FRPG
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Trash Metal (Amy & Clay)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 42
Join date : 2016. Sep. 10.
Age : 20
Tartózkodási hely : New York
TémanyitásTárgy: Re: Trash Metal (Amy & Clay)   Pént. Jún. 16, 2017 1:09 am

A fiatal srác hörgő kiáltással vetette magát Amyre. Mindketten elestek a földre, a lány ráadásul arccal előre, a kirándult vállára, amitől mostanra tényleg felordított. A vasrudat továbbra is szorongatta, bár a srác ki akarta csavarni a kezéből. Amy igyekezett rúgkapálni a lábaival, hátha azzal lerázza magáról valahogy a támadóját.

Homályosan látott, forgott vele a világ. Valahogyan azt még észlelte, hogy a másik alak is visszatért közben. Aztán valamelyikük a vállinál fogva felrántotta a talpaira, de abban a pillanatban kapott egy is egy ütést az arcára. Az erőtől hátratántorodott, és most ejtette ki a kezéből a vasrudat. A nem sérült végtagjával a szájához emelte a karját - de az utolsó pillanatban hárítássá alakult a következő ököl elől.
- Azt hiszed, te bármit megtehetsz? - Ezt a hang alapján a fiatalabbik mondhatta, és közben megint megfogta a vállainál az idősebb fazon. Ekkor Amy fogta magát, és teljes lendületből belekönyökölt a mögötte álló férfi gyomrába, aki ettől háta tántorodott... úgy 2-3 métert, ezzel beleesve egy szeméthalomba. Azonban mivel Amy utána fordult, a másik támadója újra megtámadta - ezúttal belekapott a rövid hajába, és hátrarántotta a fejét, majd belelökte teljes erővel a porba. A vasrúd ott volt tőle nem messze, de egyelőre nem érhette el. Valahogyan vissza kell szereznie.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 137
Join date : 2016. Sep. 27.
Tartózkodási hely : New York
TémanyitásTárgy: Re: Trash Metal (Amy & Clay)   Vas. Jún. 18, 2017 9:42 pm

Kap még egy tockost a bandavezér, ami éppen elég így ököllel tarkó tájt megbillentve, hogy eszméletét veszítse. Tompán puffan a porban. Ebben a pillanatban kongva csapódik Clay tarkójának egy vasrúd vége. A csont reccsenve enged az ütésnek, de enyhén horpad be csupán, nem törik be látványosan. Ennek ellenére kissé előre billen a fiú, ám a várakozásokkal ellentétben közel sem készül meghalni, elájulni vagy akár csak térdre rogyni. Némi még éppen emberinek mondható morgást követően megfordul, és ezzel a lendülettel félreüti a srác kezéből a vasrudat. Szemei összeszűkülnek, majd kivillantja fogait is, úgy vicsorog. Láthatóan dühös. Ellenfele hátrálni kezd, majd remegve húz elő valami apró tárgyat. Még kiállt is, hogy Vissza!. Egyszer csak hangos dörrenéssel csendesedik el minden egy igen hosszúra nyúlt pillanat erejéig. Bizony szólt, hogy vissza. Szólt, és meghúzta a ravaszt.
Clay feje előre billen. Tartása enyhén megbillen, megrogy. Dőlni kezd előre, ám az utolsó pillanatban dobbant egyet maga elé, ezzel megállítva saját zuhanását. Kapucnija alól felpillantva egyenesen a pisztolyt szorongató, elakadt lélegzetű fiatal férfi szemeibe néz. Amaz elejti fegyverét, ahogy látja összefonódni a húst és bőrt Clay orra mellett az arcán tátongó lyuk felett. Clay szája szélén apró nyálcsepp indul lassan útnak álla felé olyan kimért tempóban, mintha sosem akarna odaérni. Clay újabb lépést tesz előre, melynek végére érve enyhén berogyaszt, ugrásra készen...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Trash Metal (Amy & Clay)
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Earth by Night FRPG ::  :: Egyesült Államok :: New York-
Ugrás: