FRPG
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 N21, az Unió ügynöke

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 2
Join date : 2017. Jun. 11.
TémanyitásTárgy: N21, az Unió ügynöke   Vas. Jún. 11, 2017 3:42 pm

Név: [TITKOSÍTVA], ... vagy röviden csak "Mary".

Alias: N21

Avatar: Felicity Jones

Adatok: [TITKOSÍTVA], ... így jelenleg 35 éves.

Karakter-alkotó pontok:
Kibernetikai upgrade - Nightfall agent (3 pont)
Fejvadász/kém (2 pont)
Fegyver - TrackingPoint XS1 PGF mesterlövész puska, (0 pont)
Jármű - 2013 Kawasaki Ninja ZX-6R 636 sportmotor

Hátrány: EMP, elektromágnesesség. Bármi, ami elektromos eszközöket károsít, Mary testét mozgásképtelenné teszi.

Foglalkozás: Az Unió nevű háttérhatalmi szervezet elit, kibernetikai upgrade-ekkel továbbfejlesztett (kiborg) black ops ügynöke a Project Nightfall divízióban

Képesség: Kibernetikai update. Mary teste 50% arányban kibernetikus. Emberfeletti az ereje és a reflexei. Képes egy autót puszta kézzel felborítani, átütni egy betonfalat. Képes egy másodperc alatt három célpontot lelőni félautomata mesterlövész puskával.

Titulus: Ügynök

Tudnivalók:

Előtörténet: Mary nem sokra emlékszik a beavatkozás előttről. Homeland Security ügynök volt, az Egyesült Államok kormányzatát egy sorozat bombatámadás érte, a tűzvonalban, hivatása teljesítése közben esett el. A hivatalos rekordok szerint. A nő teste a metrókocsival együtt szinte felismerhetetlenségig roncsolódott össze a Hetedik Sugárút alatt. A testek száma nem passzolt, Mary maradványai katalogizálva lettek, törvényszéki orvosszakértő boncolási asztalára, majd kegyeleti okokból lepedő alá, majd koporsóba. Dísz sorlövés, összehajtott csillagos-sávos zászló az egyetlen gyerek kezébe adva tisztelegve. Fekete kocsik, fekete öltönyök. Nem az első és nem az utolsó temetés aznap. Az Egyesült Államok háborúban állt egy árnyékellenség ellen.

Viszont a test nem ugyanaz volt, mint ami a metróban égett össze. Legalábbis a helyszínelés közben ki lett cserélve. A darabokban lévő holttest ujjlenyomatok híján Mary fogairól lett azonosítva.
Mary pedig, épp csak életben, fekete, hiper-tech furgonba került, és egy fehér teremben ébredt fel. A tükörben nem ismerte fel magát.
Az Unió kiborggá változtatta.

A kiképzés másfél évig tartott és minden emberi határon túlment - De ő nem is volt teljesen ember már, és hivatalosan nem is létezett. N21.
A polgári nevét csak egy férfi tudta, valaki, akivel egymás háta mögé nézhettek evés közben a menzán.
Amikor a rivális blokk életképtelenül összeroncsolva hagyta a férfit a celláik folyosóján, kibernetikus gerinc szikrázva lógott a vértócsában, Mary maga hallgatta meg az utosó szavait, mielőtt kegyelemből kitörte a nyakát. Winston volt a neve. N09.

Senki más nem tudta meg Mary polgári nevét. A nő meghalt, N21 tovább élt. Hogy miért ölték meg egyetlen bajtársát? Mert a versengés támogatott volt. A legjobbaknak ígérték a vezető pozíciókat. Ötvenketten voltak - Hetvenöt kísérleti alanyból ötvenkettő kelt fel a műtőasztalról. Ez a szám pedig a kiképzés alatt felére csökkent.

N21 pedig ugyanaz a pragmatikus, hidegfejű, taktikus, és ha kell, kegyetlen nő volt, mint amikor Mary-nek hívták. Winston gyilkosait saját cellájukban ölte meg. Vér, testrészek és szanaszéjjel tört kibernetikus szervek maradtak utána. Kérdések nem voltak. Az élet ment tovább.

A bevetések alatt még drasztikusabban csökkent a számuk, míg végül kilencen maradtak. N21 egészen egyszerű okokból amradt életben. Egyrészt, a túlélő ösztöne erősebb volt, mint az agressziója, az intelligenciája és hideg, helyzetfelismerő pragmatizmusa életben tartotta. Másrészt, N21 kibernetikus képessége faék-egyszerűségű volt: Emberfeletti erő és reflexek. Annyira egyszerű, hogy a puszta természetéből adódóan diverz alkalmazhatóságú képességek. A nagyon specializált kibernetikus képességűek estek el elsőnek. Például a férfi a rakétameghajtású lábakkal. Kiváló egy humvee és egy osztag katona likvidálására a magasból. Páratlanul sérülékeny mesterlövészek ellen.

N21 tehát életben volt és a Nightfall-projekt kilenc bevethető ügynökeként értékes eszköz is lett. Kapcsolatai lettek, szívességeket gyűjtött. Egy másik ügynök, egy férfi, akit senki más nem tud rajta kívül megfékezni, kiváló kiegészítő kombináció lett mellé.

A rendszer befogadta őt és ő elkezdte játszani a rendszert.

Így tehát amikor átadták az egész Unió szervezetéből összerakott embervadász-csapatba, N21 biztosította, hogy megfelelő mennyiségű szívesség legyen betárazva, bármivel is találkozik az új küldetések során. Eközben a Nightfall-projekt felelősei egészen biztosan zsíros jutalmazást és befolyást kaptak a színfalak mögött. Így működik az Unió. Divíziók, karrierek, ambíciók. Ugyanolyan dzsungel belül, mint amilyen dzsungelen uralkodni próbál.

N21 pedig hűséges ügynök. Ha nem az lenne, lánya életével fizetne. Felettesei Elizabeth-et hatalmas ösztöndíjhoz, egészségbiztosítási tervhez, jó iskolához juttatták. A lánynak fogalma sincs, hogy az anyja életben van és ennek köszönheti az életutat, ami megnyílt előtte. Ahogy arról se tud, hogy mindig van egy mesterlövész a közelben, aki az anyja hűségét garantálja.

N21 tehát játssza a maga játékát, és likvidálja, akit rábíznak. Napról napra, egymás után. A dzsungelben nem a legerősebb vad nyer. Nem a legélesebb karmú és nem a leghangosabb. Hanem az, amelyik elég kegyetlen, amelyiknek mesterlövész puskája van, és amelyik a levelek között gyilkos türelmetlenséggel kivárja a gyilkosság pillanatát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 12
Join date : 2015. Sep. 22.
TémanyitásTárgy: Re: N21, az Unió ügynöke   Pént. Jún. 16, 2017 4:03 pm

ELFOGADVA!
Egyszerűen fantasztikus lapot láthattam és olvashattam tőled, összeszedetten írtál és a részletességek is minden pontban megfeleltek Very Happy Nem akarlak fel tartani, várnak már rád a játéktéren, üdv az oldal világában! Wink
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
N21, az Unió ügynöke
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Earth by Night FRPG :: Earth By Night Klub :: Karakteralkotás :: Hősök tere-
Ugrás: