FRPG
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Eron Karn A szürke vándor

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Hi dear, my name is
Hozzászólások száma : 1
Join date : 2016. Nov. 20.
TémanyitásTárgy: Eron Karn A szürke vándor    Vas. Nov. 20, 2016 1:54 pm

Név: Eron Karn
Alias: Ron
Avatar: Kyle Katarn
Adatok: A galaxis távoli pontján(Corusant) életkora 25 év, erőhasználó.
Karakter-alkotó pontok:
- Fénykard(1)
- Fegyverhasználat (0)
- Plusz egy nyelv ( köztársasági közös 0)
- Az Erő.(4)
Képességek: Erőhasználat
Fény: Gyógyítás, Telekinetikus mozgatása tárgyaknak és személyeknek, elmetrükk ( npc-k és civilek ellen)
Sőtét: Force Choke(fojtás), Force Drain( életerő elszívás) Force Lighting.
Súlyos hátrány:Lehetősége annak hogy áttérek a sötét oldalra, mivel a karakterem szürke jedi, ezért a sötét erők nem olyan erősek, mint a filmekbe látottak. Ha átesem a sötét oldalra a karakter megbolondul, viszont nem lesz képes a pozitív hatású képességek használatára, pl nem tud gyógyítani, míg a köztes állapotban van pedig nem tudja minden sötét oldali erejét használni pl Force Drain.
Foglalkozás:Munkanélküli
Titulus:-
Tudnivalók: Eron régebben a jedi rend tagja volt, de nem értett egyet a rendel és végül kivált soraik közül, hogy a saját útját járja... a képzését nem fejezte be teljesen, ezért nem számít igazi jedinek és útja során elsajátította a sötét oldal egy két erejének a használatát is, de sose lett belőle igazi Dark Jedi vagy Sith.

Tárgyak amiket nem tud használni, de fontosak lehetnek a későbbiekben: A hajója, kis teherhajó hibás hajtóművel ( jelenleg használhatatlan), egy különleges kristály ami hatással van magára az erőre, jelenleg elzárva tartja, míg ki nem találja mit tud vele kezdeni.

Előtörténet: Ez a történet sok sok évvel ezelőtt kezdődik egy ifjú Padawannal aki nem értett egyet mesterei döntésével és világnézetével. Eron mindig is úgy vélte a jedik túlságosan félnek a sötét oldaltól, túl keveset tudnak róla és így se megérteni se hatékonyan tenni ellene nem tudnak semmit, ezek a kételyek és nézeteltérések vezetek oda, hogy Eron Karn megszökött a rendtől lovaggá avatása előtt, elkötött egy teherhajót ami a Vándor Fénye névre hallgat és elkezdte a galaxist járni.
Több mint 10 évig kalandozott a világba, tanult és segített ahol tudott, de nem riadt vissza az erő használatától se soha, ha kellett ölt, ha kellett gyógyított, rengeteg bolygón megfordult az ismert rendszerekben és sokan hallottak róla, a köznép csak úgy emlegette : A szürke jedi.
Élete sose volt unalmas, de még ő se tudhat milyen kalamajkába keveredik, mikor a Vándor Fénye leszállt az ősi Sith bolygón. Eron fel akart tárni egy két kriptát, hogy többet tudjon meg a Sithekről és tanaikról, de ő se gondolta hogy egy olyan ereklyére bukkan majd ami teljesen felfordítja majd az életét.
Mikor földet ért a hajója a vörös völgyben és kiszállt belőle, egyből arcába csapott a meleg vörös poros levegő, kezét arca elé tartotta és úgy indult el. Gyomrában kellemetlen érzés támad, úgy érezte valaki vagy valami figyeli. Feszülten probált körbe nézni de a kezdődő homokvihar miatt semmit se látott az erőn keresztül se érzett semmit, még is felállt a hátán a szőr és nem maradt abba a kellemetlen érzés.
~ Valaki figyel.~ Futott végig rajta a gondolat és tudta hogy igaza van. A vándorlással és kutatással töltött évek alatt bámulatosan jó érzéke lett a veszély megérzésére és most is érezte, hogy ez lehet nem volt élete legjobb döntése. Viszont azzal is tisztában van, hogy kockázat nélkül nincs nyereség, össze szedte magát és tovább indult egészen míg el nem ment egy barlang mellett, ekkor hirtelen megtorpant. Arcvonásai elernyedtek, úgy nézet ki mint aki transzba esett és akaratlanul is elkezdett a barlang bejárata felé lépkedni, mire ismét magához tért már mélyen bent volt a barlangban, ami felért egy kisebb útvesztővel.
Bár kintről természetesnek tűnt a barlang amint Eron belépet mögötte a fal bezáródott és egy hologram jelent meg előtte, egy két és fél méter magas humanoid alak, vonásait köpeny fedte, de még így hologramon keresztül is lehetett a belőle áradó erőt és dominanciát.
- Üdvözlet kiválasztott, téged ér a megtiszteltetés hogy tovább viheted az örökségemet, ha teljesíted a próbáimat amiket hátrahagytam és megszerezheted a hatalom kristályát. - A mondat után, a hologram eltűnt és nem is jelent meg újra, Eron pedig elképedve állt fejébe pedig csak úgy röpködtek a gondolatok, mi lehet az a hatalom kristálya, ki lehetett az a Sith akit előbb látott és milyen próbák állhatnak előtte.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Eron Karn A szürke vándor
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Earth by Night FRPG :: Earth By Night Klub :: Karakteralkotás :: Készülő karakterek-
Ugrás: