FRPG
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Freya - Warrior of worlds

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 20
Join date : 2016. Nov. 19.
Tartózkodási hely : New York
TémanyitásTárgy: Freya - Warrior of worlds   Vas. Nov. 20, 2016 12:15 am

Név: Freya
Alias: -
Avatar: Lindsy Fonesca
Adatok: Kripton, 1992. 11. 12. nő, 24 éves, mesterlövész
Világ: Marvel, Earth-616
Tudnivalók: A kemény és rideg külcsín alatt törődő, gondoskodó, szerető és érző szív lapul. Freya az a temperamentumú ember, aki előbb üt és csak azután kérdez. Szereti az erőszakot, a közelharcot és nincs alkalom, hogy ne venne részt a lehető legveszélyesebb akciókban. Van, hogy ő maga provokálja ki a verekedést abban bízva, hogy méltó ellenfelére akad. Többnyire hallgatag, szűk szavú és a viccei leginkább... gúnyosak. Nehezen nyílik meg másoknak és az érzelmeiről félelmetesen nehezen beszél, főként annak, aki iránt érzi őket.

Előtörténet:

Egy régen tűz fölemésztett bolygó egyik utolsó gyermeke Freya. Nem emlékezett a robbanásra, ami megsemmisítette apja bolygólyát- a legutolsó emléke az űrhajó volt, ami Asgardra vitte. Homályos, sötét emlékképek, amik csupán álmaiban kísértették. Ilyenkor zihálva riadt föl a sötét szobák egyikében, ahol meghúzódott és körülnézett megfeszített izmokkal, keresve az ellent, amit maga alá gyűrhet.
Freya élete sosem volt nyugodt és békés.
S ha megtehette volna, sem kívánta volna. Rejtőzött valami a lányban, ami vonzotta magához a háborút és a halált, ami beleivódott a vérébe. Ő pedig élvezte a küzdelmet. Minden sejtje és tudatának legapróbb szemcséje is áhította a viaskodást. Kétségtelen, hogy ezt harcos édesanyjától örökölte, az apja ezt gyakran mondogatta neki, amikor a puha takaróval befedte apró, törékeny testét. Az egyik ilyen este volt életének utolsó Kriptonon töltött éjjele- a bolygó megsemmisülése előtti percekben egy űrhajóba zárta az apja és elküldte egy távoli bolygóra, amivel szövetségben álltak.
Freya léte innentől kezdve gyökeres változáson esett át. Míg apja egy nagy becsben álló kriptoni tábornok volt, hitvallása ellenére diplomatának nevelte. Asgardon azonban elkezdődött a kiképzése.
Hosszú évek kemény munkája után a Valkűrök soraiba lépett és közöttük szolgált néhány évig. Képességeinek egyedisége korán nyilvánvalóvá vált-a sárga nap sugárzása elérte őt, létrehozva valami egyedit és megismételhetetlent. Freya rendelkezett a kriptoniak képességeivel. A lány azonban az évek lassú, vontatott múlása alatt megváltozott: keserűbb és szkeptikusabb lett- élete legsötétebb éjjelén.
Legnagyobb gyengeségét használták ki ellene, és amíg a kriptonittól elgyengülve, eszméletlenül feküdt az ódon, dohos falak között, fel-felnyíló szemhéjai alól szürkés íriszeivel feltekintve próbálta elméjébe égetni azon arcokat, akik megbecstelenítették. Undor, kín, hasogató fájdalom és kétségbeesett könnyek tépték darabokra aznap éjjel és miután végeztek, saját vérében fetrengve várta, hogy elragadja a halál. De az nem volt ilyen kegyes hozzá. A felépülése hosszú volt és egy percet sem gondolkozott azon, hogy megölje-e kínzóit- Ha Odin felesége nem érez részvétet iránta, nem neki jut a megtiszteltetés, hogy átvágja a torkukat és végignézze, ahogyan megfulladnak a saját vérükben. Freya bezárkózott és meghozta azt a döntés, melynek végső következménye volt a Földre érkezés.
Meg akarta védeni az ártatlanokat és segíteni nekik. Két évtizeddel ezelőtt érkezett a bolygóra és az ott eltöltött idő alatt megtanulta kezelni képességeit, valamint beleszeretett hobbijába: szabadidejének jelentős részét a lőtéren tölti és különféle fegyvereket próbál ki- arról persze a földi hatóságoknak nem szól, hogy otthonának pincéjében annyi fegyvert és repeszgránátot tart, amennyit egy kisebb hadsereg is megirigyelhetne. Freya felfogadható zsoldosként éli életét jelenleg, képességeit jelentős részben titkolva.Képességek: Karakter alkotó pontok: 5 pont- legendás különleges képesség; 0 pont- Fegyverhasználat- lőfegyver; 0 pont- Titulus: Zsoldos/Mesterlövész, 0 pont- Fegyverek.

♦ Kryptonian Physiology: Sejtszerkezete sokkal sűrűbb, ellenállóbb, rugalmasabb és biológiailag hatásosabb, mint egy emberé. Alapvetően nem birtokol természetfeletti képességeket, azokat a sárga napfény szervezetére kifejtett hatásának köszönheti. Számos olyan organizmus és folyamat zajlik a szervezetében, amint az emberi tudósoknak még nem sikerült megérteniük. Ezeknek közük van a bio-mátrix erőmező és visszatöltő elektromágneses mezőhöz is. Energiát tárol a bio-sejtes mátrixán belül olyan energiamintaként, amit képes beletölteni a testét körülölelő elektromágneses mezőre. Ez az energia az elektromágneses képességei többségét, mint például a repülést, hőlátást és a többi látás alapú képességét emeli új szintekre, emeli emberi fölé képességeit.
♦ Solar Radiation Absorption:Kriptoniként cellái úgy működnek, mintha egy elem lenne, amit a napsugárzás képes feltölteni- ezáltal lehetővé téve az emberfölötti képességeket naprendszerünkben. Minden alkalommal, amikor használja valamelyik képességét, teste lemerült, elhasznált napsugárzást bocsát ki magából. A Kripton piros napjának fényében teste egy átlagos, emberi szervezetként működik. A mi napunk azonban lehetővé teszi számára, hogy egyfajta... üzemanyagként hasznosítsa a csillagunk által kibocsátott fényt.

○ Emberfeletti erő:A korlátai erejének és teherbírásának ismeretlenek, de eléggé valószínű, hogy ő maga is képes lenne az egymilliárd tonna mozgatására, ugyanúgy, mint a másik két Kriptonról származó szuperhős.
○ Emberfeletti sebesség: Képes emberfeletti sebességgel mozogni, repülni, reagálni és futni (Aki képes őt lekörözni, az Flash, vagy Higanyszál).
○ Emberfeletti stamina: Képes megfeszített tempóban, fokozott testi erőfeszítésre, izommunkára meghatározatlan időszakig.
○ Hosszú, hosszú élet: Képes öregedés nélkül létezni és regenerálódni egészen addig, amíg szervezete elegendő sárga Nap sugárzást kap.
○ Repülés: Képes gyorsabban repülni a hangsebességnél. Az űrben még nem próbálkozott a repüléssel, de képességeire igaz az, ami Supermanre is: Ha megtenné, a fénysebességnél is gyorsabban menne.
○ Emberfölötti hallás: Rendkívül fejlett, emberfölötti hallással rendelkezik. Hihetetlen érzékeny a füle a különböző hangmagasságfrekvenciák és hangok érzékelésére, képes kizárni egyes zajokat, miközben egy adott hangra koncentrál.
○ Self-Sustenance: Nincs szüksége evésre vagy alvásra, oxigénre ahhoz, hogy az űrben vagy a víz alatt utazzon.
○ Emberfölötti szaglás: Emberfölötti, elképesztően érzékeny szaglása van, képes mérföldekről, vagy messzebbről megérezni egy-egy illatot.
○ Szuper lélegzet: A levegő kifújásával képes megidézni hurrikán erejű szelet, vagy megfagyasztani egy adott célpontot. Képes arra is, hogy tekintélyes méretű gázfelhőket oszlasson el a levegő kifújásával.
○ Lézerszem: Képes nagy energiájú, intenzív hő"gerendát" sugározni/lőni a szeméből. Ezek lehetnek láthatatlanok is, biztosítva azt, hogy ne fedje fel kilétét.
○ Szuper látás: Birtokolja a vizuális képességek felsőbbrendű idegrendszeri elrendezését is. Electromagnetic Spectrum Vision: Képes belelátni az EM Spektrum egészébe. Képes látni és meghatározni a rádió/televízió sugárzások frekvenciáit. Képes elrejtőzni a különböző radarok és műholdak általi lelepleződést is.Telescopic Vision:
A képesség, hogy összpontosítsa a látását, hogy lássanak valamit egy nagy távolságot átívelve belül, anélkül, hogy megszegné a fizika törvényeit.Microscopic Vision: A képesség, hogy rendkívül kicsi tárgyakat és képeket lásson, akár a szubatomikus szintbe hatolva is.X-Ray Vision:A képesség, hogy átlásson bármin. Ha ez a képesség inkatív, nem kelt káros sugárzást. Thermal Vision: Az élőlények hőmérsékletét látva képes megmondani, hogy egy adott teremben mennyien vannak.

○ Sebezhetetlenség:Teste az emberfölöttien sűrű sejtes anatómiai szerkezete és elektromos bio-aurája miatt -egyes kivételeket tekintve, mint pl.: nála erősebb támadása, vagy a kriptonit-sérthetetlen. Immunis az összes födi betegségre és méreganyagra. A bőrétől néhány miliméterre sugárzó bio-elektromos aura védelmezi, mintegy láthatatlan burok. Ezt az aurát képes kiterjeszteni egy személyre, vagy tárgyra, növelve szerkezeti stabilitásukat, amikor vele utaznak.


Súlyos hátrány: A vörös kriptonit hatására elveszti józan ítélőképességét és gátlástalanul viselkedik, nincs önkontrollja.
Végzetes hátrány: Kriptoni lény révén a kriptonit a legveszélyesebb rá. Ugyanúgy, mint Superman és Supergirl esetében.


A hozzászólást Freya összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jan. 03, 2017 10:06 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 26
Join date : 2016. Sep. 30.
TémanyitásTárgy: Re: Freya - Warrior of worlds   Kedd Nov. 22, 2016 8:42 pm

ELFOGADVA! Jó játékot szupercsaj! Very Happy
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Freya - Warrior of worlds
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Earth by Night FRPG :: Earth By Night Klub :: Karakteralkotás :: Hősök tere-
Ugrás: