FRPG
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Jake Collins

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 3
Join date : 2017. Apr. 29.
Age : 45
Tartózkodási hely : New York
TémanyitásTárgy: Jake Collins   Vas. Ápr. 30, 2017 5:13 am

Név: Jake Collins
Alias: Morte, Vadász
Avatar: Jason Statham
Adatok:
Születési helye, ideje: Oroszország, Bryansk, 1973. május 4.
Neme: férfi
Kora: 44
Nemzetisége: amerikai
Foglalkozása: Az Unió elnevezésű titkos szervezet katonája, behajtója, vadásza - ahogy tetszik.
Mary társa, Dr. Cronbell közvetlen beosztottja. Amikor adrenalinnal telipumpált vére szétfeszíti artériáit, akkor van elemében igazán. Imádja a munkáját. Az ő része a pusztítás, agresszió alkalmazása, ellenségének ártalmatlanítása, kiiktatása.

Világ: A Föld bolygó eldugottabb részei
Tudnivalók: Röviden? Egy pasas, akiből a humor még azelőtt kihalt, mielőtt megfogant volna benne. Napjainkban egy Unió elnevezésű titkos szervezet katonája, mely célja évezredekkel ezelőtt még az emberiség védelme volt, ám mára már világuralmi törekvéseiket kísérletekkel, erőszakkal, kiterjedt hírszerzéssel igyekeznek megvalósítani. Jake zsoldért bárkit elejt, agyonver, ketté szakít... amivel éppen megbízza felettese. Hűséget esküdött a szervezetnek, amelynek képességeit köszönheti, ám korántsem elégszik meg aktuális állapotával. Ha tehetné, minden kísérleti szérumot kipróbáltatna magán. Harcedzett katona, képességével felveszi a harcot az erősebb mutánsokkal is. A Jake Collins nevet akkor vette fel, amikor az Unió katonája lett.

Előtörténet: A Szovjetúnió Bryansk névre hallgató városkájában láttam napvilágot Olga Svetlana és Artur Belinsky gyermekeként. Jakow Belinsky, akkor még ezt a nevet viseltem. Persze, mindenki tudja, hogy a Nagy Medve országában nem osztogatták a jólétet, főleg nem a pangás éveiben. Anyám isten tudja kitől lett terhes velem, hiszen Artur volt az a férfi, aki a kuncsaftokat házhoz hozta. Egy bordélyházban születtem, amely lépcső volt a magányos lelkeknek a mennyország felé, anyám pedig az egyik lépcsőfok volt, amire ráléptek és továbbmentek ezek a férfiak. Apám - vagyis annak kellett hívnom - volt a kerítő, aki zsebre rakta a jattot, miután az ügyfél elégedetten távozott. Tíz nő között cseperedtem fel. 6 éves koromtól elemi iskolába jártam, ám Artur már egész fiatalon munkába állított a többi szajha gyermekével, így fiatalon elkezdtem kimaradozni. Szerettem olvasni, s bár nem volt könnyű könyvhöz jutni, hamar rájöttem, melyik boltból a legkönnyebb lopni 1-1 újabb olvasnivalót. Nem panaszkodom, nem éheztem. Anyám is igyekezett kimutatni, hogy szeret - a maga módján persze. Az utcákon zsebesként minden nap hazavittem a napi kvótát, sőt, annyira belejöttem, hogy 12 évesen már a legjobb voltam. 13 évesen én tanítottam be a fiatalokat, majd bandavezérré nevezett ki az a mocsok. Így minden felelősség rám hárult. Ha nem hoztunk haza eleget, engem vert el elsőként, aztán arra kényszerített, hogy megbüntessem a kisebbeket is. Egy idő után képtelen voltam bármilyen érzelmet kimutatni, csak hidegvérrel végig vertem őket, ököllel, szíjjal, bottal, amit éppen a kezembe adott. Így nőttem fel, s 19 éves koromra már nem volt fiatal, aki ne félt volna tőlem a középfokú iskolában. Ekkorra már Arturt is elvertem, nem is egyszer. Részeges, piaszagtól bűzölgő leheletét ki nem állhattam. Mindig is gyűlölettel tekintettem rá, de tudtam, hogy a többi nő ki van szolgáltatva annak a szemétládának. Legszívesebben egy kezemmel morzsoltam volna nyelőcsövét, ha anyám nem állít le minden egyes alkalommal. 20. születésnapomon csupán egy levelet hagytam Olga párnája alatt, amiben elköszöntem tőle. "Még visszatérek, ha megcsináltam a szerencsémet és elviszlek erről az erkölcsi szemétdombról." Ezzel zártam soraimat, mielőtt Moszkváig vonatoztam. Nem követtem a politikát, nem is érdekelt, mi történik körülöttem, bár tudtam, hogy két éve Gorbacsov lemondásával a Szovjetúnió felbomlott, ám ez igazán a fővárosban volt tapasztalható. Az élet pulzált, a fiatalok felszabadultabbak voltak, mint valaha korábban. Összeloptam annyit, hogy elkezdjem az egyetemet, de ambícióim hamar szertefoszlottak. Amikor vért felköhögve elájultam, még nem tudtam, hogy az a nap lesz az utolsó Jakow Belinskynek.

A hangok éppoly tompán vettek körbe, mint a fények, amelyek résnyire nyílt szemhéjamon szűrődtek be.
- Fiatalember, magának előre haladott tüdőrákja van... Jakow, maga halálos beteg. - képtelen voltam hinni a hallottaknak. Tisztán emlékszem, ahogyan egy erős roham kapott el, és lehánytam az ágyat, amely támasztékul szolgált. Túl sok volt, túl intenzív.
- Ez.. nem... - köhögtem magam elé, miközben szám sarkát törölgettem.
- Nézze, mint tudja, Csernobil után radioaktív anyagok kerültek a levegőbe. Az Önök régiója súlyosan érintett volt, még ha ezt nem is hangoztatták. Több száz beteg érkezett Bryansk környékéről, mind daganatos megbetegedésekkel. Egyikőjük sem él már. Maga a legfiatalabb eddig. Bizonyára sok időt töltött szabad levegőn, ami nagyban növelte a kialakulás kockázatát. Sajnos nem segíthetünk, csupán megkönnyíthetjük... Nagyon sajnálom... - lépett ki ezekkel a szavakkal a szobámból, s magamra hagyott ezzel az információval. Újabb émelygés, kábulat ittas gondolatok, újabb rosszullét. Elájultam... megint.

Hűvös cellában ébredtem, egy kőpadon. Láncok csörgése csuklóm irányából, majd egy kétségbeesett férfi üvöltése törte meg a csendet. A sötétből egy fehér ruhás alak lépett elő.
- Élni akar? Válaszoljon! Akarja az életet, Jakow? - hűvös, kimért hangjában mégis képes voltam megbízni. Semmit sem akartam jobban, minthogy ez a rémálom meg nem történt lehessen. Élni akartam, megcsinálni a szerencsémet, elhozni anyámat Moszkvába.
- Bármit megtennék! - Kiáltottam fájdalmasan az alaknak. - Ezt akartam hallani. Most aludjon, meg fogom gyógyítani. Legközelebb, amikor találkozunk, készen fog állni az új életére. - mély, bariton hangja fényt adott nekem, fényt, amely kivezetett ebből a sötét, rideg jelenből.

Borostyán fények vakították szememet, fehér ruhás alakok orvosi maszkban, és uniformisba öltözött idős férfiak álltak körbe. Kezemet arcom elé emeltem volna, ha azokat vészjóslóan nem zárták volna körbe vastag, bőr szíjak.
- A Program készen áll. 3... 2... 1. Indulhat! - hallatta hangját az, amelyik nemrég még bizodalmam jelképezte. Minden oldalról vastag tűk hatoltak testembe, csontomon át egészen a velőmig. Égető fájdalom, melyet még soha nem éreztem ezelőtt. Tudtam, hogy meghalok. A fájdalom lebénította elmémet, s emlékeim önmaguktól rohamozták tudatom. Magam előtt láttam apámat, ahogyan ver minket, s egyre csak lesújt. Láttam, ahogyan anyámat üti, és erőszakot követ el rajta. Láttam a kisebbek kétségbe esett arcát, ahogyan kezembe került a szíj. A fájó képek elmém legsötétebb kamráját nyitották ki, melyben egy vörös szempár bámult vissza rám. És semmi más nem volt már, csak Ő és én. A hangok megszűntek, a fájdalom elmúlt. Kimért, hipnotikus tekintete valahogy mégis szebbnek látszott, mint bármi más valaha.
Amikor felébredtem, végtelenül nyugodt voltam. Bilincsbe verve vezettek vissza a cellámba. Legalábbis azt hittem, hogy oda visznek. Egy szoba ajtaja tárult ki előttem. Bilincsemnél fogva felaggattak, mint a vágóhídi disznókat. Egy nálam kétszer nagyobb orosz zsoldos lépett elém, és irgalmatlanul ütni kezdett. Először ököllel, s amint csontjaim törni kezdtek, boxerral is rásegített.
- Adja át magát a dühének, Jakow! Hazudtam magának. Itt a vége! - suttogta fülembe az orvos a hátam mögül.
- Rohadt szemétláda! Dögöljön meg! Mind... dögöljenek meg! - kiáltottam, mire fájdalmas ütése kondult meg testemen. Egyik reccsenést másik követte, hús szakadt fel, belőlem pedig lassan elszállni látszott minden csepp élet....
- Igeeen! Ne hagyja abba, Sergei! Üsse! Üsseeee!     - a boxer széttörött, a láncom elszakadt, a férfi nyakát pedig olyan könnyedén téptem ki a helyéről, mintha egy apró gallyat törnék el jobbomban. A szoba másik végébe hajítottam elernyedt testét, s tekintetem végig vezettem vaskos, fémes szerű bőrömön. Egész bőrfelületem ez a fekete, fémszerű anyag borította, izomzatom pedig jelentősen megvastagodott. Dühömben lyukat ütöttem a falba, ám ökölcsapásom alig éreztem ezalkalommal. Mintha egy puha párnára sújtottam volna, de a hatalmas lyuk magáért beszélt.
- Nyugodjon meg! Minden rendben lesz! A kísérlet sikeres volt!

Ezután felgyorsultak az események. Jól fizető munkát ajánlottak, kiképzésre vittek. A képességem megtanultam irányítani, s csak akkor hívtam elő a sérthetetlen borítást, amikor szükségem volt rá. Minél több halál közeli helyzetbe kerültem, annál könnyebben irányítottam. Kézi és lőfegyverek kezelését, és a közelharcot könnyűszerrel sajátítottam el izmos, új testemben.
Anyám halálhírét egy táviraton kaptam meg. Öngyilkosság. Nem volt képes együtt élni a tudattal, hogy elveszített engem, és magára maradt azzal a mocsokkal. Másnap eltávot kértem, és mellkasán keresztül kitéptem a szívét Arturnak, akit egy székhez kötözve, megcsonkoltan találtak meg a helyi szervek.
Azóta a munkámnak élek. Mióta New Yorkba küldtek, Dr. Cronbell parancsnoksága alá tartozom, és dögös segítőmmel, Maryvel hajtjuk végre felettesünk utasításait. Élvezek minden gyilkosságot, élvezem az erőmet, a szenvedést, amit ellenségeimnek okozhatok. Ha tehetem, minden áldott percét kiévezem ennek a szórakoztató, eseménydús munkának.
- Szökött kísérleti alany? Megtaláljuk, Főnök!  

Képességek: A befecskendezett szérum (amely kiléte a mai napig ismeretlen, ám a jelek arra utalnak, hogy ő is egyik kísérleti alanya volt az X Fegyver Programnak) jelentősen megnövelte fizikai állapotát. Akárcsak Amerikai Kapitánynál, nála is jelentős izomtömeg növekedés volt tapasztalható. Persze a szérum nem ugyanaz, a hatása mégis hasonló volt, annyi különbséggel, hogy ha aktiválja képességét, képes bőrfelületét fekete színű, acélhoz hasonló organikus anyaggal borítani. Ilyenkor sejtjei és belső szervei is parancsszerűen átalakulnak. Ennek a „szerves fémnek” az összetétele ismeretlen, leginkább a szénacélhoz lehetne hasonlítani. Szeme ilyenkor vörös fényben tündököl. Az átalakulási folyamat villámgyorsan megy végbe, ám csak véges ideig tartható fenn. Bőre ellenáll extrém hőnek és fagynak, valamint külső fizikai behatásoknak, mint pl. kézi lőfegyverek okozta sérülések. (Még páncéltörő lövedék nem találta el, nem tudni, milyen hatása lenne a férfira.)
Képességei a Kolosszus névre hallgató mutánséra hasonlítanak, ám Jake csak rövidebb időre képes felvenni ezt az alakot. Az eddig mért leghosszabb idő 5 perc 35 másodperc volt. Ha ilyen hosszú ideig magára ötli a képességét, és megszakítás nélkül használja, utána legalább ennyi ideig nem lesz képes ismét előhívni azt. Ilyenkor olyannyira legyengülhet, hogy könnyű célponttá válna. Természetesen ha csak célzottan, néhány másodpercekre aktiválja, akkor akár órákig is képes szakaszosan használni.  
Mestere a systema orosz közelharci technikának. Feszített kiképzése után képessé vált számos ismert kézi lőfegyver használatára. 30 évesen világrekordot állított fel egy APS orosz gépkarabély szétszerelésével.
A szérum hatása a rendkívüli hallás és éles látás, ezt harc közben és tüzelésnél kiválóan alkalmazza. Egyik nagy kedvence a Barret M107-es típusú távcsöves mesterlövész puskája.
Már kiválóan (bár némi akcentussal) beszéli az angol nyelvet is anyanyelvi orosza mellett.
A "Morte" név egy olaszországi küldetése során ragadt rá, amikor inhumánok egy csoportját mészárolta le Collins parancsára egy félreeső faluban. A helyiek csak fekete testét és vörösen világító szemeit látták a sötétben, azt gondolták, hogy a halál testesült meg a személyében. A "Morte" jelentése: Halál.


Karakterpontok:
Fegyverhasználat (0 pont)
Plusz egy nyelv: (0 pont)
Hivatás (2 pont)
Különleges képesség (3 pont)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 12
Join date : 2015. Sep. 22.
TémanyitásTárgy: Re: Jake Collins   Szer. Május 03, 2017 8:22 pm

Gratulálok ELFOGADVA! Very Happy Jól összetetted a lapodat, érdekes volt, izgalmas és fordulatos, mindent rendben találtunk és együttesen arra jutottunk, hogy ideje birtokba venned a világunkat és összehozni pár tuti akciót Wink
Ha még nem tetted meg akkor foglalózz aztán mehet a menet Very Happy
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Jake Collins
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Earth by Night FRPG :: Earth By Night Klub :: Karakteralkotás :: Hősök tere-
Ugrás: