy strapabíróbbá tette a szervezetét. Miután megálltak, vállait megvonta és nyakát ropogtatta, míg rápillantott a halálra rémült férfira.
Az elmúlás előtti percek… lerántják a mindennapokban viselt álarcokat. Vajon, mit fog tenni? Könyörög? Átkozódik? Némán várja azt, ami következni fog? Tüdejét megtöltötte levegővel és az előtörő dermesztő szelet nem tudta időben megállítani, mert áldozata és közé pattant kinyújtott karokkal az ügynök. Karját végig érte a fagyos szélroham, jégpáncéllal vonva be a nő végtagjait. Fülét megütötte a nő sikítása, de nem volt ideje törődni vele.
Miután a férfi haláltusája befejeződött, mély levegőt véve egyenesedett föl és fejét a szőke nő felé fordította.
- Nem, nem várhattam. – Kezdte el és a holttest felé pillantott. Már hosszú ideje nem érzett bűntudatot. Az első, a legelső gyilkosság után keserű, hányingerkeltő érzelmek kavarogtak benne… S ahogyan egyre több vér tapadt a kezéhez, könnyebbé vált megtenni. Ma már… szinte meg sem érezte. – Ez a férfi megérdemelte a halált. – Fejét oldalra döntve figyelte a nő szemének változását. Ingerült sóhaj szakadt ki mellkasából és türelmetlenül pillantott a másikra.
- Én befejeztem a feladatomat. Feltétlen ragaszkodsz a továbbiakhoz, vagy mehetünk mind a ketten dolgunkra?- Megértette a nő ellenérzését és haragját, azonban értelmetlenné vált az, amire a szőkeség készült. Immár nem volt okra rá, hogy bántsa a nőt és mivel az az eddigiekből kiindulva komolyan nem lesz képes ártani neki - hacsak nincs a zsebében egy darab kriptonit… Nem is akarta. Szemöldökét megvonva figyelte a füstölgő bőrt a nő karjain. – Érdekes. – Védekező állást vett föl, várva a másik lépését.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 226
Join date : 2015. Sep. 20.
TémanyitásTárgy: Re: If you wish for peace, be ready for war. ( Freya & Elise)   Hétf. Feb. 13, 2017 3:50 pm

Elise még a földön térdepelve nézett le égett jobb karjára. A jeges szél letépte a bőrdzseki ujját, a bőr csíkokban nyílt fel, és szinte szikrázó, elviselhetetlen fagyos kín sugárzott végig a testén, hogy szinte sikított volna torka szakadtából, miközben a puszta fájdalomtól, amit az égető fagy mart belé, könnyek folytak a szeméből. Felnézett és döbbenten nézte a férfi haláltusáját. Semmit sem tehetett. Dermesztően félelmetes, fagyos levegő zúgott keresztül a cellán orkánként, és csak amikor a holttest összecsuklott, tudott a lány feltérdelni újra.

Hátában a fájdalmas, kegyetlen halál kiváltotta harag úgy izzott gerince mentén, mintha lángok próbálnák atharapni magukat a bőrén. Szemei aranyló derengésből most váltottak ragyogó fehérbe, mint a Nagy Folyóra és a piramisokra, a palotákra és függőkertekre bocsátott fénye az aleső hajnali napsugárnak, amitől lángra kap a homok és a márvány és aranyba fordulnak a hullámok.
A szavak, amiket az idegen mondott, elérték Elise fülét, de rágóizmai ugrottak egyet az állkapcsán.
- You don't know us, - szólalt meg vészjósló, mezoalt hangja. - But we avenge.

Az energia robajló hullámként söpört végig forróan minden csontján, minden idegszálán, minden ínján és ízületén...
Majd robajló lángsugarakként szökellt elő. Az egymás köré csavarodó indák fénylő, arany ragyogással röppentek egyenesen a nőnek, és Elise tagjain már futott is végig az energia. Talpaiból egyszerre lövelltek a lángok, ahogy feszültek meg az izmok, propellerként repítve őt előre, és egyenesen vállal robbant bele az idegen mellkasába.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 20
Join date : 2016. Nov. 19.
Tartózkodási hely : New York
TémanyitásTárgy: Re: If you wish for peace, be ready for war. ( Freya & Elise)   Pént. Feb. 17, 2017 10:52 pm

Nem volt képes látni magát az erőt, hogyan hajlítja valaki akarata meg az univerzum csatornáin keresztül áramló mágiát. Ahogyan a tudás és energia, amit halandó agy felfogni nem képes, átszövi minden molekula apró rezzenését, de a tarkóján lévő apró szőrszálak egyenként ágaskodtak fel, reagálva a termen áthasító, megragadó és földhöz láncoló energiahullámra. Acélszürke íriszei a szőke nőre fókuszáltak, csont fehér fénybe forduló szemeire, a harag által megkeményített vonásokra és kissé elbűvölten figyelte a felálló nőt, akinek talpaiból lángnyelvek szökelltek.
Mutánsok, embertelenek, istenek és mágiát használó lények… Az emberiség történelme során mítoszok és kósza pletykák keringtek róluk. Az árnyékból azonban csupán az elmúlt években léptek elő, rácáfolva az emberek által alkotott, szűk látókörű és földhöz ragadt elvekre. Ajkait beharapta és egy félmosoly kíséretében engedte ki őket, ami tőle… Nos, személyiségével teljes ellentétben állt.
- You’re fucking amazing.- És ha akart is volna többet mondani, képtelen lett volna rá. A lány vállai egyenesen mellkasába robbantak, elemi erővel, a levegőt kiszorítva tüdejéből… Háta belecsapódott a már így is megrepedezett falba, feje hangosan és keményen koppant, ahogyan beleépült a vakolatba és egy pillanatra homályosan látta a világot. Jobbjával elkapta a nőt és a földre akarta lökni, fejét felemelve, amikor is…

Egyszerre két dolog tudatosodott benne.

Az ügynök feje meglepően közel volt az övéhez.
Amikor pedig saját fejét mozdította, ajkai véletlenül súrolták a másik nőét, akinek meglepően puha és kellemes érintésű ajkai voltak.

Pupillái tágra nyíltak és kiengedte a visszatartott levegőt, majd igyekezett napirendre térni a dolog fölött. Pislogott egyet és baljával átfogta a nő derekát, amit reflexszerűen engedett el, majd lábát felemelve megpróbálta ellökni a lányt…
- Egyre inkább meg vagyok arról győződve, hogy nem a legjobb helyzetben találkoztunk.- Végigpillantott az istenekhez hasonlatos lányon és szürke szemei elkezdtek vörösbe váltani, ahogyan megidézte az egyik képességét. - Mindazonáltal… Annak ellenére, hogy én megértem a világodat, te az enyémet talán sosem fogod…- Előre lépett és kilőtt a nő felé, mialatt íriszeiből a vörös lézer kilőtt…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 226
Join date : 2015. Sep. 20.
TémanyitásTárgy: Re: If you wish for peace, be ready for war. ( Freya & Elise)   Vas. Feb. 19, 2017 8:17 pm

Elise fülei mellett elsiklottak a szavak, haragja izzó dübörgésként hajtotta, tehetetlen dühe csak olaj volt rá, amit az áldozat halála iránt érzett. Épp csak tudatalattija fogta fel a szavak értelmét, de válla már elérte a nő mellkasát. Ketten sodródtak tovább, egyenesen a falba. Elise tagjain dübörögve rohant a tűz, hátában pezsegve forrt az erő lapockái között, szinte érezte, hogy minden porcikáját elönti a tűz, a lángok, amik forróbbak voltak, mint valaha...
Én miért...
Alig volt vérgőztől pulzáló agyában még hely a meglepett kérdésekre. Ujjbegyei, könyökei, lapockái, alhasa, térdei, combizmai, mellbimbói, szemei, ajkai szinte kirobbantak az erőtől.

Durr.
Szinte hallotta, ahogy a másik tüdejéből kiszorul a levegő, fejük fordult...
Bumm.
Mintha szikra kapott volna aszáraz erdőtalajon az avarba, a másik két ajak véletlenszerű érintése felrobbantotta az összes cirkáló energiát. Elise testében a negyven fok feletti hő egy pillanat alatt, egy szívdobbanással futott fel, és érzett egy kart a derekán, szemei lecsukódtak...
A kép, hogy combjai körbeölelik a barna nő sudár derekát, kéretlenül peregtek be az agyába. A térd, ami a gyomrát találta meg, ellökte magától, ő pedig értetlenül sodródott, míg térden-tenyéren találta magát a talajon, a csapzott haj szemébe lógott...
Felnézett, a nő csengő szavait hallgatva, felemelte jobbját...

És a ragyogó szemekből előtörő fénysugár bőrébe csapott.
- Agh - szakadt még fel a torkából a nyögés, és gyönyörű, gyönyörű, orgazmikus forróság futott végig minden tagján, mintha minden eddiginél forróbb lángok közé ereszkedett volna.
Elise talpai megtalálták a talajt, és máris csúsztak hátrafele a sugár erejétől. Jobbja lehanyatlott, így a sugár egyenesen mellkasába csapott, másodpercnyi idő alatt égetve át a ruhát. Szegycsontján, mellei között felragyogott a bőr, az erek parázsló vörösbe fordulva vitték magukkal tovább a forróságot.
- What... Are you? - kérdezte értetlenül, majd újra ellökte magát. Lépései a nő előtt jobbra-balra táncoltak, jobb egyenesét egy ugyanolyan kósza bal egyenes követte, magasan, elterelésnek, majd egy keményen, csípőfordulattal megtolt jobb horog és egy lendület hajtotta íves roundhouse forgórúgás, amibe még a levegőben pörögve bal lábát is belevitte, és tenyereivel tompította az esést.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 20
Join date : 2016. Nov. 19.
Tartózkodási hely : New York
TémanyitásTárgy: Re: If you wish for peace, be ready for war. ( Freya & Elise)   Kedd Feb. 21, 2017 12:49 am

Íme. Az emberek sajátos elvei. A normák, amiket megragadva kényszeredetten akarnak beilleszkedni abba a társadalomba, ami előbb-utóbb kiveti őket magából. Több élet jogtalan kioltásáért pusztán börtönbüntetés jár. A nő acélszürke tekintete megkeményedett. Homályosan emlékezett arra, hogy az apja mire nevelte és nem helyeselné gondolatait és felfogását. De Freya képtelen volt máshogy tekinteni a világra. Önzés, irigység, hazugság... Sötét ösztönök motiválták a legtöbb embert, akit megismert. Tulajdonképpen örült annak is, hogy nem tartozott közéjük.
- I'm a warrior..- Szűrte a fogai között, csapzott haját kisimítva homlokából. Kócos, barna fürtjei hátát érték, a hajgumi, amivel órákkal ezelőtt összefogta dús zuhatagot valamelyik falba épülve heverhetett. Összevont szemöldökkel pillantott az átszaggatott rétegekre, majd fejét az érkező szőke nő felé fordította. Gyors, elrugaszkodó módon lőtt ki felé a nő, akinek a mozdulatait ösztönszerűen követte. A kézzel mért ütések elhárításának az volt a következménye, hogy a forgó rúgás talált és a levegőben megpördülve válla a padlónak csapódott, kondulva és döngve, mélyedést és felszálló port hagyva maga után. Bal tenyerét ráhelyezte az ízület kapcsolódására és rántott rajta egyet, résnyire szűkült szemekkel meredt az ügynökre.
- Annak ellenére, hogy remekül szórakozom... Zárjuk rövidre. A feladatomat már elvégeztem és jól esne egy jéghideg scotch.- Nem, mintha megérezné az alkoholt egyátalán. A szervezete villámgyorsan bontotta le azt a mérgeket, így az alkoholt is. Meglendült és az egyik asztalt felkapva hajította a nő felé. Az eszköz mögül felbukkanva ugrott, izmait megfeszítve, a szőke nő nyakába. Lábaival át fonta nyakát és lendületből vetette át maga fölött a testet. Hátra repült, miután talapi elemelkedtek a földtől és a nő kékes szemeire pillantott. Kilőtt felé, gyors mozdulatokkal és két oldalról próbálta ököllel ütni az arcát addig, míg el nem kábul.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 226
Join date : 2015. Sep. 20.
TémanyitásTárgy: Re: If you wish for peace, be ready for war. ( Freya & Elise)   Kedd Feb. 21, 2017 9:16 pm

Elise hátrafele dobta lábait és átfordult feje felett a padló felé. Már lökte is fel magát, amikor az asztal érkezett, és épp csak annyi ideje maradt, hogy tűztől fugárzó jobb karját egy beidegződött, védő mozdulattal emelje fel...

Durr.
Meglepetésként érkezett a nő. Az utolsó mondatnál is furcsább volt a sebesség, amivel képes volt támadni, és a lány tudatáig épp csak elért, hogy nem csak hogy nem emberrel, de valami egészen különlegessel van dolga, amikor már erős combok kulcsolódtak a nyaka köré.
Miközben megfordult körülötte a világ, hosszú lábai tehetetlenül próbálták térdhajlattal elkapni a nő arcát, hogy stabil pontot találjon. Teljes testhosszában vágódott végig, döngve a padlón, és a természetfeletti erejű mozdulatok nem hagytak alább.
- Mi a f...
Durr, durr, durr. Az első két ütés annyira váratlanul érte, hogy feje belezúgott a találatokba. Az első egy fülcsengető jobb horog volt és a második alatt roppant el éles fájdalommal a járomcsontja. Az érkező jobb elé Elise védekezően emelte bal karját és jobbja teljes erejével röppent, hogy egy sistergő-lobogó tüzes ököl csapódjon a másik harcos állcsúcsába. Mindhiába. A nő jobbja közben újra arcát érte, annyira sebesen, ami egy embertől, vagy akár egy asgarditól lehetetlen lett volna. Érezte a meleget a szeme körül, és látta a sziporkázó karikákat. Mindkét karján teljes erővel robogott végig a tűz, megpróbálva kikökni magát a pergő ütések közül, de a két, izmos comb titániumnál szorosabb fogóban tartotta a felsőtestét.
Így a düh és a harag keveredésével mindkét lángoló kezét, ami eddigre tűzbe borította a másik ruháit, megfeszítve lökte előre, ütésekkel válaszolva az ütésekre.
Arca szabadon maradt...
A viharként hulló öklök pedig ajkát, szemét, orrát érték...
Egy éles fájdalmat érzett a halántékában és a világ tudattalan sötétségbe merült.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: If you wish for peace, be ready for war. ( Freya & Elise)   

Vissza az elejére Go down
 
If you wish for peace, be ready for war. ( Freya & Elise)
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Anyu, Apu... Ő a főnököm, Amerika Kapitány [Steve&Elise]
» Wanda és Elise
» ..: Für Elise és a zeneiskola rejtélye :..

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Earth by Night FRPG ::  :: Japán-
Ugrás: