FRPG
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Columbia Falls, WA, United States (Wanda és Elise)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 226
Join date : 2015. Sep. 20.
TémanyitásTárgy: Columbia Falls, WA, United States (Wanda és Elise)   Csüt. Júl. 20, 2017 1:31 pm

Elise Heart "Aurora" lepillantott a motorról a völgybe. Napfény ömlött végig a zöld lombokon és a csillogó vízen, fátyolfelhők terültek csak a halványkék, nyári égboltra és békésen hullámzott az óceán felé a Columbia folyó.

A lány visszavette a sisakot és elfordította a kulcsot. Engedelmesen dorombolt fel hosszú combjai között a BMW sportmotor, hamarosan csendesen gurulva elhagyta a murvás parkolót és az óceáni szélben susogó, zöld lombok alatt feldübörögve maga alá kapta a főút aszfaltját.

Aurora nem akart itt lenni. Legnagyobb, tomboló hőségében szabadult el a nyár, a júliusi forróság átható, hófehér napfénnyel lepte el a világot. Úgy érezte, minden sejtje energia teljében van, ahogy szabad hófehér bőrfoltjai a motoros bőrdzseki alatt és felett mohón itták az éltető napfényt. Sokkal inkább engedte volna magát szabadon valahol délen, elefántcsont-fehér homokos tengerparton, valami vonzó illető mellett, ahol susognak a tenger hullámai, ahol smaragdzöld a dzsungel és azúrkék a meleg lagúna... De itt kellett legyen. Itt kellett legyen, mert a villogó piros lámpa a S.H.I.E.L.D. képernyőkön azt jelentette, nem csak ők keresik azt, akinek az ereje minden szenzort bepingelt a Csendes-óceántól a Sziklás-hegységig.

A lány tehát sóhajtott és megpillantott egy motelt a békés, washingtoni kisváros szélén. Sirályok cirkáltak a békés kikötő felett, sorban ücsörögtek a deszkafalú pub és fogadó tetején. Leállította tehát a járművet a veranda mellett és miután leszállt a nyeregből, lehúzta sisakját és kirázta szőke fürtjeit, miközben széles vállával belökte a fogadó szárnyas ajtaját, egy életteli mosollyal üdvözölve az ivót, végigpillantva a jelenlévőkön.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 12
Join date : 2017. Jul. 14.
TémanyitásTárgy: Re: Columbia Falls, WA, United States (Wanda és Elise)   Csüt. Júl. 20, 2017 4:03 pm

Wanda & Aurora


- Koncentrálj! - utasítom magam feszülten, csendesen. Háttal ülök a bejáratnak, a sarokban. Előttem egy pohár ital, de csak dísznek, néha beleszagolok, meginni nem akarom. Nem ez az a hely, ahová a legszívesebben elképzelem magam, de ez volt soron. Folyamatosan utaznom kell, hogy ne legyek kétszer olyan feltűnő, mint amilyen sajnos egyébként is vagyok. Persze nem a szépségem, az eszem vagy a jellemem miatt, hanem inkább a mostanában elég labilisan működő képességeim adhatnak rá okot.
Tudom, hogy keresnek. Amíg olyan helyeken jártam, ahol sokan és könnyen tudtak követni, nagyobb veszélyben is éreztem magam, és többeknek kellett a fejébe néznem. Itt legalább, ahol most vagyok, valamivel könnyebb kivenni a szándékokat, hiszen az ittas emberek eleve egyszerűbben megfejthetők, és ha valaki látványosan józan, azt háttal ülve éppúgy ki fogom tudni szúrni, csak az ablaküveget figyelve szemem sarkából, amelyben tükröződik mindenki, aki a bejáraton belép.
Most például ez a viharos szőkeség. Lehunyom szemeit, érezni akarom auráját, ahogy belép. Szépsége az első, amivel felhívja magára a figyelmemet, majd pedig az, ahogy körülnéz. Alighanem keres valakit, és van esély arra is, hogy engem keres. Ha tudja, hogy ki az, aki miatt itt van, akkor valamilyen szervezet küldhette, ha nem - akkor egy ideig meg kell figyelnie nem csak engem, de mindenki mást is. Kinyitom szemeim újra, balommal a falnál lévő pulton könyöklök, jobbommal számhoz, arcom elé emelem a poharat, és az ablakban figyelem a lányt.A hozzászólást Wanda Maximoff összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Júl. 20, 2017 7:58 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 226
Join date : 2015. Sep. 20.
TémanyitásTárgy: Re: Columbia Falls, WA, United States (Wanda és Elise)   Csüt. Júl. 20, 2017 7:30 pm

- Hey there chicken, how can we help ya - nézett fel és szólította meg Elise-t a középkorú, barna hajú pultos nő. Hosszú szótagú, ír akcentusban beszélt. Képek voltak felette a falon, emberekről korsókkal, vadászatokról, hálaadásokról. Néhány alak ült a pultnál, az asztaloknál - És Elise meglátott egy neki háttal ülő, barna hajú lányt is.
- Beer. And scotch please, if you'd be so kind, - válaszolta Aurora, odafigyelve, hogy egy nagyon generikus keleti parti akcentusban beszéljen. Ne legyen se feltűnő, se túl élesen más, mint az északnyugati. Elvigyorodott a nőre nézve és megcélozta egyenesen a pultot, kipillantva a Columbia folyóra a rönk falak közepén lévő ablakokon.
Ahogy letették szalvétára elé az italt, fogta a whisky-t, megemelte és belekortyolt. Nemes egyszerűséggel letette a motoros sisakot maga mellé a polírozott fára, haját füle mögé fésülte. Az éles koppanásra néhány baseball sapkás - mellényes helyi felpillantott, majd folytatták a sörüket. Közvetítés ment a kijelzőn, a New England Patriots a Minnesota Vikings ellen - Minden jel szerint a Patriots állt közelebb a superbowl döntőhöz.

Elise levette a szemét a tévéről és megpillantotta az ablak tükröződésében ránéző nagy, sötét szempárt. Játékosan elmosolyodott és rákacsintott a lány tükörképére, majd visszafordult a pult felé.
- Jó forró idő ez motorozni, - szólt oda a pultoshoz. Szinte égette a vágy, hogy felnyissa a szemét - Nem tudta megmondani, hogy miért. De az incselkedő viszketés felkúszott a lapockái között és Aurora látni akart.
Hát igen feltűnő lenne itt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 12
Join date : 2017. Jul. 14.
TémanyitásTárgy: Re: Columbia Falls, WA, United States (Wanda és Elise)   Csüt. Júl. 20, 2017 7:57 pm

Wanda & AuroraHangját hallva kissé talán megnyugszom. A gondolat, hogy minduntalan követnek, és mindig megtalálnak, több, mint dühítő. A bizonytalanság már a lényembe rágta így is magát, és minél több időt töltök külön attól az egy-két személytől, aki mellett még legalább egy kicsit biztonságban érzem magam, annál inkább elhatalmasodik. Mindenki ellenség lenne, tényleg? Vagy van rá esély, hogy legalább egy ilyen kicsi időre békében maradhatok?
Tekintetünk csak egy pillanatra találkozik, és én nagyot nyelek. Reflexből koccintom a poharam alját a pulthoz, majd ahogy észreveszem, hogy már nem néz, kifújom a tüdőmben rekedt levegőt. Ugyan már, ha ő nem gyanús, és te sem viselkedsz úgy, akkor akár el is sétálhatsz anélkül, hogy bármi bajod esne!
Hirtelen ötlettől vezérelve állok fel a pulttól, hogy a mosdó felé vegyem az irányt. Megengedem a csapot, amint beértem, hátam nekitámasztom a falnak az ajtó mellett. Ne gyere utánam! Kérlek, ne gyere... Ha azt hiszed, szökni akarok, és követsz ide, talán csúnya vége lesz.
- Koncentrálj! - követelem magamtól újra, hogy az eszemnél maradjak. A valóság nem olyan vészes! Arra kell csak ügyelnem, hogy abban az esetben, ha bejön utánam, azonnal kiderítsem, véletlenül történt-e a dolog. De nem hiszem, hogy van erre esély.
Beszív, kifúj. Nyugodj meg! Két kezem összedörzsölöm, felegyenesedem. Úgyszólván várom, hátha történik valami, mert ha nem, még a végén lankad a figyelmem, elhagy a gyanakvás és épp emiatt fogok még nagyobb bajba kerülni. Más lány nem is volt odakinn, csak mi ketten. Ha nyílik az ajtó... Ha nyílik az ajtó, mit teszek?

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 226
Join date : 2015. Sep. 20.
TémanyitásTárgy: Re: Columbia Falls, WA, United States (Wanda és Elise)   Csüt. Júl. 20, 2017 9:44 pm

Elise figyelmét nem kerülte el, hogy a lány erősebben odarakta az asztalra a poharát, amint rákacsintott. Ez pedig egyértelmű volt számára, nem maradt benne kétség. Csak egyvalamit jelenthetet...
Egyáltalán nem a lányok az esetei.
Kár. Pedig olyan szép szemei vannak.


Miközben körbepillantott a bárban, elkönyvelte, hogy senki más nem igazán jött szóba, akin megakadhatott volna kétszer is a pillantása. Úgyhogy csak sóhajtott egyet. A Nap odakint perzselt, még érezte a pubon belül is, a farönkökből álló falakon át, a napsugár erejét, a csillag tüzes erejét. Talán ezért volt nyughatatlan érzése - Hiszen elemében volt, hiszen fénnyel és hőséggel volt tele a világ és minden sejtje kicsattant az élettől és az erőtől. De mégsem tudta lerázni azt a gondolatot, hogy valami, valami az érzékei szélén hullámot ver, valami más, ami felkavarja az energiát, és a gerincén felkapaszkodó ösztönök, amik a lapockái között sisteregtek tovább, mind azt súgták neki, nyissa fel a szemét.

Úgyhogy miközben a lány áthaladt mögötte, Elise letakarta az arcát, homlokát nyitott kézfejére támasztva és lecsukta a szemhéjait, majd felnyitotta őket.
Az arany-smaragd fény, amibe a világ burkolózott, a nyár melege volt. Íriszei haloványan ragyogtak narancssárga és arany tónusokban, miközben körbepillantott. Emberek szívveréseit látta, halvány pirosban, lüktetve a hőtől. A nap mély arany melege odakintről örvényekben érkezett be és ahogy oldalra pillantott...
Ott volt, a fürdőajtó mögött. Ahova a lány lépett be. Valami megmagyarázhatatlan, skarlát fényforrás, valami erő, ami görbítette maga körül az energiát. Nem volt igazán sötét de nem volt csillogó sem.
Oh, my. Csak nem?

Aurora oldalra fordulva könyökölt fel a pultra, hosszú combját átvetette a másikon, és a lányra várt. Ha a másik kijött a fürdőből, követte pár másodperc után és leült vele szemben az asztalhoz - Ha nem, akkor csak a pultnál kortyolgatta tovább a sört.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 12
Join date : 2017. Jul. 14.
TémanyitásTárgy: Re: Columbia Falls, WA, United States (Wanda és Elise)   Pént. Júl. 21, 2017 2:11 pm

Wanda & Aurora


Az első tíz vagy tizenöt másodpercben gyanakvásom egyre erősebb. Aztán a másodpercekből percek lesznek, és nem követ senki. Az érzés, hogy mindig mindenki engem keres, hogy folyton el akarnak kapni, nem alszik ki, de fokozatosan enyhül, míg végre erőt tudok venni magamon. Akkor hát marad a gyanút nem keltő viselkedés!
Sóhajban eresztem ki megfeszített tüdőmből az elhasznált levegőt. Könnyednek mímelt léptekkel hagyom el a mosdót, és ügyet sem vetve a poharamra, melyben ott áll a kimelegedett lötty, a pulthoz lépek, ahhoz a részhez, ahol a másik lány is ül. Mengengedek magamnak egy könnyed pillantást oldalra, ezúttal fel vagyok rá készülve, hogy észreveszi, netán viszonozza is.
Elfog az érzés, hogy szívesen megnézném, mi lakik az elméjében, de tudom, hogy nem tehetem, nem itt, nem csak így. Különös, bizsergető a közelsége, ingerli a bensőm, hogy a közelében maradjak és megfigyeljem őt. Pedig, jól tudom, inkább menekülnöm kellene, amíg még nem kerültem bajba itt.
- Ugyanazt kérem, amit a hölgy iszik - határozom el magam, majd végre teljes testemmel a szőkeséghez fordulok. - Szabad itt melletted a hely? - kérdezem.
Nem viselkedhetek úgy, mint aki azzal ismerkedik meg, akivel csak akar, bár talán sikerülne utólag megmódosítanom az emléket arról, hogy kivel is találkozott.
Ha igennel felel, leülök, ha megérkezik az italom, végigmérem óvatosan, hogy mi is ez az újabb borzalom, amit kikértem magamnak. Viselkedj átlagosan! Várom, hátha kérdezne. Nem igazán vagyok az a fajta, aki túl sűrűn kezdeményez beszélgetést.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 226
Join date : 2015. Sep. 20.
TémanyitásTárgy: Re: Columbia Falls, WA, United States (Wanda és Elise)   Vas. Júl. 23, 2017 7:46 pm

Aurora lecsukta a szemhéját, de nem zárta be a szemét, ahogy a nő kilépett a mosdóból. A saját bőrén keresztül homályosabban látott, az előtte álló pultos szívdobogása és karmazsin életereje, a nap ragyogása odakint, a fa deszkákban száradó, távoli napfény, mind derengésre csillapodott. Azonban nem volt semmi kétsége az ajtó mögül kilépő nő erejében. Úgy zúgott mögötte, mint valami skarlát csillag, mintha erős fény szűrődne át egy vásznon. A lány lapockái közt a viszketés erősebbé vált, a vérében hullámzó tűz irányt váltott...

Lehunyta a pillantását és amikor felnézett, újra gleccserkék íriszekkel, rápillantott a mellé ülő nőre. Barátságos félmosollyal bólintott.
- Kérlek. Parancsolj, - húzta arrébb a sisakját. A pultos közben kitöltötte a scotch-ot és a sört. Elise koccintásra emelte a saját poharát - Jég nem volt benne - és fejét oldalra billentette.
- To being happily drunk, sister - mondta vidáman a lánynak és felhajtotta a saját italát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 12
Join date : 2017. Jul. 14.
TémanyitásTárgy: Re: Columbia Falls, WA, United States (Wanda és Elise)   Hétf. Júl. 31, 2017 6:36 pm

Wanda & AuroraMintha annak ellenére kísérne végig pillantásával, hogy látom, csukva tartja szemeit. A gyönyörű lány azonban nem reagál, míg én meg nem szólítom, holott biztos vagyok benne, hogy az az alapvető, ha egy helyiségben két nő tartózkodik összesen, akkor az a kettő egymásra figyel, mintha versenylovak lennénk a rajtboxban, csak mi valami olyan küzdelemben vagyunk egész életünkben, amelyet a hátunk közepére sem kívánunk, én legalábbis biztosan.
Helyet enged nekem, és én mellé ülök, magam elé húzom mindkét frissen szerzett italom. Vidám, akcentusos beszéde tökéletesen gyanússá teszi, vagy azért, mert túl természetes és túl laza, vagy a különös kisugárzása miatt, vagy én vagyok eleve túlzottan gyanakvó természetű, amire azonban, úgy gondolom, meg is van minden alapom, amikor állandóan követ és megfigyel valaki, bárhol járok épp.
Szívesen néznék bele elméjébe, szívesen kutatnék álmai és emlékei közt, ám egyelőre nem találom az indokot, hogy megtegyem, hogy a közelébe férkőzzek, hogy ne is legyen gyanús. Ha egyszer ráveszem magam, akkor már ő is tudni fogja, hogy valaki bonyolultabb vagyok, mint egy lány, aki csak leült mellé, hogy koccinthassunk.
A koccintást azonban, mielőtt még felhajtaná italát, viszonzom. Én is számhoz emelem a poharam, de egy apró korty után megborzongok, nem győzöm le az italt. Kissé szégyellős mosolyt virítok ivós-partnernőmre.
- Hát ez igazán... remek ital - ég a torkom tőle, nem vagyok én hozzászokva, hogy VALÓBAN igyak. - Le a kalappal előtted - szeretnék legalább kuncogni, de még egy félmosoly is csak nehezen siklik szám sarkába. Nem bízom benne. Nem bízom senkiben.
A hozzászólást Wanda Maximoff összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Aug. 11, 2017 4:31 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 226
Join date : 2015. Sep. 20.
TémanyitásTárgy: Re: Columbia Falls, WA, United States (Wanda és Elise)   Kedd Aug. 01, 2017 12:12 pm

A skarlátvörös hajú lány belekortyolt az italába és küzdött vele, mielőtt le tudta volna nyelni. Elise belepillantott a hatalmas, gyönyörű, mély szemekbe és amint meglátta, hogy a másik hogy küzd az itallal, nem tudta megállni a nevetést.

Miközben ajkai vigyorra húzódtak, hogy minden foga látszott és felnevetett, haját lazán átdobta válla felett és felhajtotta a whisky-jét.
Oké. Tehát egy félénkebbel van dolgunk.
Oldalt pillantott a másikra.
Óvatosan, Elise. Nem a tapintat a fortéd, de ne robbantsd rá az ajtót egyből, ha lehet.
Tökéletesen biztos volt benne, hogy a mellette ülő az, akit keres. Mostanra nem voltkétsége. Szabályosan érezte, hogy a másik ereje borzolja az ereiben a lángokat. Volt a nőben valami, valami érdekes, egy mély skarlát szín az erejében. Sötétebb, mint az övé. De nem fagyos.

- Déli lány vagyok, nem kis lépésekben játszok, - válaszolt vigyorogva. - Nem az a kaliberem. - fűzte hozzá, és felhajtotta a sörét is, majd intett, még egy kört kérve.
Oldalt pillantott a másikra, és intett felé a fejével.
- És téged mi szél hoz erre, cutie pie?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Columbia Falls, WA, United States (Wanda és Elise)   

Vissza az elejére Go down
 
Columbia Falls, WA, United States (Wanda és Elise)
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Earth by Night FRPG ::  :: Egyesült Államok :: Déli államok-
Ugrás: