FRPG
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Arthur King

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 20
Join date : 2015. Sep. 20.
TémanyitásTárgy: Arthur King   Vas. Szept. 20, 2015 10:52 pm

Név: Arthur King
Alias: Artúr Király
Avatar: Brad Pitt
Adatok: Születési hely Asgard, Földi időszámítás szerint 470 ban. Férfi, 1547 éves, Kelta származású, Uralkodó
karakter-alkotó pontok:

- Fegyverhasználat: Kard (0pont)
- Titulus: Király (0pont)
- Asgardi fizikum(1pont) Mivel félvér ezért Asgardihoz képest gyönge, embereknél viszont sokkal ellenállóbb. Fizikai ereje egy súlyemelő olimpikonéval(nehézsúly) ér fel. A mérgek hatásai sokkal enyhébbek, a súlyos betegségek is nagyon gyorsan, minimális tünetekkel folynak le. Marok lőfegyverek és kisebb gépfegyverek nem képesek átvinni a bőrét de a komolyabbak már igen súlyos sebeket okozhatnak.
- Harci képzés
- Kiemelkedően legendás tárgy: Excalibur(3pont)
>>Excalibur:<<

A híres kard melyet a mondák szerint csak Arthur Király volt képes kihúzni a kőből. Ha úgy tetszik: Felemelni. Az Excalibur gyakorlatilag a Mjölnyr ikertestvére. Egy nagy hatalmú Asgardi fegyver melyet Midgard helytartójának készítettek. Azonban a feltételek mások. Ahhoz hogy valaki felemelhesse, annak tiszta szívéből kell vágynia a békére. Nem a saját békéjére, hanem a világéra.

A fegyver szívósságát és keménységét illetően megegyezik a Mjölnyrével. Azonban építési képességei a békében fejezhetők ki. Pusztító ereje pedig koncentrált. Az éle mentén. A penge képes át vágni bármit. Legyen az kézzel fogható vagy sem. Mezőkre, áramlási rendszerekre gyakorolt hatása csupán ideiglenes. PL: Mágneses erővonalakat képes elvágni megszüntetve a mezőt, illetve megcsonkítva azt időlegesen. Villámot is képes ketté vágni ha elég gyors, ugyan így folyót, tavat, rövidebb ideig a gravitációs erővonalakat is képes átkaszabolni..
Hegyével képes lukat szúrni a térbe majd felhasítani. Erre Arthur nem képes jelenleg, de a kardba benne van a potenciál.(100. reag)
A levegő részecskéit is akadálytalanul vágja maga körül és a hang hullámokat is, így a radar, fémdetektor nem érzékeli és a fegyver hangot sem ad. A kard pontos körvonala homályos, ugyanis a kard élénél még a fény is rendellenesen viselkedik. Megközelítőleg 5mm-es csíkban derengés járja körül.
Arthur jelenleg csak emberek és tereptárgyak felszecskázására képes használni, azt azonban igen jól. Egyszer véletlenül repült vele. Ha idővel kitapasztalja (30. reag) akkor úgy fog vele suhanni mint Thor a Mjölnyrrel.
Ha a fegyver kikerül a hüvelyéből tulajdonosát egy arany(színű)páncélos asgardi harcossá változtatja. A kardot forgató személy fizikai ereje és ellenállása megnövekszik. Megközelíti Thor erejét.Tudnivalók: Ő Arthur Király, igen Az az Arthur. A karddal meg mindennel. A 400 as évek végén élt és az 500-as évek elején esett el a feljegyzések szerint. Alakja köré több monda és mítosz is épült. Köztük talán a leghíresebb az Excalibur. De a legendák nem fedik a valóságot. Az aktuális valóságot. Egy lecsúszott alkoholista lett belőle. Ilyenkor egész jól beszéli az amerikai angolt. Kötöszködő, nemtörődöm és időnként agresszív. Nem tudja feldolgozni, hogy az ő szeretett Angliája a múlté.

Előtörténet:  
Kezdjük tán a legelején. Midgard messzi földről hírhedt volt a belső békéért vívott harcaival. Gyermeteg, primitív gondolkodás mód, egymás ölése a saját igazukért. Asgard egy időben próbált úrrá lenni a belső viszályokon és helyőrségeket küldött a föld több pontjára. Mind hiába. Vagyis nem teljesen. Egy britanniai helyőrség a helyi bizonytalan viszonyok miatt többet időzött a kelleténél és egy kocsmázást követően, alig egy esztendő elteltével  Arthur látta meg a napvilágot. Tekintve, hogy egy nemesi családba nem való a mostoha gyermek. Anyja sokáig titokban nevelte majd egy Merlin nevű varázsló gondozásába adta. Merlin maga is egy régi helyőrség tagja volt. Ám hivatalosan dezertált. Nem messze innét hevert egy sziklába ágyazódva a Mjölnyr testvére. Az  Excalibur. Merlin feladata volt a fegyver védelme, amíg egy arra nem érdemes személy magához nem veszi. Ő maga Arthurban látta meg azt aki magáénak tudhatja majd a fegyvert és elhozza a békét. Ahogy a fiú cseperedett Merlinben egyre jobban világossá vált, hogy ő lesz a méltó örököse a fegyvernek. Csak hamar el is érkezett a nagy nap. Arthur izgatottan pillantott fel a kardra. Gyermek kora óta vágyott rá, hogy segítségével rendet tegyen lángoktól ölelt hazájában. A kardot csak a legelszántabb harcosok képesek megemelni, akiknek szívében első helyet foglalja el a béke iránti vágy. Aki ezen kívánalmaknak megfelel az a béke megteremtésének idejére magáévá tudhatja az Excalibur minden erejét és hűségét. Arthur feltérdelt a sziklára, minden erejét összeszedte majd úgy rántotta ki a sziklába szorult kardot mintha forró kést húzna ki a vajból. Látszólag a semmiből egy könnyed Asgardi páncélzat formálódott Arthur köré. A fegyver élesebb volt minden vértnél, egy pajzs sem állhatott útjába. Végvárak, erődök... Folyók hasadtak ketté pengéje mentén.
Az évek teltek. Arthur hatalomra jutott megházasodott. A birodalmat egységbe kovácsolta. Már csak egyetlen dolog zavarta a békét. Lancelot és felesége viszonya. Ezt mint férfi a férfival rendezték le. Nem sokkal azután hogy Lancelot feje és teste külön hullt a porba az Excalibur befejezettnek tekintette a dolgát. Úgy vélte a világ immáron megbékélt. Legalábbis itt és most. A fegyver megemelkedett Arthur kezében és fekete lyukat vájt a térbe amibe berepülve magával rántotta tulajdonosát is.
Arthur egy különös világban találta magát. Zajos fém szekerek lovak nélkül szelték a különös utakat. Az emberek szinte érthetetlenül beszéltek. Akár a parasztok. Nem sokkal a második ezred forduló után bukkant fel NewYork közepén. Királyi ruhájában komoly felfordulást okozva a városban. A kiérkező rendőrök tehetetlenül álltak az aranypáncélos lovaggal szemben. Végül sötét testes járművek érkeztek élükön egy szemkötős Afroamerikai férfi. Egy hangos, hosszadalmas és igen fárasztó tárgyalás után, elvitték a S.H.I.E.L.D. akkori bázisára ahol felvették az adatait és felvilágosították a jelenlegi helyzetről. Több hetes felzárkóztatás után végre csatába indulhatott. Alig 1 évet húzott le aktív szolgálatban. Végül közös megegyezéssel elváltak útjaik. A labilis elmeállapota, hogy nem tudta sosem teljesen elfogadni az új világot, királyi címének, otthonának elvesztése és végül az alkoholhoz való erős vonzódása és harcias jelleme komoly problémákat okozott. Alkalmatlanná tették. Alig néhány hónap alatt megmaradt vagyonát alkoholba fektette, a fényűző élet amit hiányolt nagyjából egy hónapig volt életképes. Teljesen lezüllött. Iszik és utcai harcokból tartja fenn magát. Az excalibur a kis garzonjában lapul valamelyik sarokban, egy halom szemét alatt, jól elzárva a tokjába.


A hozzászólást Arthur King összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 07, 2017 12:21 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 111
Join date : 2015. Sep. 20.
Tartózkodási hely : A fórumon mindenhol
TémanyitásTárgy: Re: Arthur King   Hétf. Szept. 21, 2015 12:02 am

Szervusz király! Smile
Kiváló ötlet és jó kis elősztori Smile
Kérlek, csapj még mellé egy leírást a kardról és képességeiről, hogy méltóképpen kirakhassuk a többi ereklye mellé a múzeumba Smile

Szuper, hogy itt vagy, mindjárt csoportba raklak meg átvarázsolom a karlapodat a készek közé, addig is el vagy fogadva, érezd magad jól itt Szintézisen, mehetsz is randalírozni Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://earthbynight.hungarianforum.com
 
Arthur King
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Earth by Night FRPG :: Earth By Night Klub :: Karakteralkotás :: Hősök tere-
Ugrás: