FRPG
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Kate Hunt - 005 Agent

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 3
Join date : 2015. Dec. 08.
TémanyitásTárgy: Kate Hunt - 005 Agent   Kedd Dec. 08, 2015 5:27 pm

Név: Kate Hunt
Alias: 005-ös
Avatar: Karen Gillian
Adatok: UK, 1992. 11. 07.; nő; 28 év; brit; titkosügynök
Világ: Föld 2020
Tudnivalók: Az MI6 00-s egységének tagja, kém, felderítő, diplomata, bérgyilkos – az adott megbízástól függően. (Egyéb: lásd az ET résznél.)
Előtörténet:
MI6
00-s részleg


005
K. Hunt

Név: Katherine Hunt
Született: UK, 1992. 11. 07.

Külső megjelenés, ismertető jegyek: átlagos magasságú, vékony, kissé szálkás, fehér nő, vörös hajjal és zöldesbarna szemmel. Szabálytalan szélű anyajegy (kép a csatolt fájlok között a dokumentum végén) a bal belső felkaron; lőtt seb okozta hegszövet a jobb kulcscsont alatt és a bal comb hátsó felén kb. 3,5 centiméter kiterjedéssel mindkét esetben (kép ugyancsak a dokumentum végén).
Orvosi pszichológiai jelentés: „Az ügynök szolgálatra alkalmas, de jelenleg meghatározatlan időre cselekedeteinek, döntéseinek szigorú megfigyelése, ellenőrzése javasolt. Depresszió jeleit már nem mutatja, a PTSD-ből gyógyulnak minősített. Enyhe szenvedélybetegség (alkoholfüggőség) jeleivel bír, kétheti kontroll kötelező. A megjelenés elmulasztása csakis szolgálattal indokolható, egyéb esetben a három számjegyű kódszám megvonásával jár.
Jövője túlzottan nem foglalkoztatja, munkájának él. Lojalitása az MI6 felé megkérdőjelezhetetlen. Jó kedélyű, szellemes ember, de a feletteseivel szembeni ellenszegülései az utóbbi időben kiugróan megnőttek. Munkáját képes teljesíteni, akármelyik szerepét könnyedén veszi fel és játssza el teljes beleéléssel, hiba nélkül. Az engedély megadása érdekében az öt nagy teszt közül kettő működését megfejtve próbálta az első körben szabotálni az eredményt. Felfüggesztésének kilátásba helyezése végett hajlandó volt együtt működni és a tesztek illetve a külön próbák és beszélgetések alapján pszichológiailag alkalmasnak találtatott.”
Orvosi fizikai jelentés: „A 005-ös szolgálatra alkalmas. A lőgyakorlat- közelharc- és állóképesség felmérésen kiemelkedően teljesített. Éles szituációkban eredményei jobbak a szimulátori eredményeinél, mely munkája szempontjából nem bír negatívummal. Saját életét hazájáért feláldozni kész, cselekedetei a parancsának teljesítését és a helyzet megoldását szolgálják.
Korábbi sérüléseiből eredendően fájdalmai vannak leletei alapján, bár többszöri rákérdezésre is határozottan tagadta ezeket. Mivel munkájában mindezek ellenére nem korlátolt, a 00-s egység szabályinak értelmében az ügynök terepmunkára engedhető, bizonytalan idejű felfüggesztése visszavont.”


A 005-ös már-már unottan futotta át a róla írt sorokat az aktájába helyezett külön jelentésen, majd elolvasatlanul tette vissza a dossziét a mahagóni asztalra. Szemei egyedül az alkalmas szót kutatták, és miután azt megtalálta az összes szükséges helyen, magában fellélegzett. Nem bírna ki a munkája nélkül még egy teljes hónapot, ebben tökéletesen biztos volt. Ugyan majd’ belehalt a szokásosnál sokkal szigorúbb és kiterjedőbb alkalmassági tesztbe, örömmel töltötte el munkája gyümölcsének látványa.
- Tehát készen áll, 005-ös? – kérdezte M, aki magas támlájú széke mögül kutatta fürkésző pillantással az egyetlen nőnemű 00-s ügynöke arcát. Ugyan Kate nem tudta magának sem megindokolni, hogy miért, de sosem érezte őszintének a férfit. Az őt megelőző M, aki Skyfallban halt meg majdnem tisztázatlan körülmények között, figyelt fel rá. Képességei miatt a négy számjegyű részlegbe, a diplomaták közé szánták, azonban a 00-s egység utolsó napjait rúgta az előző évtizedben. Az ő javaslatára, de halála után az új M, Mr. Mallory hívatta be az irodájába csaknem egy évvel az előző M temetése után, az előző 005-ös elvesztésekor. Kate-nek fogalma sem volt arról, hogy mit fognak vele tenni, akkor a két számjegyű részlegben dolgozott az MI5-nál.
Az ügynök élete – hasonlóan a kollegáiéhoz – rosszul kezdődött. Kate szülei a lány tíz éves korában haltak meg egy rablótámadást követően. Árvaházba került, ahol képességei miatt figyeltek fel rá, így hamar megkezdhette új életét, amely fizikai és mentális kiképzésből állt a nap legnagyobb részében. Minden hazaszerető és kellően tehetséges ügynök reális álma a gyávák (vagy talán pontosabb a kevésbé bátrak kifejezés) által temetőnek is nevezett 00-s egység. Amikor M felajánlotta neki az állást, Kate még sohasem érezte magát annyira élőnek, mint akkor. Az összes – csaknem tíz éves – kemény munka meghozta gyümölcsét.
Azonban csak napok kérdése volt, és rájött, hogy nőként nagyon nehéz dolga lesz bebizonyítania, hogy alkalmasabb a feladatra a legtöbb férfinél. A szerencse újfent rámosolygott, ám ezennel a 007-es személyében. James Bond volt az első, aki elismerte Kate-et, és hogy ezt a hírhedt 007-es tette… Kate a fellegekben érezte magát. Együtt küldték őket Sanghajba, ahol a vártak ellenére (egyszerű kémkedést volt a feladatuk) egy sokkal nagyobb rendű, az egész világra veszélyt jelentő szervezet újraalakulását sikerült megakadályozniuk.
Hamar kiderült, hogy eredményesen és jól tudnak együtt dolgozni, illetve a munkán kívül, esténként is megtalálták a közös hangot – mind a bárban és a szállásukon is. Hogy valójában mennyit is jelentett Kate-nek Bond, arra csak hiányakor eszmélt rá. Barátok voltak, némi plusszal – ezzel mindketten teljesen tisztában voltak. Mégis, amikor fél évvel ezelőtt James Bond eltűnt egy, a mellkasát érő lövés után a La Manche csatorna vizében, Kate elveszett. Nem csak az akciójuk bukott el, hanem elveszette legjobb barátját, a férfit, aki már társként tekintett rá. Ez a tény sokkal jobban fájt az összes sérülésnél, veszteségnél, ami eddig akármikor is érte.

- Igen, Uram! – válaszolta határozottan, miközben kihúzta magát a mahagóni íróasztal előtt álló egyik székben ülve.
- Remek! Következő feladatának az Egyesült Államok ad helyszínt. Ez alkalommal teljesen magára lesz utalva. – M gondolkodott egy picit, majd csak ezután folytatta. – A 007-es után elvesztettünk másik három 00-s ügynököt. Nincsen elég alkalmas jelölünk, így magára lesz utalva. A Q osztály és Tanner segítségével továbbra is bír, de csak telekommunikáció révén. Meg tud ezzel birkózni? – A férfi hangja szenvtelen volt, Kate tudta, hogy a reakciójára kíváncsi. Szándékosan emelte ki a 007-est, ahogyan a szünetnek is oka volt. Okos vagy, M, de én sem vagyok hülye. Akkor nem alkalmaznál.
- Természetesen, Uram – válaszolt a 005-ös határozottan, egy halvány mosoly kíséretében. Jó, talán túl jó színésznő volt. Egyik fele legszívesebben itt helyben követte volna el az öngyilkosságot, a másik azonban olyan élni akarással operált, amely erősebb volt mindennél. A bosszú – James halálának megbosszulása – olyan lehetetlen lehetőség volt, mely profizmusát is próbára tette képességein túl. Kate már szinte hallotta a következő mondatát a vele szemben ülő felettesének, és igaza lett. Már megint.
- A nyomára akadhat annak, aki végzett a 007-essel. Ezt is kezelni tudja? – kérdezte provokatívan.
- A legjobbtól tanultam – szólt hűvösen Kate, majd udvariasan felállt. – Uram, szeretne még valamit? – kérdezte, majd miután M mindentudó, kissé gúnyos mosollyal a szabadjára engedte, elszántan vágtatott az irodája felé. Mindent tudott James Bondról, így azt is, hogy ő képes volt megállni, hogy megölje szerelmének gyilkosát. És ha Jamesnek ment, akkor neki is fog – különben a túlvilágon örökké hallgatná a férfi marasztalását.

Csaknem másfél óra múlva a 005-ös egyszerű, hétköznapi ruhában ült egy New Yorkba tartó gépen, mely éppen a felszálláshoz készülődött. Unottan olvasgatta a repülős magazint, miközben szemüvegének lencséje a Q által odavetített aktákat tárta elé sorjában. Fegyverét ugyan csak az Államokban fogja megkapni, de revolvere nélkül sem érezte magát rosszul. A puszta kezével is képes volt ölni másodpercek alatt; 00-s ügynök révén élhetett a „szabadon ölés” jogával.
Kate Hunt pillanatnyilag elégedetten, mindenre készen dőlt hátra az ülésben, hogy egészen a JFK reptérig élvezesse, hogy senki sem próbálja meg megölni – és hogy neki sem kell ilyet tennie.

Képességek: Kate „egyszerű” ember, aki gyerekkora óta harci kiképzésben részesült. Egészen a fegyver nélküli közelharctól kezdve a különböző fegyverekkel való küzdelemig, az aknakészítésen át, rengeteg harcnemre és fegyvertípusra kiterjed a tudása. A Q osztály kütyüinek segítségével és elméleti tudásával felér egy képességgel rendelkező személlyel harcban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 111
Join date : 2015. Sep. 20.
Tartózkodási hely : A fórumon mindenhol
TémanyitásTárgy: Re: Kate Hunt - 005 Agent   Szer. Dec. 09, 2015 8:25 pm

Szia Kate!

Igazán erős, dinamikus, eredeti karaktert hoztál! Pontos és képies leírás, izgalmas, jól ütemezett előtörténet, szépen kidolgozott ötletek Smile

Úgy látom, egy igen nagy kaliberű ügynöknőt szabadítok most a fórumra Very Happy

Nyomás rosszalkodni,
Elfogadva
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://earthbynight.hungarianforum.com
 
Kate Hunt - 005 Agent
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Earth by Night FRPG :: Earth By Night Klub :: Karakteralkotás :: Készülő karakterek-
Ugrás: