FRPG
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Océane Rodd

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 30
Join date : 2016. Oct. 11.
TémanyitásTárgy: Océane Rodd   Kedd Okt. 11, 2016 7:58 pm

Név: Océane Lucie Rodd
Alias: Szonár
Avatar: Deborah Ann Woll
Adatok: New York, 1996. Január 1., nő, 20, francia, diák
Világ: Föld
Tudnivalók: Gyerekkora olyan volt amiről sok gyerek csupán csak álmodik. Egy igazi kastélyban nőtt fel. Szülei divatcéget vezettek és hétről hétre újabb kollekcióval álltak elő amitől a pénz csak úgy dőlt a család számára. A család egyetlen gyermekeként mindent megkapott amire csak vágyott, talán kicsit túlságosan is elkényeztették. Akaratos, önző és irigy gyerekké vált. Társai nem szívesen játszottak vele amitől Ő csalódott lett és a szüleire támaszkodott akik még inkább megadtak neki mindent. Középiskola első napján bebizonyította, hogy az esze a helyén van, hamar éltanuló lett. Ahogy elszakadt családja körétől változott némileg és megpróbált normális gyerekként viselkedni. Barátokra is szert tett. A jelen időben azonban sok minden megváltozott a számára és ezzel együtt változott Ő is. Próbál átlagosnak tűnni a nem átlagos világban, egyetemre jár, dolgozik és közben igyekszik rejtve tartani képességét amely nem mindennapi. Külsejéről elég csupán néhány szót ejteni, haja vörös akár a tűz, szeme olykor zöld smaragdként ragyognak máskor olyan ravaszságot sugároznak, akár egy macskáé. Magassága átlagos, nem is érdemes pontosan tudni.
Előtörténet: Szülei hosszú ideig próbálkoztak a gyermekáldással és végül valaki meghallgatta az imáikat. Egy esős napon világra jött Océane. Nevét magáról a csodás Óceánról kapta, amit gyerekszobájából minden nap láthatott szülei tengerparti kastélyában. Francia származású szülei imádtak hajókázni így természetesen gyermekük nevét is kötötték kedvenc időtöltésükhöz. Ahogy a kicsi  örökös cseperedett úgy lett angyali gyermekből egy hisztis és követelőző kislány. Dadája nehezen bírt vele, de szüleinek ebből soha nem sikerült elcsípnie semmit. Úgy élték meg mintha nekik lenne a legtökéletesebb lányuk az egész Földön. A lány élete akkor vált igazán meghatározóvá mikor középiskolába került és elszakadt eddigi megszokott életétől. Gyerekek vették körül és sehol sem volt már az a fényűzés, amihez hozzászokott. Keményen kellett tanulnia, hogy az iskolában maradhasson. 15. születésnapján aztán hatalmasat fordult vele a világ. Éppen úgy esett, mint mikor megszületett, de ezúttal semmi örömteli nem történt vele. Az iskolapadban ült és várta mikor csengetnek már be, mert utolsó óra után, ami ez volt, jöttek volna érte a szülei, hogy egy étteremben megünnepeljék születésnapját. A csengő határozott hangja jelezte beleléptek az utolsó 45 percbe. A tanár pár perces késés után jelent meg az énekteremben és jelezte az osztálynak, hogy kezdhetik a múltórán tanult dalt ismételni. Océane borzalmasan utálta ezt a dalt, édesanyja ezt dudorászta minden főzéskor. Unottan dalolni kezdett és a hangja hirtelen váltott magas c-be, de olyan erővel, hogy a teremben lévő váza berezonált és szépen szilánkjaira tört. Az üvegszilánkok szétrepültek és többen megsérültek, a tanárnő fél szemére megvakult.  Océane nem értett semmit és hiába próbálta megérteni, hogy volt erre képes nem ment neki. Szülei érte jöttek és hazavitték miután beszéltek az igazgatóval és megérdeklődték a betegek hogylétét. Otthon hátra volt még egy kínos beszélgetés. A lány beszámolt mindenről, a szülei megértően bántak vele. Az éjszaka úgy aludt el, hogy a fejében számtalan kérdés villogott, mind megválaszolatlanul. A különös dolgok nem tűntek el nyomtalanul és végül rendre visszatértek, hogy megnehezítsék az életét. Megpróbált együtt élni a furcsaságaival, elrejteni azt amennyire csak lehetséges. A mai napig nem tudja senki róla, mire képes, még a közvetlen környezete is csak furcsának találja, de nem tudja az igazságot.
Képességek:  Hanghullám manipuláció: Hallása roppant kifinomult. Több méterről is hallja ha élő személy közeledik felé, szívdobbanásuk elárulja ezt neki.  Képes csupán hangok által tájékozódni. Akár a denevér vagy a delfin a visszaverődő hangokból meg tudja állapítani, ha akadály van előtte. Nem szükséges a szemét használnia vagy a tapintását. Az általa gerjesztett  hangokat képes felerősíteni. Szilárd tárgyakat megfelelő frekvenciával képes szilánkjaira robbantani míg a rugalmas tárgyakat nehezebben, mivel azok képesek elnyelni a rezgéseket. Hallása tovább csiszolódhat. Akár 20-25 méterről érzékelheti, ha közelednek felé. . Az idő előrehaladásával képes lesz mások hangját utánozni amivel könnyen megtéveszthet bárkit. Egyre erősödő képességének köszönhetően híd nagyságú tárgyak felrobbantásával is kísérletezhet.
Hátránya: Ha  a közelében erős robbanás vagy fülsértő zaj keletkezik attól hallása tompulhat, bevérezhet a füle és rosszul lehet.
Karakter-alkotó pontok: 4 
+További fejlemények: Kiderült a számára, hogy van egy vak bátya, akit örökbe adtak és ezidáig fogalma sem volt a létezéséről. Az a terve, hogy beilleszkedik a hétköznapi életbe ott fullad kudarcba mikor egy  különleges képességű ember és pár harcedzett katona útjába keveredik. Akaratlanul is az üldöztetés áldozatává válik és képessége felszínre tör. Végül élve menekülnek meg a szorult helyzetből és Ő maga rádöbben arra, hogy több rejlik benne, mint azt valaha is gondolná.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 35
Join date : 2016. Sep. 04.
TémanyitásTárgy: Re: Océane Rodd   Szer. Okt. 12, 2016 6:46 pm

Halld hát a döntésünk... Very Happy

Sok potenciált látok a karakterben, kíváncsian várom hogy miután azt mondom, hogy ELFOGADVA, mi minden fog kisülni belőle. Wink

Ide elkönyvelem a maradék 1 karakteralkotó pontodat, amint rendelkezni szeretnél vele szabad a pálya. Smile

Üdv nálunk!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Océane Rodd
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Earth by Night FRPG :: Earth By Night Klub :: Karakteralkotás :: Hősök tere-
Ugrás: