FRPG
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Kevin Flanagan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 9
Join date : 2016. Nov. 15.
TémanyitásTárgy: Kevin Flanagan   Kedd Nov. 15, 2016 5:13 pm

Név: The Scoundrel (A Csirkefogó)

Alias: Kevin Flanagan, Kev kapitány, Poszeidón meglopója, a Hét tenger réme, Kalmárok kifosztója, a Nílus ura, Kleopátra szeretője, stb…

Avatar: Colin O'Donoghue

Adatok: született a Gallifrey-en, jelenlegi életkora 848 földi év, de 30-as éveiben járó férfinak néz ki

Karakter-alkotó pontok:
- különleges képesség (időúr) - 3p
- legendás tárgy (TARDIS) - 2p
- fegyverhasználat (kardok) - 0p
- titulus (kalózkapitány) - 0p
- alapszintű ismeret (fizika) - 0p

Képességek: Rendelkezik az időurak faji tulajdonságaival: regeneráció, emberinél jobb tűrőképesség (hideg, sugárzások, áramütés, mérgek), két szívének és dupla érhálózatának hála gyorsabb az anyagcseréje, gyors reflexek, kezdetleges telepátia (koncentráció útján képes gondolatátvitelre, valamint felszínes gondolatok és érzések észlelésére), természetfeletti érzékelés különösen időbeli anomáliák és dimenzionálás torzulások kapcsán.

Tudnivalók: A Csirkefogó nevű időúr egy öntörvényű, szenvedélyes vérmérsékletű, humoros, ugyanakkor ravasz interdimenzionális kalóz. Jelenlegi megjelenése egy jó vágású, borostásképű, átlagos fizikumú férfi, rövid sötét hajjal és kék szemekkel. Mostanság kalózkapitány módjára öltözködik, oldalán a kard, néha heccből felcsatol egy fémkampót vagy falábat. És van egy papagája is: Csibe.

Előtörténet:
Egy Időúr élete determinált. Születését követően még részesül némi gondoskodásban és anyai szeretetben, de amint bekerül az Időakadémiára, már nem áll mellette szerető személy. Így e gyermek sem tehetett mást, mint teszi, amit tanárai mondanak neki. Még magába az Időörvénybe való beletekintés sem hozott látványos érzelmi sokkhatást. Továbbra is buzgón tanult, de rendkívül merev és tudálékos jellemnek bizonyult, egy igazi strébernek. Igen ígéretes karriert jósoltak neki. Már ifjú időúrként társaival együtt egy renitens időmanipuláló fajjal kellett leszámolniuk. A küldetés nem a tervek szerint alakult, menekülniük kellett. Ő társai visszavonulását fedezve halálos lövést kapott. Testét még idejében a Tardis fedélzetére vitték, így gond nélkül megtörtént első regenerációja.
Egy új élet, új kezdet lehetősége. Sok ember vágyik rá, hogy bár újra kezdhetné! Egy időúrnak ez a lehetőség adott, ugyanakkor még nekik is meglepetésekkel és várakozásokkal teli az új kezdet, hiszen még nem sejthetik, hogy vajon mi változik meg bennük. Régi testben új személyiség. Igen hamar kitűnt, hogy sokkal lazább és érzelemdúsabb mint korábban. Ekkor ismerkedett meg az akkor még tanuló Loreana-val, akivel szoros baráti kapcsolatba került. Bár eleinte a jó képességű időurat jól fogadták, jellemváltozásából eredő csíntalan természetét egy idő után nem tolerálták, s nehezményezték a kapcsolatot. Ennek is betudható, hogy végül elkötött egy 50-es típusú Tardist és engedély nélkül elhagyta otthonát, megkezdve bajkeverő útjait téren és időn át. Hol lelassította az időt, hol felgyorsította, hol időhurkot hozott létre, ugyanannak a napnak újból és újból való megélésére ítélve a bolygó lakóit. A többi időúr üldözőbe vette, s tettei folytán A Csirkefogó névvel illeték. Hogy eltűnjön az időurak elől, beáll egy intergalaktikus kalózbandába, ahol kedvére rosszalkodhatott. Ám egy napon dalekokba futnak, akik elpusztították kalózflottájukat. Ő is súlyos sérüléseket szenved, s bár még idejében felér a Tardis fedélzetére, ott utoléri a halál és a regeneráció.
Új életét bosszúszomjjal kezdte. Első dolga volt felkutatni a kalóztársait megsemmisítő dalekokat. Rendszerük napját szupernóvává változtatva pusztította el őket, ezzel újfent kivívva az időurak haragját. Elmenekült előlük és különböző világokban rejtőzött. Az egyik borgőzös csehóban hallott egy ősi igen értékes kincsről. Egy kis csel segítségével szert tett a térképre és megkezdődött a kutatás téren és időn át. Végül eljutott a SYarus572 bolygóra, ahol elrejtették a kincset. Itt találkozott Denerissel, akivel volt egy futó kalandja, az őket üldöző tömeg elől. Rálelve a kincsre kiderült, hogy az egy tömegpusztító fegyver. Így hát egy félreeső aszteroidára utazott, hogy elpusztítsa az eszközt, de ekkor lecsaptak rá a dalekok. Megszerezték a fegyvert és egy lakott bolygón tesztelték. A Csirkefogó megpróbálta megakadályozni a fegyvert elsütését, de túl későn. A fegyvert aktiválták és a bolygó lakóinál megindult a dezintegráció. S bár szónikus csavarhúzójának feláldozása árán legyőzte a dalekokat, az ő testére is hatott a bomlási folyamat. Tardisával sikerült tovább állnia, ahol beindult a regenerációs szekvencia.
Új életét igen szép küllemű testben kezdte meg, sokkal lelkesebben és életvidámabban, mint előzőleg. Úgy döntött, nem fog többé fontoskodni, hanem csak élvezni fogja az életet. Így hát meglátogatja az Univerzum legvidámabb bolygóját és eltöltött ott egy-két száz évet. Ekkor egy kicsit elfogta a magány érzése, ezért tovább ált. Sajnos Tardisa nem működött jól, így hajótörést szenvedet egy nagy gravitációjú bolygón. Egy gyönyörű lány talált rá, aki ápolta, s akibe bele szeretet, ezzel népének egy újabb tilalmát szegve meg. Nem is nagyon volt miért távoznia, elveszi a lányt és kitart mellette haláláig. Ám a veszteséget nem tudta elfogadni, így bánatába belehalt.
Regenerációját követőn számára is meglepő módon női alakban manifesztálódik. Zavarában visszatért Gallifrey-re, ahol Loreana-t kereste, hogy segítséget kérjen tőle, de nem találta a bolygón. Egy másik időúrnő Romana felfedezte jelenlétét, s éppen csak sikerült elmenekülnie előle, hiszen továbbra is körözött bűnözőként tartották számon. Elkezdet Loreana után nyomozni. Sajnos nem ő volt az egyedüli. Összefutott a leggonoszabb időúrral, a Mesterrel, aki szintén a lányt kereste, és akinek hála újból meghalt.
Újra éledt, immáron férfiként. Tovább kutatott Loreana után, nehogy a Mester találja meg előbb. Ekkor találkozott a Doktorral is. Később értesült a Mester dalekok általi kivégzéséről, így felhagyott a kutatással, mert már nem volt veszélyben a lány, bárhol is volt. Újból egy rosszhírű világba utazott, ahol belebotlott egy Jenny nevű lányba. Hamar forróvá vált közöttük a kapcsolat, de romantikázás helyet a lány megpróbálta elkötni a Tardisát, sikerrel. Egy a cybermenek által támadás alatt álló világra kerültek, ahol Jenny elárulta, hogy segíteni akar a bolygólakóknak és ehhez kell a Tardis. Csirkefogó ráállt a dologra és a lánnyal együtt felgyorsították az időt, hogy a bolygó lakói kiépíthessék védelmüket. A terv nem sikerült tökéletesen, néhány cyberman már bejutott a védőkhöz, és megkezdték szabotáló akciójukat. Csirkefogó és Jenny vezetésével hajtóvadászat indult ellenük. Ennek során Csirkefogó megsérült, a cybermanek megszüntették az időgyorsítást, és a támadás megindult, így kénytelen volt elhagyni a helyet és újból átélni a megújulás folyamatát.
Belefáradt a sok űrbéli hajkurászásba és a Doktortól hallott Földre utazott vakációra, ahol kalózkapitányként tevékenykedett, hol egyik, hol másik században, az ókortól kezdve a XXI. századig. Tevékenysége nem maradt titokban a szintén Földön élő másvilági entitások előtt, így akaratlanul párszor borsot tört az olimposziak orra alá, vagy éppen az embertelenek határait sértette meg kalózkodás közben. Élvezetből rabolt, de a vagyon nem érdekelte, azt emberei osztották szét maguk között. Nem egyszer börtönbe is került, de esze és szónikus csavarkulcsa segítségével mindig megtudott szökni. A jelenbe érkezve telepatikusan megérezte Loreana jelenlétét és újra kutatni kezdett a lány után.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 35
Join date : 2016. Sep. 04.
TémanyitásTárgy: Re: Kevin Flanagan   Csüt. Nov. 17, 2016 9:39 pm

Nagyon kellemes olvasmány volt, örülök, hogy részese lehettem. Smile
Mindent rendben találtam, úgyhogy ELFOGADVA. Foglalj Avatárt és irány a játszótér, időben érj haza Wink
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Kevin Flanagan
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Earth by Night FRPG :: Earth By Night Klub :: Karakteralkotás :: Hősök tere-
Ugrás: