FRPG
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Deneris - A bolygószökevény

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 12
Join date : 2015. Sep. 22.
TémanyitásTárgy: Deneris - A bolygószökevény   Vas. Okt. 04, 2015 2:29 pm

Név: Wanda Hillary
Alias: A Halál angyala
Avatar: -
Világ: Föld 2020
Tudnivalók: Deneris látszólag sem egy átlagos külsejű és megjelenésű lény, mert hát embernek se igazán mondhatnánk. Nagyon számító, okos és igen agyafúrt teremtmény.  Remekül játsza szerepeit, szinte már olyan, mintha az egész világot egy színdarabként élné meg. Angyali külleme romlott belsőt rejteget. Vajon miért jut erről eszembe a Hófehérke és a banya esete? A szép piros alma és a méreg mi belül keringett? Hát azért, mert pontosan ez a helyzet, a szép, férfiakat a halálba csalogató küllem belülről rohadó méreg ami arra vár csak, hogy valaki beleharapjon és elérje a balga szerencsétlent a halál.
Előtörténet: Majdnem 400 évvel ezelőtt egy távoli bolygón lázadás tört ki. A rendszerurak ellen fellázadtak a polgárok.  A polgárság vezetője maga Deneris volt. Manipuláló képessége könnyen fellázította a nyugodt bolygólakókat. Deneris nem az egyenlőségért küzdött, nem is azért, hogy a szerencsétlen pornépnek jó legyen, nem, egyszerűen csak fájt a foga a hatalomra. De, mint mindent a történelemben, a hatalmat sem egymagad érheted el, ezt Ő pedig nagyon is jól tudta. A SYarus572 bolygó, ahogy magukat hívták a piciny, alig 1 milliárd fős kis golyót, nagyon termékeny, tiszta és rengeteg lehetőségekkel telt volt. Ezt pedig az Angyal megakarta magának szerezni, kapzsisága és hatalomvágya elvakította. A felkelést azonban leverték, minden polgárt bebörtönöztettek akinek csak valahogy köze lehetett az egészhez. Denerist azonban a rendszerurak maguk elé hívatták. Úgy méregették mintha maga a Sátán volna, talán való igaz, hogy az volt, a szívében rejlő sötétség ezt sugallta. Deneris nem számított sok jóra, de félelmet a szemében keresve sem találtak volna. A rendszerurak ítélete a száműzés volt a galaxisból. Denerist láncokkal a karján és lábán vezették el majd űrhajóba rakták és a koordinátákat megadva útjára indították. Szeme végig be volt kötve, hogy nehogy láthassa a koordinátákat, a lényeg az, volt, hogy soha ne találhasson vissza a bolygóra. Az űrhajó hiperugrást hajtott végre majd Deneris számára éveknek tűnő idővel a hajó leszállt egy bolygón. A bilincsek leváltak kezéről és lábáról, levette a szemkötést, majd felnyitotta a hajó kijáratának fém ajtaját. Nagy levegőt vett, a levegő nem volt olyan tiszta, mint a SYarus572-n, de belélegezhetőnek bizonyult. A bolygó termékenynek tűnt, zöldellő létformák borították a felszínt.
Hamar felvette az itteni élet ritmusát, megismerkedett a bolygót lakó lényekkel, kik embernek nevezték magukat, és rengeteg volt bennük az arrogancia, a hierarchia rendszerük a hímnemű egyed uralmát ismerte el. A nőstények visszahúzódóbbak és parancskövetőek voltak, az ivadékaik száma pedig olykor meghaladta az elfogadhatót. Deneris bolygóján korlátozva volt a polgárság szaporodása, nehogy egy felkelés jöhessen létre, de nem sokra mentek vele, hisz az már megtörtént.
Képessége sokban segített számára abban, hogy a feltűnést kerülhesse. Képes volt elhitetni az emberekkel, hogy Ő közülük való, saját magára kivetített egy emberi külsőt, ám saját maga továbbra is olyan volt, mint eddig, egy igazi Taurusi.
A technika fejlődésével az emberek egyre okosabbak lettek és egyre becsvágyóbbak. Egy valami nem változott csupán, az, hogy a hímek, vagyis a férfiak ahogy magukat hívták, voltak az urak, mindenben előnyt élveztek, ez szinte hányingert keltett Deneris-ben. Az embereket amúgy is alsóbbrendű fajként kezelte, de leginkább, nőstény lévén, a hímekre koncentrálódott utálata. A férfiakat, egyetlen örömszerzési módszerükkel csalta csapdába. Mivel mindegyiknek az járt a fejében, hogy megalázza a nőket vagy éppenséggel kedvüket tölthessék rajtuk így Deneris ezt felhasználva gyilkolt. Nem válogatott jó vagy rossz között, ezt a fogalmat amúgy se igazán ismerte.
Most 2020-at ír a Föld nevű bolygó. Deneris továbbra is szedi áldozatait, gyűlölete a férfiak iránt egyre fokozódik, közben mélyen megbújva ott lakozik a bosszú is a rendszerurak iránt kik megfosztották az otthonától, és attól, hogy afölött átvehesse az uralmat.
Vigyázz idegen, ez a szírén örömmel eljátszadozna veled!

Képességek:
Deneris képes arra, hogy mások érzékeit becsapja, azt mutatja számukra amit látni akarnak. Ha úgy tetszik ember vagy állat, bármi ami képes arra, hogy az emberek egyszerű érzékeit becsaphassa. Teste semmit sem változik, de ezt az emberek vagy más lények máshogy érzékelik.  Nem valami feltűnő jelenség így hát ki Őt akarja, az ne csak a szemével lásson, vagy a kezével tapintson, ha magát Denerist akarja, akkor lásson a harmadik szemével!

Továbbá elképesztő reflexekkel rendelkezik. Gyorsasága, hajlékonysága és földöntúli hallása, látása felülmúlhatatlan. Szinte képtelenség Őt meglepni, de persze próbálkozni lehet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Deneris - A bolygószökevény
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Earth by Night FRPG :: Earth By Night Klub :: Karakteralkotás :: Hősök tere-
Ugrás: