FRPG
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Bran Reveulzi - készülőben

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 1
Join date : 2016. Oct. 22.
TémanyitásTárgy: Bran Reveulzi - készülőben   Hétf. Nov. 14, 2016 8:11 pm

Név: Bran Reveulzi

Alias: Varjú

Avatar: Mads Mikkelsen

Adatok: Született: Nantes, Bretagne, Franciaország, 1994. November 05. 22 éves.

Karakter-alkotó pontok: - Nyelvismeret (anyanyelv: breton): Angol, Francia, Orosz, Német, Magyar (1 pont)
- Titulus: Főherceg (1 pont)
- Vagyon: Ismeretlen (több milliárdos fegyverkereskedelem-, és pénzmosás üzlet) (1 pont)
- Hivatás: Mesterstratéga (2 pont)
- Fegyverhasználat: Pisztolyok, és gépkarabélyok ismerete (0 pont)
- Fegyverek: Glock 18 (0 pont)

Foglalkozás: Breton szabadságharcos, terrorista, és tábornok

Titulus: Főherceg, a GRT ("Gwynn-Rozen Talbenn" - "Fehér-Rózsás Front") terrorszervezet vezetője, és szimbóluma

Tudnivalók: Bran egy nemesi család sarja, amely még a középkorban független Bretagne egyik fontos dinasztiája volt. Nem érez felelősséget csak közeli barátai, és saját életéért, ám elég manipulatív ahhoz, hogy ezt az arcát sztoikusként elrejtse, és helyette egy inspiráló, szónokló maszkos hőst adjon elő, aki különleges képességek helyett stratégiával, gerillataktikákkal, és óriási karizmával gyűjti maga köré a népeket, és a nép erejével támad. Ez a maszk, másik arca: "Varjú". Ugyan nem a legerősebb fizikailag, eszével, és találékonyságával győzi le inkább ellenségeit. Alapelve: A cél szentesíti az eszközt.

Előtörténet:   A szobát befogta a nehéz pára, és a vályogház réseiből beszivárgó szél hidege. Az asztalon még meleg, frissen sült pogácsa hevert egy fehér rózsás tányéron, mellette egy sistergő rádió. A meleg levegő egyetlen forrásaként gőzölgött a szobában, amelynek egy részét petróleumlámpa világított meg. A szoba másik felében, árnyékok között ült valaki. Fehér, elegáns cipője látszódott csak a fényben, felette fehér öltönynadrág, és felső. Alatta egy éj-fekete ing, fekete vászonszerű szájtakaró. Kezei ölében, bennük tartva egy nehéz, sötétszürke maszkot. A maszk bőrből, és vászonból készült de voltak fémes alkatrészei is. Lencséi a két szemüreg helyén kissé piszkosak voltak, levegőfilterek helyett pedig egy hosszú, csőrszerű nyúlvány húzódott szájrészénél, bele mikrofont erősítettek. Ez volt Varjú Maszkja.
  - Következő híreinkben: A mai nap lassan 40 éve, hogy a "Breton Felszabadítási Front" terroristái Június 26-án elkövették a Versailles-i kastély egy részének felrobbantását. Ugyan ezen Front hivatalosan már 1999-ben megszűnt létezni, a francia hatóságok továbbra sem tudják, hogy az új kelta terrorszervezet - a GRT - vajon milyen bűncselekményt fog legközelebb elkövetni. Manuel Valls miniszterelnök úr szerint a "Fehér-Rózsás Front" tagjai a párizsi merényletekben is részt vehe... - a rádiót hirtelen elhallgattatta egy fekete kesztyűs kéz. Párja a maszkot a kezében tartva kissé megrezdült. Egy halk sóhajtás hagyta el a száját, amely remegett, s visszhangzottak tőle a falak. A maszk halk rándulással rögzült viselőjének az arcára. Elérkezett az idő.

Bran lassú léptekkel baktatott a sötét utcában. Haja fiatalosan libbent, pedig már régen elhalóban volt fekete színe
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Bran Reveulzi - készülőben
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Earth by Night FRPG :: Earth By Night Klub :: Karakteralkotás :: Készülő karakterek-
Ugrás: