FRPG
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Victoria Weiss

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 21
Join date : 2015. Sep. 28.
TémanyitásTárgy: Victoria Weiss   Hétf. Szept. 28, 2015 10:09 pm

Név: Victoria Weiss
Alias: Agent Weiss, Weiss, Nyssa Throne, Vic
Avatar: Katheryn Winnick
Adatok: Asgard, 1989. 07. 13.; nő; 28 év; asgardi
Figlalkozás: ügynök, nyomozó, bérgyilkos, vagy amit akarsz éppen
Világ: Marvel
Karakter-alkotó pontok: különleges képesség (3 pont; lentebb kifejtve); hivatás (2 pont); plusz egy nyelv (0 pont; angol); plusz egy nyelv (0 pont; német); alapszintű ismeret (0 pont; természettudományok)
Tudnivalók: Sok minden vagyok, de kedves, aranyos, cuki, egyszerű, vidám, szórakozott és ronda - na az nem. Lehetek akárkid az estére, feltéve ha fizetsz érte eleget, vagy ha parancsba kapom. Sajnos utóbbi módon összeakadhatok veled akaratom ellenére is. Amúgy meg... Egoista, intelligens, manipulatív, rideg, gyors észjárású, kisportolt, ribanc. Hívhatsz akárminek, elég jól kezelem a kritikát. Elengedem a fülem mellett, ha meg nagyon nem tetszik, akkor lelőlek. Kell még más? Szerintem nem. Tudom, hogy megakarsz ismerni, mert amúgy nyolc feles után lehengerlő személyiség tudok lenni az ágyban és azon kívül is. Meg akarsz ismerni, mert érdekelnek a különleges dolgok... So... Good luck, Baby! (És igen, ehhez lassan szétnyíló ajkakkal, magamat simogatva mosolygok. Hogy érezd magad rosszul, és az ott lenn miatt akarj engem megismerni még jobban.)
Előtörténet: Nem foglak untatni egy hosszú sztorival. Amúgy is unalmas... és hosszú. Vagy várj csak! Talán mégsem...
Tizenkilenc éves koromig egyszerű földlakó voltam. Na jó, te is tudod, hogy sosem voltam egyszerű. (Vagyis remélem, hogy tudod. Ha nem, akkor hidd el, elég gyorsan pótlom a hiányosságaidat. Akár az olyanokat is.) Szóval tizenkilenc évig éltem életemet: halálba bosszantottam mindenkit a környezetemben, nevelőszülőről nevelőszülőre vándoroltam egészen addig, míg nem töltöttem be a tizenhatot.
Szeretnéd tudni, hogy hogyan vesztette életét anyu és apu egy cúna nagy balesetben? Tőlem ilyenről nem fogsz hallani. Révén, hogy ez az egész faszság. Yep.
Tizenhat éves koromig Németországban éltem, ültem a kiskorúak börtönében, verekedtem, csináltam egy csomó olyan dolgot, amit normális ember nem tesz. Aztán felfigyelt rám a MI6 (remélem, hogy már nem csodálkozol el); fizikai és szellemi képességeim megfelelővé tettek arra, hogy ügynök lehessek. Azt nem mondom, hogy életem következő három éve jó volt. Mert nagyon nem volt az. Szocializálódnom kellett, és azt csinálnom, amit mások mondtak. Először nem kissé ment nehezen, de aztán kijelenthettem tizenkilenc évesen, hogy az egyike vagyok a legjobbaknak. Szóval túl nagy csorba nem esett az egómon. Beleszerettem Skóciába (el ne hidd, csak a whiskey-be), és embereket öltem az MI6 skót kirendeltségében fent a messzi északon. Meg mindenhol. Jókat és rosszakat is, egészen míg...
Egyszer parancsba kaptam egy közjóért sokat fáradozó államfőnek és családjának komplett kiirtását. Valamiért, életemben először előbújt belőlem az értelmesebb "érző lény", és rohadtul nem loccsantottam ki az agyvelejét három öt év alatti gyereknek, a sikító déli asszonykának meg a magát összeszaró, kövér, jószívű pasasnak. Persze ezért én lettem célpont, éljen az emberségesség(ességességesség...)! Tényleg nem sokon múlt az életem, ám a drága jó Odin papa úgy gondolta, hogy elég volt számomra a büntetésből, és egy másodperc törtrésze alatt elpaterolt a golyózápor útjából.
Igen, Odin papa. Jól olvastad. A kozmetikai reklámok arca, aki öregebb az univerzumnál, de mégis jól néz ki. Bár a haja fehér, hajfestéket még nem sikerült választania, annyira sok jó ajánlatot kapott. (És nem, őrült sem vagyok. Nagyon. Csak olvasd tovább.)
Hirtelen Asgardban találtam magamat egy csomó hi-tech kütyü között. Vagyis egy hi-tech világban. Ami amúgy nem az. De jó kis cuccaik vannak, na. Mivel azt hittem, hogy meghaltam, így a kelleténél több idejébe került az öregnek elmagyarázni nekem, hogy mégis mi a fészkes fene folyik. Valamiért nem vettem túl jó néven az ügyet, és dühömet a felé elhajított arany tányérral szerintem elég jól ki is fejeztem. Ugyan végül bocsánatot kértem, ezzel nem szereztem magamnak jó pontokat.
Mint kiderült, Asgardban születtem. Apám katona volt, aki a jégóriások támadások vesztette életét; anyám pedig... Anyám valami kurva volt, aki születésem után ott hagyott apámnál. Talán így már érthető, hogy a Földön miért voltam annyira "rossz gyerek". Katonák között nőttem fel, előbb tanultam meg lőni, mint kézzel írni. Apám nem ért rá túl sokat foglalkozni velem, így az éppen nem szolgálatban lévő haverjaival neveltek együtt. Mondanám, hogy hercegnő a farkasok között, de nem. Farkas a farkasok között. Addig erősködtem, míg a gyakorlatozásokra is mehettem (igen, apámnak annyi esze volt, hogy elvitt magával egy tíz éves gyereket, ami profi módon tudott fegyverrel lőni). Egyszer egy másik világba ment apám egysége harcolni, és pedig el akartam szökni velük. Tizenegy éves buta kis fruska voltam, aki elég jól értett az álcázáshoz. A hadtesttel tartó csomagokba bújtam el, de sajnos Heimdall volt olyan kedves és kiszúrt engem, amikor a Bifröstön át épp távozni készültem. Mivel apám már nem volt jelen, én pedig "elfogadhatatlant", "szörnyűségeset", "felháborítót" (képzeld, ahogyan egy több ezer éves ember mondja ezeket a szavakat felháborodva) tettem, így Odin papa önállósította magát, elvette az emlékeimet, és kirakott a Földön, hogy tanuljak meg rendes fiatalok között szocializálódni. Hogy aztán mit mondott apámnak meg a szakasznak... Emlékeimet visszakapva (mert igen, volt olyan kedves az öreg, és Asgardba érkezésemkor visszaadta őket), azokat végiggondolva... Apám nem csak egy tányért akarhatott hozzávágni.
És igen, jól olvastál mindent. Asgardi vagyok, aki nyolc évig a Földön élt, majd első emberséges cselekedete révén visszakerült szülőföldjére. Megtanulhattam kezelni az összes létező fegyvert, beosztottak egy hadtestbe a palota őrei közé. Még szakaszvezetőnek is kineveztek volna, de én tudtam, hogy nekem ez nem elég. A Földön izgibb volt.
Így huszonkét évesen elköszöntem a vén fasztól, és megmondtam neki, hogy nem fogom többet védelmezni a szőrös seggét, mellette állva legalábbis nem.
Ja, még egy! Asgardban volt egy saját nevem: Nyssa Throne. A Földön Victoria Weiss lettem, de hogy ki által... Passz. Ugyan egyszer megpróbált velem valaki szívózni, amikor egy alkoholmámoros éjszaka után a királyi család hálószobáihoz tartozó folyosóra voltam beosztva, hogy "megy a Throne őrizni a Thort", de mivel betörtem az orrát a nálam háromszor nagyobb férfinak, így utána mindenki kussban volt.
Visszatértem a Földre, megújulva, egy másik kultúra fegyvereivel. Ja, és kihagytam a legjobbat! Mint kiderült, emlékeimmel együtt a drága papa elvette azt a képességemet, ami apámnak is megvolt. Mondhatnám szuper erő, elvégre tényleg az. (I'm a fuckin' superherooo, Baby!) Szóval immáron félelem nélkül álltam ki az MI6 elé, és amikor nem sikerült a felém küldött tíz golyó egyikének sem eltalálnia, rájöttek, hogy nagyon szeretnének nekem megbocsájtani azért a "megbotlásért", ahogyan ők fogalmaztak.
Nehéz szívvel, de könnyes búcsút vettem a helyi whiskeytől, és az USA-ba költöztem. Ugyan így kénytelen vagyok rendelni, és itt melegebb van vagy... sokkal, a legtöbb dolog maradt a régi. MI6 helyett S.H.I.E.L.D., angolok helyett hülye amerikaiak.
Igazából legszívesebben lelőttem volna a Bosszúállókat, voltam olyan jó kislány, hogy mégsem tettem. Sőt, még a egy pénzeszsák kielégítésével is felhagytam, amikor megláttam a TV-ben, hogy mi a fészkes francot szabadítottak ránk. A régi vezetőség idején azon az osztályon voltam, amely papíron nem igazán létezett, és világszerte bérgyilkossággal foglalkozott a legmagasabb szinteken. A new york-i katasztrófakor éppen már nem volt senki sem a fejem felett, és a pénzeszsákkal való baszás után akartam aláírni a papírt az oroszoknak, aztán... A picsába is, de mentem New Yorkba, hogy a háttérben harcolva szitkozódhassak és öldökölhessek kedvemre.
Eztán jött pár évnyi felfordulás, és most, hogy megszilárdulni látszik a S.H.I.E.L.D. vezetősége, úgy néz ki, hogy a nem létező osztályról áthelyeznek valami elitebbe, és kapok majd egy társat vagy kettőt, hogy aztán lerázhassam őket, és ne hátráltassanak a munkámban.
És asszem életem története röviden ennyi. Már tudod, hogy megéri engem megismerni, de csak akkor, ha kifiezeted a nyolc kör whiskeyt, hogy jobb kedvemben találj. Mert amúgy lehet letalállak lőni. Vagy nem tudom.
Live fast. Die young. Be wild. And have fun.
Képességek: Kiképzéssel együtt három év az MI6-nál, illetve korábban gyerekként betekintés az asgardi hadtest kiképzésébe, fegyverek használatának elsajátítása. Később felnőtt korban három év kiképzés az asgardi haditechnikákkal kapcsolatban és szolgálat a legjobbak között; majd hat év a S.H.I.E.L.D.-nél.
Képesség: hőenergia felszívása, átalakítása, majd elektrosztatikus vagy mozgási energiaként való közlése. Sejtszintű folyamatok, mitokondriumokban zajló ATP szintézis, az ATP elraktározása valamilyen más molekula képében szinte korlátlanul lehetséges. Képes a környezet hőenergiáját elszívni, legkönnyebben konkrét hőforrásból, egyéb esetekben elenyésző a felszívási lehetőség. Képes leadni az energiát és azt fizikumának erősítésére használni mozgási energiaként; vagy elektrosztatikus energia formájában áramütésekkel sokkolni mások központi idegrendszerét, különböző hatásokat elérve. Képességének korlátaival tisztában van, szinte teljes képességének tudatában van.


A hozzászólást Victoria Weiss összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Szept. 10, 2016 11:15 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 111
Join date : 2015. Sep. 20.
Tartózkodási hely : A fórumon mindenhol
TémanyitásTárgy: Re: Victoria Weiss   Hétf. Szept. 28, 2015 11:01 pm

Szia Victoria!

Nem kertelek, rohadt jó a karaktered, nagyon tetszett és nagyon sokat vigyorogtam az olvasása közben.
Elfogadva.

Dobj egy posztot az avatárfoglaló témába és amúgy használd ezt a csodás és nagyon dögös, haláloos karaktert felelősséggel. Nyomás randalírozni Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://earthbynight.hungarianforum.com
 
Victoria Weiss
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Earth by Night FRPG :: Earth By Night Klub :: Karakteralkotás :: Hősök tere-
Ugrás: