FRPG
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Joe & Cyntia - Avagy haláli alakok haláli találkozása

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 75
Join date : 2016. Oct. 29.
TémanyitásTárgy: Joe & Cyntia - Avagy haláli alakok haláli találkozása    Csüt. Nov. 03, 2016 11:55 pm

A mai nap megint nem az én napom, persze talán lehetne azt mondani, hogy ejnye-ejnye ez a Joe nem tud mást csak állandóan panaszkodni, meg jártatni a száját, hogy ez nem jó vagy az nem jó. De kérem szépen! Aki annyiszor hal meg egy hónapban vagy kerüli ki a halált, mint én az talán csak meg engedhet magának egy kis morcosságot. Na már most mondom a szitut. Ügyintézés. Először banki, majd tovább az adó hatósághoz. Ez a nap totálisan el van cseszve.
Azonban soha, de soha ne hidd azt, hogy éppen a szakadék alján vagy mert nincs olyan, hogy nem tud még a föld éppen megnyílni alattad. Velem ez rendszeresen történik.
Már fél órája vacakoltam a sorban mikor is már már úgy látom haladás lenne és hirtelen nagy hangzavar lövések, sikoltások majd hirtelen mintha mindenhol csak bankrablók rohangálnának. Ez nem egy túl nagy bankfiók. A bankrablók gyorsan földre lökdösnek mindenkit, és aki egy kicsit is tovább habozik a kelleténél azt a puska tussal bírják jobb belátásra. Már én is a hideg márvány padlón fekszem, és reményvesztetten nézek a pultra. Már csak ketten voltak előttem! Fel dühödök! EZ NEM IGAZSÁG! Dacosan talpra állok és a hozzám legközelebbi bankrablóhoz szólok.
- Menjetek már innen a picsába! – A levegő egy pillanat alatt meg fagy.
- Mit mondtál te szarjankó? – Üvölti felém a maszkos alak miközben a pisztolyával fenyegetően felém hadonászik. – Azt mondtam mindenki feküdjön le arra a kicseszett padlóra! Elment az élet kedved?!
- Úgy sem mersz lőni! Csak egy nagyszájú impotens vagy aki nem képes rendes munkával pénzt keresni!
- Mond még egyszer ha mered! – Ordítja és hozzám rohan a pisztolyt a mellkasomba döfve szinte.
- Mit? Hogy nem mersz lőni, vagy hogy impotens vagy? – Kérdezem dacosan, és egy pillanatra látom a bankrabló tekintetében fel villanni a tehetetlen dühöt, ahogy össze pillant a társával. Elcsesztem nekik ahogy ők is elcseszték nekem. Ha nem lő akkor nem lesz hiteles és azt kockáztatja, hogy az emberek ellent fognak nekik állni. Ha pedig lő akkor fel borul a menetrendjük. Valamint rabló gyilkosság lesz meg minden. De végül el szánja magát az ürge és az ujja megfeszül az elsütőbillentyűn és a pisztoly el dörren. Érzem, ahogy szív tájékon el talál a lövedék, majd konstatálom, hogy a jelek szerint most úgy vagyok halhatatlan, hogy a lövedék nem fúródik belém, Persze ettől még iszonyatosan fáj a dolog, és miközben hanyatt zuhanok, elájulok egy pillanata. Csak egy kevés időre ájulhattam el, mert a bank rabló még mindig ott áll nem messze tőlem és éppen a többi túsznak ordibál valamit. Nagyot sóhajtok majd fel ülök és talpra állok.
- Ilyen mocskos amatőrt! Még ölni sem tud rendesen. – Vigyorgok a képébe. Közben le vakargatom a becsapódás erejétől a mellkasomra ragadt lövedéket.
- Mi a? – Kérdezi a bankrabló döbbenten de nem tétovázik és újra fel emeli a pisztolyát és többször elsüti. Nos ezúttal úgy látszik meg fogok halni. A golyók a testembe tépnek és a hátamon át távoznak miközben én a földre omolva a saját véremben fuldokolok a halál jelenik meg előttem. Esküszöm, hogy rajtam röhög ez a koponyás rém arc. Minden esetre a halálnak már ismerem annyira ezer arca van legalább, de a teste valahogy mindig ugyan az a vonzó női alaknak tűnik. Jah és persze az a láng ami a szemében szokott égni, na ebből tudom, hogy ő az. Most már biztos vagyok benne, hogy rajtam röhög miközben felém suhint a kaszájával, de a kasza nem vágja át az élet fonalam, csak át siklik rajta mint egy szellem test. Én pedig nagy levegőt véve támadok fel újra és úgy fel pattanva, mint egy drakula film olcsó vámpírja. Vagy fordítva? Egy olcsó vámpír film drakulája? Na ez már rendesen be paráztatja a bankrablókat és mindegyik engem kezd el lőni. A testem rángatózik a sok becsapódó golyótól. Egy sikeres lövés egy sörétes puskából pedig nagy rózsaszín felhővé varázsolja a fejemet. A testem a földre, hanyatlik miközben a szellem testem a fejetlen torzót nézi ami pár pillanattal ezelőtt még én voltam. A halál persze megint ott áll mellettem és vigyorog. Még az oldalam is meg bökdösi miközben röhögve mutat a testemre. A testem pedig mintha csak valami mágnes lenne elkezdi szívni maga felé az összes vér és szövet cafatot amit a lövések ki téptek belőlem. Mondhatni igen csak horrorfilmbe illő látvány látni, ahogy a koponyám és az agyam újra meg formálódik. És mire az arcom is sértetlen addigra újra a saját testemben vagyok.
- Meguntátok vagy még próbálkoztok? – Kérdezem és próbálok gonoszul el vigyorodni. Azt hiszem talán ez az a pillanat amikor a többi túsz már jobban fél tőlem mint a bank rablóktól
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 84
Join date : 2016. Sep. 11.
TémanyitásTárgy: Re: Joe & Cyntia - Avagy haláli alakok haláli találkozása    Pént. Nov. 04, 2016 12:46 am

Cyntia nem szereti rendes munkával keresni a kenyerét, hiszen 20 éven belül lebukna vele. Másfelől, semmi olyan iskolát nem végzett amiből megélhetne a mai világban. Ölni és vadászni tud, de azt remekül. Azt pedig KP-ban fizetik. Szerencsére a kapcsolatok eljuttatták egy piciny bankfiókba ahol szinte feltűnés mentesen tud pénzt felhalmozni. Akihez itt jár nem kérdez, csak teszi a dolgát. Fiktív nevek, címek, ez különben is valamelyik maffia bankja. Kutyát nem érdekli, a kishalak jóllaknak vele. A rendőrség pedig nem szimatol utána. Senkinek nem érdeke itt kutakodni, egyszerűen nem érné meg a befektetett energia. Ellenben lassan halad a sor, de nagyon. Így mikor Cyntia végzett már nagyon rajta volt a szükség ezért indulás előtt még elvonult a mosdóba. Csak, hogy mire visszaért a csarnokba, szinte mindenki a hideg márványon hasalt. Megállt a boltív alatt és csípőre tette a kezét. Rosszallóan megcsóválta a fejét. Tisztában volt vele, hogy a Maffia úgy is elintézné ezt a pár söpredéket, meg azzal is ,hogy miként működik a rendszer, kártérítés? Fiktív személyeknek? Ne is álmodjon róla... Épp fegyveréért nyúlt maikor valaki felpattant és arcoskodni kezdett. A lány szemöldöke magasba húzódott az egyik oldalt. Keresztbe fonta karjait mellei alatt és várta a végkifejletet. Az ipse első körben kapott egy golyót. Ez nem lepte meg a lányt és már épp készülődött volna, hogy ő tegyen rendet, amikor kirázta a hideg. Elkerekedett szemekkel emelte vissza tekintetét, a sértetlen Kölökre. Résnyire szűkült a szeme, majd várt. Az illető kapott még egy sorozatot, ez most szemlátomást betalált. Alig, hogy összecsuklott az a különös érzés ismételten hatalmába kerítette. Olyan ismerős, megnyugtató és régi, nagyon, agyon rég nem érzett ilyet. Melegség töltötte el a szívét néhány pillanatra, ám el is múlt, amint Joe ismét feltámadt. Cyntia szemöldöke összeráncolódott. Halk lánccsörgés kíséretében húzta elő a sörétesét, célra tartott és fejbe lőtte. Alig, hogy kiterült az áldozat, visszatért az a különös érzés, most már kezdte aggasztani a leányt. Ahogy látta visszaépülni a szétroncsolódott fejet elkönyvelte, hogy miért lehet ismerős.
-Ez ki az isten volt?!
Szakadt ki a főnökből aki kis híján maga alá csinált a sörétes durranásától. Cyntia teli tüdőből fújt a füstölgő puskacsőbe ami mély hangon búgott fel. Több sem kellett a rablók figyelmének felkeltéséhez. Flegmán vállának támasztotta a négycsövűt és unottan szólalt fel.
-Jobban jártok ha fe.....
A mondat nem került befejezésre. A bandavezér fegyvere ismét durrant, ezúttal Cyntia szeme közt haladt el a lövedék. A lány hátra tántorodott a faragott boltív oldalának feje lecsuklott, a fegyver pedig a földre esett, a lánc ami hozzá volt hegesztve pedig mellé perget lágyan. A mögötte szétterült vér alig hogy a falra fröccsent fekete füsté szublimálódott és visszatért a koponyájába. Fejét lassan felemelte, egy különös, halovány sziluetet látott eltűnni Joe mellől. Cyntia arcába lógó haja alól narancsosan izzó szempár villant, körülötte a szemgödrében pedig éteri sötétség gomolygott.
-...ha feladjátok...
Lassú mozdulattal megragadta oldaláról lógó láncot és apró fogásokkal felhúzta a fegyverét.
-Gyűlölöm amikor valaki félbeszakítja a..... MONDANDÓMAT!
Lassan kezdte el mondani, de minek után kapott egy újabb sorozatot elszakadt a cérna. A hozzá legközelebb álló egy egész sorozatot beleeresztett. A becsapódások helyén fekete füst gomolygott, ahogy az elült a lukacsos ruha alól kivillant sértetlen hófehér bőre. Miután bekiabálta az épületet egy lövéssel elterítette a rá támadót. Tekintetében düh és megvetés vibrált.
-Aki élni akar, kifele...Ti nem...
Szólt a rablók felé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 75
Join date : 2016. Oct. 29.
TémanyitásTárgy: Re: Joe & Cyntia - Avagy haláli alakok haláli találkozása    Vas. Nov. 06, 2016 9:50 pm

Minek ragozzam a dolgot? Az eset totálisán egy pillanat alatt eszkalálódott. Sikoltozó emberek ropogó fegyverek. Totál olyan, mintha egy karácsony esti mozi maratonon lennék. Csupa béke és szeretett. Őszinte leszek egy idő után már nem számoltam, hányszor lőnek le és támadok fel. Mondom a tényeket. A ruhámon több lyuk volt, mint egy minőségi szelet ementáli sajton, és bizony a terminátor sem kapott ilyen sok golyót ilyen rövid idő alatt mint én.
A halál meg csak kuncogott és kuncogott minden egyes alkalommal mikor meg döglöttem és fel támadtam. Esküszöm egyszer mintha még mintha valami tévénézős nasi is lett volna a kezében. De ebben nem vagyok biztos. Viszont mondom az utolsó tényt. Előbb fogy ki a világ a lőszerből, minthogy engem meg tudjanak ölni. Ez történhetett a bankrablókkal is hiszen mostanra a túszok és az alkalmazottak nem voltak sehol, viszont a sok töltényhüvely már úgy borította a márvány padlót, mint valami szőnyeg. Ja és nem csak miattam. A jelek szerint a terem másik végében volt egy hölgy, akinek hasonló tünetei voltak mint nekem. Vagyis elég jól bírta meghalás nélkül. Mármint olyan igazi meghalás nélkül. Lehet még jobban is mint én vagy csak másképpen. Egy szó mint száz mostanra rajta is olyan izgató ruha volt mint rajtam. Csupa lyuk csupa szakadás, elég sok szabad bőrfelületet hagyva szabadon egyre kevesebbet hagyva meg a képzeletnek. Szóval ahogy az előbb elkezdtem nem hallatszott most más csak a fegyverek üres kattogása. Már nem volt több teli tár, már nem volt mit ránk lőni. Ezt meg ünneplendő felköhögtem egy az előző meghalás során a tüdömben meg akadt deformálódott lövedéket és a földre köptem.
- Ha ettől nem szarok vasat nem tudom mitől. – Jegyzem meg elgondolkozva azon vajon mennyi lövedék lehet most még éppen bennem. Persze a válasz erre egy elkeseredett rémült ordítás volt.
- Miért nem döglötök már meg? – Hallom és a következő pillanatban két dolgot látok repülni. Az első egy sündisznóra emlékeztető szerkezet amiben hamarosan fel ismerek egy kézigránát amire még rá ragasztó szalagoztak egy faház építéséhez elegendő szöget. Persze nem nagy faház de akkor is… A másik amit fel ismerek egy kulcskarika szerű gyűrű amire egy fura kis egyenes pöcök van rá tekerve. Nos fel még nem robbantam. Mostanában. A gránát a lábam előtt landol és már rúgnám vissza a feladónak mikor is a szeretet csomag felrobban én pedig egy fél pillanat múlva átváltozok instant vörös festékes dobozzá. Vagyis nagy a valószínűsége, hogy azzá változtam ugyanis a környéken hirtelen mindent be terít a vérvörös szín nem hagyva túl sokat. Mármint tiszta foltot.
A gránátos alak már elégedetten kiáltana fel mikor is a helyen ahol az előbb álltam meg reped a márvány padló egy növény indája kúszik elő roham sebességgel és duzzad karnyi vastagságúra, majd ezen az indán pillanatok alatt egy óriási legalább fotel méretű rózsa virág nő. A virág tovább nő majd a szirmai ki bomlanak és ott álok én a virág közepén enyhe fény aurával övezve sértetlenül. Az egész helyiséget finom virág illat tölti meg és ahogy kilépek a vörös rózsából az egész elenyészik a semmibe nem hagyva mást hátra a virágból csak a finom illatot.
- Hát ez … - ez annyira új élmény volt még nekem is, hogy az én szavam is elakad tőle.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 84
Join date : 2016. Sep. 11.
TémanyitásTárgy: Re: Joe & Cyntia - Avagy haláli alakok haláli találkozása    Vas. Nov. 06, 2016 10:49 pm

A tömeg óvatosan mozdul, ám a főnök rögtön fegyvert szegez rájuk, erre Cyntia unott lassúsággal emeli rá az ő fegyverét.
-Azt mondtam aki élni akar, kifelé... Nem akarsz kétszer meghalni...
A lelőtt társa felé biccentett. Cyntia teste körül halovány fekete füst kezdett gomolyogni a bőréből szivárogva. A szétlőtt tetemből pedig egy türkiz színű világító füstpamacs szállt fel. Lassan Cyntia mellé lebegett. Szabad kezével elhessegette és a társa lelke megszűnt létezni. Legalábbis Cyntia ezek után már nem képes megidézni. A túszokra pillantott és biccentett nekik. Ahogy visszanézett már kapott is egy újabb sorozatot amitől hátra tántorodott. Majd mellkasába a kulcscsontja alá kapott egy kést. Aztán oldalát is eltalálta egy végül a harmadik a jobbkezét kapta telibe mire az inak elszakadtak és a fegyver kiesett a kezéből. A támadó már rongyolt is felé, mögötte a maradék 2 ember szemlátomást a dumagéppel volt elfoglalva. Cyntia fel egy lendületes jobb horog száguldott. Felkapta balját, hogy hárítsa, mire a kés a vállában szaggatta a húst, ez még nem lett volna gond, elkapta az öklöt ám mikor megakarta azt állítani a fájdalom benyilallt és képtelen volt bármiféle erőt kifejteni ellene. Így a támadó nemes egyszerűséggel eldózerolta és padlóra küldte. Jobbjával a földre könyökölt. Foggal ráharapott a késre és kirántotta jobbjából. A fegyver élesen csörömpölt a márvány padlón. Felszabadult kezével már tolta is fel magát. Ám meglepetésére hajánál fogva felemelték a földről. Csöpp teste lógott a behemót markában. Vállából kirántotta a kést és rögvest belé állította az ürge, vagy 14 gyors egymásutánban. A melák keze fáradni látszott, mert leengedte Cyntiát. Hangosan zihált.
-Nagyon morci vagy a haverod miatt...
Szólalt meg a fekete összekócolt hajkorona alól és lassan felnézett. Támadója felkiáltott és két kézzel felülről próbálta nyakon szúrni Cyntiát, sálához érve fémesen koppant majd kicsit lejjebb csúszott a céltól, kulcscsontja fölött mélyedt bele a kés, felső bordája halkan reccsent. Cyntiát pedig az erős és a fájdalom térdre kényszerítette. Majd a gránát nyomás és néhány repesz ismét a padlóra vetette. A melák is nagyot kapott belőle. Kótyagosan támasztotta a falat. Cyntia pár másodpercig csak a fal tövében ücsörgött háttal annak. Kába tekintete hamar tisztulni kezdett, majd kacagás kezdte rázni. Lenézett hasára, köldöktől szegycsontig egy hosszú seb tátongott amit hamar ellepett a fekete füst. A szúrás nyomok már felszívódtak. Nyakából kihúzat a kést. Lezseren a melák mellé dobta aki ijedten tekintett rá. Cyntia nem nézett rá mert lekötötte figyelmét az az abszurd jelenet ami a terem közepén zajlott. Szemöldöke felszaladt a látványtól, fel sem tűnt neki az a sötét alak aki nem messze a tett színhelytől ácsorgott majd az újjászületés után eltűnt. Cyntia csak a folt eltűnésekor észlelte, hogy volt ott valami, vagy valaki. Szeme sarkából mozgást látott, meg persze veszett üvöltést.
-MEGDÖGLESZ SZÖRNYETEG!
Cyntia egy alkar védéssel megállította a rohamozó ütést, majd lábujjhegyre állva elkapta a férfi torkát és egy könnyed mozdulattal összeroppantotta a gigáját. Az ijedt tekintet alatt vérbuggyant a férfi szájából. Térdre ereszkedett torkát markolászva hörögve, orrából szájából vért pöfékelve.
-Megváltás lenne...
Válaszolt ridegen majd oldalából kihúzat a kést, fel szisszent rá, aztán a férfi szeme mellett a koponyájába állította a kést. Tenyérrel a markolat végére csapott ezzel leválasztva a tudatot a haldokló testről. A rögtönzött lobotómia után a terem közepe felé indult. Lassú léptekkel. Fegyverét és a ráforrasztott láncot halk csörgés közepette vonszolta magával.
-Ez gusztustalan volt....
Fejezi be Joe mondandóját és megáll pár méterre a fiútól, hogy a pult és közéjük zárja a rablókat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 75
Join date : 2016. Oct. 29.
TémanyitásTárgy: Re: Joe & Cyntia - Avagy haláli alakok haláli találkozása    Hétf. Nov. 07, 2016 5:13 pm

Nem is volt gusztustalan legalábbis belülről átélve. Minden esetre a helyzet az, hogy most már kettőnk közé vannak szorulva a bankrablók és a jelek szerint a hölgy egyáltalán nem szívbajos elvenni mások életét. Persze ez valamilyen szinten érthető is. Elvégre aki nem tud meghalni annak nem kell attól félnie, hogy isten vagy esetleg valaki más megbünteti a tetteiért a túlvilágon. Bár ha fogadnom kellene, elég nagy összeget tennék rá, hogy ennek ellenére a karma minket is szívat vagy segít a tetteinktől függően.
- Egy pillanat türelmet kérek önöktől uraim! – Mondom, és közben végig nézek a bankon. Micsoda egy szemétdomb lett egy pillanat alatt. De a szemeim valami teljesen mást keresnek biztonsági kamerákat. Az ilyen hely mindig tele van velük.
- Nos kezdésnek kezdjenek el gondolkozni azon vajon mi legyen az oka annak, hogy önök életben maradjanak. Nekem már van ötletem, de önöktől szeretném hallani. – Mondom, és az újdonsült halhatatlan ismerős felé fordulok. Csinos nő még úgy is hogy a harc eléggé rajta hagyta a nyomát a megjelenésén. De az egész nőben van valami ismerős, valahogy olyan mintha már ismerném testének körvonalait és formáit. Közvetlen mellé lépek és barátságosan rá mosolygok.
- Neked is a türelmed kérem és kérlek bízz bennem!- Mondom, persze ilyet kérni nem könnyű. Az ő szemszögéből én csak egy tag vagyok aki gyanúsan nem tud meg halni és ki tudja milyen tervei lehetnek. De jelen pillanatban előnyösebb helyzetben vagyok nála, hiszen mikor a virágból meg születtem és ruhástól kerültem elő. Nem is egyszerűen csak ruhástól, de a ruháim valahogy szintén teljesen újnak tűntek, mintha csak most emeltem volna le őket a polcról. A felső testét már sehogy sem takaró véres cafatokban lógó rongy után nyúlok és le tépem róla. Persze nem kell nagy erőt ki fejtenem ezért. A felsője olyan ramaty állapotban van, hogy az érintésemtől le hullik szinte. Egy száll melltartóban és szakadt nadrágban áll előttem, de a melltartója is elég meg viselt csoda, hogy nem buggyan ki belőle. Sietve le vettem az ingem és a vállára terítem. Ha hagyja magát még öltöztetem is egy kicsit őt. A karjait bele dugom a ruha ujjába és az ing szárát meg kötöm elől a derekán. Így pedig végül sokkal diszkrétebben néz ki. Lehet a türelme határát feszegetem ezzel, de a haját is végig túrom az ujjaimmal és ki fésülök belőle pár a harc során bele ragadt szemetet.
Ha nem hagyja magát akkor csak a vállára terítem a kék ingem.
Ezek után vissza fordulok a bankrablókhoz.
- Nos meg van az ötlet?
- Hé ember ha pénzt akarsz az nekünk nincs, mit gondolsz miért raboltunk volna bankot?! – Kérdez vissza egy paplan szájú afro amerikai.
- Nekem igazából nem kell a pénzetek. Amire én gondoltam az az, hogy elmesélitek, hogy akartátok elkerülni a biztonsági felvételeken való megjelenést. – Mondom majd a hölgyre pillantok egy pillanatra a türelmét méricskélve.
- Mert őszintén nekem nem sok kedvem van mindenféle kormány adatbázisba bekerülni, mint az ember akit nem lehet lelőni. Sok bosszúságot tud okozni az ilyen dolog. – Majd imádkozom egy kicsit magamban, ne legyen amatőrök, akik nem is gondoltak előre erre. A legjobban annak örülnék ha azt mondanák azt még a bank rablás előtt el intézték.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 84
Join date : 2016. Sep. 11.
TémanyitásTárgy: Re: Joe & Cyntia - Avagy haláli alakok haláli találkozása    Kedd Nov. 08, 2016 9:47 pm

666. Fórum reag

Cyntia miután megállt, megragadja oldalán csüng láncát és lassan felhúzza a kezébe a fegyvert. Eközben Joe érdekes kérdést vet fel. Cyntia alig láthatóan, körbepillant. Feje nem modul, szemével keres. A sötét folt eltűnt arcáról szemei sem izzanak már narancsban, visszatért fekete írisze. Miután talált egyet, kérdőn felvonja szemöldökét és a támadók felé fordul. Keze ismét mozgásban és a fegyver éles hangot hallatva kúszik felé. Már majdnem kézbe vette a markolatot amikor Joe mellé lép és hozzá szól. Gyanakodva fordul felé.
-Mivan?
Böki feléje, mire Joe érintésétől az utolsó szálak megadják magukat és a fekete atléta, illetve annak maradványai a földre hullanak. Még a fiú kezében maradt darab is ketté mállik. Cyntia a döbbenettől meg sem tud moccanni néhány másodpercig, végül bal melltartó pántja amit már csak pár cérnaszál tart, elpattan. Érzi, hogy a szerep megcserélődött. Most keble tartja magán a passzos melltartót. Egy lezser mozdulattal lesepri válláról az elszakadt pántot. Amint Joe még egy lépést tesz ránt egyet a láncon, megragadja a fegyver markolatát és a még meleg puskacsövet Joe torkának szegezi. Behajlított kezét lassan kezdi kinyújtani amitől a fegyver csöve kezd Joe torkának préselődni. Alacsony termetéhez képest igen komoly erőt tud kifejteni. Igyekszik hátrálásra késztetni a fiút. Tekintete szigorú.
-Ott maradsz...
Oldalra pillant ahol a két áldozat ácsorog. Lassan feléjük fordítja a fegyvert. Kicsit vár mert Joe-nak úgy látszik van mondani valója. Azt megvárja, közben másik kézzel letekeri nyakáról a sálat és saját vállára teríti. A sál alatt egy nagyon ütött kopott fém nyakperec van. Belsőfelülete fényesre kopott az évek során, külső része azonban már megfeketedett az idők során. Baljával felnyúl és két ujjal beleakaszkodik a nyakpántba. Ujjával megsimogatja. Feltörnek benne emlékek amikor a spanyol inquizitorok a nyakára tették. Még forró volt és úgy kovácsolták a nyaka köré. Végül ő is megszólal.
-Elő a tervvel, utána pedig döntsétek el, hogy melyikőtök élje túl ezt kis kalandot. Vagy én lövök le valakit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 75
Join date : 2016. Oct. 29.
TémanyitásTárgy: Re: Joe & Cyntia - Avagy haláli alakok haláli találkozása    Csüt. Nov. 10, 2016 9:44 pm

Nos isten vagy a halál vagy az összes szentek. Mind látják a lelkem (és az előző reagom XD ) én nem akartam őt molesztálni. Sem bántani, sem pedig a fél mellkasát a külvilág számára láthatóvá tenni. De mégis így sikerült. Aminek a valljuk be ha nő vagyok én sem örültem volna, de már nincs mit tenni. Láttam, amit láttam. Bármennyire is nyomja, felém a puskáját ezen már nem tud változtatni. Inkább csak felvonom, a szemöldököm miközben úri emberként nem bámulom a mellét, hanem a tekintetében merülök el. Ez most komoly? Ezek után azt hiszi még érdekel ha valaki puskát fog rám? Ha hátrálok is akkor azt csak a belém nevelt úriemberség miatt teszem. Minden esetre mikor hátat fordítok, neki le veszem az ingem és felé nyújtom (úgy értelmeztem akkor nem volt lehetőségem rád teríteni sem. ).
- Tessék, vedd fel! – Nyújtom neki. He elveszi újra a skacok felé fordulok, ha nem veszi el akkor a vállamra dobom és úgy fordulok a skacok felé.
- Ugyan ne is hallgassatok rá! Nem fog senki bántani titeket. Mármint akkor ha együtt működtök velünk. – Totál béna vagyok ebben a félemlítsünk meg valakit játékban. Minden esetre a főnöknek kinéző suvickos képű afroamerikai srác ki nyögi amire kíváncsi voltam.
- Rá csatlakoztunk a kommunikációs hálózatra és meg kerültük a riasztót és a hálózatot. Így a felvételek nem jutnak el a központi szerverekre, csak azok léteznek amik a pincében lévő gépek merevlemezein vannak, de azokat is el akartuk vinni magunkkal. – Hadarja el a választ amire kíváncsi voltam. Én pedig egy szép nagy és széles mosollyal jutalmazom.
- Ez nagyszerű! Megmondom őszintén nagyot nőttél a szememben. Mégsem tartalak teljesen impotensnek. – Mondom neki boldogan mosolyogva. – Nos akkor a következő lesz a dolgod. Leszaladsz a pincébe, kiszereled a merev lemezeket majd vissza szaladsz velük ide nekem. Mindezt persze olyan sebességgel, hogyha túl sokat késel, akkor meg fogsz halni. – Majd itt a hátam mögé biccentek a nő felé.
- Mint látod ő eléggé a lövöldözés és a génállomány ritkítás híve. Ha nem leszel jó fiú bizony nem fogom őt tudni meg állítani a tervében, hogy a te génállományodat is ki rostálja a nagy közösből. – Mondom, mire szegénykém gyöngyöző homlokkal szalad máris a pince irányába.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 84
Join date : 2016. Sep. 11.
TémanyitásTárgy: Re: Joe & Cyntia - Avagy haláli alakok haláli találkozása    Csüt. Nov. 10, 2016 11:15 pm

Szigorú tekintete elterelődik a felé nyújtott ruhadarabra. Vonásai egy pillanatra ellágyulnak és a fegyver csövével elcsaklizza az inget és kezdésnek csak a vállára teríti. Visszanéz a támadókra, látszik rajtuk is, hogy zavarban vannak.
-Záchruuuth...
Forgatja meg szemeit majd letesz ia fegyvert és elkezdi letekerni magáról azt a 6 méter láncot ami hozzá van erősítve. Időnként szigorúan pillant a foglyokra akiket Joe foglal le. Cyntia félszemmel figyel és látja, hogy a colos a fegyvert stíröli. Miután átvetette vállán az utolsó hurkot lassan leengedi al áncot.
-Te sem gondolod komolyan...
Szól rá majd elengedi a láncot ami élesen pereg a gránit padlóra. Lerántja válláról az inget és komótosan belebújik. Alulról kezdi el begombolni a számára szokatlanul világos ruhadarabot. Már a szegycsontjához érve kezd gyanússá válni a helyzet. A gombokra a szokásosnál nagyobb feszítő erő kezd el hatni. Nyakánál már nem is kísérli meg begombolni. Az alatta lévő két gomb pedig valahol a határán teljesíthet. Cyntia elhúzza a száját és lemondóan sóhajtana, de ahogy veszi a mély levegőt, két halk pattanás kíséretében a gombok végleg feladják a harcot. Felvont szemöldökkel lenéz az extra nagy dekoltázsára és lassan kiengedi a levegőt. Megrázza a fejét és legyint egyet. Lehajol a fegyver láncáért majd ráérősen elkezdi magára tekerni. Egyet vállon egyet csípő körül és ez váltakozva. Egy pillanatra megáll amikor a fekete elindul a felvételekért.
-Ha ezzel végeztem onnan 4 perced van.
Mire az rohamléptekben elhúzza a csíkot Cyntia végzett is a tollászkodással. A lógó láncszemek közé befűzi a fegyverét és csípőre teszi a kezét.
-Rossz hírem van cula. Neked semmi hasznod nincs.
Egy kaján mosoly ül Cyntia arcára. Joe és a másik szemszögéből nem látszik de Cyntia mellett egy függőleges fekete kapu nyílik. Így látszólag Cyntia mellől a semmiből lépeget elő egy kutyaszerű démoni lény. Fekete bőr borítja testét, szájából kénes habzó trutyi csepeg, szemgödrében pedig türkizen izzik valami szemnek tűnő füstgombóc. Fogai élesek és recések. Cyntia biccent mire az ráveti magát a colosra és elkezdi marcangolni. Cyntia a zsebéből előtúr egy cigarettát és rágyújt közben a műsort figyeli unottan. A kapu azonnal bezáródott ahogy a lény átjött.
-2 perc...
Szegezi Joe-nak a mondatot, fel is pillant rá két slukk között. Lassan visszafordul a jajveszékelő felé. Valamiért nem a torkával kezdte a démon. A kis huncut. Somolyodik el majd a fél cigarettát úgy ahogy van eldobja a földre és fintorogva kifújja a füstöt.


*Édes istenem*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 75
Join date : 2016. Oct. 29.
TémanyitásTárgy: Re: Joe & Cyntia - Avagy haláli alakok haláli találkozása    Pént. Nov. 11, 2016 4:17 pm

Nos tegye fel a kezét aki férfi és vér folyik az ereiben! Én minden esetre jelentkezek. Így legyen bármilyen bunkóság is, de végig nézem ahogy az ingem magára veszi. A művelet közben két gomb is el halálozik a ruhámon. Ennek ellenére nem sajnálom a dolgot hiszen egy remek ügyért adták az életüket. A legszebb dekoltázs megszületéséért, amit a mai napon megfigyelhettem bárhol is. Azonban, hogy az istenek is lássák mégsem vagyok végletekig bunkó gyorsan be csukom a szám, hogy ne folyjék a nyálam, és elfordulok amint a láncaival kezd játszani. De most tényleg. Very Happy
Azonban valamiért nem lepődők meg mikor a nő kijelenti, a másiknak halnia kell. Egyre több hasonlóságot látok a halálomkor látható kaszás és közte. Amin viszont meg lepődők az a dögös kutyus dögletes megjelenése. Majdnem felkiáltok meglepetésemben. Bár az igaz, hogy amióta folyton feltámadok vagy nem fog a halál azóta próbálom tágítani a világnézetem. Elvégre hé! Ha vannak halhatatlanok mint én akkor miért ne lehetne minden más ami a legendákban és mesékben van? Mint például a csillámpónitól elkezdve a denevér harcoson át a farkas emberig. Így kíváncsian figyelem ahogy ez az izé. Ami biztosan nem liba vagy lúd elkezdi enni a colost. Máris új értelmet találok az el ropogtat pár ropit mondatnak, ahogy a lény fogai közt szét morzsolódik a szerencsétlen flótás sípcsontja.
- Ez sem fog már fizetés emelést kérni! – Mondom és inkább elfordulok a látványtól, noha a csámcsogást és a sikoltozást nehéz figyelmen kívül hagyni,
- Igazán várhattál volna ezzel addig amíg vissza ér a haverja. - Jegyzem meg és elindulok a pince felé én is. Nincs az az isten, hogy ezt nem hallja oda lent. A helyében pedig ezek után biztos nem akarnék a két megdögleszthetetlen szeme elé kerülni. Azonban pár lépés után meg toppanok és a nő felé fordulok.
- Bocsáss meg! Be sem mutatkoztam! Joe! – Mondom és barátságosan felé nyújtom a szemem. Akarom mondani a kezem, a kezem! Oké Joe! A szemei ott vannak fent! Nem bámulni a reflektorba! Nem bámulni…
- Istenem te iszonyat gyönyörű vagy! – Szalad ki a számon. Na ezek után tuti le fog lőni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 84
Join date : 2016. Sep. 11.
TémanyitásTárgy: Re: Joe & Cyntia - Avagy haláli alakok haláli találkozása    Pént. Nov. 11, 2016 6:27 pm

Ahogy a démonkutya jóízűen falatozik... Kóstolgat, ismerkedik az emberhússal. Addig Cyntiát is elfogja az éhség. Komótosan előtúr egy csomag Belvita good morning kekszet a zsebéből. Kibontja és szájához emeli az első falatot. Ahogy ráharap abban a pillanatban roppan el a férfi sípcsontja. Felkiált majd felakadt szemekkel elterül a padlón. Csönd lesz. Halk nyammogás és még halkabb keksz ropogás hallatszik csupán. Egészen addig amíg Joe meg nem szólal. A viccet hallva Cyntia nem harapja le a következő falatot, hanem szájából lógó kekszdarabbal fordul Joe felé felvont szemöldökkel. Kérdőn néz rá, hogy ezt most komolyan gondolta e. Pár másodperc elteltével kihúzza enyhén tátott szájából az ételt, megnedvesíti ajkait.
-Ezért még táppénz se jár.
Tesz rá egy lapáttal a dologra és a maradék kis darabot benyomaj a szájába és közelebb sétál a tetthelyhez. Megemeli a colos kezét. Érzi, hogy még van pulzusa, nem mintha sokra menne vele. Rálép a vállára, kicsit forgatja a végtagot, recseg ropog, hiszen nem arra fordul amerre egészséges. Végül egy rántással elválasztja a könyék ízületet egymástól.
-Meglepim van a számára, ha már ilyen ügyes volt.
Mondja egykedvűen és míg kivérezteti a végtagot neki kezd a második szelet keksznek. Kicsit rázogatja a kezet, nem ismerkedés miatt, bár úgy tűnhet. Közben a test elkezd rángatózni ahogy az életfunkciók sorra állnak le. Cyntia mélán odapillant aztán elindul Joe felé aki időközben bemutatkozik. Cyntia végig néz rajta. Megáll a pillantása Joe tenyerén. A lány sötét tekintetében cinkos gonoszság villan. A colos végtagján lódít egyet, felfelé emeli, elengedi mire az megpördül. Cyntia elkapja a sebnél és a colos még langyos tenyerével csap Joe kezébe.
-Örvendek. Na hozd a haverunkat, mindjárt lejár az idő.
Biccent a kutya felé aki elég tetemes mennyiséget becuppantott már áldozatából. Cyntia ismét a csuklónál ragadja meg a letépett kezet és elindul, de Joe ismét hozzá szól.
-Meg dögös is mi?
Lóbálja meg a kezet amiből pár csepp vér már így is a lányon van. Biccent a pince felé.
-Na, tempó szépfiú.
Megvárja míg Joe elindul, utána pedig a kéz csonkját a padlóra nyomja és mint egy hatalmas ecsettel felírja a padlóra két vértócsa közé: Cyntia A biztonsági kamerákból és a pincéből jövet is jól látszik. Végül egy lomha mozdulattal a kezet is átpasszolja a takarítójának. Az szinte egybe nyeli le az egészet. A talaj elsötétedik a lény alatt és elsüllyed, visszatér a túlvilágra, hogy elmondhassa mekkora barmot kapott. Cyntia komótos léptekkel elindul a kijárat felé. Az ajtó melletti falból még kipiszkál egy véres gránát repeszt. Hátra pillant, elmosolyodik. Visszafordul az utca felé és miután háta mögé pöccintette a fémdarabot folytatja a kekszét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 75
Join date : 2016. Oct. 29.
TémanyitásTárgy: Re: Joe & Cyntia - Avagy haláli alakok haláli találkozása    Pént. Nov. 11, 2016 8:11 pm

Nos az már biztos, hogy neki aztán van gyomra az ilyesmihez. Nekem még szokni kell. A tenyeres hullás pacsira csak ki nyújtott nyelvvel grimaszolok egyet. Más körülmények közt tuti sokkal jobban szórakoznék ezen a poénon. Pl egy kényelmes fotelban ülve egy házi mozin nézve ezt egy bankrablós filmben.
- Kifejezetten. – Mondom vigyorogva hiszen a hulla darabbal a kezében nincs is jó szó rá. Már majdnem rá vágom, hogy van raja hús. De nem rajta van hanem a kezében. Szóval ez nem jó. Aztán majdnem azzal fojtatom, hogy van mit markolni neki. De az sem biztos hogy lejön, hogy a hulla kezére célzok. Majd elmúlik a pillanat. Így végül el indulok a pincébe.
Meg is találom a paplanszájú tagot. A homloka verejtékezik és a nadrágszárán a húgy csurog lefelé. Ahhh a jelek szerint végig nézte a colos halálát a monitorokon. Viszont nem szarakodott. Az összes merevlemezt kibányászta a helyéről és mind ott állt az asztal szélén felhalmozva. A szemeiből könny csordul le miközben rám néz.
- Könyörgöm! Ne öljön meg! Nem akarok meghalni! – Mondja én pedig meg vonom a vállam. A mai nap nekem is sok volt. És valljuk be, annak ellenére, hogy már sokszor meghaltam ölni még sosem kellett nekem.
- Nyugi én nem foglak megölni. De ő lehet már feni rád a fogast vagy valami más halálosztó szerszámát. Azt teszel amit akarsz. De a helyedben én elbújnék, mint egy gyerek. – Mondom és felmarkolom a merevlemezeket amiket némi tétovázás után vissza is rakok az asztalra.
-Ezekre vigyáznál egy kicsit nekem? – Mondom és elkezdek keresni valami szatyrot amibe bele dobálhatom őket. Találok is valami fehér szart vastag vászonból. Fel is ismerem ilyenben szokták hurcolni a pénzeket a security-s fiúk. Minden esetre a cuccot bele dobálom és elindulok felfelé a lépcsőn, de már hallom, hogy oda kint hirtelen csikorgó gumikkal fékez pár szirénázó rendőrautó. Szitkozódva sietek fel a pincéből és óvatosan kukucskálok az utca felé. Nem lesz ám ennek jó vége. Gyorsan szét nézek a teremben és az egyik bankrabló teteméhez lépve letépek egy darabot a ruhájából és az arcom elé kötöm. Az ajtóhoz surranok és onnan figyelek kifelé. Főleg, hogy Cynthia mit kezd a felkiáltással.
- ITT A RENDŐRSÉG! KEZEKET FEL!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 84
Join date : 2016. Sep. 11.
TémanyitásTárgy: Re: Joe & Cyntia - Avagy haláli alakok haláli találkozása    Pént. Nov. 11, 2016 9:12 pm

Alig, hogy Cyntia leért a lépcsőn megcsapta fülét a szirénák zaja és az azt követő kerékcsikorgás éles kiáltása. Körbenézett de az utca igen csak ki volt ürülve. Lehet hangosra sikeredett a bankrablás elhárítása. Fejcsóválva elhúzta a száját. Az oké ha az alvilág tudja a nevét és ismerik az arcát. De a rendőrségen ez kimondottan kellemetlen helyzet. Szíve szerint láthatatlanná válna. Még neki is mint tapasztalt vadásznak nehezére esik egy ilyen kuncsaft elkapása. Sóhajtott egyet és nagyon halovány füst robbant ki pólusaiból, még ő is alig vette észre. Körbe fordította tekintetét, még két rendőr autó érkezett rövid időn belül. Már kapta is a szeme közé a célkeresztet és azt az elfuserált mondatot amióta először fegyvert ragadtak a rendészek. Szemeit forgatta és sóhajtott egyet, aztán máris kapta a következő felszólítást.
-FEGYVERT ELDOBNI! KEZEKET FEL!
-Döntsék már el...
Tárta szét a kezét, de már dörrent is el az első figyelmeztető lövés. Cyntia szeme se rebbent. Előhúzta a fegyverét, a láncnál fogva, és miután lehurkolta magáról az első kört a földre dobta. Lassan felemelte a kezét és tarkójára helyezte. Jött is a túlbuzgó lövöldöző a bilincsével babrálva. Sorolta is rögtön a jogait. Cyntia csak mosolygott a próbálkozáson. Jócskán megnehezítette a rendőr dolgát, csak második felszólításra engedett mindig egy kicsit amikor próbálta rátenni a bilincselni.
-Nincs túl jó erőben biztosúr.
Cyntia fülébe súgta, hogy mi is az a rendőri túlkapás, meg hogy amíg nincs szemtanú addig nincs gondjuk belőle. Egy műanyag bilincset is rátett a lány könyék hajlatába, hogy még kiszolgáltatottabb legyen. Ennek hatására Cyntia kénytelen volt még jobban kihúzni magát és gerincét hátrafeszíteni aminek a kölcsön ing egy újabb gombja látta kárát.
-Ahhoz előbb be kéne érni az őrsre...
Súgja vissza ridegen. Erre a rendőr megpróbálja egy rántással maga felé fordítani a csepp lányt. Aki egy kis szünet után magától fordul felé.
-Na ide figyeljen! Ez a hatóság megsértése. Ha így fojtatja akkor....
-Akkor mi? Rendőri túlkapás?
A társai messziről rászólnak, ismerik a heves természetét. Nem akarják, hogy lehetséges szemtanúk előtt keljen ki magából. Cyntia megpillantja Joe-t az ajtóban. Mosolyogva megvonja a vállát, ezt Joenak szánta, hogy így járt. Ám a heves vérmérsékletű zsaru ezt magára veszi és előkerül a gumibot és Cyntia kap is párat a gyomrába meg egyet az oldalába. Megtántorodik tőle és belenyög a fájdalomba.
-Végzett? Mehetünk?
A rendőrnek erre elborul az agya és vérvörös fejjel emeli ismét a magasba a fegyvert. Aztán a kollégák ráparancsolnak. Elteszi a fegyvert és lökdösni kezdi a lányt, hogy betegyék a kocsi hátsó ülésére. Cyntia időnként hátra pillant, hogy Joe akar e jönni, vagy már lelépett, esetleg más tervei is vannak.
-Vigyük be az őrsre aztán mehet az elkülönítőbe, egy kis elintézni valóm van vele.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 75
Join date : 2016. Oct. 29.
TémanyitásTárgy: Re: Joe & Cyntia - Avagy haláli alakok haláli találkozása    Pént. Nov. 11, 2016 9:58 pm

Zene


Ez a nap egyre rosszabb és rosszabb lesz. Ha így folytatom meg döntöm az egy nap meghalás világrekordját. Előbb utóbb a rendőrök is ki fogynak a lőszerből. Persze a rendőrök hívnak erősítés a végén pedig 0-24 ben arról szólna az életem, hogy a US army engem lő vagy bombáz vagy mind a kettő- Nem lenne kellemes. Gyorsan végig veszem a lehetőségeim. De nem kecsegtetnek semmi jóval. Végül eszembe jut, mintha láttam volna valamerre egy teakonyhát. Gyorsan arra felé szaladok. És nem is kell csalódnom ahogy belépek. Egy szép nagy mikro sütő és egy frankó kávé gép a konyha dísze. Gyorsan a mikróba dobálom a merev lemezeket és mivel úgy érzem ezekre igazán rá fér a melegszeretet be is indítom a gépet egy másfél órára 1200 watton. Rögtön szikrák kezdenek el pattogni a mikro belsejében én pedig csendben imádkozom egy két másodpercig, hogy csak a biztosítékot ne csapja le. De a jelek szerint semmi ilyesmi nem történik. Ettől egy kicsit meg nyugszom. Nem nagyon csak egy kicsit. Majd vissza sietek a bank bejáratához ahol Cyntiát éppen próbálják be dobozolni. Akarom mondani le tartóztatni. Valami történhetet, mert mintha a dekoltázsa egy pár centivel mélyebb lenne. Nade „apróságokkal” nincs most idő foglalkozni. Elkapom még a lény tekintetét aki vállat von. A francba is! Most találkoztam egy másik halhatatlannal rajtam kívül először. Nem hagyhatom csak úgy annyiban a dolgot. Mert ha most elviszik sosem látom őt többé. Miközben próbálják őt a kocsiba tuszkolni a többi fakabát meg indul a bank felé. Hiszen azt hiszik el kapták a bankrablót. Tehát muszáj lecsekkolni a helyszínt. Gyorsan a sarokba ugrok és elbújok az államok és New York város zászlaja mögött. Most az egyszer szerencse, hogy ezekben a batár termekben ilyen batár zászlókat használnak díszként. Egy tucat fakabát suhan el mellettem trappolva. Én pedig egy pillanattal később ki surranok a főbejáraton. Még látom azt a kocsit el indulni amibe Cyntiát tuszkolták. Még a pillantását is újra elkapom a nőnek én pedig az első a hozzám legközelebb parkoló rendőrautóba pattanok. Végre szerencsém is van, mert valami balek nem csak nyitva hagyta a kocsit, de még a kulcsokat is benne felejtette. Indítok és pillanatok alatt követni kezdem a „rabszállítót”. Remélem, van még idő, amíg valamelyik okosnak feltűnik, hogy el loptak egy rendőr verdát. Sietve szegődök a másik kocsi nyomába, és azon gondolkozom, miként is szabadíthatnám ki a nőt. Talán neki kellene mennem a másik kocsinak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 84
Join date : 2016. Sep. 11.
TémanyitásTárgy: Re: Joe & Cyntia - Avagy haláli alakok haláli találkozása    Pént. Nov. 11, 2016 10:22 pm

Cyntia egyéni fegyverhordási szokásai miatt kénytelenek voltak felrúgni a megszokott felállást. A heves vérmérsékletű fakabát mellé ült hátra, hogy távol tartsa tőle a fegyvert. A kocsiban már szóvá tette, hogy igényt tart a különleges darabra. Útközben azt részletezték egymásnak, hogy melyi ka legjobb módja a raktár lenyúlásának.
-A rend hősies őrei...
Forgatja a szemét Cyntia és már oldalba is böki a zsaru. Cyntia behunyja a szemét és sóhajt egyet. Nem engedi szabadjára az erejét. Joe úgy fest tervezett valamit. Gondolta ad neki egy esélyt, meg a folyó még úgy is messze van. Így feltűnő lenne ha hiányozna a holteste a baleset után. Míg ezek ketten elcseverésztek, hogy miként fogják őt körbeadni a magáncellájában Cyntia unottan bámészkodott. A középső visszapillantó tükörben pedig megpillantott valami egészen furcsát. Joe ült egy rendőrautó vezető ülésén. Elsőre tetszett Cyntiának az ötlet, a gond ott kezdődött, hogy ez fel fog tűnni és.... Igen a rádió már jelentette is, sorozatszámmal, rendszámmal a hiányzó járművet. A sugárúton a távolban elkezdett sárgulni a lámpa, úgy tűnik ezt nem fogjuk elérni. Így is lett, a jármú lelassított majd a lámpánál megállt. Cyntia elmosolyodott, szinte hallotta hátulról a felbúgó motort.
-Tudják, ma már nem fognak hazajutni.
Mondta jókedvűen és hátradőlt a székbe. Behunyta szemeit és nagy levegőt vett. Még egy fintor megjelent az arcán. Fejében végigfutott, hogy mennyire gyűlöli a gerinctörést és az autóbaleseteket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 75
Join date : 2016. Oct. 29.
TémanyitásTárgy: Re: Joe & Cyntia - Avagy haláli alakok haláli találkozása    Pént. Nov. 11, 2016 10:58 pm

Igen ez az utóbbi ötletem egyre határozottabban tetszett. Elvégre Cyntiának nem lesz baja. A rend éber őrei pedig így sincsennek biztonságban. A pokolba is! Hogy lehetnének biztonságban, mikor ennek a csajnak a szoknyája alatt is démon kutyák rejtőznek. Persze ez nem jelenti azt, hogy ettől jobban érzem magam amire készülök, de így talán van túlélési esélyük a rendőröknek.
Mikor a másik kocsi lassítani kezd, mert a távolban a lámpa váltott én akkor lépek a gázpedálra. Persze ez nem egy sok száz ló erős tehergépkocsi, amihez szokva vagyok. De a célnak megfelel. Elvégre csak egy rendőrségi cirkáló. Mivel közelről követtem nem volt elég a lendületem ahhoz, hogy egyből ki üssem a másik járművet, de ahhoz pont elég lendületem van, hogy be toljam őket az útkereszteződésbe. Ott pedig fél pillanatot sem kell várni máris beléjük, száll oldalról egy busz. Ami egyenesen át löki a szemközti sávba a rendőrkocsit. Ott persze egy újabb ütközés vár rájuk. Ha már lúd legyen kövér. Újra a gázba taposok és újra beléjük csapódok én is. Szerencsére megúszom sérülés nélkül a dolgot. Így a kocsiból ki pattanva rögtön a másik járőr kocsihoz sietek és feltépem a Cyintia felőli ajtaját a kocsinak. Szerencsére a deformálódott karosszéria ellenére könnyen nyílik, vagy talán pont ezért nyílik. Hiszen a rendőrautók rendelkeznek a hátsó ülésnél biztonsági zárakkal, hogy a gyanúsítottak ne léphessenek meg csak úgy. Ahogy az ajtó feltárul nagy kő esik le a szívemről, hogy magánál van és látszólag sértetlen. A hóna alá nyúlok, és ki húzom őt a kocsiból. Elvégre hátra bilincselt kézzel a ki szállás nem olyan könnyű feladat. Ahogy előttem áll fel oldódik bennem az eddigi stressz és felsóhajtok. – Hála istennek semmi bajod! – Mondom és az örömtől el ragadtatva magam hozzá lépek magamhoz szorítom a nőt és mielőtt felfoghatnám már csókolom is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 84
Join date : 2016. Sep. 11.
TémanyitásTárgy: Re: Joe & Cyntia - Avagy haláli alakok haláli találkozása    Pént. Nov. 11, 2016 11:19 pm

A várakozásokkal ellentétben Cyntia ah atalmas ütés helyett egy mondhatni kellemes lökést érzett hátulról. Felpattantak a szemei. Kissé elsápadt és oldalra kapta a tekintetét. Egy busz elé sikerült begördülniük. A fékek csikorogtak az acél hajlott, üvegek törtek, emberke kiáltottak a kocsi repült és pördült. Másik sávból újabb ütés érkezett. Csontok törtek végül a gépek és nyekergő acél hangjai elhaltak. Döbbent csend, elektromos kisülések és emberek siránkozása töltötte be a teret. Cyntia kissé kifacsart pozitúrában ücsörgött, csontjai lassan megtalálták a helyüket. Halkan sziszegett. Oldalra pillantott. A mellette ülő rendőr félkómásan nyöszörgött. Nem értette miért van úgy oda, ő kapta a Buszt telibe nem a zsaru. Fején lévő seb elég mély volt de a fekete füst lassan átölelte azt is és minden hiányzó molekulája visszatért a lánynak. Nyakát és vállát is átmozgatta. Nagy levegőt vett ám ekkor az ajtó kinyílt. Meglepetten fordult oda, ki a franc mentené a tettest ha... de Joe... Már fordult volna, hogy kiszálljon a járműből de a srác kikapta a járműből és talpra állította. Cyntia értetlenül nézett a férfira aki szinte azonnal magához is ölelte. Cyntiában ekkor elpattant valami. Erőt vett magán és elpattintotta a bilincseit. Már érezte ajkain a fiú leheletét, illetve a testének melegét amikor szabaddá vált kezei elkapták Joe torkát. Rászorított és eltolta magától.
-Te mégis mi a f..szomat képzelsz?
Írisze narancsosan izzott, arca nagy részét ellepte a fekete füst akár egy végtelenül fekete, kavargó alapozó, orra hegye, szája, homloka fehérlett csak. Fenyegetően, szinte gyilkos pillantással nézett a megmentője szemébe. Két nagy levegő vétel után engedett a szorításon, hogy Joe is kapjon az oxigénből. Cyntia vonásai lágyabbá váltak, a feketeség visszahúzódott és csak két udvarként terült el szemei körül. Az izzás is alább hagyott, inkább csak világított a narancsos szín. Tétlenül bámulta a fiút. Felderengtek benne az elmúlt óra eseményei. Szorítása teljesen elgyöngült, most már csak a fiú mellkasán támasztja a kezét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 75
Join date : 2016. Oct. 29.
TémanyitásTárgy: Re: Joe & Cyntia - Avagy haláli alakok haláli találkozása    Szomb. Nov. 12, 2016 12:07 am

Nos valóban kicsit el ragadtattam magam, de végül mégsem tépi ki a torkom. Én pedig egyenesen a veszélyesen izzó szempárba nézek.
- Bocsáss meg. Csak el ragadtattam magam. Te vagy az első halhatatlan akivel találkozom. Eddig azt hittem csak egyedül én vagyok ilyen. És miután találkoztam veled minden meg változott. Nem akartalak elveszteni. Nem akartam elveszteni az egyetlen személyt aki tudja ez milyen. Így mikor mégsem vesztettelek el… kicsit túl csordultak az érzelmeim. Bocsánat! – Sóhajtok fel , és tudom ezzel az újra a haragját kockáztatom, de ki söprök egy hajtincset az arcából a füle mögé. Ezek után meg eresztek egy béna mosolyt.
Az emberek eközben pedig kíváncsian kezdenek el gyűlni a baleset helyszíne körül.
- Hé! Jól vannak? Nem sérültek meg? – Záporoznak a kérdések bennem pedig tudatosul, hogy ideje lenne le lépni. Elvégre még nem igazán másztunk ki a szarból. Én pedig még csak csak el tudnék vegyülni. De Cyntia? Nincs az az isten, hogy egy ilyen vonzó nőt egy ilyen merészen szakadt ruhában egy ilyen lánccal meg tekergetve puskával a kezében ne jegyezzen meg minden hímnemű, aki már tudja, hogy a farka nem csak pisilésre való. Jelenleg még New Yorkban is feltűnő lenne. Meg fogom a mellkasomat támasztó kezét és megint az elbűvölő szemeibe nézek.
- Bízz bennem! Kérlek! – Mondom, és már húzom is magam után a nőt. Gyorsan tekingetek szét felé merre is vagyunk hol is vagyunk. Szerencsére a szemem meg akad egy plázán. Rögtön afelé veszem az irányt magam után húzva őt. Nem is teketóriázok sokat. Amint belépünk próbálok úgy menni előtte, hogy takarjam őt és a dekoltázsát, valamint azt a hatalmas puskát. Elvégre nem akarom, hogy sokan emlékezzenek rá. Bár szerintem ez esélytelen, hiszen egy ilyen nőre nem lehet nem emlékezni. Nem is kell sokat keresgélni. Rögtön be húzom magam után az első nagyobb női ruha boltba. De ott sem állok meg. A szemeim rögtön felmérik a helyet és egész stílusosnak találja, de amire nekem szükségem van az egy szabad próba fülke. A szerencse megint mellettem van. Vagy talán Cyntia mellett? Minden esetre rögtön a próba fülkéhez vezetem és vele együtt belépek. A függönyt elhúzva rögtön kizárom a külvilágot így biztosítva számunkra privát környezetet.
- Hű ezt eddig megúsztuk balhé nélkül. Kérlek várj itt amíg szerzek neked ruhát! – Mondom és tetőtől talpig jó alaposan végig mérem. Mivel a női ruha méretekben nem vagyok teljesen otthonos így csak tippelni tudok. De ezt a tippet meg jegyezve kilépek a fülkéből és elkezdek össze válogatni neki pár ruhát. Az első ruha darab egy tüzes vörös melltartó ami a push up fajtából való, a második egy lágy rózsaszín csipkés darab, de nem az a mell kidobós fajta. Ennél kicsit kételkedek a méret meg felelő lesz-e, de nem állok meg itt. Választok még egy bohókás hello kittys darabot is ami teljesen hétköznapi viseletnek látszik. Majd rá bukkanok egy egyedi darabra amit biztosan csak a hálószobák fala közé szánt a gyártó, mert szabása szabadon hagyja a mellbimbókat és a szélét bonyolult csipke borítja, de az egész fekete és aranyos kis apró koponyák díszítik. Ezekkel a ruha darabokkal térek vissza a fülkéhez és nyújtom be Cyintiának.
- Megyek hozok nadrágot is! A mostani elég vérfoltos rajtad. – Mondom arról nem is beszélve, hogy szinte már rongy az egész.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 84
Join date : 2016. Sep. 11.
TémanyitásTárgy: Re: Joe & Cyntia - Avagy haláli alakok haláli találkozása    Szomb. Nov. 12, 2016 12:34 am

Cyntia szemöldöke összeszalad a magyarázatot hallva. Kissé zavarodottá válik és megrázza a fejét. Elrendezi gondolataiban a felmerülő logikai buktatókat. Letudja annyival, hogy ez a Joe még fiatal a szakmában. Behunaj szemeit és rezignáltan sóhajt. A sóhajjal együtt a feketeség visszakúszik szemébe így mikor ismét felnyitja azt az izzó szempár helyett ismét a feketeségé a főszerep. Tekintete kissé keserű. Hangja is tükrözi bánatát. Fejét megrázza ahogy megérzi a fiú kezét.
-Fogalmad sincs... mit jelent halhatatlannak lenni...
Megpaskolja a fiú mellkasát és elhúzná a kezét mire az elkapja és megindulna vele. Cyntia lép egyet majd megáll, keze acélosan tart ellen a húzásnak. Megvárja míg Joe vissza fordul és ráfigyel egy kicsit.
-Első szabály, ne fuss.
Hangja és tekintete egyaránt szigorú, mondhatni anyáskodó, majd váratlanul elmosolyodik.
-Ráérünk.
Elhúzza kezét a fiúéból. Követi, kimért lassú léptekkel. A pláza előtt megáll. Összeráncolja szemöldökét. Bízik benne, hogy nem gondolta komolyan, hogy ide akar bemenni... De Joe egyértelmű jelét adta, hogy ez a hely a célja. Cyntia amint belép a bejárat melletti ruhatároló dobozokhoz megy és nemes egyszerűséggel oda bepakolja a ruháját. Betesz egy dolcsit és bezárja az ajtaját. Alig hogy végzett a mozdulattal Joe megint rohan és vonszolja a ruha boltba.
-Ki van csukva...
Újabb rántás és már az öltöző kabinban vannak. Cyntia behunyt szemmel vesz egy nagy levegőt és öklét másik kezébe teszi, hogy roppantson egyet öklén. Aztán Joe egy igen különös kijelentéssel faképnél hagyja. Mire kinyitja a szemét a fiúnak már hűlt helye. A tükör felé fordul és megnézi magát.
-Nem értem mi baj van ezzel... De értem...
Azzal a tükör segítségével lecsatolja a pántot a melltartóról. Elöl hátul, hogy ne ficegjen és ne legyen féloldalas a felhozatal. Révén pánt nélküli felsőhöz is jó, vagyis önmagában is megtartja amit kell, a szokásosnál szkeptikusabban nézi át az idehordott melltartókat. Megakad a szeme a halálfejesen. Rosszallóan megcsóválja a fejét.
-Sima fekete farmer...
Szól utána, közben megszabadul az ingtől és azzal a kezében kilép a függöny mögül. Látja, hogy Joe eléggé el van veszve a női részlegen. Megcsóválja a fejét és célirányosan az atléták, felé megy. Beletúr a készletbe egy olyanért ami jó rá. Végig néz magán. Hát a cipő is le van gyalázva elég rendesen. Konkrétan nincs meg a cipő orra, másiknak meg a talpa olvadt le félig. Átsétál a gyerek osztályra és leemel egy egyszerű 37-es tornacsukát. Utána megkeresi Joe-t hogy talált e rendes nadrágot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 75
Join date : 2016. Oct. 29.
TémanyitásTárgy: Re: Joe & Cyntia - Avagy haláli alakok haláli találkozása    Szomb. Nov. 12, 2016 1:08 pm

Mikor utánam kiált csak a fejem rázogatom csak sima fekete farmer? Cyntia többet érdemel, mint egy sima fekete farmer nadrág. Így egy kicsit el is veszek a női részlegen. Az első amin meg akad a tekintetem egy szűknek látszó fekete bőr nadrág. Ha ebbe sikerül magát be tuszkolnia akkor lesz ám csak igazán szexuális bálványa a férfi népnek. Bár nem tudom, nem hiszem, hogy ezt fogja választani. Elvégre egy bőrnadrág a mellett, hogy szexi nagyon kényelmetlen tud lenni és tapadós és nem lélegzős. De hát a nők a kinézetet sokszor a komfort elé helyezik.
A második ruhadarab ami a kezembe akad és azt hiszem jó lenne neki egy fekete farmer bár kicsit egyedi a díszítése hiszen a fenék részen egy halott kitty van rá hímezve. Vagyis egy csontváz hello kitti. A harmadik nadrág féleség pedig egy finom tapintású kosztüm nadrág. Diszkrét szürke csíkokkal hosszában. Tetszik, kissé maffiás de szerintem frankó. Ha elképzelem rajta a ruhadarab művészien elegánsnak hat, ugyanakkor a csíkok rafináltan ki emelik a nőiességét majd.
- Hé! Te meg itt szaladgálsz fél pucéran? – Kérdem Cyntiától mosolyogva és gyengéden karon fogva máris vezetem őt vissza a próba fülkéhez. Na persze ő keresett meg engem, de hát valamit valamiért.
- Többet is választottam, ha valamelyik kényelmetlen kicseréljük. – És mielőtt tiltakozhatna, vagy én gondolkozhatnék el rajta milyen félelmetes is tud lenni fél térdre ereszkedek előtte. Az arcom pont egy magasságban van az ágyékával. A nadrágja csupa lyuk csupa vér csupa szakadás. Ebben nem szaladgálhat tovább semmi képen sem. Így nagy levegőt veszek és a kritikus szakadás mentén két gyors mozdulattal letépem a nadrágját. Ő pedig remélem nem öl meg. Noha elfog a kísértés, hogy a fekete fehérneműjén át egy csókkal illessem odalent. De tanultunk az esetből ezért a nadrág letépés után máris menekülök a próba fülkéből. Noha rendkívül szívesen maradnék még, hogy élvezzem a látványt. De ma már pont eleget haltam. A próba fülke előtt várakozom rá.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 84
Join date : 2016. Sep. 11.
TémanyitásTárgy: Re: Joe & Cyntia - Avagy haláli alakok haláli találkozása    Hétf. Nov. 14, 2016 9:15 pm

-Téged kereslek, hogy hozod már e a farmert.
Mondja hűvösen és összefonja kezeit melle alatt, nemtetszését fejezve ki a keresztkérdés gyanánt. Süt róla, hogy nincs túl jó kedvében. Amint Joe hozzá ér a kezéhez, Cyntia másik kézzel ráfog a fiú csuklójára és kitekeri azt, hogy térdre kéynszerítse. El nem akarja törni, csak jelezni, hogy ezzel le kéne állni. Még feszegetné egy kicsit de a biztonsági őr odalép.
-Hölgyem, ha megkérhetem...
-Phü...
Cyntia elengedi Joet, és kisöpri arcába hulló két tincsét. Megvárja míg összeszedi magát a fiú és együtt visszamennek a próbafülkéhez. A lánynak nem nagyon fér a fejébe, hogy tulajdonképpen mit is keres egy vadidegennel egy öltöző fülkében és miért nem kalapálta el a biztonsági őrt is Joe után. Puffogot magában, lába csak úgy dübbent volna a csempe padlón, ha nem lógott volna ki félig a cipőből, így csak csattogot csupasz lába a kövön. Belépett a fülkébe és ismét karba tett kézzel, szkeptikus arckifejezéssel fordult meg a fiú felé. Amint tüzetesebben megnézte a ruhadarabokat már ingatta a fejét, jött is hozzá a kommentár amire csak szemeit forgatta. Mielőtt nyomatékosíthatta volna, pusztán szóban, hogy Fekete farmer. Az addigi ami rajat volt egy könnyed mozdulattal lejött róla. Reflexből hátralépett, a lábán lévő nadrág, már ami megmaradt belőle egyébként, az ott helyben ketté hasadt a mozdulattól. Ahogy nyert egy kis helyet már lendült is előre a hátsó lába, csípőből és térdével Joe arcát célozta. Valószínűleg Joe függönyöstül kerül ki a próba fülkéből. Cyntia letépi a ruháról az árcímkét, elmorzsolja a lopás gátlót. magára veszi az új tiszta felsőjét. Sikerült egy pánt nélküli fekete pamut ruhát választania. Megigazítja benne magát. Nem törődik vele, hogy a fél üzlet a nyitott próba fülkét bámulja amiben dühödten kapkodja magára az új ruhákat. Beletúr előző farmerja maradványaiba és kihúzza belőle a bankkártyáját. Kicsit kopott, de még működik. Sok mindent átvészelt már. ki trappol a próba fülkéből, nem foglalkozik Joe-val, a nadrágokhoz megy, leakaszt egy feketét. Lepöcköli a lopásgátlót, letépi az árcédulát, belebújik ott a sorok között. Majd útját a pénztár felé veszi ahol a pultra csapja az árcédulákat.
-A Függönyt is írja fel...
Morogja rosszkedvűen a megszeppent pultos lánynak. A kíváncsiság azért fúrja az oldalát és néha Joe irányába les. Megölte e vagy sikerült kellően visszafognia magát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 75
Join date : 2016. Oct. 29.
TémanyitásTárgy: Re: Joe & Cyntia - Avagy haláli alakok haláli találkozása    Kedd Nov. 15, 2016 6:39 pm

Nyek. Nagyjából csak ennyi telik Joe-tól ahogy Cyntia Steven Seagal módjára ki tekergeti a kezét. Még azért jó, hogy a nőnek nincs olyan fa pofája, és akkora hordó teste.
- Uhh nem mondtad, hogy csontkovács is vagy másod állásban! – Jegyzem meg és a vigyor valahogy az arcomon marad annak ellenére, hogy az a gyanús roppanás ami a karomból jött és ami felhívta a biztonsági őrt figyelmét nem volt teljesen fájdalom mentes.
Ami ezek után jön arra nem kell sok szót vesztegetni. Cyntia jött látott és rúgott. Akarom mondani térdelt. Eskü ha nem készülök fel valami hasonlóra tuti tuti, hogy az orrnyergemet felpasszírozza az agyamba. Én meg remeghettem volna itt a padlón, amíg meg nem halok. Már ha egyáltalán bele halok. Bár félek a térde így is elég kárt okozott az államban. Minden esetre amíg a borostás képem simogatom, újra szemügyre vehetem őt. Isten látja a lelkem szakmai kíváncsiságból is, de végig néztem azt, ahogy öltözködik. Nem is olyan rossz hely ez a padló. Egész érdekes nézőpontot ad az ember fiának, aki az ember lányát nézi. Bár ez utóbbiban nem voltam teljesen biztos. Mármint őszintén. Ha letakarom Cyntia fejét akkor tökre olyan a megjelenése, mint a kaszásnak. El is döntöm, hogy alkalomadtán, mikor nem lesz ennyi ember a környéken, ha ezért a kérdésért le akarna lőni felvetem neki a dolgot. Mikor a nő kiviharzik a fülkéből én még mindig ezen gondolkozom. Olyan kényelmesen hűvös a padló. A kezem is a fejem alá teszem és akaratlan is a gipszkarton lapokat kezdem számolni a plafonon. Akkor térek vissza a valóságba mikor meg hallom a nő hangját, hogy a függönyt is írja fel. Még a középsuli focista éveiben rám ragadt fürgeséggel pattanok talpra és sietek a nőhöz. Én is rá mosolygok a pénztárosra. Helyesebben a jelek szerint csak én mert Cyntia olyan komor balta arcot vág, hogy az élével borotválkozni lehetne.
- Nem kell pánikba esni! – Mondom és az eladó lányra kacsintok. – 136 gipszkarton lappal van burkolva a plafon. Ez szerencsés szám! – Mondom a marhaságot. De ennél jobban már úgysem figyelhet fel ránk senki. A verekedős párokat elvégre szinte mindig jól meg jegyzik. Akkor már tűnjünk flúgosnak is. Mikor ki lépünk az üzletből a nő felé fordulok.
- Meg burger vagy burgerqueen? – Kérdezem tőle. Remélem legalább az egyikre igent mond, mert furán érezném magam, ha kénytelen lennék a nyomába szegődni,  mint a százegy kiskutya. Elvégre jó lenne kicsit beszélni. Pontosabban kíváncsiskodni a halhatatlanok témában.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 84
Join date : 2016. Sep. 11.
TémanyitásTárgy: Re: Joe & Cyntia - Avagy haláli alakok haláli találkozása    Kedd Nov. 15, 2016 8:02 pm

A pénztáros lány tágra nyílt szemekkel esetlenül kezdi be vinni az árcímkék adatait. Félve tekint folyton a biztonsági őrre aki csak fejcsóválva legyint. Egyik kolléganője nekiáll összeszedni a páros nyomait, az üzletvezető pedig előkerül az irodából. A biztonsági őt is nyugalomra inti. Amaz pedig csak fejét csóválja és visszamegy az irodába, de az ajtót nem csukja be. Kisvártatva kilép onnét egy számlával és a pulthoz megy, éppen elkapja Joe szavait, amire Cyntia csak a fejére tapasztja a kezét és megrázza. Az üzletvezető szólásra nyitja a száját, szőke fürtjei alól.
-De nem a maguké, függönnyel együtt 136 dollár lesz.
Cyntia lehúzza a kártyát miután bevitték az összeget a gépbe, aztán köszönés nélkül tovább áll. Körbe néz. Nem tervezett erre a környékre jönni, szüksége lesz egy táskára. Joe-ra csak akkor pillant amikor megkérdezi, hogy hova mennének ebédelni.
-Majd Qeen, de előbb egy budmil.
Néz körbe és az információs táblához lép. Csípőre tett kézzel fürkészi a táblát. Elmélyül a keresgélésben, vonásai kisimulnak. Végül megtalálja a cél üzletet és rábök a mutató ujjával. Joe felé fordul lassan.
-Queen Marry II szendvicset kérek, kólával, extra sült krumplival.
Szólal meg teljesen higgadtan nyugodtan, hozzá képest akár kedvesnek is mondható.
-Addig ezt elintézem.
Böki meg még egyszer a táblát aztán elindul, hogy szerezzen magának egy elég nagy táskát amibe belefér majd a fegyvere. Lassan indult el a bolt irányába, ott sem sietett, ennek ellenére célirányosan keresett egyszerű, félvállas fekete táskát ami elég nagy. Miután megtalálta szíve választottját, elindult az étkezde felé, hogy megtalálja Joe-t, aki reményei szerint kikérte számára azt a giga szendvicset amit mondott neki. Ahogy a hatalmas hosszúkás szendvicsre gondolt, kordult egyet a gyomra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 75
Join date : 2016. Oct. 29.
TémanyitásTárgy: Re: Joe & Cyntia - Avagy haláli alakok haláli találkozása    Szer. Nov. 16, 2016 5:54 pm

Nos ha már ki fizettetik velünk a függönyt a legszívesebben azt is bele pakolnám a táskába. Elvégre az árát fel számolták, mégis itt marad a smucig kis haszonlesőknek. Hmm vajon ezért be perelhetném őket? Elvégre ezzel engem mély meg rázkódtatás ért. Ki fizettetik velem a berendezést, de haza sem vihetem. Na persze nem mintha tudnám hova pakolni, de háborogni mint a viharos óceán akkor is jó ezen. Persze csak diszkréten magamban, elvégre teljesen eszement én sem vagyok.
- Jó az ízlésed! – Vigyorodom el, persze jó magam mind a két mamutcégnek a nagy rajongója vagyok. Saját észre vételem az, hogy a Meg Burgerben általában jobbak szószok amiket a kajába tesznek, viszont a Burgerqueenben nagyobbak a szendvicsek és jobb bennük a hús. Esküszöm egyszer ha elég tőkém lesz csinálok egy saját láncot, és az lesz a neve Dreamburesz. Ott lesz finom hús és finom szósz.
- Okés egy Queen Marry II menü extrában. – mondom bólogatva és a térképtábla előtt szét válunk.
Szerencsére az ebben a plázában található gyorsbüfé egy külön étterem féleség ahol akár kis bokszokba is belehet ülni. De már ahogy az üzletbe belépek meg csapja az orrom az enyhe napraforgó olaj illat az orrom, és rögtön be indul a nyál elválasztásom is. Gyorsan végig nézem a pult felett lévő menü sort és elégedetten látom, hogy van Queen Marry II. Ráadásul nem csak az hanem pénz kímélő akciók is. Gyorsan döntök majd a pulthoz lépek.
- Jó napot! Szeretnék rendelni egy Queen Marry II menüt nagy kólával és sült krumplival. Egy gyerek menüt Sissi szendviccsel. – Mondom, mire a pultos kislány serényen üti be a rendelésem a gépbe.
- Milyen játékot szeretne a gyerek menühöz? – Kérdezi és egy üveg vitrinre mutat. Egy pillanatnyi tanakodás után vállasztok.
- Azt hiszem az a kalóz macska plüss jó lesz.
- Mármint a csizmás kandúr?
- Van csizma is hozzá? – Kérdem bizonytalan hangon, pedig nincs más szándékom csak gyalulni az eladó idegeit.
- Nem, az csak a neve. – Mondja szem fogatva, én meg magamnak be húzok egy újabb strigulát a mai napra.
- Jó lesz csizma nélkül is akkor. – Mondom és nagy levegőt veszek majd folytatom a rendelést. – Szeretnék még elvitelre 12 bacon-sajt herceg szendvicset. – Az eladó ujjai sebesen kattognak és mikor nyújtom át a kártyám fizetni a rendelésem fele máris a tálcán van. Nem kell sok idő az elviteles zacskó is megtelik, várakozás közben ki fizetek még egy literes ásvány vizet, majd mikor mindenem meg van akkor helyet foglalok egy bokszban és elkezdem ki bontani a gyerek menüt. A következő pillanatban pedig a macskát nézegetem a kezemben.
- Ez inkább kalóz, mint csizmás. Még kardjai is van meg halálfejes kalapja. – Morgom a cicust vizsgálgatva. De végül meg vonom a vállam. Elvégre a két dolog nem zárja ki egymást.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 84
Join date : 2016. Sep. 11.
TémanyitásTárgy: Re: Joe & Cyntia - Avagy haláli alakok haláli találkozása    Csüt. Nov. 17, 2016 3:40 pm

Talán van valami ebbe na vásárlás boldogság hormont termel dologban. Ahogy haladt a kajáldák irányába, csak 2 szórólapos és egy kérdőíves találta meg. Utóbbit pedig furcsa mód nem akarta visszakézből ledobni az emeletről. Valójában akarta de a szokásosnál rövidebb ideig játszadozott a gondolattal. Nem azért mert innen a másodikról hamarabb leér mint a harmadikról ahol általában megtalálják. Egyszerűen csak nem. A reggeli megrázkódtatás után kezd kimenni belőle a feszültség. Léptei egyre lassabbá és vontatottabbá válnak. Egy nagy ásítás is elhagyja száját. Arcvonásaira is kezd kiülni a rezignáltság jelei. Lassan eléri az étkezde ajtaját. Belépve megcsapja az a műkaja szag. Akaratlanul hasára simul keze. Szinte szájában érzi az ebédjét. Körbepillant, amint meg van Joe elindul. Bedobja a fiúval szembeni oldal sarkába a táskát és ő is leül. Szembe a fiúval. Ahogy huppan nagy sóhaj hagyja el a száját. Pár másodpercig csak ül, enyhén hátra szegett fejjel és behunyt szemmel élvezi a pihenést.
-Köszi.
Mondja Joenak magához képest kedvesen. Egyékét közönyösen. Mielőtt azonban előre hajolna és nekiállna eltüntetni az ételt, letekeri nyakáról a sálat. A fém pánt alatt megvakarja hosszú nyakát. Aztán visszaköti a sálat és mellei elé igazítja, hogy eltakarja a dekoltázst ami majd az előre hajolásnál keletkezik. Nincs kedve étteremből kitiltatni magát, de a fiút ismerve tátott szájjal ülne vele szembe kocsányon lógó szemekkel abból pedig egy nagy maflással ébresztené, ami itt kiverni a biztosítékot. Vagyis a maradványok. Megropogtatja ujjait, felnyitja a dobozt és magához veszi a szendvicset. megkeresi a legjobb fogást a hatalmas longeren és végül nekiáll az elfogyasztásának. Rágás közben tekintetét bevonzza a csizmás kandúr. Kissé ráncolt homlokkal vizsgálja, hogy mégis mi van. Kérdőn tekint fel Joe-ra de csak rág, egy szó se hagyja el a száját.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
avatar
Hozzászólások száma : 75
Join date : 2016. Oct. 29.
TémanyitásTárgy: Re: Joe & Cyntia - Avagy haláli alakok haláli találkozása    Pént. Nov. 18, 2016 4:26 pm


Azért be vallom egy kicsit kételkedtem, hogy nem-e használja ki Cyntia a lehetőséget arra, hogy le rázzon engem. De gondolom valamilyen szinten őt is érdekli, én ki vagyok. Elvégre, ahogy észre vettem nem minden nap futni csak úgy bele egy halhatatlanba. Majd nem sokkal később, hogy elővettem a játékot a gyermek menüből meg érkezik ő is. A felszabaduló sóhaja szinte évszázados fáradtságról árulkodik. Lehet csak képzelődők, de az ösztönöm azt súgja ő már sokkal régebben csinálja ezt a halhatatlanságos bizniszt mint én.
- Szívesen! – Mondom és elmosolyodok. Én is azok közé az alakok közé tartozom, akiknek a mosoly szinte mindig ott játszik az arcán. Az emberek pedig rögtön aggódni kezdenek mikor nem mosolygok véletlen. A sálas mutatványnál nem kerüli el a figyelmem a karika, de úgy döntök nem kérdezek rá. Inkább ahogy ő is neki kezd a szendvicsének én is neki állok a Sissi szendvicsnek a gyermek menüből. A csizmás kandúros pillantás után meg vonom a vállam.
- A menüd olcsóbb volt ha rendelek mellé egy gyerek menüt. A gyerek menühöz pedig mint mindig járnak jó pofa kis játékok. Én ezt választottam a kínálatból. Állítólag egy csizmás kandur. De szerintem egy kalóz macska. Kalóz kandúr aki nem úr de annál vadabb. – Mondom és a plüss macsekot át tolom neki az asztal felett. – Igazából rád gondoltam mikor választottam. Te vagy ilyen harcias, mint ez a macsek. Pont illik hozzád! – Mondom és begyűröm a sissi szendvics maradékát. Ezek után ráérősen elkezdem eszegetni azt a tenyérnyi kis sült krumplit amit a gyerek menühöz adnak. Közben töröm a fejem hogy is hozzam szóba a dolgokat amik a fejemben járnak. Némelyik olyan, buta, hogy magam, hülyézem le rögtön, ahogy az eszembe jut. Te is halhatatlan vagy? Nem Joe csak szeret szétlőve lenni minden másnap.
- Te .. te mióta vagy…. – Keresem a megfelelő szót amit használhatnék anélkül, hogy sértő vagy tolakodó lenne. – Szóval te mióta vagy halhatatlan?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hi dear, my name is
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Joe & Cyntia - Avagy haláli alakok haláli találkozása    

Vissza az elejére Go down
 
Joe & Cyntia - Avagy haláli alakok haláli találkozása
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Earth by Night FRPG ::  :: Egyesült Államok :: New York-
Ugrás: