FRPG
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Ray Anderson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 31
Join date : 2015. Sep. 22.
Age : 28
TémanyitásTárgy: Ray Anderson   Kedd Szept. 22, 2015 10:43 am

Név: Ray Anderson
Alias: Clayface
Avatar: Hunter Parrish
Született: Amerikai Egyesült Államok, Kalifornia, Malibu, 1990. április 1.
Tudnivalók: Jó kedélyű, alapvetően kedves fickó, aki néha kedvtelésből csinál ezt-azt. Persze mikor munkáról van szó, arra fókuszál, a szétszórtság komoly dolgokban nem jellemzi. Leginkább az eszéből él, és abból, hogy jól ismeri az embereket. Foglalkozik párterápiával, tanácsadással, és még sok olyan dologgal, ahol emberekkel kell beszélgetnie, és a végén ezzel mindenki jól jár.
Kedveli a társasági helyeket, legyen az egy kocsma, bál, vagy éppen egy airsoft aréna. Kiváló színész, bár ezt a legtöbben csupán kivételes karizmaként, személyes vonzerőként érzékelik.
Mozgása akár egy élsportolóé. Alapvetően nyugodt, dinamikus, de ha kell, gyors és robbanékony. Külsőre sportos, izmos alkat, ezt azonban a szokásos elegáns öltözéke inkább csak sejteti. Törekszik a jól fésült és rendezett megjelenésre.

Előtörténet: Ray története közel sem olyan átlagos, mint ahogyan indult. Mondhatni teljesen hétköznapi családba született, mely csonka volt és szegény. Édesanyja nevelte, egyszerű ám tisztességes körülmények között. Nem voltak márkás holmijai, de amire szüksége volt, azt megkapta otthon. Jeleskedett a sportokban és az általa érdekesnek tartott iskolai tárgyakban is volt néhány emlékezetes megmozdulása. Későbbi hányattatott sorsát, majd mai életének alapjait is leginkább az előbbinek köszönhette. Valószínűleg mozgáskoordinációjával és mozgékony alkatával keltette fel "mentorai" figyelmét.

Elrablói - mert hogy őt erről bizony nem kérdezték meg - nem csak szabadságát, de tulajdonképpen tinedzsérkorának döntő többségét is elvették tőle. Kapott viszont új társakat, akikkel lassanként összebarátkozott. Ők is kísérleti patkányok voltak. Egyazon ketrec lakóiként hamar rájöttek, más megértésére nem igazán számíthatnak, csakis egymáséra. Mindennapos volt, hogy valamelyikük meg- vagy egyenesen összetörve térv vissza a hálóhelyiségbe, és különös műszerekről, szikékről, fájdalmakról és ridegen figyelő tudósokról számolt be. Hősünknek is volt szerencséje megtapasztalni ezen élményeket, s kénytelen volt mind testben mind lélekben megerősödni, hogy túlélje. Ez sajnos nem mindenkinek sikerült. Évről évre fogyott az egyébként is mindössze két tucat tagot számláló csoport. Egyre kegyetlenebbnek tűntek a kísérletek, melyeket túl kellett élniük. Közben maguk is érzékelni kezdték, mentalitásukkal együtt miként változik testük is. Végül ketten maradtak, mindenki más eltűnt, nem jött többé vissza. M23, és Ray, vagyis X13. Nekik ugyanis nem volt sem nevük, sem emlékeik. Ray maga sem tudja, miként sikerült mégis megtartania (vagy visszaszereznie?) a sajátjait.
Minden esetre nem kívántak tovább itt maradni. Hiába dícsérték meg őket, hogy márpedig sikeresek, és a továbbiakban is nagy reményeket fűznek hozzájuk. Ahogy ruhát és némi szabadságot kaptak, módszeresen nekiláttak szétszedni a helyet. Ez M23 esetén főleg fizikai értelemben értendő, lévén ő volt kettejük közül az "izom". A végeredmény dióhélyban pedig: Mínusz egy titkos laboratórium. Illetve mínusz egy barát, legalább ideiglenesen, a robbanások, tűz és golyózápor közepette ugyanis szem elől tévesztették egymást.

Raynek - nem csak természetfeletti - képességei birtokában nem okozott gondot, hogy felépítsen egy stabil egzisztenciát, és bekerüljön a CIA-hoz. Nagyjából egyszerre, egyetlen hét alatt. Komoly fejfájást okozott azért a feletteseinek, akikben felmerült az esetleges élve boncolása is alternatívaként. Szerencsére jobbnak látták, ha inkább kihasználják, hogy egy ilyen valaki - aki egyébként komoly gondokat okozhatott volna észrevétlenül - nekik akar dolgozni. Felvették, kiszolgálta az éveit, majd névleges függetlenségbe vonult, amolyan "látszat nyugállományba".
Megismert egy hozzá hasonlóan kalandvágyó figurát, akivel azóta együtt dolgoznak "szabadúszóként". Társa is valamiféle kormányügynökségnél kezdte a szakmát, valahol nagyon-nagyon messze... Megválogatják, milyen feladatot vállalnak el kihívás és egy-két morális szempont alapján. Utóbbit csak illendő mértékkel.

Képességek: Teste tanul és fejlődik. Képes magát át- vagy újraépíteni. Jelenlegi szintjén ez leginkább azt jelenti, hogy átlagon felüli ereje és gyorsasága, valamint szinte bármilyen sérülésből fel tud épülni. Ehhez természetesen szüksége van megfelelő mennyiségű és fajtájú anyagra, amiből ezt megteszi. (Leginkább húsra.) Szerencsére több "plusz" tartalék tárolására képes, mint mások. Ugyanakkor ami igazán veszélyessé teszi, az az, hogy képes akár minimális szövetminta alapján másik élő szervezetet lemásolni. Leginkább másik embert. Ehhez elég egy hajszál, vagy mondjuk egy kesztyű nélküli kézfogás. Egész testével képes "táplálkozni".

Pontok:
- Különleges képesség - 3 pont
- Hivatás (Kém) - 2 pont
- Csavaros nyelv - 0 pont
- Rejtett tartalékok (pénz, eszközök, búvóhelyek) - 0 pont
- Fegyverek - 0 pont


A hozzászólást Ray Anderson összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Nov. 30, 2016 10:18 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 111
Join date : 2015. Sep. 20.
Tartózkodási hely : A fórumon mindenhol
TémanyitásTárgy: Re: Ray Anderson   Csüt. Okt. 01, 2015 3:40 pm

Hejhó Ray!

Igen csodásra sikerült ez a karakter, van benne anyag bőven és borzalmasan kedvcsináló az elősztori is. Szuperül passzol a fórumba és öröm egy ilyen hozzánk hasonló fából faragott rosszcsontot köztünk tudni Smile

Elfogadva

Nyomás randalírozni, jót ne hallljunk felőled Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://earthbynight.hungarianforum.com
 
Ray Anderson
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Earth by Night FRPG :: Earth By Night Klub :: Karakteralkotás :: Hősök tere-
Ugrás: