FRPG
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Crys & Eir - Dívák a strandon (Floridai tengerpart)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 16
Join date : 2017. Apr. 04.
TémanyitásTárgy: Crys & Eir - Dívák a strandon (Floridai tengerpart)   Szer. Ápr. 05, 2017 5:52 pm

Asgardiként kötődöm a vízhez, azonban rokonaimtól eltérően rühellem a hideg vizet. A víz akkor jó, ha finom langymeleg, van mellette egy homokos strand és jó idő van fürdeni. Ha valamelyik kritérium nem teljesül, akkor máris semmi értelme az egésznek. Florida pedig az év ezen szakában már kezd pont jó lenni.
Képességhasználat. Soha senki egy árva szóval sem mondta, hogy egy istennő nem cselekedhet öncélúan. Ha már rendkívüli képességekkel rendelkeznek és kilenc világ sorsa múlhat rajtuk, akkor sokkal inkább megérdemlik a szórakozást, mint bárki és sokkal inkább rájuk is fér. Ha az isten lánya teleportációval közlekedik, akkor a floridai strand csak 10 perc a Harvardról - öltözéssel együtt. Ha Odin lányának hatalmában áll a külsejét megváltoztatni Midgardon, akkor inkább lesz 177 centis, hosszú combú svéd bikini modell, mint egy kis növésű szeplős asgardi. A frizura belövése is lényeges gyorsabb, mintsem fél órát ülni Manhattanban egy sztárfodrásznál. Ma pedig a derékig érő halvány narancshoz volt kedvem enyhe hullámokkal, ami a napfényt hol méregzölden, hol citromsárgán veri vissza egy-egy pillanat törtészéig. Fiziológiailag lehetetlen? Naná. Ez a mágia a dologban.
A legújabb divat szerinti lehető legkisebb bikinit választottam vakítóan hófehér anyagból, csipke díszítéssel. Naná, hogy ilyen menő Dolce & Gabbana-t viselek, egy árva dolcsimba sem került. Elég volt egyszer megnéznem az üzletben, hogy meg tudjam formálni. Ezért jó istennőnek lenni, a ruhatáram elfér a fejemben és nem kerül semmibe új darabokra cserélni. A férfiak pedig kérődző állatok módjára nyáladzanak a nyomomban, ahogy a Victoria's Secret szupersztárjait megszégyenítő eleganciával felvonulok egy nyugágy felé. Némileg hasonlít ahhoz az imádathoz, amiben a kora középkorban volt részem.
Senki ne értse félre. Nem vagyok megalomán, hatalommániás, egocentrikus, istentudatos szuka. Egyszerűen csak túl hosszú ideig játszottam a szürke, szemüveges, kontyos hajú harvardi professzornőt és kezdtem elfelejteni, hogy nem vagyok ember. És így néz ki, amikor konnektorra dugom magam tölteni. Minden nő szeretne egy évben legalább egyszer jól kinézni. Van aki fogyózni kezd, más kondizni, én kiteleportálok a strandra egy röpke délután erejéig Candice Swanepoel nemlétező húgát alakítani. Utána úgyis tompa fejű lustaságok fejébe kell belevernem a skandináv sagákból legalább annyit, hogy meglegyen a kettes, és újra elunhatom az életem.
- Gyönyörű időm van és gyönyörű vagyok én is. - Adom ki a jelszót és elégedetten elheverek napozni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 60
Join date : 2016. Oct. 26.
Age : 25
Tartózkodási hely : New York vagy Attilan
TémanyitásTárgy: Re: Crys & Eir - Dívák a strandon (Floridai tengerpart)   Szer. Ápr. 12, 2017 1:17 pm

Nem volt kedve megmozdulni sem. Voltak olyan napjai, amikor csupán szerette volna, ha a mindenség megszűnik létezni, vagy csupán kisírhatja magából mindazt a feszültséget és idegőrlő fájdalmat, ami mellkasát lassan összepréselte. Úgy érezte, hiába teszi meg lépéseit egymás után, sehová sem halad, csupán visszafelé. Kilátástalannak érezte a jövőt és fejét hiába nyomta erősen az ablaküveghez, a hasogató fejfájás nem akart elmúlni. Lassan nyitotta ki szemeit, hogy a floridai apartman ablakán kinézzen és vett egy mély levegőt.
Egy hete hagyta maga mögött New Yorkot és mindazt, amit a város képviselt.
Elmenekült minden és mindenki elől, egyszerűen ember akart lenni kicsit- holott nem volt az. Legalábbis, nem a szigorú értelmezését véve. A mai is egy olyan nap volt, amikor szerette volna, ha nem inhumannek születik a királyi családba. Ha tehetne valami őrültet anélkül, hogy a következmények többszörös súllyal szakadnának a nyakába.
Igen, Crystalia úgy érezte, lassan megőrül és elveszíti lába alól a talajt.
Elrúgta magát a baldachinos ágytól és gépies mozdulatokkal haladt a szekrényig, amiből egy egyszerű fekete két részes fürdőruhát vett elő, amibe belebújva magára kanyarított egy köntöst, magához vette a táskáját és egy váltásnyi ruhát, majd elindult a tengerpart felé.
Arcát simogatta a kellemes meleg, sós illatú levegő és a napsütés, de nem derítették jobb kedvre. Leterítette törülközőjét és levette a köntöst, majd a bárig sétálva rendelt magának egy double scotch-t, hogy hátradőlve belekortyoljon.
Az elmúlt… nagyjából fél év történései lassan fölülmúlták azon időszakét, mikor a Fantastic Four csapatát erősítette. Nem tudta hová tenni a vad férfit sem, akivel útjaik akaratlanul, folyamatosan keresztezik egymást. Elfogadni nem akarta a kree házassági ajánlatot annak ellenére sem, hogy Medusalith nyomást gyakorolt rá. A hercegnői címet egyszerre akarta megtartani és feladni… Erőltetve fújta ki a levegőt, felhörpintette a pohárban maradt italt és elindult, hogy leheveredjen napozni. Ostoba gondolat volt, de bízott benne, hogy a forró napsugarak kiégetik belőle a negatív hangulatot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 16
Join date : 2017. Apr. 04.
TémanyitásTárgy: Re: Crys & Eir - Dívák a strandon (Floridai tengerpart)   Pént. Ápr. 14, 2017 9:01 pm

Megérzi a negatív hangulatot. Semmi extra képesség nem kell hozzá, elég háromezer évnyi emberismeret. A frusztráció hullámokban árad és mérgezi a környezetet. Ezt viszont képességei révén érzi. A lélekenergia átjár mindenkit és szabadon áramlik, a szomorú, dühös, egyszóval negatív emberekből sötétebb tónusban, a vidám, pozitív emberekből világoszöldben. Nem kell hozzá hatalmas logika, hogy az okára is rájöjjünk: a lelki betegség is árt a testi higiénének. Ma szabadnapos, ám akkor is a gyógyítás istennője. Ha a kézrátétel nem használ, akkor jöjjön egy pszichológus.
- Szép napunk van. - Köszönti a szomszéd nyugágyat elfoglaló nőt, miközben rikítóan narancssárga haja szalmaszőkévé alakul. Nem zavartatja magát, ha gond adódik, elég egy csettintés és nem ismerik fel többé. A csodákban a mai kor generációja úgysem hisz eléggé.
Igaz, ez eléggé sablonos és lapos indítás egy beszélgetéshez, főleg egy terápiához, ám most eléggé lestrapált állapotban van ő is ahhoz, hogy jobbat tudna kitalálni. Ahhoz viszont nincs leszívva az agya, hogy első nézésre is megállapítsa, hogy az ismeretlen minimum egy kilences a pasik idióta tízes skáláján. Ha nem lenne istennő, aki képes 11-esként megjelenni, akkor talán féltékeny is lenne. Hiába a fekete fürdőruha egyszerűsége Anyatermészet újfent kitett magáért, szolgálólányának meg kötelessége elismernie a jól sikerült alkotásait.
- Kitalálom, jól menő sztárügyvéd, aki épp most van túl egy fárasztó tárgyalássorozaton, ami egy fúzióhoz kellett. Vagy inkább főosztály vezető egy fegyvergyártó cégnél, aki belefáradt, hogy a hideg fúzió nem megvalósítható? - Szélesen vigyorog ahogy nekilódul a fantáziája. Még hogy az asgardiak mindent egyforma szürkében látnak... Tisztában van vele, hogy távol jár a valóságtól, de hisz a fantáziálásban éppen ez a legjobb. Ha pedig a nő el akarja mondani, hogy hol dolgozik és mi a baja, úgyis megteszi. Ő csak belekezdett egy beszélgetésbe, még folytatni sem kötelező.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 60
Join date : 2016. Oct. 26.
Age : 25
Tartózkodási hely : New York vagy Attilan
TémanyitásTárgy: Re: Crys & Eir - Dívák a strandon (Floridai tengerpart)   Szer. Ápr. 19, 2017 4:54 pm


A papucsot baljának ujjaival szállította, lábujjai belemélyedtek a meleg floridai strand homokjába. Felemelő érzés volt, ahogyan a vállait simogató langyos levegő is. Mélyet lélegzett a tenger felől érkező sós levegőből és lassan elhelyezkedett egy üres nyugágyban. A haját jobbjával áthúzta vállán, ami így vöröses selyemfüggönyként terült szét vékony alakja körül. Szemeit lehunyva döntötte fejét a támasztéknak és azon tűnődött, hogy ha vajon az időjárást befolyásolná, most akaratlanul is hóvihart bűvölne-e a tengerpart fölé a belőle áramló energia öntudatlan manipulálásával…
Amikor egy kellemes, fiatalos női hang ütötte meg a fülét. Oldalra fordította fejét és rápillantott a mellette fekvő, narancsszín hajú nőre. Valahonnan határozottan ismerős volt neki a nő arca, mintha látta volna már valahol. Kifejezetten csinos, kissé ravasz vonásai voltak a nőnek, aki megszólította. Ő pedig egyetértően bólintott hallva a kijelentést. Ostobaság lett volna ezzel vitatkozni.
- Valóban. Régóra élvezi Floridát?- Felült a nyugágyon és a nő szavaira megrázta a fejét. Majd hogy nem fel is nevetett, de nem azért, mert viccesnek tartotta a mondandóját. - Igazán boldog lennék, ha csupán ennyi súly nyugodna a vállaimon. Az én munkám kissé… összetettebb.- Lehet ennél finomabban megfogalmazni azt, hogy valaki egy Földből évezredekkel korábban kiszakított űrbéli város és egy teljes embertelen faj hercegnője? S ha enged az ellentmondást nehezen tűrő szelíd erőszaknak, hamarosan minden kree anyja is lesz? Aligha.
- Crystalia Amaquelin, örvendek. - Nyújtotta a nő felé jobbját egy kézfogás erejéig, fejét visszafogott eleganciával még meg is döntötte.
Jelen helyzet élő példája annak, hogy tökéletes nyugalmat talán akkor élvezhetne egyedül, ha egy lakatlan szigetre teleportáltatná magát Lockjawwal és barna bundájába fúrná a fejét.
Elementál lévén legtöbbször egy emberi testbe kényszerített, kavargó viharként képzelte el magát, ami bármelyik pillanatban felrobbanhat, éhesen követelve magának mindent, amit elpusztíthat, közben tűz-jég- szikla darabokat szórna bárkire, aki közel áll hozzá. Persze, erre sosem lesz lehetősége, hiszen az nem helyes és zsigereiből érezte, nem is vágyott rá. Csupán sokszor nehezére esett visszafogni az indulatait… és azt a mérhetetlen erőt, ami minden sejtjét átszőtte.
- Ön dolgozik valamit?- Jobbját tarkójára függesztve hajtotta fejét vissza a pamlagra és hunyta be szemeit.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Crys & Eir - Dívák a strandon (Floridai tengerpart)   

Vissza az elejére Go down
 
Crys & Eir - Dívák a strandon (Floridai tengerpart)
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Earth by Night FRPG ::  :: Egyesült Államok :: Déli államok-
Ugrás: