FRPG
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Jack & Nubia - A gyilkos és a szemtanú. (18+ )

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 18
Join date : 2016. Dec. 09.
TémanyitásTárgy: Jack & Nubia - A gyilkos és a szemtanú. (18+ )   Szomb. Dec. 31, 2016 3:28 pm

18+ (gyilkosság, halál, erőszak)

Kétféle célpontom van. Az első kategória az akik nem tudják, hogy valaki a halálukat akarja, a második kategória az amikor tudják, hogy valaki az életükre tőr. Ez utóbbi estben a feladatott nagyban tudja nehezíteni a jelentős létszámban felvett testőrség, és más különleges biztonsági intézkedések. Persze van aki nem a testőrökben hisz, hanem a saját rejtőzködő és túlélő képességeikben. A mostani célpont is ilyen. Egy pénzember, egy bankár, aki éveken át mosta tisztára a kartelek és maffiózók pénzét. Aztán egy nap elcseszett valamit, és most a régi üzlettársai holtan akarják látni.
A tag több mindent is elrontott. Az első hiba az volt, hogy azt hitte még rendbe hozhatja a dolgot az üzlettársaival. A második hiba, pedig az volt, hogy azt hitte elég okos hozzá, hogy egyedül is eltűnjen. Nem volt az. Egy pár órás munkával jutottam a nyomára a három hete bujkáló tagnak. Abból indultam ki, hogy a jelek szerint ő helyre akarja hozni a dolgot, vagyis nem fog egy napnyi távolságnál messzebb utazni az otthonától, a városától. Ahogy az is nyilvánvaló volt, hogy a saját luxus járműveit nem használhatja mert túl gyorsan a nyomára bukkannának. Marad a tömeg közlekedés. A repülő tereken túl szigorú a biztonság, és az átvilágítás. Arra nem utazhat, mert nyoma marad. Marad a vasút és a távolsági buszok. A vonatot megint ki zártam, a sínpályák túlságosan kötöttek és kevés útvonalat kínálnak. Maradnak a buszok amik az országutakon mindenfelé eljutnak a biztonsági ellenőrzés minimális, és a buszt szükség esetén bárhol meg lehet állítani. Nem utolsó sorban, meg senki nem szeret buszozni, és út közben mindenki a saját dolgával törődik, nem figyelik egymást az utasok. A buszvezető pedig felszáláskor nem ellenőrzi az utaslistát és igazolványt sem kér senkitől csak jegyeket. Fogtam egy térképet és be jelöltem rajta azokat a helyeket ahová egy fél napos busz úttal el lehet jutni. Azért fél napra, mert a célpontnak valószínű még szállást is kell találni megérkezése után, és egy buszon utazni egész nap étlen szomjan nem egy luxushoz szokott bankár stílusa. Még akkor sem ha éppen menekülőben van.
A harmadik hiba a hobbija volt. A háttérellenőrzés során kiderült, hogy megszállott Beatles rajongó, aki több aukción is Beatles relikviákat vagy ritkaságokat vásárolt. Így mikor elkezdtem átnézni a be jelölt városok számítógépes vendég nyilvántartását a Beatles együttes neveit kezdtem figyelni. Lennon, McCartney, Harrison, Starr. Az első hotelnél nem volt szerencsém a másodiknál viszont találatom volt. George Lennon névre. Majd folytattam a kutatásom. Egy két óra múlva már több tucat motel neve szerepelt a listámon, és ki bontakozott a rejtőzködési mintája a bankárnak. Minden városban egy éjszakát tölt, majd másnap utazik tovább egy másik városba. Mindig ügyelve rá, hogy fél napnál soha ne legyen messzebb Miamitól. Azonban minden vasárnap vissza tér a városba, és a jelek szerint mindig ugyan abba a külvárosi motelbe. Ha tippelnem kellene ilyenkor valami kapcsolatán keresztül érdeklődik a helyzet iránt és fel tölti a tárcáját készpénzzel. A naptár szerint két napom volt vasárnapig. Tökéletes! Lesz időm oda érni és előkészülni a gyilkosságra.

Vasárnap van és az irónia kedvéért Ringo Star néven vettem ki szobát a hotelben. A helyszín felderítése során elégedetten nyugtáztam, hogy a zárak csak alibiből vannak az ajtón. Nem állítanak meg sem egy erőszakos behatolást, sem pedig egy besurranó tolvajt sem. Valamint a biztonság sem a leg kifinomultabb. Az egyetlen biztonsági kamera csak a recepcióst figyelte, hogy az ne lopjon a kasszából. Gond nélkül loptam egy takarító vagy karbantartó egyenruhát. Nem tudnám meg mondani melyik is. Majd mikor eljött az ideje kopogtattam a célpont ajtaján.
- Takarítás! – Mondom, és már hallom is ahogy a szoba belsejében motoszkálás kezdődik. Libben a függöny, egy szempár ki les rajta majd nyílik is a szobaajtó.
- Én nem rendeltem semmilyen takarítást! – Mondja a faszi tanácstalan. Ez ő! Felismerem a fényképről.
- Pedig kaptam rá megbízást. – Mondom, és már tolom is befelé a takarító szeres szennyes összeszedős kocsit, a tag meg ösztönszerűen félre áll az útból. A kocsit a szoba közepére tolom és látom a célpont tanácstalan álldogál még mindig a bejáratnál.
- Várjon! Meg mutatom! – Nyúlok a zsebem felé, és felé lépve lassan be zárom az ajtót, majd a célpont mellé lépek.
- Valahol itt lesz, egy pillanat! – Mondom mellette állva, a következő pillanatban azonban előkapom a fojtó hurkot a nyaka köré tekerem, és roppant erővel húzni kezdem. A drót pillanatok alatt a célpont nyakába mélyed, én pedig a fülébe suttogok.
- Mr. Huárez azt üzeni, „így jár mindenki aki lop tőlem, viszlát”! – Adom át a megbízó által kért üzenetet. A bankár még kétségbe esetten vergődik, de a sorsát nem kerülheti el. A drót ki oltja az életét. Az ágyra fektetem az áldozatot majd a takarító kocsi felé fordulok. Ki veszek belőle egy ügyes kis fűrészes pengét majd pár határozott mozdulattal könyéknél le vágom mind a két kezét és keresztbe fektetem a hulla mellkasán. Szintén a megbízó kívánsága volt ez a póz, hogy majd így találjanak rá. A telefonom előszedve csinálok egy képet, és elküldöm a kapcsolat tartónak, hogy tudja, a megbízás teljesítve, majd azonnal ki is törlöm a telefonból a bizonyítékot. Ideje indulni. Még szét nézek utoljára vajon van-e valami amin eddig át siklott a tekintetem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 17
Join date : 2016. Dec. 30.
TémanyitásTárgy: Re: Jack & Nubia - A gyilkos és a szemtanú. (18+ )   Szomb. Dec. 31, 2016 4:40 pm


+18
Az elmúlt időszakban nem történt velem semmi különös. Kicsit jól is esett nekem az, hogy nyugtom volt egy időre. Kezdtem elfáradni, még akkor is, ha már hozzá vagyok szokva ahhoz, hogy menekülök. Néha azért jól esik fellélegezni és lazítani egy kicsit. Persze nem teljesen, hiszen nem tudhatom, éppen melyik pillanatban akarnak lecsapni rám. Azért összekapartam annyi pénzt két nap alatt, hogy legalább Miamiba eltudtam utazni. Szeretem azt a környéket.. Forrósága az otthonomra emlékeztet, bár még mindig enyhébb, mint a sivatag. Kivételesen volt két nap, amikor nem dolgoztam, hanem csak sütkéreztem a napon és fürödtem a vízben. Üdítő volt végre egy kicsit mást csinálni és nem vonaglani mások előtt. Igen.. ezt teszem, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy szeretem is azt, amit csinálok. Egyszerűen könnyű és gyors pénzkeresési lehetőség. Csak ezért csinálom.
Azonban mint mindig, most is eljött a pillanat. Hiába tetszik nekem ez a környék és a nyárias idő, ideje tovább állnom. A buszjegyemet már megvettem, össze is pakoltam a sport táskámba. Sosem volt nálam sok cucc. Egy ébresztőóra, tárca, eldobható telefon és néhány ruha. Minden más feleslegesnek bizonyult utazásaim során. Leellenőriztem a pénzem, s mivel már reggeliztem, szendvicset nem veszek az útra. Elindultam tehát, kiléptem a szobámból és a motel első emeleti teraszszerű folyosóján sétáltam végig, mikor hirtelen egy szellem libbent ki előttem az egyik szobából. Az egyik legrusnyább, amit valaha láttam: szemei vérben forogtak, torka olyan volt, mintha majdnem elmetszették volna neki, de nem kés vágta el a nyakát... valami sokkal vékonyabb. Bepillantottam az ablakon és ekkor tudatosult bennem, hogy ennél nagyobb hibát nem követhettem volna el.
Szinte a számat tátottam el annak a brutalitásnak a látványán, ami elém tárulkozott. Elhelyezett test, levágott karok, vér, és egy férfi, akinek a pillantásával épp most találkozik az enyém.
- Ó hogy a franc esne belém! - átkozom önmagam és a kíváncsiságom, és mint akit puskából lőttek ki, azonnal rohanni kezdek visszafelé a szobámba. Más már ütne a homlokára, hogy "Mi a fenét csinál ez az idióta szuka..? Miért rohan zsákutcába?" de én már megszoktam, hogy ezt a technikát alkalmazzam. Berohanok a szobába, gyorsan bezárom, aztán már rohanok is a túloldalon lévő ablakhoz. Határozott mozdulattal tárom ki.. illetve tárnám, csak hogy megakad, nagyjából két arasznyira. Ezen nem férek így ki. Kezdek kicsit pánikba esni, hogy most tényleg rosszul döntöttem. A nyakláncomhoz érek és reménykedek, hogy a férfi inkább engem is valami közelharci dologgal próbál megölni - ha egyáltalán utánam jön -, mert akkor Wadjet drága ajándéka -nevet kéne már adnom ennek az áldott lénynek...- megmarhatja én pedig meglóghatok. Ha fegyverrel jön... Hát... akkor megszívtam.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 18
Join date : 2016. Dec. 09.
TémanyitásTárgy: Re: Jack & Nubia - A gyilkos és a szemtanú. (18+ )   Kedd Jan. 03, 2017 12:24 pm

18+ (mocskos gondolatok XD )

Ahogy a szobát vizslatom az ösztönöm megbizsereg, és a fejem felkapva összetalálkozik a pillantásom egy nőével. Egy pillanattal előbb ismerem fel a helyzetet nála, és már nyúlnék a pisztolyom után mikor is el vetem a dolgot. Nem így terveztem. Nincs felesleges figyelem felkeltés. Az pedig ha valakit lelövök az ablakon át igen csak figyelem felkeltő dolog lenne. Még akkor is ha hangtompítót használok. A test áteshet az emeleti korláton le az udvarra ott pedig akár többen is tartózkodhatnak. Még több szemtanú még több mocsok, még több gond. Nem ezért vagyok itt, hogy vérfürdőt rendezzek, ahogy az ügyfelem sem örülne neki ha még néhány plusz haláleset elvonná a figyelmet az ő üzenetéről. Sietősen ugrok az ajtóhoz és tépem fel, hogy a nő után eredjek. A szerencse vagy talán a véletlen azonban ez én oldalamon áll. A nő a saját szobájába menekül vissza, és hacsak nem rejteget ott egy kisebb arzenált akkor nemsokára az enyém lesz az ő élete is. Gyorsan körül fürkészek és megnyugodva látom senki nem volt tanúja ennek a kis közjátéknak. Vissza lépek a szobába a takarító kocsiért és ki húzom magam után a folyosót majd be zárom magam után a célpont szobáját.
A felkészüléssel itt töltött időszak sok mindenre jó volt. Meg tudtam, mit figyel az egyetlen kamera, hogy a zárak olcsók és ócskák. Valamint az, hogy az összes földszinti fürdőszobaablak rácsozva van, az emeletiek pedig úgy ki alakítva, hogy éppen csak résnyire lehessen nyitni őket. A tulaj félt a lopásoktól, és attól valaki fizetés nélkül távozik. Így a szemtanú csapdába rohant. Kivéve ha tényleg a fegyver arzenálért rohant vissza, vagy erősítésért. Lehet akár egy géppuska is neki az ágy alá rejtve. Meg állok a szobaajtó előtt és lehunyt szemmel hallgatódzóm. Egy ember izgatott szaggatott légzését hallom bentről. Vagyis nincs segítsége. De így is gyorsan kell cselekednem, mielőtt telefonon a rendőrséget értesíthetné. Még egyszer gyorsan körül pillantok szemtanúk után, és mivel mindent tisztának látok előveszem a hangtompítós pisztolyom, és a takarítós szennyes tárolós kocsi takarásába rejtve a fegyver benyitok a szobába.
Nagy meg lepetésemre, még csak kísérletet sem tett a nő arra, hogy késleltessen. Se kulcsra zárva az ajtó se pedig el torlaszolva. Így magam előtt tolva a kocsit belépek a szobába, és bezárom magam mögött az ajtót, majd oldalt nyúlva behúzom az ablak sötétítő függönyét is. Ezzel véve elejét annak, hogy újabb kíváncsi szemek leskelődjenek.
Csak ekkor emelem fel a kocsi takarásából az aranyszínű .45-ös pisztolyt. Rá fogom a nőre, és már megfeszül az ujjam az elsütőbillentyűn, mikor alaposabban is megnézem a nőt. Kellemes megjelenésű sötét hajú szépség az arcán a rémület tükröződik. Nekem pedig abszolút a helyzethez illően csak egy gondolat ugrik be róla. De ez az egy gondolat engem minden másnál jobban meglep és összezavar. Eléggé ahhoz, hogy az ujjam az elsütőbillentyűn ne feszüljön tovább.
Meg kellene dugni!
Ez a gondolat az ami újra és újra a tudatomba kúszik ahogy ezt a nőt nézem. A tekintetem elszakítom róla és végig futtatom a szobán. Vezetékes telefon? Nincs. Mobil telefon? Nincs. Legalábbis elővéve nincs. Fegyver? Nincs. Személyes tárgyak. Egyetlen becsomagolt sporttáska. A tekintetem újra a nőre vetem. Az eszem, a tapasztalatom, a kiképzésem azt súgja azt üvölti öljem meg most itt helyben. Vége lenne rögtön minden bonyodalomnak. Azonban az a gondolat a fejemben, olyan szokatlan, hogy nem tudom figyelmen kívül hagyni. Feljebb emelem a pisztolyt, hogy felfogja egyenesen a szeme közé célzok vele.
- Egy nyikkanás, és itt helyben végzek veled! Egyetlen aprócska hang és véged. Ha érted amit mondok bólogass! – Mondom majd a szennyes tárolós kocsit felé taszítom. – Mássz bele!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 17
Join date : 2016. Dec. 30.
TémanyitásTárgy: Re: Jack & Nubia - A gyilkos és a szemtanú. (18+ )   Kedd Jan. 03, 2017 2:46 pm


+18
Szokás mondani, hogy a remény hal meg utoljára... Hát az én esetemben a remény már most haldoklik, pedig én még eleven vagyok... Még. Az ablak nem hajlandó kinyílni, bárhogy feszegetem. A pánik elborítja az elmém és zilálva gondolkodom, hogy mi a francot csináljak. Talán megtudok még lépni előle az ajtón át. Azonban mire oda fordulok, a férfi már nyit is befelé és jön azzal a szarral, mintha csak egy rohadt takarító lenne. Mint valami rossz horror filmben, ahol a motelekben meggyilkolják az embereket. Kétlem, hogy itt dolgozna amúgy, hacsak nem tényleg ebből keresi a szálló a pénzét, hogy egy éjszakára megszállt embereket tesznek el láb alól, aztán fura dolgokat tesznek vele.. Ki tudja, még lehet a szerveket is eladják. De a gyilkos csak jött, én meg nem tudtam ez ellen tenni semmit, csak figyeltem. Ekkor még mindig volt esélyem arra, hogy megmeneküljek: ha a közelembe jön Wadjet ajándéka még mindig megmenthet. És hát nem elővesz egy pisztolyt?
Látható az arcomon, hogy most illant el az utolsó remény foszlány is, hogy meglóghatok. Ledobva a táskát a földre emelem fel a kezeimet és figyelem a férfit. Bizonytalannak tűnik, én pedig arra gondolok, talán még se akar lelőni. Talán van annyi emberség benne, hogy ne tegye meg. Már éppen szóra nyitnám a szám, hogy közöljem, nem mondok senkinek semmit, egy óra múlva már a városban sem leszek, de ekkor ő szólal meg.
- Egy nyikkanás, és itt helyben végzek veled! Egyetlen aprócska hang és véged. Ha érted amit mondok bólogass! - hangja határozottan és mélyen csengett. Nem volt kedvem most kipurcanni, így becsuktam a számat és pár másodperc után bólintottam párat. Ekkor ér közelebb, de a fegyvert még mindig rám fogja, s a szennyeskosár felé lök.
- Mássz bele! - hangzott a parancs, nekem pedig az jutott az eszembe, hogy talán még is megfog ölni, csak nem itt. Haboztam pár másodpercig, aztán végül összeszorítva ajkaimat lassan bele másztam a kosárba. Wadjet ajándéka sem támadott, érezte a ravaszra feszülő ujj komolyságát. Tényleg elég lenne egy apró, rossz mozdulat, hogy az agyam szétloccsanjon a szobában. Nem túl vonzó gondolat. Egyszerűen nevetni lettem volna képes. 900 éven át sikerült meglógnom alvilági gyilkosaim elől, erre egy ember kap el és gyilkol majd meg. Seth biztosan elégedett lesz, ha meglátja majd a lelkem Anubis felé sétálni a Duatban. Nevetni fog, kacarászni. Nekem a szemem előtt lebeg a kép, ahogy én is majd elhagyom a testem, meg ezt a helyet, akár csak az a férfi a motel túlsó végén...
"- Nyugi.. valahogy túl leszek ezen is. Ha ennyi éven át túl éltem, egy ember nem foghat ki rajtam..." - gondoltam, miközben összehúztam magam a kosárban.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 18
Join date : 2016. Dec. 09.
TémanyitásTárgy: Re: Jack & Nubia - A gyilkos és a szemtanú. (18+ )   Kedd Jan. 03, 2017 6:18 pm

A legjobb lenne meg bilincselni. Azonban nincs nálam semmi bilincselésre alkalmas eszköz, a kéz kötözés pedig nevetséges dolog. Elvégre a legtöbb kötöző anyagot el lehet tépni vagy fűrészelni ha az ember elég elszánt. Talán lábon kellene lőni, de több ok miatt is azonnal el utasítom az ötletet. A golyó át menne a lábán, majd a szennyes kocsin, majd a padlón is. Az alattunk lévő szobában ez biztosan feltűnne valakinek. Nem utolsó sorban pedig túl nyilvánvaló vérnyom követne minket. Mikor belemászik a kocsiba és bele kuporodik, oda lépek ahová a táskáját dobta. Gyorsan kinyitom a táskát és át nézem a szegényes tartalma alapján valami színész vagy táncos nő lehet a tanú. Legalábbis az a tollas fejdísz és egy két fura alsónemű szerűség erre enged következtetni. A könyvet gyorsan át forgatom, nincsen ki vágva a közepe, hogy el rejtsenek benne egy kést vagy pisztolyt, majd az egészet vissza zárom a sport táskába. A nő teljesen fegyvertelen. A sport táskát az ölébe dugom, majd a rá terítek egy lepedőt.
- Ha élni akarsz, nem csinálsz semmit, amivel le buktatsz, vagy nem csak te fogsz meg halni, hanem az is akinek jelezni akarsz. – Mondom és közben gondterhelten töröm a fejem a folytatáson. Ki nyitom a szoba ajtót és ki tolom a nőt a szobából. Le tolom a hátsó lejáraton, amit még nagyon régen a mozgás sérültek miatt építettek ilyenre. Azonban ma már egy szoba sincs amibe mozgás sérültet lehetne elszállásolni. A hotel menedzsment nem törődik az ilyenekkel. Így én azonban gond nélkül le tudom juttatni a nőt a földszintre, miközben folyton azon filózom, miért is nem öltem meg rögtön. De ahogy be szívom az illatát amit még a lepedőn át is érzek rögtön eszembe jut az a bizonyos gondolat.
Meg akarom dugni.
A parkolóban egy zárt furgonhoz tolom a szennyes kocsit. Rövid vizsgálódás után feltörőm a járművet, és örömmel nyugtázom, hogy a hátsó raktere üres. Ezek után nem vacakolok sokat. KI tárom a hátsó ajtót, és szennyes kocsistól, úgy ahogy van megemelem és belököm a nőt hátra, majd rá csapom az ajtót. Innentől már nem izgulok. Elteszem gyorsan a pisztolyt, és a volán mögé ülve a forgalomba sorolok. Ha az emlékeim nem csalnak nem messze van az a hely ahol régen ki nyírtam pár carteles alakot. Azt hiszem jó hely lesz most ott el rejtőzni, és ki találni mi legyen a továbbiakban a nő sorsa. Így a járművel az irányt végül a floridai mocsár világ felé veszem.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 17
Join date : 2016. Dec. 30.
TémanyitásTárgy: Re: Jack & Nubia - A gyilkos és a szemtanú. (18+ )   Kedd Jan. 03, 2017 7:46 pm


+18
Amint beszálltam a kosárba, a férfi arrébb lépet, hogy átnézze a táskámat. Nem találhatott benne semmi érdemlegeset, mert hamar az ölembe dobta, minden tartalmával együtt. Gondolom valami olyasmit keresett, amivel meglephetem. Ó ha tudná, hogy az egyetlen fegyverem a nyakamban díszeleg egyelőre hidegen. Félve ültem és figyeltem, a férfit, ahogy egy lepedővel takart be.
- Ha élni akarsz, nem csinálsz semmit, amivel le buktatsz, vagy nem csak te fogsz meg halni, hanem az is akinek jelezni akarsz. - nem.. nem akartam jelezni. Wadjet ajándéka az, amelynek mocorgását megérzem, de tudom, hogy ez még nem a megfelelő pillanat a támadásra. Várnia kell. A gondolatra a kígyó ismét nyaklánc formát öltött fel a nyakamban én pedig lázasan gondolkodva, hogy mitévő legyek vártam. Haladtunk. Ki a szobából, aztán érezhetően lementünk az emeletről, majd ha jól sejtettem a hangokból, akkor a parkolóba mentünk. Egy jármű ajtajának hangját hallotta, majd a férfi felkapva kosarastul bedobott valamibe.
- Bah, franc! - szisszenek fel, mert a váratlan mozdulat miatt a kosár eldől velem együtt és mivel kapaszkodni sem tudok semerre, be is verem a fejem egy kissé. A pasast láthatóan nem érdekelte, mivel a furgon hátsó ajtaja becsukódott, sötétbe borítva engem. Zilálva mászok ki a kosárból és csüccsenek seggre, ahogy a jármű elindul és kanyarodik, nekem pedig nincs mibe kapaszkodnom.
- Wekha khem khet penek mu! - szitkozódom anyanyelvemen. Mobilomat előkapva a zsebemből világítok körbe, de semmi fegyvernek alkalmas nincs a raktérben. Csak egy valamivel tudom megvédeni tehát magam... Az ajándék ismét életre kel, de megint megérintem a hideg pikkelyeket.
- Várj még... majd ha nem lesz nála fegyver. - suttogom halkan, miközben a furgon oldalába ülve várok. Kénytelen leszek addig várni, amíg nem jön el a megfelelő pillanat. Ha most kúszna előre és marná meg, balesetet szenvednénk és mivel nincs mibe kapaszkodnom, elég rosszul járnék. Ha megállunk, valószínűleg még mindig nála lesz a fegyver, de ha valami világvégi helyen akar lelőni, akkor van-e nála, vagy sem, megengedem neki, hogy támadjon. Amíg sarokba vagyok szorítva, addig jobb, ha nem ugrál egyikünk sem.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 18
Join date : 2016. Dec. 09.
TémanyitásTárgy: Re: Jack & Nubia - A gyilkos és a szemtanú. (18+ )   Kedd Jan. 03, 2017 8:41 pm

Kezd sötétedni mire megérkezünk a helyszínre. Mióta a hely nincs használatban az út ami ide vezet kicsit kezdett eltűnni. A természet elkezdte vissza hódítani magának a helyet. De ahogy vártam még mindig használható állapotban volt. Bár egy kicsit hepehupásnak tűnhetett a hátul lévő nőnek. De végül is meg érkezünk erre a világtól elrejtett elzárt helyre.
Régen ez a hely a Mendoza Kartell egyik tábora volt. Pontosabban kínzó telepe. A kartell kínzó mesterei itt kínozták halálra azokat, akiktől információkat akartak szerezni. Legyen az rendőr, vagy csak valaki szerencsétlen. Addig, amíg valakinek útban lettek a kínzó mesterek és fel nem béreltek engem. Ha azóta nem járt itt senki, akkor valószínű, hogy vagy 6 csontváz fog bent fogadni. Azonban az út minőségéből következtetve ez fog történni.
A kocsi motorját le állítva ki szállok a járgányból és hallgatódzóm egy kicsit. Minden csendes, a kocsi leállása után pedig az élő világ hangjai is kezdenek vissza térni. Előhúzom a pisztolyt és meg indulok a kunyhó felé. Belépek az ajtón, és megszokásból villanyt kapcsolok. Kicsit meglepődők persze mikor a lámpa fel is világít fénnyel árasztva el a kínzó komplexumot. Persze ez csak annyit tesz, hogy láthatóvá vállik a rengeteg pókháló a vastag réteg por, és a hely eredetileg sem túl patinás megjelenése. Nekem valahogy mégis tetszik ez az elhagyatott tanya. Bejárom a házat, és sorba felkapcsolom a lámpákat. Nem tudom, honnan lopta a kartell az áramot eredetileg, de a jelek szerint a vezetékek még működnek. Végül elérek ahhoz a szobához ahol a kínzó munkát végezték. Pár csontváz itt is fekszik a padlón oszladozó ruhákban. Az egyiknek a szemgödréből egy rozsdás vasdarab áll kifelé. Emlékszem mikor bele döftem az eredetileg egy hosszú penge volt. Szét nézek a kínzó eszközökkel teli asztalon és meg találom amit keresek egy hosszú láncot a végén bilincsekkel. Még jó hogy ezek rozsdamentes acélból készültek. Vissza ballagok a kocsihoz, és közben a szabad kezemmel le szedegetem sebtében a pókhálókat. Vissza érve a kocsihoz kíváncsi vagyok a csaj még a hátuljában van-e.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 17
Join date : 2016. Dec. 30.
TémanyitásTárgy: Re: Jack & Nubia - A gyilkos és a szemtanú. (18+ )   Kedd Jan. 03, 2017 9:52 pm


+18
Az út kétszer olyan hosszúnak tűnt, mint valójában volt. Kész örökkévalóságnak, és a legrosszabb az volt, hogy fogalmam sincs, merre mentünk. A forgalom zaja egyre csendesedett, míg végül valami földes úthoz érhettünk, mert a furgon hátulja úgy ugrált, mintha éppen twerkelne. Nem volt kifejezetten jó élmény így utazni, de végül megálltunk, én pedig zakatoló szívvel még levegőt sem vettem, csak hallgatóztam. Az utastér ajtaját hallottam és már vártam, hogy mikor nyílik ki a raktéré, de aztán semmi... Eltelt egy perc és még mindig semmi. Oda léptem az ajtóhoz. Kellett egy ideig tapogatnom, hogy megtaláljam a sötétben a kilincset, de végül lenyomtam. Az ajtó kinyílt, de én még mindig nem szálltam ki. Vártam pár másodpercet és óvatosan kikukkantottam belőle. Nincs itt.
- Elment..? - pislogok magam elé. Az ajándék sebesen kúszik le a lábam mellett a földre és indul el a bozótosban.
- Jó ötlet! - már gyorsan kapom is a táskámat és amilyen halkan csak lehet, visszacsukom az ajtót, majd óvatosan a kígyó után sunnyogok. Oldalt fura leroggyant házakat látni, szerintem abba ment be a fickó. A legkevésbé sem érdekel. Amint már takarnak a magasra nőt bokrok, futva haladok tovább. Mocsárszag tölti meg az orrom, a talaj vizenyős. A tornacipőm hamar átázik, de nem érdekel jelenleg. Ha kell, térdig gázolok a mocsárban, a forrónacim úgy sem lesz tőle vizes, de ha kellene, még úsznék is a baloldalamon terjengő vízben. Az viszont valahogy nem volt.. Már csak azért sem, mert táskával elég nehéz úszni, másrészt meg azért, mert ki tudja, mi leshet rám a vízben. A mai világban... radioaktív óriás megapióca is lehet, aminek nem örülnék. Inkább a kígyót követem, immár lassuló léptekkel, zilálva, hátra-hátra pillantva. Sajnos még én is észreveszem azt a csapást, amit én csináltam utam alatt. Nem lesz jó... könnyen rám fog találni.
- Fenébe. - morgok és még is a vízbe gázolok, de csak combközépig. Sietve gázolok srégen keresztbe, hogy kicsivel arrébb, ahol alacsonyabb az aljnövényzet, nyom nélkül haladhassak tovább. Wadjet ajándéka mellettem úszik a vízben, kígyóként ez könnyebben megy neki, mint amúgy nekem. A barna vízben azonban akadályok is vannak: mármint a leselkedő aligátorokon és vérszomjas piócákon kívül, méghozzá hullák. Egy rossz lépés és már meg is botlottam egyben, ami már félig az iszaba ágyazódott. Csak most, hogy sikerült a bordáiban megbotlanom, lebegett feljebb a felszínre, a koponyájából ítélve fejbe lőtték. Térdre estem, tenyereimet magam elé kaptam, de ennek csak egy hatalmas csobbanás lett a vége.
"- Nem hiszem el..." - hunytam le a szemeimet, idegesen, aztán mivel szinte 100%-ig biztos voltam benne, hogy meghallotta, úgy éreztem, el kell bújom. Az anakondám sietve kígyózott ki előttem a vízből és már tekeredett is fel egy fára erősen, amelynek egyáltalán nem voltak alsó ágai. Az ő vaskos, erős testén kezdtem felkapaszkodni. Egyre feljebb tekeregve és mászva ültem ki a fa villásan elágazó ágai közé, aztán csendesen vártam, miközben a kígyó kobra alakot öltve mászott a nyakamba.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 18
Join date : 2016. Dec. 09.
TémanyitásTárgy: Re: Jack & Nubia - A gyilkos és a szemtanú. (18+ )   Kedd Jan. 03, 2017 10:54 pm

Nos nem találom a kocsiban a nőt, ezek szerint nem az a teljesen lebénul a félelmében fajta. De mivel nem tudja, hogy hol van, nincs hely ismerete inkább ostobaság volt a részéről a dolog. Úgy eltévedhet a mocsárban, hogy sosem jut ki belőle. Főleg ha igazi városi lány aki egy percet nem töltött távol a civilizációtól. Minden esetre az aljnövényzetben jól látható csapást hagyott hátra maga mögött. Így kényelmes tempóban indulok utána. Nem fog tudni elfutni előlem. Nem ebben a mocsárban. Kicsit még ürülök is neki, hogy nem a kedvenc öltönyömben vagyok mint általában, hanem ebben a takarító gúnyában. Nem érdekel ha mocskos lesz vagy elázik. Majd egy helyen a nyomai a vízbe gázolnak, de mosolygok csak a dolgon. A felkavart iszap, ami mostanra feljött a víz felszínére egy sötét csíkot rajzol egyenesen arra az irányra amerre menekült. Mivel én pedig pontosan emlékszem a hely sajátoságaira tudom, hogy itt nem kell utána gázolnom. Elég a parton sétálnom, hiszen ez egy nyugodt vízű kis öböl szerűség, így ha sietek a szárazföldön a nagyobb távolság ellenére gyorsabban oda érhetek a túlpartra mint ő a mocsaras vízben derékig gázolva. Így is tettem, kényelmes futó tempót felvéve a lehető leg halkabban futottam a parton. Nem sokkal később már ott is voltam az öböl túl oldalán ahol a számításaim szerint nemsokára partot kell érnie. Azonban bárhogy is figyeltem, még nem láttam a vízből kifelé vezető nyomait. Ezek szerint még előttem van.
Lassú óvatos léptekkel mint egy ragadozó a pisztolyt előre tartva sétálok be a vízbe és indulok előre. Az ösztöneim pedig a lemenő nap és a csökkenő fény ellenére idejében figyelmeztetnek a nő az egyik fa ágán próbál meg el rejtőzni a magasban. És pont az ellenkező irányba néz, mint amerről én jövök. Viszont van, ami meg hökkent. Egy kígyó alakú izé tekergőzik a nyakában. Le zárom pár pillanatra a szemem, hogy a pupilláim jobban ki táguljanak, majd újra fel nézek a nő irányába. Egy igazi kígyó tekereg a nyakában, pont ott ahol eddig egy kígyós nyaklánca volt. Hmm ezek szerint vagy a nő több mint amire elsőre gondoltam, vagy van valami nagyon értékes a birtokában.
Feljebb emelem a pisztolyom és nő feje felett a fába lövök.
- A következő lejjebb fog menni! Nincs türelmem fogócskázni egész éjjel a mocsárban kígyóbűvölő! Tüntesd el a jószágodat és nyomás lefelé! Vagy ha meg akarsz halni, szólj, és le puffantalak itt és most. – Mondom, majd a vállamról le tekerem a bilincses láncot és a bilincses végét a fa tövébe hajítom. – Szeretném, ha ez a csuklódon kattanna. – Remélem a szavaimból az jön le neki, hogy ha engedelmeskedik, akkor meg úszhatja élve a dolgot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 17
Join date : 2016. Dec. 30.
TémanyitásTárgy: Re: Jack & Nubia - A gyilkos és a szemtanú. (18+ )   Csüt. Jan. 05, 2017 8:50 pm


+18
És vártam, és vártam, csendbe burkolózva, mikor is hirtelen egy lövés hangja ütötte meg a fülem, felettem pedig a fa törzsébe csapódott valami. Felsikkantottam és zakatoló szívvel, zilálva néztem le hátra... és ott volt. Hogy került meg úgy, hogy nem vettem észre..?
- A következő lejjebb fog menni! Nincs türelmem fogócskázni egész éjjel a mocsárban kígyóbűvölő! Tüntesd el a jószágodat és nyomás lefelé! Vagy ha meg akarsz halni, szólj, és le puffantalak itt és most. - hangzik ellentmondást nem tűrő hangja és kezéből a fa alá dob egy láncos bilincset. Legalább is a bilincs felét.
- Szeretném, ha ez a csuklódon kattanna. - mondja, mire én késlekedem.
"- Szeretni én is sok mindent szeretnék te senkiházi féreg..." - szidalmazom magamban. Az már biztos, hogy nem akar megölni. Legalább is akar tőlem valamit, még mielőtt megölne. Már legalább ezer dolog pereg le a szemem előtt a brutális kínzásoktól elkezdve a három fogásos vacsoráig -ki tudja, lehet totál zakkant és csak fura módon akar meghívni enni....- de végül is lassanként lekászálódom a fáról, azután, hogy ledobtam a táskám. Egyedül, mivel drága ajándékom eltűnik a lombok között Se ő, se én nem kockáztatjuk meg azt, hogy esetleg tönkre tegye. Nélküle viszont nehezebb lemásznom az ágatlan, de göcsörtös fáról. A törzset magamhoz szorítva kúszok le, majd az utolsó egy méteren már leugrom.
- Még is mit akarsz tőlem..? - kérdezem meg most már. Eddig meg se szólalhattam, de itt szerintem azt se vennék észre az emberek, ha ágyúkat sütnének el, vagy robbantanának. Itt szó szerint, senki se hallja meg a sikolyaim, ami eléggé kellemetlen érzést hagy maga után. Lehajolok a bilincsért és száj húzva magamra kattintom, de azért nem túl szorosan... Hátha nem veszi észre. Felvettem a táskám a földről, aztán egy intésére elindultam. Ezzel a lánccal magamon a rabszolgaság idejére emlékeztet a dolog. Azokban az időkben kénytelen voltam bujkálni, vagy mások szolgálatába állni, bár Wadjet szolgájával mellettem még egész könnyű volt.
Visszasétálok vele a kocsihoz, majd a házakhoz. Néha azért noszogatnia kell, mert nem fűlik túlságosan a fogam ehhez az egészhez, de végül csak bemegyek a szobába, ahova utasít. Egyből egy hulla látványa fogad, én pedig elfintorodom.
- Igazán romantikus ez a hely. - már csak annak örülök, hogy a csóka szelleme már nincs itt. Akkor volna igazán romantikus egy ilyen kora esti, baráti csevejre, amit úgy sejtek, hogy következni fog.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 18
Join date : 2016. Dec. 09.
TémanyitásTárgy: Re: Jack & Nubia - A gyilkos és a szemtanú. (18+ )   Csüt. Jan. 05, 2017 9:31 pm

Nem válaszolok a kérdésére. Teljesen felesleges lenne. Ha vissza érünk a házhoz három dolog történhet. Addigra össze szedem magam és végzek vele. Majd a vízbe dobom aligátor kajának. A második, hogy még jobban össze zavarodom addigra, és meg kötözve ott hagyom a cellában ahol a kartell a foglyait tartotta. A harmadik lehetőség, hogy engedek a hangnak a fejemben, és akár akarja akár nem a magamévá fogom tenni őt. Szerintem mind a három választási lehetőség heves tiltakozást és ellenállást váltani ki belőle.
- A csontvázak nem bántanak senkit. – Mondom, és a lánc végét egy kampóra erősítem, majd ellenőrzöm a bilincseit. A kis ravasz azt hitte trükközhet velem. Rendesen rá zárom a csuklójára a karperecet. Egy pillanatra végig nézek rajta, és ez az a pont ahol eldőlt a sorsa. Meg fogom erőszakolni, és ki elégítem a vágyaim. Eddig az ilyen vágyak mindig elkerültek, de ha bele gondolok szuper aljas bűnözők gén készletéből rakták össze az enyémet. Nem csoda, ha vannak olyan sötét vágyaim amikről eddig még nem tudtam.
Ki oldom az emelőt és elkezdem fel emelni a kampót ami addig addig amíg a nő lába már már éppen csak érinti a padlót. Így a lábaival nem tud erőt gyűjteni, de ha már úgy érzi leszakad a karja próbálhat a lábujjhegyen állással egy kis pihenőt szerezni.
- Mi a neved? – Kérdezem, kíváncsiságképpen, bár őszintén szólva nem igazán számítok válaszra. Használhatóra meg végképp nem. Minden esetre az asztalhoz lépek amin a kartell kínzó mesterei az eszközeiket tartották, és ki választok egy pengét amit nem rágott meg eddig a rozsda. Közelebb lépek a lányhoz és a rozsdamentes acél hegyét a hasához nyomom. Nem szúrom le, csak éppen annyira nyomom neki, hogy szúrja mint egy tű. Majd elkezdem felfelé húzni a pengét végig karcolva a bőrét. Egészen addig míg a penge bele nem ütközik a felsőjébe. Ekkor elveszem tőle a kínzó eszközt, de csak azért, hogy el kezdjem le nyiszálni róla a felsőjét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 17
Join date : 2016. Dec. 30.
TémanyitásTárgy: Re: Jack & Nubia - A gyilkos és a szemtanú. (18+ )   Csüt. Jan. 05, 2017 9:58 pm


+18
Kérdésemre nem kapok választ, így csak lépkedtem tovább a mocsárban, remélve, hogy az ajándék segít majd rajtam, mikor kell. Belépve megláttam azt a hullát, amely láthatóan igen erőszakos halált halt, késsel a szemében pihenget tovább. Arra gondoltam, hogy a férfi talán abban éli ki magát, hogy nem csak úgy lepuffantgat másokat, hanem előtte -látva az eszközöket az asztalon, és a hullát- kiéli a beteg vagdosási és egyéb vágyait.
- A csontvázak nem bántanak senkit. - mondja, de ez engem valahogy baromira nem nyugtat meg. Túl idős vagyok már ahhoz, hogy az életemért könyörögjek, de lehet, még is csak megfog történni. Ledobom a táskám és fanyalogva figyelem, ahogy a láncot egy kampóra akasztja, majd egy igen régi géppel elkezdi felemelni.
- Oh ne már... - morgom az orrom alatt, miközben lassan felemelkedik a kezem és végül én magam is, igen kényelmetlen pozícióba.
- Mi a neved? - kérdezi, én pedig elgondolkodom, hogy válaszoljak-e. Aztán úgy gondolom, abból nincs gond, ha legalább a nevét tudja annak, akit elkapott.
- Anita Katesch. - mondom, szemeimben félelem csillan, ahogy látom, hogy egy kést emel fel az asztalról.
- Figyelj, én nem fogok mondani senkinek semmit, arról a pasasról! Tényleg! Esküszöm! Egy óra múlva már a városban sem lettem volna! - kezdek aggodalmasan szabadkozni. A hasam be is húzom, mikor hozzá ér a késsel és hevesen zilálva próbálok felkészülni a fájdalomra, ami végül nem jön el. Ehelyett egyre feljebb csúsztatja rajtam a pengét, majd mikor elég magasra ér vele, elkezdi levágni rólam a vizes felsőt.
Ezen a ponton összezavarodom.
Nem tudom, hogy a következő kínzásokhoz vetkőztet, vagy mert megkívánt. Merem remélni, hogy az utóbbi, mert ez azt jelenti, hogy még van esélyem a szökésre, vagy akár arra, hogy ő maga enged el élve.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 18
Join date : 2016. Dec. 09.
TémanyitásTárgy: Re: Jack & Nubia - A gyilkos és a szemtanú. (18+ )   Csüt. Jan. 05, 2017 10:41 pm

18+ erőszak erőszak és nem gyerek téma
Levágom, le szaggatom róla a felsője majd a melltartója maradványát, és fel tárul előttem a formás meztelen keble. Már a látványától veszélyesen kényelmetlennek érzem a nadrágomat. Ahogy pedig a zihálástól fel le emelkedik a mellkasa, és ezzel együtt a mellei is teljesen megőrjít. Meg ragadom a ball mellét, ahogy velem szemben van és élvezem a puhaságát, de van valami, amit nem élvezek. Az pedig az a mocskos mocsár víz ami foltossá és koszossá teszi ezeket a melleket. Nem is kell közel hajolnom, hogy érezzem rajta a lát szagot. Így elengedem a mellét, és a kés hegyét ezúttal a két mell alkotta völgybe teszem. A hegy egyenesen a szívre mutat. Ha most előre lökném, a kezem vége lenne és nem okozna nekem többé fejtörést. De akár csak az előbb most is csak a hibátlan bőrét karcolom végig, ahogy a pengét le húzom a vékony rövid farmerjához. Ahogy a penge elér a farmerhoz nem habozok. Meg ragadom a ruhát és azonnal nyiszálni kezdem. Határozott gyors mozdulatokkal vágom le róla a rövid nadrágot és az alatta található fehér neműt amiknek a maradványait a sarokba hajítok. Nyelek egyet mikor meglátom a csupasz szemérmét. Meg akarom érinteni, de nincs kedvem hozzá addig, amíg láp szagú.
Magára hagyom és a ház fürdőszobája felé megyek. Valami szappan és szivacs félét keresek. Szerencsém is van. A természet nem vette még magához ezt a helyiséget a pókhálókon kívül, így magamhoz tudok venni egy szappant, egy lavórt és egy szivacsot.
Vissza térve a kínzó kamrába a térdeit meg emelem és alá teszem a lavórt. Biztos nem kellemes élmény, ahogy a teljes testsúlya rá nehezedik a karjára és a bilincsek a csuklóiba vájnak. De nem tart sokáig a dolog. Igazából a lavór vastagsága miatt kényelmesebben tud a lábain állni most.
Ezek után a fal mellett lévő csöveket tanulmányozva meg nyitok egy csapot, és a lány feje felöl, egy zuhanyrózsából hideg víz kezd rá folyni. Ez első pár liter még büdös, de utána már a friss a szűrőn át jövő tiszta víz kezd rá permetezni. Eredetileg nem zuhanyzónak szánták, hanem arra a célra, hogy az áldozatott elektromossággal is lehessen kínozni. De most jó lesz zuhanyzónak is. A szivacsot a víz alá teszem, majd el kezdem vastagon be szappanozni. A hideg vízben nem habzik úgy ahogy kell, de a célnak megfelel. Így elkezdem lemosni őt. Az arcával és a nyakával kezdem. Végig a hátát, majd a kezeit. Mikor a melleihez érek nem tudom le győzni a vágyam, és a szakszerűség helyett a vágyaim veszik át a ténykedést. A hideg víztől kemény mellbimbókkal játszadozva jóval tovább mosom a melleit. Élvezem megérinteni. Mikor már késznek érzem hagyom a víz hadd mossa le a szappant majd meg nyalom a jobb mellbimbóját. Örömmel nyugtázom, hogy nincs láp íze.
Ezek után a hasát mosom meg. Majd az ágyékával ugyan úgy járok, mint a melleivel. A kezem legalább annyira felfedező, mint mosdató. Végül itt is befejezem a játszadozást, és le mosdatom nő lábait is. A combján egy hasonló nyelv mozdulattal ellenőrzöm bőrének az ízét, mint a mellén. Elégedetten a munkámmal állok fel, és zárom el végül a csapot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 17
Join date : 2016. Dec. 30.
TémanyitásTárgy: Re: Jack & Nubia - A gyilkos és a szemtanú. (18+ )   Csüt. Jan. 05, 2017 11:26 pm


+18
Csendben marad. Nem mutatkozik be, nem nyugtat meg, nem kezd felmetszeni, hanem csak a kétségeim között hagy, ami egyre zavarosabbá tesz nekem nekem mindent. A láncba kapaszkodom, hogy ne menjenek tönkre a csuklóim a rá feszülő bilincstől, mikor elkezd vetkőztetni. Ha nem egy pszichopata gyilkos csinálná, aki azelőtt embereket vagdalt fel, komolyan mondom, talán még élvezném is, de így csak arra tudok gondolni, hogy valószínűleg kijátssza magát, aztán én is megyek a levesbe.
"- Persze.. 'Gyere Amerikába!' mondják ők... 'A szabadság országában jó lesz neked!' mondják ők..." - morgok hangtalanul, mikor érzem, hogy mellemre markol. Ha nem csak egy helyben lógnék... nem. Jobb lesz, ha nem rugdosódom, mert a végén még meggondolja magát és nem a ruházatomba, hanem belém szúrja azt a szart. Felemelem a fejem és a plafonra meredve remélem, hogy Wadjet ajándéka a környéken van, hogy megszabadítson ettől a rohadéktól. Amikor a nadrágom szaggatja, lehunyom a szemem és reménykedek, hogy gyorsan túl leszek rajta.
A szerencsém sajnos úgy tűnik, elhagyott. A férfi hozzám sem ér, hanem elindul. Ekkor ismét előre hajtom a fejem és figyelem, ahogy eltűnik az egyik helyiségben. Azonnal körbe nézek, hogy milyen esélyeim vannak. Felnézek a láncra, de még a kampóra is, hogy vajon mennyire szívós. Úgy tűnik, a legrosszabb állapotban a hulla van a szoba szélén. Ismét elfintorodom, ahogy ránézek, majd szemeim az idegenre kapom. Lavórral, szappannal és szivaccsal tér vissza. Remek. Úgy tűnik, így nem vagyok neki megfelelő, de ezzel is csak az időt húztam. Amikor térdeim alá nyúl, megfordul a fejemben, hogy lábaimmal elkapjam a nyakát, de ismét az jut eszembe, hogy ha sikerül kiszabadulnia, akkor rosszabb helyzetben leszek. Meg az is, hogy ha elájul, vagy netán megfullad, még mindig itt fogok lógni egy kibaszott világvégi kunyhóban.
A következő, amire összerezzenek, az a hideg, mocskos víz, ahogy elkezd rám ömleni valami csőből.
"- Ennél még a láp szaga is jobb!" - húzom el a fejem. A hideg kiráz, ahogy a jég hideg víz végig szalad a kezeimen, fejemen és testemen. Testem egyértelműen jelzi, hogy fázom: ki libabőrösödöm, mellbimbóm megkeményedik, testem remeg, s ha sokáig ömlik még rám a víz, akkor még a fogaim is vacogni kezdenek. Aztán, mintha csak egy örökké valóság telt volna el, a férfi elkezd mosdatni. Fura érzés. Mármint nem tudom, az egésznek olyan hangulata van, mintha szakrálisan akarna feláldozni az isteneknek és az így kezdődik, pedig tudom, hogy valójában csak nem akar egy büdös szukát megdugni. Mélyet sóhajtok és összeszorítva a fogaimat, zárt ajkakkal tűröm, hogy taperoljon. Már legalább ötvenféle bosszú és halál fajta jár az agyamban, aminek a központjában mind ő áll, mikor megérzem magamon a nyelvét. Szinte idegesen, villanó tekintettel nézek rá, s rázom meg nem tetszően a láncomat. Persze ez a legkevésbé sem zavarja láthatóan, mert egyre lejjebb halad rajtam, én pedig egyre feszültebb leszek ezektől az érintésektől. Amint lefelé indul a hasamon, összeszorítom a lábaimat, de láthatóan ez nem akadályozza meg abban, hogy ujjait befúrva közéjük elérje amit akar és "megmosdasson." Ezután letér a lábaimra, ahol ismét megérzem hideg bőrömön a nyelvét és most megint felötlik bennem a gondolat, hogy megrúgjam, de megint azzal a gondolattal fogom vissza magam, hogy ennél sokkal rosszabb helyzetben is lehetnék. Felkel, arrébb lép, elzárja a csapot én pedig szinte vacogva lógok, s habár elég passzívnak tűnök jelenleg, szemeim úgy villognak, mintha csak ölni tudnék velük.
- Ammit zabálja fel a fekete szívedet... Rohadék... - mondom neki, szinte rá vicsorogva.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 18
Join date : 2016. Dec. 09.
TémanyitásTárgy: Re: Jack & Nubia - A gyilkos és a szemtanú. (18+ )   Pént. Jan. 06, 2017 8:08 pm

18+

Azt mondják nőt meg ütni nem szép dolog. Nem mintha ez érdekelne. A gyilkolásra is ezt mondják, mégis abból élek. Így a szitkozódó szavai után lekeverek neki egy pofont, hogy a feje oldalra hajol tőle. - Még egy ilyen beszólás és betömöm a szádat. Aztán majd imádkozhatsz, hogy kapj elég levegőt az orrodon is. Egyelőre ez a pofon volt a büntetésed. De mostantól, minden ellenszegülés, vagy a parancsomnak való ellenállás büntetést fog maga után vonni. Vagy végre hajtod amit mondok vagy meg leszel büntetve. – Mondom neki, és úgy érzem elég egyszer elmondanom neki a dolgot. Ha legközelebb ellenkezik, majd emlékeztetem a szavaimra egy újabb büntetéssel. Minden esetre, magára hagyom egy kicsit hadd gondolkozzon miközben én egy száraz használható törölközőt keresek. Az egyik szekrényben találok is. Olyat ami még használható és nem ették meg sem a bogarak, sem pedig a penész. A száraz törölközővel vissza megyek hozzá és szárazra törlöm a vizes testét. Így is teljesen át van hűlve, de ha nem törölném meg akkor még rosszabb lenne. Persze a lavórt nem felejtem a lába alatt teli vízzel. Ki öntöm a vizet és félre teszem a lavórt. Hátulról lépek ezek után mögé. Az ujjam hegyével végig simítok a gerincén, majd hátulról átkarolom és meg ragadom a mellét. Élvezettel simogatom, és markolászom a melleit, miközben a fogaimmal harapdálni kezdem a nyakát. Imádom a bőrének az ízét a számban, és azt ahogy a fogaim a bőrébe mélyednek. Közben a melleinek a fogdosása újra kőkeménnyé varázsol.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 17
Join date : 2016. Dec. 30.
TémanyitásTárgy: Re: Jack & Nubia - A gyilkos és a szemtanú. (18+ )   Hétf. Jan. 09, 2017 6:33 pm


+18
Csendesen lógva nézek a férfi szemébe, miután "elátkoztam", mikor is felemeli a kezét és egy akkora pofont az, hogy csípő érzést hagy tenyere az arcomon. A víztől, csak még intenzívebb az ereje a dolognak, így fel is szisszenek az érzésre.
-  Még egy ilyen beszólás és betömöm a szádat. Aztán majd imádkozhatsz, hogy kapj elég levegőt az orrodon is. Egyelőre ez a pofon volt a büntetésed. De mostantól, minden ellenszegülés, vagy a parancsomnak való ellenállás büntetést fog maga után vonni. Vagy végre hajtod amit mondok vagy meg leszel büntetve. - ismét visszapillantok rá, újra némaságba burkolózva. Szóval nem csak ellenkeznem nem szabad, hanem egy rossz szavam se lehet, hm? Hát ez... remek. Remélem, megtudom állni, hogy kinyissam a nagy számat.
Figyelem, ahogy elmegy, majd visszatér egy törülközővel és szárazra törli a testem. Legalább ebben a tekintetben normális, mást szerintem nem érdekelne, fázom-e vagy sem. Csak meg kettyintene aztán ott hagyna... Ő viszont furcsán ügyel a részletekre, nem véletlenül van olyan érzésem, mintha valami rituáléra készülne. Elviszi a lavórt és kiönti a vizet én pedig ismét megpróbálom meg markolni a láncot, hogy a csuklóimat pihentessem és ne arra terheljem a súlyom. Ekkor hallom meg magam mögött a lépteket, majd érzem meg azt, ahogy végig simít a gerincemen. Felmerül bennem a kérdés, hogy Wadjet ajándéka hol a fenében lehet és hogy fogok innen kiszabadulni. A gondolat erősebben jelenik meg bennem újra, mikor megérzem testét hozzám simulni, azt, ahogy kezeivel a melleimre markol és játszani kezd velük. A harapdálására kissé összerezzenek és behunyva a szemem remélem, hogy gyorsan fog végezni és hogy amikor már kijátszotta magát, elenged.
- Ezt a motelben is megtehetted volna... Minek hoztál ide? - kérdezem meg végül. Azt nem mondta, hogy nem beszélhetek, csak hogy ne ellenkezzek és ne szóljak be, szóval akkor már inkább megkérdezem azt, ami böki a csőröm. Bár lehet, erre se fog válaszolni, ahogy a többi kérdésemre sem.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 18
Join date : 2016. Dec. 09.
TémanyitásTárgy: Re: Jack & Nubia - A gyilkos és a szemtanú. (18+ )   Hétf. Jan. 09, 2017 9:10 pm

18+

Ha egy kicsit emberibb lennék, vagy talán kevésbé én akkor ezen lehet fel nevetnék. Ezen a kérdésen. Olyan kis butus. A füléhez hajolok, meg harapom a fülcimpáját, és elkezdem a választ a fülébe suttogni. – Szerinted, okos lett volna a papírvékony falaknál meg kötözni téged, és dacolva a lebukás lehetőségével ott helyben letépni a ruhádat és keményen meg dugni? A fél hotelt fel verted volna mikor éppen meg erőszakollak. – Mondom suttogva, és újra meg harapom a fülcimpáját. – Nem mellékesen itt van bilincs, és minden más eszköz ahhoz, hogyha rossz kislány leszel, akkor meg büntethesselek. – Mondom és a kezem lejjebb csúsztatom a melléről a hasán át az ágyékáig. A combjai közé csúsztatom a kezem és ott kezdem el simogatni a csupasz ágyékát. Ahogy pedig az egyik ujjam belé csúsztatom, érzem nincs kész a behatolásra. Így az ujjam továbbra is a szemérem ajkai közt csúszkálnak, hogy a test ösztönös reakciója elinduljon.
- Lazíts! Mert ha nem akkor nagyon fájni fog mikor ezt beléd tolom. – Mondom, a farkam pedig a nadrágon keresztül a fenekének tolom. Hadd érezze csak mi vár rá, had szokja a gondolatot. Az ujjam pedig egyre gyakrabban és egyre mélyebben döföm a hüvelyébe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 17
Join date : 2016. Dec. 30.
TémanyitásTárgy: Re: Jack & Nubia - A gyilkos és a szemtanú. (18+ )   Szer. Jan. 11, 2017 7:39 pm


+18
Az újabb harapásokat száj húzva fogadom, majd hallgatom a suttogását.
- Szerinted, okos lett volna a papírvékony falaknál meg kötözni téged, és dacolva a lebukás lehetőségével ott helyben letépni a ruhádat és keményen meg dugni? A fél hotelt fel verted volna mikor éppen meg erőszakollak. Nem mellékesen itt van bilincs, és minden más eszköz ahhoz, hogyha rossz kislány leszel, akkor meg büntethesselek. - mondja ő. De mivel mind a ketten tudjuk, hogy fegyverrel a kezében éppen azt is parancsolhatta volna, hogy fogjam be -ahogy tette is-, és nem lesz gond, ahelyett, hogy elcipel... De ebből legalább lejön nekem az, hogy főleg a bilincs miatt tette. Igazából csak azért zavar az egész -azon kívül, hogy mindez akaratomon kívül történik-, mert a városban több esélyem lett volna a menekülésre. Ezt a területet viszont ő láthatóan ismeri és még abban is kezdek teljesen biztos lenni, hogy ő hagyta itt ezeket a hullákat.
Ezután keze lekúszik rajtam, én pedig kezdek egyre feszültebb lenni. Amint ujjai leérnek rajtam, összeszorítom a szemeimet és ajkaimat.
- Lazíts! Mert ha nem akkor nagyon fájni fog mikor ezt beléd tolom. - szólal meg, mire mély levegőt veszek. Még is hogy nyugodhatnék meg, mikor egy gyilkos pszichopata elrabolt, a világ végére, egy mocsár közepre hurcolt. Nekem tolja lágyékát én meg kinyitva a szemem pillantok a plafonra és próbálok megnyugodni, lazítani, mert annak ellenére, hogy a fickó nem normális, hogy ezt várja el tőlem, igaza van. Csak rosszabb lesz. Ismét érezni kezdem a félelmet magamban, mert ha valamit, hát a fájdalmat nem szeretem, bár ezzel szerintem a legtöbben így vannak.
Testem ennek ellenére válaszol a férfi kezének játékára, és ha minimálisan is, de elkezdek tőle nedvesedni. Amolyan "nesze semmi, fogd meg jól" jellegű a dolog, de ebben az állapotban csoda, hogy ennyire futja.
- Talán jobban tudnék lazítani, ha nem tudnám, hogy megakarsz ölni utána... - sziszegem az orrom alatt. Különben sem értem, hogy miért törődik annyira a fájdalmammal, mondjuk nyilván neki is jobban esik, ha nem vagyok olyan száraz, mint a Szahara.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 18
Join date : 2016. Dec. 09.
TémanyitásTárgy: Re: Jack & Nubia - A gyilkos és a szemtanú. (18+ )   Szer. Jan. 11, 2017 8:38 pm

18+
Lassan kezd nedvesedni a simogatásom hatására, de ezt inkább a testének az ösztönös reakciójának számítom be. Viszont miközben őt simogatom, lassan fel sejlik előttem, hogy oké, hogy halálosan meg fenyegettem őt, de a reakciói akkor is eltérnek a normálistól. A legtöbb nő ilyen helyzetben már sokkosan zokogna. Ő azonban meglepően össze szedettnek tűnik és megfontoltnak.
- Nem kell félned. Nem fizettek azért, hogy megöljelek. Ha meg tették volna már valóban nem élnél. Azokért akiket itt látsz viszont komoly pénzeket fizettek. – Mondom, és meg kerülve a számba veszem a mellét és szívok egyet a mellbimbóján. – Így egyenként megöltem őket. Nem védte meg őket semmi. Sem az hogy ők is képzett gyilkosok voltak, sem pedig a rengeteg fegyver amijük volt. Sem pedig az, hogy a Mendoza kartell tagjai voltak. – Mondom, és persze amit mondok csak fél igazság. Elvégre nem volt még az olyan régen mikor eldöntöttem, hogy nem ölöm meg. Ha pedig nem találom őt jó játékszernek még mindig előfordulhat a dolog. De túlságosan meg bűvölt a szépsége és a formás női idomai. Így kevéssé tartom jelen pillanatban valószínűnek, hogy meg fogom őt ölni. Felváltva veszem a számba a melleit és csókolgatom a mellbimbóit. Majd a nyelvemmel fedezem fel a csodás halmokat. Lassan elszakítom magam az iker halmoktól, és elkezdek vetkőzni. Lassan feltárul a testem a nő előtt, és vele együtt minden kudarcom is. Golyó ütötte lyukak forradásai, vágások vékony fehér vonalai, vagy a gránát repeszek szakította szabálytalan lyukak. Mind egy egy általam elkövetett hiba eredménye. Volt amelyiket nem ismételtem meg többet, volt amelyik újra rajtam hagyta a nyomát. De végül mindig túléltem mindent. Most pedig itt állok meztelen a nő előtt. Mögé sétálok, és meg ragadom a csípőjét. Majd a farkam a nő ágyékához dörzsölve a combjai közé nyomom. Lehunyom a szemem az élvezettől és a selymes bőrének érintésétől. – Kérd szépen, hogy basszalak meg! – Mondom, és nagyon kíváncsi vagyok miként reagál erre a nő.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 17
Join date : 2016. Dec. 30.
TémanyitásTárgy: Re: Jack & Nubia - A gyilkos és a szemtanú. (18+ )   Szer. Jan. 11, 2017 9:38 pm


+18
A szavaimat pár másodpercnyi csend követi, mintha csak merengene rajtuk, végül elenged és elém lép.
- Nem kell félned. Nem fizettek azért, hogy megöljelek. Ha meg tették volna már valóban nem élnél. Azokért akiket itt látsz viszont komoly pénzeket fizettek. Így egyenként megöltem őket. Nem védte meg őket semmi. Sem az hogy ők is képzett gyilkosok voltak, sem pedig a rengeteg fegyver amijük volt. Sem pedig az, hogy a Mendoza kartell tagjai voltak. - mondja, kis szünettel. Halkan zilálva figyelem, miközben szája a mellemre tapad. Nem tudom, hogy miért részletezte ennyire a dolgot, nem ismerős a kartell neve se. Hiába fényezi magát a gyilkolás területén, nem félek tőle jobban, mint azoktól a homoki harcosoktól, amelyek a nyomomban vannak. Viszont mindezek mellett is feltűnik, hogy azt mondja, nem kell félnem. Nem tudom eldönteni, hogy igazat mond-e, vagy csak a nyugalmamat akarja megőrizni ezekkel a szavakkal. Még is szöget üt a gondolat a fejembe az, hogy ez igaz. Annak ellenére, hogy "brutálisan megerőszakol", egész oda figyelő. Vagy csak túl sokat gondolok bele ebbe az előjátékba, amelyet éppen csinál? Amíg ezen gondolkodom, ő már el is hátrál tőlem és vetkőzni kezd, én pedig leplezetlenül megbámulom rajta a hegeket. Vágások, szúrások, golyónyomok... Igazából mindenféle és fajta heget felfedezni vélek rajta. Elmerengek azon, hogy mi késztet egy embert arra, hogy ilyen életet éljen... hogy ilyen fájdalmaknak, veszélynek tegye ki magát. Milyen lelketlen lehet valaki, ha más életét veszi el. Figyelem, ahogy mögém sétál, érzem ahogy az erős kezek megragadnak, s ahogy merev férfiassága combjaim közé simul.
- Kérd szépen, hogy basszalak meg! - szólal meg kisvártatva, én pedig elbizonytalanodom, hogy tényleg szépen kérjem-e, vagy csak ismételjem meg..?
- Kérlek... tegyél magadévá... - mondom kissé remegő hangon, mert végül arra gondolok, ha problémája van, nagyfiú és majd kijavít, vagy szól. Kissé tartok attól, hogy amennyire gyengéd volt az elején, annyira erőszakos lesz végül. A vadsággal alapjáratom semmi bajom, de nem szeretem a fájdalmat, már pedig félek, hogy az jön kilátásba.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 18
Join date : 2016. Dec. 09.
TémanyitásTárgy: Re: Jack & Nubia - A gyilkos és a szemtanú. (18+ )   Hétf. Jan. 23, 2017 5:01 pm

18+

Igen ő egyértelműen más mint a többi nő. Talán ezért reagáltam rá teljesen másképpen, mint azt szoktam. Nem fél tőlem, vagyis nem, úgy ahogy egy átlag nő tenné. Teljesen megőrzi a hidegvérét és annak ellenére, hogy tudja meg lesz erőszakolva már már együtt működő. Bár nem egészen erre gondoltam, hogy így mondja, amit mondott, de a játékhoz ez is jó. Lefogom a csípőjét, majd a farkam mélyen a hüvelyébe nyomom. Egy sóhaj tőr fel belőlem olyan szűk, és éppen csak elég nedves a dologhoz. De nem állok meg míg teljesen el nem merülök a testében ami még így is forró és őrjítő. Az élvezettől a hajába markolok, és a fejét hátra húzva a nyakát kezdem el csókolni.
A következő percekben át adom magam a vágyaimnak, és keményen kefélem hátulról a nőt, miközben a kezem be járja a testét. Nem bántom de elveszem tőle azt amit csak el lehet tőle venni, és egy pillanatra sem engedem menekülni.
Végül elérek a beteljesüléshez és lihegve borulok a nő nyakába. A légzésem és a pulzusom gyorsan normalizálódik én pedig ki húzódom a nőből. Azonban a testének a természetes illata a következő pillanatban újra harcra késszé varázsol. Lejjebb eresztem a láncot, és le akasztom a végéről a bilincset. Magam után húzom a nőt.
- Mit szólnál egy kis repetához belőlem?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Jack & Nubia - A gyilkos és a szemtanú. (18+ )   

Vissza az elejére Go down
 
Jack & Nubia - A gyilkos és a szemtanú. (18+ )
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Earth by Night FRPG ::  :: Egyesült Államok :: Déli államok-
Ugrás: