FRPG
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Szöszik ütközőpályán (Amy és Elise)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 226
Join date : 2015. Sep. 20.
TémanyitásTárgy: Szöszik ütközőpályán (Amy és Elise)   Szomb. Jan. 14, 2017 9:04 pm


https://i.ytimg.com/vi/xhWoZvfhcLc/maxresdefault.jpg" border="0" alt="" />


Zene
Elise Heart belépett a klubba és a tömeg szaga, zaja, a dübörgő zene, az alkohol abban a pillanatban csapta arcon. A lány szeme végigjárt a tömegen, mielőtt széles vállaival elkezdett utat nyitni befelé.
Talkin' about orbital. Jeez, at least dem yankies know how to party right.
A lánynak hosszú, hosszú idő után adatott meg, hogy gondfeletten hagyjon mindent hátra és végre megint egyetemista legyen. És tervezte is mindezt az utolsó cseppig kihasználni. Az arcára költöző széles vigyort észre sem vette, miközben jobbra-balra lépve, a táncoló tömegben nyitott utat magának a bár felé. Oh boy do I need a drink right now.
A felszabadult tömeg hangulatán szinte sodródva érte el a pultot. Az első este volt hosszú idő után, hogy nem hogy kevlár mellény nem volt rajta, de jelvény se a hátsó zsebében.
Csak egy lenge, motoros bőrkabát a Doctor Who póló felett kicipzározva. A lány leereszkedett a polírozott fára könyökölve, és miközben italra várt, gleccserkék szemei jobbra és balra siklottak, a tömeget figyelve. Alkoholra volt szüksége, lehetőleg akkora mennyiségben, amit egy Columbia University vizsgazáró party nyújtani tudott neki. A könnyűség a fejében, a tudatalattija alatt cirkáló energia magával ragadta. Észre sem vette, hogy eltűnődve néz már hosszú másodpercek óta egy borostás, szögletes állkapcsot. A szögletes állkapocs tulajdonosa, egy huszonéves srác, aki nem messze, a pult sarkos kiszögellésének másik oldalán ácsorgott egy rövid, tomboy-hajú szőkeséggel fecsegve, észrevette a pillantást és meglepetten viszonozta.
És Elise fejében a forrongó lángok abban a másodpercben kapaszkodtak fel. Fel sem tűnt neki, hogy be kell harapja az alsó ajkát. Csak füle mögé simította szőke hajzuhatagát, miközben a srácra vigyorgott. Mezoalt hangját megemelve szólt oda.
- Hi there.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 42
Join date : 2016. Sep. 10.
Age : 20
Tartózkodási hely : New York
TémanyitásTárgy: Re: Szöszik ütközőpályán (Amy és Elise)   Szomb. Jan. 14, 2017 9:57 pm

Eredetileg semmi kedve nem volt bulizni. De ha már egyetemista lettem, illik eljönnöm egy-egy buliba.
Még nem volt sok lehetősége másokat megismerni, és nem gondolta volna, hogy ez az este különbözne ebben bármelyik másiktól is. Dae is az utolsó pillanatban végül lemondta a programot, ő pedig már itt volt a közelben. Max iszom valamit, aztán hazacsörtetek. Csak ne történjen semmi furcsaság...
Amíg a beengedő kapunál állt, megütötte a fülét egy párbeszéd az egyik társadalomismeret tanárával kapcsolatban, akit különösen kedvelt. Hátrafordult: néhány, nála idősebbnek kinéző srác beszélgetett nevetve az előadó stílusáról. Az egyik poénon, habár morálisan nem értett vele egyet, még ő is szélesen elmosolyodott, amit a fiúk is észrevettek. Szó szót követett, és Amy azon kapta magát, hogy belefolyt egy egyszerre viccelődő és mégis kicsit intellektuális beszélgetésbe. Mi az ördög..? Ez egyáltalán nem jellemző rám. Miért nem érzem magam feszültnek ennyi idegen mellett?
A mellette álló, sötét hajú srác közben odanyújtotta neki a jobbját:

- Jeremy vagyok. Benned kit tisztelhetünk?
- Öh, Amy.. khm, Amy vagyok.

Milyen érdekes színű szemeid vannak... ööh-
Teljesen összezavarodott egy pillanatra, de a mancsát még időben, kicsit kapkodva odaadta Jeremynek. Furcsállta is, mert ez a gesztus inkább európai, mint amerikai formalitás volt. Milyen kellemes a kézfogása...A többiek is sorban bemutatkoztak, és tovább beszélgettek közösen az egyetemi élet különböző szegmenseiről.
Idő közben bejutottak, de a srácok egy része azonnal kiment cigizni, amíg Jeremy és Amy a pultnál állva várták, hogy a rendelésük sorra kerüljön.
- Mit is kért a szőke haverod, wisky-kólát, vagy rumosat? - Kiabálta át a zenén keresztül kérdését.
- Ilyen könnyen felejtesz? - Jött egy pimasz mosoly a fiútól. Amy érezte, hogy belepirult a füle ebbe a cukkolásba.
- Csak ha nem fog meg az illető mondanivalója. - Bukkant ki belőle a válasz egy kis gunyoros pillantás keretében. Jeremy, miközben körbenézett, Amy követte a pillantását - és látta egy pillanatra, hogy a fiú meglepődik. Aztán oldalra nézett ő is, és észrevette, hogy egy kifejezetten szép, szőke lány indult feléjük mosolyogva.
- Ismered? Kérdezte Jeremyt, miközben egy kicsit kétségbeesett - bár ő maga sem tudta megmondani, miért vagy mitől. - Még nem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 226
Join date : 2015. Sep. 20.
TémanyitásTárgy: Re: Szöszik ütközőpályán (Amy és Elise)   Szomb. Jan. 14, 2017 10:40 pm

Ahogy a srác rápillantott, Elise érezte a forróságot berobbanni a mellkasába, mintha szikrát kapó, száraz, nyári erdő lobbanna lángra, pillanatok alatt. A testében cirkáló vágy megfoghatatlan és lehengerlő erővel itta át minden tagját, és a lány mosolya teljes vigyorrá szélesedett, miközben újra füle mögé simította szőke tincseit. Szemei leplezetlenül mérték fel a széles vállakat, az izmokat, a sötét borostát, a póló alól kilátszó mellszőrt, és szinte érezte a fiú bőréből sugározni a dübörgő életerőt. Egy fakó, kék szempárt vett észre, és amint tekintete tovább siklott, megállapodott a lányon, aki a sötét hajú, sötét szemű idegen mellett állt.

Vékony, nőiesen karcsú, rövid, fakó szőke hajú jelenség, valami pasztel-színú topban. Elise pillantása egy másodperccel később vissza is kanyarodott a srác felé és ellökte magát a lakkozot fától, hogy megkerülje a pult sarkát és odalépjen a mellé. Majdnem egymagas volt vele a fiú, így ha ő fél könyökkel a pultra támaszkodott, a szemeik egy vonalba kerültek.
- Hi. - mondta újra, csengő, életteli hangon. - Mit kell itt inni kérni? Borzalmasan kimaradtam eddig az egyetemi bulikból.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 42
Join date : 2016. Sep. 10.
Age : 20
Tartózkodási hely : New York
TémanyitásTárgy: Re: Szöszik ütközőpályán (Amy és Elise)   Kedd Jan. 17, 2017 10:05 pm


Jeremy nagyon kedvesen, de azért finom távolságtartó magatartással mérte fel az új jövevényt, majd visszapislogott Amyre. Ezután egy udvarias mosollyal nyitott:
- Hát bármit, amit megkívánsz. De ott a fejünk felett az árlista, arról válogasd ki, a hangsúly azon van, hogy jól érezd magad tőle. Most akkor elengedheted magad teljes szívvel!
Közben picit közelebb lépett Amyhez, éppen, hogy csak észlelhetően, mégis kifejezve, hogy ők egy társaság, még ha törzsével az idegen felé is nézett. A lány gondolatai cikázni kezdtek, amik lehet, villanásnyi kiültek a mimikájára is a rezignált "bitch face" felett.

Istenem, hogy lehet ilyet kérdezni? Hát ott van minden kiírva... szerintem ennek a csajnak nem kéne előadnia a butust egy ital kedvéért, menne az másként is... nem akarok magamra maradni, remélem.. óh, ez a beállás jól esik... Ki lehet ez a csaj?

Közben ők kikapják a rendelésüket egy tálcán, hogy a srácok piáit is elbírják. Amy lekapta az ő világos sörét, és röviden beleivott. Most jött rá, hogy mennyire szomjas. Jeremy közben körülpillantott, hogy lássa, vajon visszaértek-e már barátai a cigi szünetből.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 226
Join date : 2015. Sep. 20.
TémanyitásTárgy: Re: Szöszik ütközőpályán (Amy és Elise)   Szer. Jan. 18, 2017 2:28 pm

Elise, miközben a srác udvariasan válaszolt, töretlenül nézett a fiú szemébe. Szemöldökei felszaladtak, látva, hogy a másik közelebb húzódik a rövid hajú szöszihez.
Ő pedig futó pillantással mérte fel megint a másik lányt.
Oh, right.
Nem kellett S.H.I.E.L.D. ügynöknek lennie ahhoz, hogy felmérje a helyzetet.
Mindenesetre, szimplán elvigyorodott.

Throw your clothes on the floor,
Gimme more, gimme more.


Miközben körülöttük a klubzene érezhetően a pultot, a falakat, a padlót is átjárva dübörgött, és a táncoló tömeget fel-felvillantó, cirkáló fények között robajlott végig a termen, egyenesen berezonálva az emberek mellkasába, a lány felemelte hangját, hogy mezoaltja a zenén keresztül is hallatsszon.
- Wow, köszi, Sherlock! - mondta vidám és pimasz életkedvvel, majd a pultos felé fordult. A srác csak intett a fejével, tudakolva, mit kér. Elise csak a sörcsap felé intett és felemelte három ujját. A srác bólintott és már meg is ragadott egy műanyag poharat, hogy csapolja az elsőt.
Ő pedig felkönyökölt a pultra. Még egyszer oldalt pillantott, most a rövid hajú szőkeséget felmérve.
Az arc, ami felnézett rá, eltéveszthetetlen resting bitch face-be volt rendezve, mintha csak egy pillantással próbálná őt eltörölni a színről. Elise vigyora csak kiszélesedett.
- Nice to meet you too, cupcake. - tette szóvá nevetve, a lány szemébe pillantva.
Beharapta alsó ajkát és egy gyors kacsintást küldött még le a másik szöszi felé.
Majd lehúzta a kártyáját az érintő terminálon, amint a három sör kikerült elé. Az elsőt megragadta és nemes egyszerűséggel hajtotta fel.
A másodikat is megfogta és megemelte a mellette ácsorgó két másik ember felé.
- Cheers - mondta vidám hangon.
És nemes egyszerűséggel ledöntötte.
Majd megfogta a harmadikat, még játékosan szalutált a párosnak egyet és széles vállával belevetette magát a tömegbe.

Jesus fuck, mindkettőt magam alatt akarom tudni ma éjjel.
A cirkáló forróságtól majdnem a falakat kaparta. Elise csak remélni tudta, hogy nem pattannak fénylő szikrák a szemében, ahogy célba vette a lépcsőt. A kósza, gyomorból felkapaszkodó vágy viharzó táncot vívott benne a magány dermesztő érzetével és meg sem állt, amíg a tetőterasz friss levegője az arcába nem csapott. Hosszú lábai kósza léptekkel vitték el a korlátig és gleccserkék szemei eltűnődve nézték az eget. A galaxis csillagai megannyi fehér, kék, arany és bíbor színben tündököltek és énekeltek aznap este is. Persze mindez a város fényeitől láthatatlan volt.
Mindenki másnak.
Emberi szemeknek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 42
Join date : 2016. Sep. 10.
Age : 20
Tartózkodási hely : New York
TémanyitásTárgy: Re: Szöszik ütközőpályán (Amy és Elise)   Kedd Jan. 24, 2017 12:50 am

18+

Jeremy meglepett és elismerő tekintettel pislogott a szőke ciklon után. Eközben Amy csak felvonta a bal szemöldökét a "cupcake" szó hallatán, amiben benne volt egy enyhén bunkó, enyhén zavarba jött "Mégis mi a fenét bámulsz?" pillantás. Mellesleg utálta, ha becézték. Nem tudja, hogy ez valaha fog-e változni, de egy fújtatással megpróbálta lezárni a dolgot, és miközben állta a szőkeség kacér (?!) tekintetét, inkább jól meghúzta a söröspoharát - de az első kortyot a kacsintástól majdnem visszaköpte.

Jeremy visszapillantott Amyre.  - Minden rendben? - Kérdezte apró aggódással. Amy majd' elsüllyedt, örült, hogy "csak" enyhén fuldoklott. A heves küzdelem közben az égnek emelte a mutatóujját, jelezve, hogy "pillanat", majd felmutatta a hüvelykujját, hogy minden rendben. Amíg szenvedett, Jeremy mély tisztelettel figyelte, ahogy a másik leányzó nemes egyszerűséggel tüntette el magában a nem kevés sört, majd lazán tovább állt.

- Biztos nem figyelted, de ez a csaj, ahogy ledöntötte a piákat... Elképesztő volt! - A srác tényleg lelkesen újságolta el, mintha csak azt mondta volna, éppen megnyerte a jackpotot.
- Ahha... - hörgött vissza Amy, miközben újra felfedezte a lélegzés örömét. Kicsit mégis elment a kedve az estétől. Ő sem értette, miért. Haza akarok menni. Valószínűleg a gondolat kiült az arcára, mert Jeremy egyből megfogta az egyik vállánál.
- Hé, nehogy ilyen hamar feladd. Még csak most kezdtük az estét! Vagy te ilyen könnyen feladod? - Mi ez a bátorító mosoly..? Komolyan, de felidegesít!
- Na még mit nem! - Cifrázott vissza az ifjú, és fogta az egyik vodkás felest, és le is húzta. A torkából indulva a gerincén át végigszánkázott rajta a hidegrázás. - Viszont ki tudnánk menni levegőzni? Kezd idebent kevés lenni az oxigén...
- Persze, úgyis nem látom a srácokat idebent. Biztos tüdőt rombolnak kint még mindig.

Kimenve azonban nem találták a srácokat. Megbeszélték, hogy a szórakozóhely teteje is nyitott, lehet ott tanyáznak. Legalább nem nekem kell lavírozni a tálcával... milyen szép a bicepsze, biztos sportol valamit... ÁLLJLEAMY, HIDEG FEJ - MÉGIS MI BAJOD VAN? Ez a srác szinte vadidegen, mégis mi a fenét gondolkodsz róla így?! De tény, hogy Jeremy már-már egy pincér nyugodt eleganciájával és kecses fürgeségével mozgott fel a lépcsőkön - néhány lány és fiú meg is bámulta őt felfele menet. Amy első elemi reakciója szerint el akart bújni a söröspohara mögé, bár az alkohol hatása miatt inkább a szokottnál is még élesebb pillantásokat lövellt a környezete fele.

A tetőre felérve viszonylag gyorsan meglátták a haveri kört - valamin hangosan hahotáztak éppen. Közelebb érve Amy és Jeremy orrát megcsapta az a tipikus fanyar-hónalj szag. A fiú sóhajtott.
- Minőség ellenőrzés, minőség ellenőrzés! Mi ez a buli itt, kérem szépen? Mutassák csak,mitől olyan jó a kedvük? Szólalt meg Jeremy elmélyített, egyszerre szigorú és mégis viccelődő hangnemben, miközben átvette a csikket, és mélyen beleszívott. Amy zavarban állt ott, és bal kezében a sört szorongatta, míg jobbját a bal hónalja alá szorította. Jeremy köhögve és kedvesen fordult felé. Kérsz egy slukkot te is? Hidd el, mindjárt más megvilágításba kerülnek a filozófiai témák! Vigyorodott el. Amy csak udvariasan elmosolyodott.
- Köszi, de ezt most passzolom - az előbb már így is eleget köhögtem. - Nem akart party pooper lenni, de úgy volt vele, hogy az alkohol számára tökéletesen megfelelt a bódult tudatállapothoz - nem mert volna fűvel élni. Ettől függetlenül igyekezett a beszélgetésbe belefolyni, amennyire csak hozzá bírt szólni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 226
Join date : 2015. Sep. 20.
TémanyitásTárgy: Re: Szöszik ütközőpályán (Amy és Elise)   Kedd Jan. 24, 2017 9:14 am

- Hát rátok vártunk, hogy elindítsuk ezt a lapos party-t végre! - válaszolta Jeremy játékos számonkérésére egy  hosszú hajú srác srác, aki épp a dohányzó embereken keresztül vágva, feje felett egyensúlyozva a tálca sört, amit a társaságnak hozott, oldalazva beérkezett a körükbe. Életkedv és vidámság csillogott a szemében, ahogy lerakta a társaság melletti kis asztalra a tálcát és felvett belőle kettő műanyag korsót, amit egyenesen Jeremy és Amy kezébe próbált nyomni, bár Amy esetében sikertelenül. Visszarakta a tálcára.
- Ó és kihez van szerencsénk? - kérdezte fülig érő szájjal, a lányra nézve. A hangja egyből megváltozott, talán vékonyabb lett, egy eltéveszthetetlen mosoly futott szét az arcán, az, amit a férfiak akkor vesznek fel, amikor megpróbálnak minél inkább hanyag sármmal beszélni egy szép nővel. Miután átnyújtotta a korsót, nem is foglalkozva azzal, hogy a lány kezében már volt ital, rögtön jobbját nyújtotta.
- Helló, Jack Smith-Wester. A legjobb helyen vagy. Épp mondtam a többieknek, hogy kicsit halovány ez a party, de ez ellen tudnék tenni valamit, ha mi lépnénk fel. A zenekarommal, ugye.
Magabiztos mosoly következett, a srác egy kicsit ki is húzta magát. Mintha épp csak véletlenül ejtette volna be, hogy zenész. Elpillantott tettetett nemtörődömséggel Jeremy válla felett...
És a szemei elkerekedtek. A koreografált szöveg és viselkedés helyett egy öntudatlan vigyor futott szét az arcán.
- Elise? - kérdezte egyenesen hitetlenkedve.

- Jack? - fordult meg Elise, aki eddig észre sem vette, hogy mi történik pár lépéssel mögötte, miközben a korlátra támaszkodva, elmerengve nézett fel az égre. Ajkai elnyíltak egy pillanatra, majd egy széles mosoly költözött az arcára. Jack megkerülte Amy-t, és pár lépéssel a lány nyakába ugrott.
- Hát ez hihetetlen. Már azt hittem, totál elfelejtettél minket.
- Jack. Please. Egy avatar élete csupa kihívás és...
- Pfff - válaszolta közbevágva a srác. - Aha, lol. Te akkor is Bei Fong vagy. Fiatalabb és csinibb Bei Fong, de...
- Jézusom, Jack, ezen már hányszor keresztülmentünk - forgatta a szemét a lány és sóhajtott. - Én tuti, hogy ...
Mind a ketten a mellettük lévő társaságra pillantottak. Jack megköszörülte a torkát.
- Be kéne mutassalak, Felség - bökte oldalba Elise-t piszkálódóan Jack.
Durr, csattant az ököl a fiú vállába, értékelendő a kekeckedést. Pár lépéssel arréb lendült a srác, nevetve.
- Hahah, aúúúúúú, hahaha..
- Sziasztok! A nevem Elise. - pillantott szét a körben álló többi egyetemistán a lány.
- Ejj, basszus, kár, hogy Lisa nincs itt. - mondta Jack, felé fordítva a fejét, sajgó bal vállát masszírozva jobbjával.
Közben átvette a jointot Jeremy-től. Amy felé nyújtotta és a lány felé pillantott.
- Hm? Egy slukkot? Nem? Bztos nem? Figyi már, nem tudod, mit hagysz ki. Csak egy slukkot, na...
- Jack, ha valaki nem kér, akkor nem kér. - mondta Elise és hosszú karja elérte a srác kezében lévő csikket, majd kivette és beleszívott ő. Elgondolkodva pillantott le a rövid, szöszi lányra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 42
Join date : 2016. Sep. 10.
Age : 20
Tartózkodási hely : New York
TémanyitásTárgy: Re: Szöszik ütközőpályán (Amy és Elise)   Vas. Feb. 12, 2017 7:22 pm

Mióta is divat itthon a kézfogás.. előbb Jeremy, most meg ez a fura fazon...

Zavartan nyújtotta a jobbját, de előtte belepaskolta a fenekébe a tenyerét, hogy véletlenül se legyen izzadt érzetű. A korsót közben figyelmen kívül hagyta, elvégre továbbra is ott volt a saját műanyag poharas söre a baljában. A hirtelen bemutatkozást is éppen, hogy csak követni bírta.
- Öhm, Amy. - A nem bunkónak, de elég velősnek szánt bemutatkozás mellé betársult egy zavart arckifejezés is, mivel amellett, hogy eleve elkezdett túltelítődni a szociális ingerekkel, még kicsit táncolt az idegein a semmiből jött idegen stílusa is.
- ... éééés Jeremy. - Hogy lehet valaki egyszerre ilyen pimaszul hanyag és kedves bemutatkozáskor?! A lány azonnal snap outolt a zavarából, és szinte hálát adott magában a srác hangjának. Bár Jack ezt meg sem hallotta, és a következő pillanatban már át is táncolt az új célpontjához... aki a korábban már a bárpultnál látott csaj volt.

Hát ez aztán a furcsa páros...!

Amy elmerengve kortyolt bele a sörébe, ahogy egy rövid ideig követni próbálta a párbeszédüket - de mivel elég gyorsan rájött, hogy itt valami belső poénok durrogtak, rásandított Jeremyre. Nem is tudja, mit szeretett volna neki mondani - de a fiú, ahogy viszonozta a tekintetét... mimimimimi... zümmögött a feje belül. Ezt az édes fehér zajt megtörte Jack tukmálása. Amy tekintete egy hipnózisból hirtelen felkeltett pácienséhez volt leginkább hasonló. Egy rövid időre eljutott a fülébe Elise mondata is, aminek örült, mert ő igazából tényleg csak elutasítóan rázni tudta a fejét. Jeremy ekkor védelmezően az egyik vállára tette a kezét, amitől megint fehér zajt kapott vagy fél percre. Amit Amy eközben nem vett észre, az az ifjú kicsit komorrá váló tekintete volt - csak leheletnyit keményített a vonásain, de elég hatásosnak tűnt, mert a társaság is morajlani kezdett a "Hagyjad haver, több marad nekünk" mondatokkal.
- Figyu, ne. Hagyd békén. Majd ha kér, akkor szól - igaz? Mosoooooly.... szedd össze magad te lyány! Amy megköszörülte a torkát.
- Khm... valóban, tényleg köszi, de ezt most... passzolom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 226
Join date : 2015. Sep. 20.
TémanyitásTárgy: Re: Szöszik ütközőpályán (Amy és Elise)   Szomb. Feb. 25, 2017 6:26 pm

Elise oldalra fordult, nézve Jack erősködését a rövid hajú lánnyal. Keze megtalálta a srác vállát, és már a többiek is rászóltak, de Elise mezoaltja tényleg el is jutott a füléig. Jack tehát vállat vont és levett egy következő sört a tálcáról, belekortyolt és nekidőlt az oszlopnak inkább az alacsonyabb szőkeség mellett.
- Okés, bocsi. Tudod, nálunk, rockzenészek közt elég megszokott, hogy megosztjuk mindenünket, de hát mi más világ vagyunk, csak a ma létezik és a rock'n'roll - fűzte tovább az Elise szerint borzalmas ismerkedő szöveget, a lány pedig válla felett nézte haverját és minden erejébe beletelt, hogy ne vigyorodjon el.
Smooth as a baby's ass, brother.
De inkább előre fordult. Ott állt a magas, jóképű, szögletes állkapcsú, hosszú hajú, Jeremy-ként bemutatkozott fiú, és ahogy végignézett a borostás állon és a jól metszett arcvonásokon, egyenes orr vonalán, Elise késztetést érzett, hogy beharapja az alsó ajkát. Hűvös, atlanti szél kelt a Hudson felől, hogy az öböl tél végi didergését terítse végig a városon az East Riverig, a fagyosabb magasságokban gyöngyházfényekkel ragyogtak Manhattan felhőkarcolói az éjszakában. De ő furcsa mód nem érezte kivételesen a hideget. A forróság, ami a lapockái között kúszott fel lassan, nagyon lassan, mintha átégte volna magát gyomrán a hasfaláig, hullámokban terjedve végig a csípőjén, karjai, combjai felé, mellei telt ívén a mellkasába...
- Szóval. Éééés Jeremy. - kezdte könnyed, csengő hangján, némi játékkal a szavak mögött Elise, utánozva másikat, egyenesen a srác pillantását keresve. - Te milyen szakos vagy? Valahogy úgy rémlik, mintha láttalak volna valamelyik sportkurzuson... Várjunk. Csak nem focicsapat szintén?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 42
Join date : 2016. Sep. 10.
Age : 20
Tartózkodási hely : New York
TémanyitásTárgy: Re: Szöszik ütközőpályán (Amy és Elise)   Szomb. Márc. 04, 2017 9:13 pm

Háttérzene

Elfintorodott, bár ezzel együtt egy gunyoros mosoly is végighúzódott az arcán. Kezdte bosszantani őt ez a ficsúr.
- Mesélj csak, úgyis tervezek egy gyakorlatra fókuszcsoportokat arról, hogy vajon ti "rockzenészek" ezeket a rossz dumákat is a "Sharing is caring" jegyében hagyományozzátok-e egymásra?
A társaság mögötte felbúgott, jelezve a válasz értékét - bár Amy nem tudta eldönteni, hogy tetszett-e a visszavágás a társaságnak, vagy inkább lefújolták. Valószínűleg vegyes volt a reakció, mert sokan elismerően nevettek, ám hallott néhány nemtetsző morgást is maga körül.
Átsandított Jeremyre, hogy vajon ő mit szólhatott a visszavágásra: de csak azt látta, hogy a fiúra nem kicsit rácuppant a szőkeség. Amynek ettől felforrt a vére - maga sem értette, miért, talán Jeremy túl kedves viszontválasza, a huncutnak vélt hangneme, és a másik lányra vetett kellemes tekintete zavarta össze.

- Ott biztosan nem láthattál, az a fajta labdajáték nem az én világom. És el kell szomorítsalak, habár az alkalmasságin átmennék, nem rekis* vagyok. ... Viszont egy ilyen dekoratív hölgy.. csak nem a pompom csapat vezetőjéhez volna szerencsém?

Amy ezt a "flörtöt" hallva lehúzta a sörét, és a korábban felhozott és még megmaradt felesét azonnal lehajtotta rá. A hátán táncot járt minden idegszála a töménytől, így felkapott egy újabb adagnyi sört, ám a társaság közben elismerően huhogta az "Ez igen!"-t. Egyelőre nem ivott bele az új adagnyi folyékony kenyérbe, csak fújtatott egyet, és próbálta összeszedni magát.
Mi a franc bajod van?! A legtöbb pasi ilyen, persze, hogy... de ő is...? A társaságban közben valamit mondhattak neki, de nem érzékelte, így egy "Tessék?"-kel kérdezett vissza.
- Ja, hogy akkor én milyen zenét hallgatok...? Mm-minden evő vagyok ilyen téren, csak legyen dögös és pörgős! Közben igyekezett megtartani a perifériájában Jeremyt és Eliset.

*sport- és rekreációszervezés szak
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 226
Join date : 2015. Sep. 20.
TémanyitásTárgy: Re: Szöszik ütközőpályán (Amy és Elise)   Vas. Márc. 05, 2017 9:22 pm

Háttérzene
Bár odalent a buli dübörgése a nagy teremből felhallatszott, a lounge-szerűbb dohányzó teraszon a következő szám egy fokkal mérsékeltebb melodikus dubstepbe váltott át.
- Tényleg? - kérdezte Jack elmosolyodva. Karjait lassan fonta össze maga előtt, miközben nekidőlt a mellette lévő oszlopnak. A hujjogás és az üdvrivalgás megosztott válasza egyből arénává változtatta kettejük körül a teret, így csak hosszú haját fejének egy billentésével dobta hátra és pimasz vigyorral nézett le a lányra, miközben válaszolt.
- Mindenképp csináld meg a kutatást. Sok mindenre választ találhatsz. Például azt, hogy a rockzenész szubkultúrában mi közvetlenek vagyunk és idegen tőlünk a saját belső félelmeinket és frusztráltságunkat passzív agresszíven egy jóképű idegenre önteni.
Majd megemelte koccintásra a sörét és belekortyolt. A reakció hasonló volt Amy felütéséhez. Egyesek elvigyorodtak, mások jól látható rosszindulattal és felháborodottsággal nyugtázták a srác válaszát.

Elise nem hallott semmit mindebből, mert ő ebben a pillanatban döntötte hátra a fejét, ahogy elnevette magát. Csengő kacagása élettelien és jókedvűen hangzott fel és közben megveregette Jeremy felkarját. Csak egy barátságos érintés, de nem mulasztotta el végigsimítani az izmokat.
Érezte, hogy véráramában pezsegnek a lángok, ahogy a bicepsz és a vállizom átfutott az ujjai alatt.
- Pompomlány? - kérdezte, mezoalt hangjában még rezonált a nevetés. Majd végigpillantott magán, széles vállain, hosszú tagjain. - Nem. Én játékos vagyok. Columbia Lions női divízió, halfback* - mondta mosolyogva és fejét oldalra billentette. - Előtte, egyetem előtt, high school, mind a négy évben. Arlington Chargers, quarterback.** - mondta némi büszkeséggel a hangjában. - És team captain. Ebből háromszor voltunk állami bajnokok.
Majd másik irányba döntötte oldalra a fejét.
- ... Biztos, hogy nem stílusod a... Labdajáték? Úgy értem, pusztán szakmai szemmel, ezekkel a vállakkal, egy offense tackle...***
Közben, mivel volt rá kifogása, két tenyerével két oldalról újra végigsimította Jeremy felkarjait, hosszan, és egy mosoly kíséretében felpillantott a srác szemébe.
*Halfback: Az egyik támadó pozíció amerikai futballban.
**Quarterback: A vezető támadó pozíció amerikai futballban. Gyakran a formális eseményen kvázi "csapatkapitány", például az érmefeldobásnál. Amikor az ellenség támad, legelöl van, és ő vezeti a saját csapatának a táamdó játékát.
***Offense tackle: Pozíció két oldalt a pályán amerikai futballban. Gyakorlatilag fizikailag blokkolja az ellenfél védőit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 42
Join date : 2016. Sep. 10.
Age : 20
Tartózkodási hely : New York
TémanyitásTárgy: Re: Szöszik ütközőpályán (Amy és Elise)   Kedd Márc. 28, 2017 3:40 pm

- Szerintem egy jóképű személlyel sem voltam ma este passzív agresszív. - Kacsintott erre Amy. Övön aluli volt, viszont mélyen betalálhatott a hallgatóságba, mert jött is érte a kurjongatás-óbégatás minden szinten. A lány fogta, és lehúzta a söre maradékát. Aztán megütötte a fülét a kacagás.

Jeremy arcán enyhén kiült az elismerő elképedés.
- Ejha! Veled akkor vigyázni kell, mert tényleg lerohanod az embert. Ahogy látom, nem csak a játékok alatt. - Hagyta, hogy a lágy ujjak végigfussanak a karján.
Amy pedig ezt kiszúrta. Valami olyan érzés kezdett el benne fortyogni, ami egyszerre volt jeges és leforrázó. Valaki a kezébe nyomott még egy sört, miközben elismerően megpaskolták a vállát. Egy pillanatra émelygett, és úgy érezte, egy kis alkohol savval lehet visszajön - de végül lent maradt. Egy leguggolással együtt.
Jeremy ezt kiszúrta, és Amy mellé ugrott - közben visszanézett Elisere amolyan "Baj van, segítség kellhet" tekintettel. - Amy, jól vagy? El kell menned a mosdóba?
- ... nem, jól vagyok, megmaradok... - közben kicsit szédült. Nem szokott inni, és ez a sok alkohol már kikezdte a gyomrát. Megpróbált gyorsan felállni, és közben lelökte magáról Jeremy kezét - szerencsére az ereje nem aktiválódott közben. Egyfajta sértettség, harag kavargott benne mélyen, de nem tudta pontosan definiálni, hogy miért. Hiszen azzal flörtöl, akivel csak akar, nem..?            NEM.
Ez a bónusz válasz nem tudja, honnan jött, melyik gondolati síkjáról, de egyszerre megdöbbentette és megmakacsolta. Jeremy megpróbált újra hozzáérni - ezúttal hagyta, sőt: beledőlt a mellkasába.
- .. Levinnél? Nem érzem jól magam...
- Persze, ahogy szeretnéd, de én a mosdóba nem tudok veled bemenni, akármennyire is megnézném az unikornisokat. - Jeremy körülnézett gyorsan. - Elise, segítesz elvinni Amyt a mosdóba? Szélesek a vállaim, habár az oda való belépésre nem hatalmaz fel. - Ezt egy kacsintás követte, ami elég hívogatóra sikerült.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 226
Join date : 2015. Sep. 20.
TémanyitásTárgy: Re: Szöszik ütközőpályán (Amy és Elise)   Vas. Ápr. 02, 2017 1:28 pm

- Persze. Egyel se. A saját ligádból, cica. - válaszolta Jack vigyorogva, felfutó szemöldökökkel Amy-nek. Látszott, hogy a kesztyűk lejöttek és teljes ütközés felé haladnak a csipkelődés felől. - De nyugi, észrevettelek, megsajnáltalak és lejjebb adtam a színvonalat egy körre, hogy ne légy annyira magányos. Szívesen. - kacsintott még mellé a hosszú hajú rocker.

Aurora pedig közben újra elnevette magát, észre sem véve az alacsonyabb szőkeség szúrós pillantásait. Jeremy láthatóan udvariasan válaszolt, némi távolságtartással, de volt érdeklődés a hangjában. Ő pedig inkább nem rohant rögtön arccal szembe, csak egy hosszú, többféleképpen értelmezhető pillantással felelt, miközben világos hajtincseit job füle mögé simította. Ezzel felfedte hosszú nyakát, és leengedte kezét, ujaival látszólag szórakozottan végigsimítva kigombolt dzsekije cipzárát, hogy a srác szemét fehér felsőjének szolidan felfedő dekoltázsa felé vonzza. Majd felpillantott, Jeremy szemébe nézve, egy halványabb mosollyal. Nem akarta a fiút saját önbizalmával elriasztani egyelőre. Tapogatózott. Kerülgette a vadat, mint egy figyelmes, éhes oroszlán.

Jeremy azonban egy egy perccel később kizökkentette és Amy felé fordult. Elise lenézett a másik szöszire, akit most vett újra észre, majd Jack-re pillantott. Hosszú, telepatikus pillantás volt. A fiú alig észrevehetően vonta meg a vállát. Nem jutottam tovább, bocsi. Én sem értem, üzente a mozdulat.
Elise pedig végignézte, hogy a lány beledől Jeremy mellkasába. Orrán keresztül vett mély levegőt és pillantása ekkor lövellt egyet hirtelen. A vérébe villanó harag egy másodpercre kiült az arcára, úgy suhant át rajta, mint egy nyári szélfordulat. Oh tényleg, velem baszakodsz,
kislány?

De Jeremy kérdésére már mosolyogva válaszolt, összeszedett vonásokkal.
- Ó, hát persze. - mondta, mint ahogy az egy készséges, nagy szívű déli lánytól elvárható is volt. Előrébb lépett és miközben lenézett Amy-re, a kihívott alfanőstény szemekben szép lassan átváltozott a kifejezés anyáskodóba. Az alacsonyabb, rövid hajú kiscsaj válla felé mozdult hosszú karja, hacsak az le nem rázta és sóhajtva szólalt meg.
- Gyere, Törpilla, egy kis hideg víz jót fog tenni.
Miközben megpróbált a tömeg felé vágva, széles vállaival, utat nyitni maguknak, még viszapillantott Jeremy-re egy mosoly kíséretében.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 42
Join date : 2016. Sep. 10.
Age : 20
Tartózkodási hely : New York
TémanyitásTárgy: Re: Szöszik ütközőpályán (Amy és Elise)   Vas. Ápr. 09, 2017 8:28 pm

Amy már rég nem is figyelte Jack válaszát, mivel a srác azokat már akkor mondta, mikor a lány kiszúrta Jeremyéket, utána pedig rosszul lett. Jack sértegetése így el sem jutott a tudatáig.

Jeremy egy hálás és kedves pillantást küldött Elise felé. - Elmegyek veletek a mosdó ajtajáig, utána viszont átadom a terepet, Miss Csatár. Ne neked kelljen törni az utat. Azzal átsegítette Amyt Elisenek. Amy ezt hagyta. Addig sem taperolja... Egy pillanatra találkozott a tekintetük: Amyé kihívó volt, de nem volt benne semmi rosszindulat vagy kárörvendés, inkább a "kösz" és a "figyellek ám" keveredett benne. A féltékenység nyilván dolgozott benne, de nem volt élesen ellenséges a magatartása Elise-zel szemben - valóban egy riválist érzékelt benne. És persze a lány arcát megnézve, elbizonytalanodott egy pillanatra - lehet-e egyáltalán őket összehasonlítani? Hiszen Amy sem egy csúnya lány, sőt, sokan lelkesíteni, terelgetni próbálták egész életében egy opcionális modell karrierrel, csak, mint a stílusa is mutatja, ő ezt elutasította. Eliseben viszont minden nőiesség, valami tűz tombolt, ami mintha a bőrén keresztül áradt volna belőle, ahogy a meleg kezével, karjával segítette őt. Amy szépnek látta, és ettől kétségek gyötörték belül. És? Lehet, hogy szép, te de is az vagy! Miért engednél el valamit, amit te akarsz megszerezni, megkapni? Jött egy újabb betörő gondolat. Ekkor egy pillanatra viszont megtekeredett a gyomra is, úgyhogy abbahagyta az ezen való mantrázást.

Jeremy tehát előre ment utat törni, így mindkét lány megcsodálhatta a formás alakját hátulról is. Igaz, Amynek tényleg muszáj volt erre koncentrálnia, habár már ettől a látványtól is és sok alkoholtól is eléggé szédült vele a világ - igaz, más-más előjellel. Elisebe szorosan, de nem agresszíven kapaszkodott, mivel tényleg a lány szolgáltatott neki némi stabilitást a lefele úton.
Aztán eljutottak a mosdóig. - Remélem visszataláltok majd, valószínűleg fent leszünk. Ha bármi baj van, szóljatok valahogyan. - Mondta mindkettejüknek Jeremy, majd kinyitotta és -támasztotta a mosdó ajtaját.

Bent a szokásos látvány tárult eléjük - semmi olyan téveszmés fantázia, ami a fiúk fejében uralkodik, mint egyszarvúk és vattacukor illat; ugyanaz a lepusztult, az este előrehaladtát jelző kaotikus felfordulás és savanyú húgyszag jellemezte a női mosdót is, mint a férfiakét. Amint csapódott az ajtó, Amy azonnal a legközelebbi szabad budoárhoz szédelgett, és az ajtót be sem csukva maga után állva megtámaszkodott a vécé víztartáján. Köpött egy cseppet sem finomkodót a csészébe. Nem akarta magát meghánytatni, de még bármi történhet... Még jó, hogy mindig van nálam utazós fogkefe és fogkrém.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 226
Join date : 2015. Sep. 20.
TémanyitásTárgy: Re: Szöszik ütközőpályán (Amy és Elise)   Kedd Ápr. 11, 2017 9:38 am

Elise egy meleg mosollyal fogadta, amit Jeremy mondott. Válaszolni nem tudott volna, mert a kinti hangszórókból szűrődő zene is hangosan bömbölt a napvédő tetőt tartó pillérekre akasztott hangszórókból. A srác elindult, ő tehát még hátrapillantott Jack felé, aki bólintott. Majd, miközben visszafordult volna, szeme találkozott a szőkeségével.
Lenézett és hosszan fúrta a pillantását a másik lányéba. Egyvalamit látott, és az nyílt, visszavonhatatlan, letagadhatatlan kihívás volt. Nem volt benne különös harag, vagy indulat. Csak ellenálló, dacos kihívás a megfogóan szép metszésű arcon.
Ő pedig ugyanolyan rezzenetlenül nézett vissza rá. A vérében kavargó tűz egy másodpercig sisteregve lobbant fel, ajkai összezárultak és nem törte meg a szemkontaktust.
Oh so you are messing with me, little girl.
Unwise. Let's dance.

Egy magabiztos vigyort engedett el és egész egyszerűen kacsintott egyet.
Még végigmérte a csinos arc vonásait, a karcsú alakot, miközben Jeremy után fordult. You know... That face. My thighs would frame it perfectly.
Ahogy megindult, széles vállával finoman arrébb tessékelve az útjában állókat, érezte, hogy vékony ujjak csimapszkodnak a felkarjába.
És ekkor, ebben a pillanatban a lángok irányt váltottak benne, mintha szél kapna bele a tábortűzbe. A hetykén agresszív gondolatok azonnal eltűntek, és az Elise mellkasában kavargó forróság megfordult.
A vékonyság, aki a karjába kapaszkodott, rosszul volt. A válla felett hátranézett és egy vékony, nála fiatalabb, elesett lányt látott, egy törékeny szépséget, akinek ő az egyetlen szikla, amibe fogózhat a viharban. A vonásai abban a másodpercben lágyultak meg és maga sem vette észre, de jobb karja gyengéden átnyalábolta a másik keskeny vállait.
- Mindjárt ott vagyunk és jobban leszel. - mondta nyugtatóan, mezoalt hangján Amy füléhez hajolva Elise és egy részegen, kéjes vigyorral útjukba tántorodó srácot nemes egyszerűséggel a legközelebbi pillérbe paszírozott, miközben Jeremy vonzóan formás alakját keresve haladt tovább.
A női mosdó ajtajánál hálásan bólintott a srácnak és miután beléptek a szagos, rosszul megvilágított női mosdóba, a repedt csempékkel és plafonra hajigált, nedves wc papír-galacsinokkal, alkohol- és vizeletszaggal, Elise elengedte a Amy-t, aki az egyik nyitott bódéba támolygott és a tartályra támaszkodva köpött bele a wc-csészébe.
Neki csak egy gondolat járt a fejében. Segítenem kell rajta. Istenem, olyan elveszett, mint egy ázott kismadár. Lassan sétált oda a másik lány mögé és halk, búgó hangon szólalt meg.
- Csak vegyél mély levegőket. Szépen. Nyugodtan. Mindjárt jobb lesz.
Ujjai óvatosan megkeresték a másik vállát és a testében kavargó forróság végigömlött csontjain, izmain, hogy bőrében gyűljön fel. Majd kezeit felemelve, ujjbegyeit Amy halántékára simította és elengedte az életerőt, ami meleg, gyógyító erővel hullámzott át és ha a lány le nem lökte a kezét, lassan elkezdte kisöpörni a mérget a karcsú szépség idegrendszeréből. Ha Amy felpillantott rá, Elise egy bátorító mosollyal reagált.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 42
Join date : 2016. Sep. 10.
Age : 20
Tartózkodási hely : New York
TémanyitásTárgy: Re: Szöszik ütközőpályán (Amy és Elise)   Pént. Jún. 16, 2017 8:41 pm

Sejtette, hogy Elise valami megnyugtatót próbált neki mondani, de valójában legbelül csak a feszülő arcára bírt koncentrálni, és arra, hogy véletlenül se hányjon - vagy ha mégis, azt csakis a Fehér Istennő kelyhébe. Az előbbi rosszullét tényleg nem volt kamu, és érezte, hogy kezd beütni a krakk már csak azzal a köpéssel egyetemben.

Aztán megérezte, hogy valaki lágyan végigsimít a halántékán. Egy halk és erőtlen "Ne" hagyta el az ajkait, de érezte, hogy valami fura, meleg érzésű dolog történik a testével, vagy a testében. Kicsit mintha elszállt volna a rosszulléte. Felnézett, és Elise mosolyát látta.

Ez közel sem hatott rá megnyugtatóan. Valójában eddig egy különleges képességűvel találkozott, a bátyjával, de azonnal sejtette, hogy valami turpisság van itt is a dologban. Így ez a kis erő inkább arra ösztökélte, hogy határozottabban eltolja a lány kezét magáról.

- ... Ez mi volt? Mit csináltál?

A hangjában nem volt fenyegetés, de tisztességesen távolságtartó, gyanakvó és kíváncsi volt egyszerre, amennyire a helyzet megengedte. Kissé hátrébb húzódott a wécé melletti üresebb térbe, háta az elválasztó falhoz görnyedt. Szemeivel Elise arcát vizslatta.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 226
Join date : 2015. Sep. 20.
TémanyitásTárgy: Re: Szöszik ütközőpályán (Amy és Elise)   Pént. Jún. 16, 2017 8:58 pm

Elise elvigyorodott.
- Én? Semmit. Mennyire jót tesz egy kis mély levegő és ritmikus légzés, nem igaz?
Az alacsonyabb szőkeség máris jobban összeszedte magát és máris szkeptikus, egyenesen gyanakvó tekintettel nézett fel rá.
Na tessék. Mentsd ki a kismacskát a vízből és egyből fúj. Segíts rajta és máris semmi köszönöm... Na ezért nem játszanak a legtöbben supportot online.

Lassan kiengedte a levegőt, miközben sarkon fordult. Odalépett a mosdókagylóhoz, ami meg volt repedezve, koszos volt az üveg. Elise mindenesetre rátámaszkodott fél karral, közelebb hajolt a tükörhöz és a kint dübörgő, enyhén halkabban beszüremlő zenét vidáman dúdolva, megnézte magát, fejét jobbra-balra döntve. Egy elkenődött szemfesték-csíkot kisujjával próbált letörölni, majd még egy vigyort vetett az alacsonyabb lány felé.
- Lélegezz továbbra is mélyeket. És csak óvatosan a piával annak, aki nem bírja, cutie pie - kacsintott vissza. Közben előhúzta a rúzst a bőrkabátja jobb zsebéből és egy leheletnyit igazított vele az ajkain. Még összedörzsölte őket egymáshoz, újra a tükör felé fordulva, leellenőrizve,hogy nem kente-e el, majd megfordult.

- Na és most ha nem haragszol, a bátyád vagy unokatesód vagy ki odakint vár. Cheers, cupcake - mondta még kacsintva és lépett, hogy elinduljon kifelé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 42
Join date : 2016. Sep. 10.
Age : 20
Tartózkodási hely : New York
TémanyitásTárgy: Re: Szöszik ütközőpályán (Amy és Elise)   Pént. Jún. 16, 2017 9:21 pm

Amy felvonta az egyik szemöldökét.

- Na ne szórakozzunk.

Azzal még kicsit szédelegve, de Elise útjába szökkent. A karjaival kitámaszkodott a mosdó karfáira, valamelyest elállva az utat. Azért nem éppen alacsony, hanem nyurga a termete, hiszen nagyon sokan szerették volna őt a kifutóra küldeni, aminek nem hajtott fejet.

- Éreztem, hogy történt valami, amikor hozzám értél. Segítettél... - itt egy pillanatra lesütötte a szemeit, majd visszanézett bele, mélyen Elise szemeibe. - ... Kösz.
Kissé hetyke, de őszinte köszönet volt, mert tudta, hogy a valamelyest javulásához közben járt a furcsa szépség.

- Amúgy meg, nem rokonom, de remélem, opcionálisan az lesz. Ugyanis járunk.

Úgy érezte, ennyi kamuzás belefér. De Jeremyt nem akarta átengedni másnak. Érezte a zsigereiben, hogy ezt nem hagyhatja, akkor sem, ha az illető tényleg jót tett vele.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 226
Join date : 2015. Sep. 20.
TémanyitásTárgy: Re: Szöszik ütközőpályán (Amy és Elise)   Pént. Jún. 16, 2017 9:35 pm

Elise felvont szemöldökkel nézett le a lányra. Talán három inchel lehetett alacsonyabb nála - Vékony, sudár, egyenesen modell-testalkat, szép arc, világos szőke haj. Amint összeszedte az erejét, egészen attraktív volt.

Feltűnt neki, hogy a másik még nem teljesen tért magához és keze mozdult, hogy támasztékot ajánljon, de a lány megtámasztotta magát. Mégpedig egyenesen elállva az ő útját.
Na. A vigyor elterült az arcán, és amint végighallgatta a másikat, csak még jobban kiszélesedett.
- Történt valami, amikor hozzád értem? - kérdezte vidám mezoalt hangján, a mosoly ott volt a tóus mögött. - Nagyon hízelgő, sweetheart. És nem mondom, hogy nem vagy vonzó, de most így, itt ebben a koszos mosdóban nem vagyok annyira hangulatban. Meg előtte meg kéne hívj egy italra, cutie pie, ha le akarsz venni a lábamról - fűzte hozzá, halkabb és érzékibb hangon, miközben hosszú lábaival egyel közelebb lépett a másikhoz. Félig leeresztett szempillái közül egy félmosollyal pillantott le a lányra, pár inch távolságbó. Aztán felvonta a szemöldökét.

- Hogy jártok? Akkor döntsd el, mit szeretnél, csillagom. Hármunknak kicsit kicsi lenne az ágyam. - válaszolta fejét oldalra billentve, továbbra is rezzenetlenül nézve le a lányra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Szöszik ütközőpályán (Amy és Elise)   

Vissza az elejére Go down
 
Szöszik ütközőpályán (Amy és Elise)
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Earth by Night FRPG ::  :: Egyesült Államok :: New York-
Ugrás: