FRPG
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Agent 88 - The assassin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 18
Join date : 2016. Dec. 09.
TémanyitásTárgy: Agent 88 - The assassin    Pént. Dec. 23, 2016 8:08 pm

Név: Agent 88
Alias: Jack Winter
Avatar: Jason Statham
Adatok: Születés helye: Románia, ideje: 1988, életkor: 28
Karakter-alkotó pontok:
(3 pont) Genetikailag szerkesztett ember.
(2 pont) Kiképzés. Mester bérgyilkos.
(0 pont) Fegyverek. Signature pisztolyok. Aranyszín 45. –ös kaliberű hangtompítós pisztolyok.

Képességek: (3 pont) Genetikailag szerkesztett ember. A képességei azon a szinten mozognak, mint egy szuperkatona szérummal kezelt személynek. Vagyis gyakorlatilag olyan fizikai és biológiai képességei vannak, mint Amerika kapitánynak.
(2 pont) Kiképzés. Mester bérgyilkos. Kis gyermek korától fogva a legkeményebb kiképzésben részesítették célirányosan, hogy felkészítsék a „tökéletes” gyilkos életére.

Foglalkozás: Az ICA bérgyilkosa. Az ICA egy a titkos szolgálatok világában ismert nemzetközi szervezet, amely országtól és nemzetiségtől független. A megfelelő díjazás esetén bárkinek vállal gyilkosságokat. Az ICA híresen semleges szervezet, ezért a különféle titkosszolgálatok rendszeresen foglalkoztatják őket politikailag kényes helyzetekben, mikor még közvetve sem lehetnek érintettek egy politikai vagy nemzetbiztonsági merényletben.
Titulus: 88-as Ügynök

Tudnivalók: A 47-es ügynök genetikailag tovább finomított klónja. Akit 47-es ügynök szervezett be az ICA-hez. Akár csak a 47-es ő is érzelmileg nehezen meg közelíthető. Neveltetéséből adódóan teljesen más érzelmekkel és vágyakkal rendelkezik.  

Előtörténet:
Részélet a shield „A88” –as aktájából.
Az ICA-ba való beszivárgás részleges sikere miatt nem sikerült használható arcképes fotót szereznünk a 88-as ügynökről és a múltjára vonatkozó adatok is homályosak, kétes megbízhatóságúak. Feltehető, hogy minden róla és más ICA ügynökről szerzett információnk mind hamis.
Az információnk szerint 88-as a 47-es ügynök genetikailag tovább fejlesztett verziója. Noha már maga a 47-es ügynök is egy genetikailag, mérnökileg fejlesztett ember. A kutatási programot amiben ezeket az ügynököket létre hozták Dr. Otto Wolfgang Ort-Meyer vezette. Aki öt szuper gonosz bűnöző kombinált DNS-ét használta a munkájához, bele értve a saját magáét is. A kezdeti kutatási és fejlesztési eredmények vezettek a 1964-ben az első széria klónok születéséhez, akik közül a leg sikeresebb a 47-es számú volt.
Dr. Ort-Meyer azonban az első széria klónt csak teszt célokra szánta. A következő széria klónt kevesebb szabad akarattal és a parancsok végre hajtására való nagyobb hajlammal ruházta fel. Azonban ez a klónok minőségi romlását eredményezte. A kevesebb szabad akarat nagymértékben csökkentette a klónok hatékonyságát. Pontosabban túlélő képességét. Hiszen néha gondolkodás nélkül sétáltak a géppuska tűzbe, hogy a parancsot teljesítsék. Vagy kritikus helyzetben teljesen döntésképtelennek bizonyultak.
Ezért nem sokkal a második széria létrehozása után Dr. Ort-Meyer nekifogott egy új kísérleti széria létrehozásának. A széria alapját a 47-es ügynök genetikai kódjával kezdte, és ezt kezdte tovább fejleszteni. Így született meg a harmadik széria aminek a 88-as példánya volt a jelen aktában szereplő ügynök. A harmadik széria kísérleti példányait nem szuper katonáknak szánták, hanem szuper bérgyilkosnak. Ezért a lehető legszélesebb körű kiképzést kapták már kora gyermekkorban. Mentálisan is és fizikálisan is. A kiképzés részéhez tartozott az is, hogy alvás fázis közben emlék bevéséses módszerekkel bővítették az ismereteit.
Nem tisztázott események, tények hatására 47-es ügynök a saját alkotói ellen fordult és a támadása során egymaga teljesen likvidálta a klónüzem védelmét szolgáló második széria összes példányát. Az üzem és az alkotója megsemmisítése során akadt rá a 88-ra és szintén nem tisztázott ismeretlen okok miatt a likvidálása helyett inkább be szervezte őt az ICA-hez.
A 88-as ezek után hasonló hatékonysággal és félelmetes precizitással végezte a munkáját. Az áldozatai számai több százra tehető, noha a pontos számot találgatni lehet csak. Hiszen az áldozataira gyakran az erőszakos halál tényét sem lehet rá bizonyítani.  
A 88-as ügynök sosem hagyott ujjlenyomatot sem pedig bármilyen más bizonyítékot hátra. Az egyedüli nyom amit néha hátra hagy az „signature” fegyvereiből származó lövedékek amiket az áldozatokból távolítottak el a boncolás során.
A szemtanúk beszámolói szerint valószínűsíthetően 30-as megjelenésű fehér férfi kopaszra borotváltan. Magassága 180-190 centi közt mozog súlya a testalkata alapján 80-90 kg. Ujjlenyomata mesterségesen eltávolítva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 12
Join date : 2015. Sep. 22.
TémanyitásTárgy: Re: Agent 88 - The assassin    Szomb. Dec. 31, 2016 1:22 pm

Szia Jack! Very Happy

Na szóval a karakterlapod jól sikerült, az előtörténeted jól megírtad és a képesség pontok elosztása is rendben van. Nem tudok magasröptű szavakat, de elfogadlak! Very Happy
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Agent 88 - The assassin
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Earth by Night FRPG :: Earth By Night Klub :: Karakteralkotás :: Hősök tere-
Ugrás: